88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kryn
    A 2-es szerverre, a Sieghardtra gyertek, egy jó ideig még mindenki ott fog játszani. Mi teamspeaket használunk, azzal sincs semmi gond, van non-stop üzemelő szerverünk is.
  • Gyudron
    Üdv!

Lehet fizetni csekken is, vagy csak hitelkártyás mizériával ?
  • csuzlee
    Sziasztok! En es a baratnom ma este vesszuk meg a jatekot, es megyunk vissza jatszani :DD De lenne ket kerdesem. 1.: Melyik szerveren jatszanak most a magyarok? 2.: Lenne egy olyan javaslatom, hogy van egy kis progi a ventrilo, ami sokkal jobb mint a tobbi tarsa pl. teamspeak, mukodik is a jatekban kiproblatuk, kicsi savszelesseget foglal, es tokletes hangminoseg. Ha gondoljatok toltsetek le a http://csuzlee.ini.hu weboldalrol a klienst! Csinaltam egy szervert hozza, ami a 152.66.231.110-es ipn , alapbol beallitott porton, jelszo nelkul muxik! Szerintem jo lenne ha itt talalkoznank estenkent. Hat ennyi :DD
  • Kryn
    Majd csak a meccs után ha hazaérek. ;D
    Ja és elég sok szörnyet átneveztek, vigyázni kell, mert nem tudod melyik volt az agro a sok egyforma közül.
  • Sonic13
    Na ilyennel megyek majd farmolni!
  • Kryn
    Ja amúgy úgy tűnik a grim collector kvesztet nem tették még vissza, Samednek nem lehet semmit mondani.
  • Sonic13
  • Sonic13
    Aki játszik az nézze már meg a Grim Collector küldit plz!
  • Kryn
    Ugyanaz, rpgs körökben így hívják. ;D
  • Sonic13
    Nem GM-re gondolsz?
  • Ottto
    VÉgülis mind1 mert játszottam a gameel, szereztem kódot, de nekem nem jött be.
  • Strahd_
    Kryn este megyek velde oda mert kell a pénz , xp stb mert nem lehet hogy a szintemen csak nekem nincs semmim :D
  • Kryn
    Remek, ennek örülök... Csak a bétatesztnek tegnapelőtt lett vége. Ma van az első fizetős nap.
    Nyilván akkor jelentkezhettél amikor ideiglenesen le volt állítva a kulcsküldés, ha megpróbáltad volna néhány nap múlva kaptál volna.
  • Kryn
    Ha a DM-ekre gondolsz igen, jobb az arány mint a bétában, ugye most amcsi holtszezon van, mivel ott reggel van és 3db DM van fent. Játékosok alig vannak, ol mahum tábor teljesen kihalt... azaz népes, mert ennyi ol mahumot még sosem láttam. :D
  • Ottto
    MÁr a hó elején regisztráltam magam!
  • gPROject
    vannak sokan?
  • Kryn
    Amúgy a szerverváltás dolog miatt nem tudom mért izgultok úgy. A készítők még azt sem tudják, hogy egyáltalán mikor vezetik majd be a karakter transzfert... DM-el is beszéltem ezügyben.
    Szóval nyugalom.
  • Kryn
    Persze, hogy nem ment el, mivel vége a bétának és fizetni kell már érte...
  • Ottto
    Hát ez szép! megjött a levél hogy "köszönjük béte teszterek". És én nem kaptam meg a kódot. Az más dolog hogy szereztem máshonnan, de e-mailra nem jött semmi! De köcsögök...
  • hpzolee
    TURMAK
    Locations (Submit) (Report)
    N/A

merre lehet megtalálni?
  • Sanca
    kemeny:)
  • gPROject
    milyen jól mutatna szakállban :PP
  • Nethyrrea

nesze :)
  • hpzolee
    Gondolom de enm csak ütni meg heal-ezni szoktak iylenkor :P
  • gPROject
    9 ember kevés oda, mégha 40+ levelesek is
    a hangyák is hasonló szintűek, de ők 9-nél jóval többen vannak
  • hpzolee
    Ez sztem tuti a lagok miatt volt ha mindenki 36 közelébe volt.
  • Davidus
    Undocumented Patch Changes folytatás

____e) Item drop rate tinkered with, items dropping more often?
    8) Camera Chron1 patch applied, allows looking straight up (along with documented translucent)
    9) PC Sitting HP regen has been increased!
    10) Added more NPCs/guards in certain areas (could use more info here)
    11) ???
  • GAthersw
    az már pedofília lenne :DDDD
  • Sanca
    Torpe nokhoz nincs ilyen?:))
  • Nethyrrea

hangyanéni keresztbetett nekik..pedig 36-os kariknak azért talán már csak nem
  • Nethyrrea
    underwear exhibition....csöpp-csöpp....

• Thangar
    hm:)
  • Nethyrrea

khömm....siege golem...csókolom bácsi :)
  • Birk@
    Már látom hogy ez lesz a végzetem :D
  • Thangar
    nem hiszem hogy ncsoftnal, ne figyelnenek erre:)
    szal nem fognak kikerulni onanan szamlad adatai
  • Birk@
    és az már ezexerint nem is él?
  • Strahd_
    illtve nem a kártyát deactiválja henm a játék accodat.
  • Thangar
    hat akkor vard meg kartyadat, jobbat nem tudok.

de ha jol emlekszem alul van valami mas lehetoseg ahol nem ker kartyat
  • Strahd_
    Nem csak anyit érhetsz el hoyg FBI csönget nálad .) mivel büncselekményt követsz el hamsi kártyával való visszélési kisérlet miatt. Utolagosan leeht törölni a számlainfot... de ez dectiválja a kártyaszámod.

Én 1 szer használatos kártyaszámmal fizettem .) arrol vonjanak le pénzt még ha tudnak .))
  • Birk@
    Még fake-kártyagenerátorral is próbálkoztam :) De nemsikerült átcseszni