88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Az is biztos.
  • Birk@
    De mit írjak át? :) Nem tudok egyet sem!
    Haverom csinálta nekem a vételt; ami korrekt is figyelembevéve hogy a saját számlámhoz (pl amiree a fizu jön) tartozó kártyát én se adnám ki a kezemből :)
  • Thangar
    szerintem kesobb is atirhatod a kartya szamot is
  • Thangar
    Someone at 62.201.96.73 has reset your Lineage 2 Game Account password for account zsanbacsi. If you did not make this change, please contact support immediately at [email protected].

hm ezt mosz kuldtek:DDDD
  • Birk@
    Nyah akkor egy kérdés/kérés: Van valakinek olyan kártyaszáma amiről már nem fizet (1x-i), vagy ilyesmi? Mert be kellene írnom valamit ahoz hogy hogy fogok havomta dellázni (a játékot már megvettem, de a havi fizetéshez nem írhatom be a haverom kártyaszámát) addig amíg a sajátom nem jön meg? az 3 nap max
  • Birk@
    miért te miről fizettél?
  • perempe
    Angolul.
  • perempe
    Kis off:
    Megmondanátok, hogy milyen címmel keressek egy program végigjátszására? (Általánosságban kérdezem.)
  • Strahd_
    nekem nem. :) valószinüleg Activálási költség az 1 $ de inkabb válalom minthogy éles kártyaszámot kapjanak tölem.

több érdekség is van ezzel a fizetéssel. Ha egy tanácsot megfoganak a fizeni vágyok csak netes kártyát használjanak vagy olyat ami 1 szeri tranzakcióra szol mert nem banknak fizetsz hanem nekik rögtön. Megtartják a kártya adataid amit ki tudja ki tud megszerezni stb stb.
  • Davidus
    A bank is leszed gondolom valamennyit.
  • Strahd_
    51$ vont le öszesen... érdekes azért...
  • Strahd_
    mindegyv megadtam neki erre levont 1$ ezt a szemétséget .)
  • Davidus
    :) Ott mindegy mire nyomsz 1 hónapig nem fog levonni egy fityinget se.

lásd #14049
  • Nethyrrea
    ott írja, hogy "the more time you sign up to play, the less you pay per month"
  • Nethyrrea
    írnak oylat is a címlapon, hogyha több hónapre fizetsz elő előre, akkor kevesebb a havidíj, vagy ilyesmi. lehet azért kérdik.
  • Strahd_
    de van

amikor megnyomom akkor kéri a serialt amit megadok neki (azt vettem meg pénzé) és utána kéri mondjam meg hoyg akarok fizetni. 14$ havi
    2 havi 3 havi stb stb majd név cim kártyaszám... na zt a lépést nem csináltam tovább... mert minek neki a kártyaszámom tölem ne vonogasson csak ugy... most is le akar vonni 14$ ?
  • Thangar
    de kerte, de utana sem fogadta el accot, csak miutan megvaltoztattam a jelszavam is
  • BlackArt
    Ne idegeskedjetek a penzzel kapcsolatban :) Nem fognak atvagni, csak akkor kell figyelni ha mondjuk 3 honapot fizetsz egyben, akkor a lejaratkor ujra harom honapot fognak leemelni. Ha esetleg kozben megunod a dolgot, visszautaljak a fonnmarado osszeget. (Amcsik kepesek 1-2 dollarert oltari kalamajkat csapni :)))
    Az hogy kerik a kartya accot, csak uzleti fogas: elso honap mindenkeppen ingyenes, es egyszerubb ha tudjak hogy fizetokepes vagy, raadasul nem nekik kell ugrabugralni hogy fizess, hanem neked ha le akarod mondani a gamet :)
  • Davidus
    Nincs olyan gomb hogy activate? Lennie kéne.
  • Strahd_
    ok

a a serialom megvan! feltüntetti amikor belépek az accontommal. online par. nal ott a serialom

alatta

Activalhatom a betahoz tartozot vagy add game...

ha add game uj nevet jelszót kér.
    ha activálom akkor meg a 14$ fizetést kéri.. kártyaszámmal.

amit csináltam beloginoltam PLAY NC
    majd -> Store / Lineage 2 plnc vásárlás kitölöttem az adatokat levonta pénnzt és ott volt a serialom az accontomnal feltüntetve. de a betas accom inactive.

• Birk@
    nem kellett mégegyszer beírni a kártyád adatait?
  • Thangar
    engem, utana is baszogatott egesz adig, mig nem valtaztattam meg a jelszavam, utana siman beengedett gameba
  • Birk@
    Lol baze nem ugyanarról beszéltek nem tűnik fel? :)

Odamész a plaync honlapjára, és ha megvan a serial, akkor megjelenik egy activate gomb a lineage-es logined mellett. Rányomsz és beírod a serial számodat és UTÁNA kezd el baszogatni, hogy hogy akarsz havonta fizetni.
  • Gugger
    Srácok akinek már megy az előfizetés, és kapott kodot amivel lehet játszani az kicsit szájbarághatná, hogy hol mit miért kell csinálni, és akkor nem lenne itt összevissza mindenféle találgatás és kérdés sem! Köszi!
  • Davidus
    1. belápsz playNC accal
    2. bemész a shopba és kitöltöd amit kell.
    3.rényomsz az activate-re és beírod a kódot amit kapsz.

Az lehet a gond hogy nem vagy be loginolva.
  • Davidus
    Nem azt jelenti. Már nyomom szal csak tudom:P
  • Davidus
  • Strahd_
    szerintem a Card Number kártyaszámot jelent!!!

megadta a serial ha megnyomom az activate gombot a betasnal akkor jonn hogy mennyit akarok tejelni 14$ név cim irányitoszám kártyaszám lejárati dátum....

vagy add game lehet de ott meg nevet jelszot kér hoyg hozzak létre.
  • hpzolee
    most also vagy felsö? plz
  • Davidus
    Nem kártyaszámot kér hanem az aktiváló kódot.
  • Davidus
    :D
  • Birk@
    csak nekem még kártyaszámom sincs hogy beírjam amit lecancelolhatnék
  • Birk@
    Hát nem vonják le egyből többiek szerint csak ha lejárt az 1 hónap
  • Strahd_
    amikor megvan a fizetés után a serial 2 dolgot tehetek add game vagy activalhatom a beta gamét.... mit kell tenenm hoyg menjen? Mert ha activálom megint kártyaszámot kér de én nem tejelek megint.... mit kell tenni??
  • Nethyrrea
    apropó, tattoo, armort majd csak chron 1-ben lehet beszerezni? bladedancernek jól nézne ki, tetovált DE néni ruha nélkül....hmmm... :)
  • Nethyrrea
    hihi, megjárja.... :D
  • Birk@
    már meg is történt csak közben elindult az update után a játék és mivel frissült a game a tűzfal nem engedte ki, de mivel meg taskot nem lehetett váltani fagyott az egész :)
    Jó a magyarázat?
  • Nethyrrea
    mit tesz a türelmetlenség mi? :DD

én semmiképp sem állok neki a gammának jövő hét előtt, mert akkor mindent félredobok, ha ez megjön...és akkor mással meg nem haladok, és akkor az nekem fájni fog...

birka, te voltál az előbb aki hozzárakott a contactjaidhoz? mert akkor szólj is rám :)
  • Birk@
    Na akkor elmondom mi a gond :) Mivel az én kártyám 2 nap múlva jön meg, egyx haveroméról rendeltük meg; de mivel nekem még nincs nem tudom beírni mivel fogok fizetni :/ Övét nem tudom beírni mert nem tudom a számát és nem akarom elkérni mert nem ismerem annyira. Szal ennyi :)
  • Birk@
    You can continue your seamless play by inputting your payment data below. For your convenience you will be placed on recurring billing according to the plan you chose.

You may cancel at any time, using the CANCEL function in your account management interface. You are registering for 3 month(s). If you do not CANCEL prior to your bill date in Account Management, you will be billed $41.85.