88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lynx_TWL
    Legújabb kutatás ide oda, mindenki tudhatja a Braveheartból, hogy milyen módszerrel dolgoztak az inkvizítorok:)

Emellett tök mind1, hogy mi az igazság, a módszereket ismerjük, és Amerika nem egy olyan művelt hely ahol mindneki tudná, hogy hogyan is volt ez pontosan, emellett elég sokan ott másra asszociálnak... segítek: nem Micimackó barátainak fognak titeket képzelni:)

Na mind1, nem érdekel igazábólh, goy mit képzelnek majd rólunk, nekem a bajom csak a névvel van...
    Én maradok a Soldatsnál, aztán majd külföldről toborzok jófejeket:)
  • Gorii
    torpe is eleg elkurt lett , spoil tamadasnak minosul etc, egyszerre nemtok tobb mobot spoilozni csori artisannal
  • Nethyrrea
    lehet soknak elege lett belőle (tény hogy elég lagos volt meg minden), és sokan arra várnak, hoyg átrakassák a karijukat máshova, addig inkább nem nyomják
  • Lynx_TWL
    nemtom vmi infós oldalon le van írva, valamelyik fan siteon láttam az áraikat, hát az utolsó ha jól emlécem millió fölött van
  • Lynx_TWL
    Jó ez az Orfenes videó, de Orfen tud ütni is?:) mer titt úgy püffölik, hogy mindig csak hőköl:)
  • BlackArt
    ne idegesits...
  • BlackArt
    szo se rola, ha itt arulnak, polo meg bogre meg mittudom en mi jarna melle :)
  • Thangar
    2es szerver tok kihalt, alig van bent jatekos
  • Jockey
    hmm, meg nem teszteltem eleget, de az evasion-t assasinnal asszem eleg durvan elkurtak...
    ugyis mindhtanam kriminalis lett..
  • hpzolee
    hi plaync be SIGN-innel belépek azzal az acal amit abetaban is hasznaétam. utanna mar ket aktiválhato nev van az 1ik melett (zoleefight)EXPIRED a masik melett (bereczki)RETAIl. Az expiredes az amit hasznalnék tovabb, de annal nem tudom aktiválni a kodot.azt irja ki hogy mar hasznalatban van. a masikat meg nem merem megprobálni. Nah most az a kerdesem hogy ha a masikkal tudom aktiválni akkor tovabrais a betaban hasznalt KARIVAL fogok menni? vagy ujrajezdek mindent?
  • najó
    vegülis most ugyanannyiert veszek egy cd-kulcsot,tehat a doboz azert jobban mutatna,van nekem szeperzekem:))
  • najó
    http://www.lineage2.wrw.be/

tokjodolgok vannak itt
    xp calculator,monitor-tool, megmeg nezem oket
  • BlackArt
    na ja, de minek neked a CD meg egy olyan manual aminel ugy is tobbet tudsz? (Jol mutat a polcon :)))
  • najó
    We tried to setup a pre-order for European players, but as you all know this was cancelled due not enough intrest.
    I just want to inform people who don't have there detailed shipment of there online shop.
    We ordered like 3 weeks ago from CDromshop.com and we were informed quite often, so for me this transaction was very good with them.
    It's now at this very moment waiting in New York for shipping to Europe.
    Maybe another day or 2 and it arrive in Belgium where we have to wait on those DHL vans.

valaki nem akar elsetalni es megnezi Belgiumot,ugyis most lepunk be az EU-ba!!:)
  • Nethyrrea
    power smash, legalábbis DE-nél nincs dualban. viszont van sting (ha megsebzed vele, folyamatosan sebzőkik egy jóóódarabig), poison (a sting mérgezés változata), meg egyéb jóságok.
  • PhantomW
    dualos fegyvereknél lehet használni a power smash, dupla ütés.... meg az ilyen skilleket?
  • Bardock
    igyis ugy is megölték öket általában... csak ha nem vonták vissza adógókat akkor kicsit fájdalmasabban....
  • Sanca
    1 dualos es 1 2h weap u.anyiba kerul ha u.anyi a dmg-uk. Namarmost dualnal jo szar skillek vannak, 2h-nal meg ott a stun...
  • Davidus
    igen és igen:)
  • Nethyrrea
    EBBEN A MÚVIBAN pl egy DE néni mászkál, nemtommilyen, de táposnak tűnő armorban, és egy katanával, de sztem csak azért kell neki vele többet ráütni a keltirre, hogy meg is haljon (valszeg elsőszintű, vagy én nem is értem mivan), mert penaltyt kapott c osztályú cucc viselésére. vagy ha valaki tud, adjon normális magyarázatot.
  • PhantomW
    bétához van pecs ami fullussá teszi?
    ha megveszem a game akkor egyből kapok 1 hónapot ingyért?
  • Nethyrrea
    én amondó vagyok, hogy amíg nem értem el a dual wield skillt adó szintet, nemmondok semmit
  • Sanca
    sztem dual wield sux.
  • Nexushun
    Lehet hogy valami mutáns hiper erős Keltir :)
  • Nexushun
    és Keltir-eket ölnek :D
  • Nethyrrea
    a macsók meg ezzel mászkálnak :D

• Cromac Mac Art
    ehhh...inkvizició...kínzások, stb...tévhit...ha utánaolvasol (pl. neten) kiderül majd hogy nagyon kevés inkvizitor "dolgozott" a középkorban (nem csak a spanyol inkvizicio létezett hanem sokkal korábban is volt már ilyen intézmény, 10-15 inkvizitornál pedig sosem volt több )...feladatuk NEM a bűnösök halálraitélése volt, hanem a eltévejedettek (eretnekek) lelkének megmentése....amennyiben sikerult az inqvizitornak elérni hogy az eretnek visszavonja állítását és megbánja bűneit a feladatát sikerrel teljesítette...ha viszont nem bánta meg "bűnét" az eretnek, állami törvényszék elé került és ez a szervezet ítélte halálra...
    ezek állitólag a legujabb kutatások eredményei...aztan meg ki tudja mi igaz meg mi nem...
    szal ezért vagyunk mi InquisitorS...
  • Nethyrrea

igen...kardban énis ilyet fogok összehozni nagyon hamar :) az egyik már megvan :)
  • Nethyrrea
    krator bácsit vadászva még a bétában :)

• Bardock
    nálam már jelentkeznek az elvonási tünetek...
  • Acro
    Underwear?..az is lehet majd rahtad a sima ruha alatt?:))
  • Nethyrrea
    http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/armor.php?type=underwear&list=&sh=&grade=

crystal swimsuit befigyel :D
  • Kaleb222
    VISA Elecrton tudtommal neten egyáltalán nem használható.

--
  • gPROject
    off
    Erre még kíváncsi leszek.
  • Kaleb222
    de az ork nők is.
    Sőt, a férfi orkok is :D

-
  • najó
    a banknak kell engedelyezni a hasznalatat,amugy tenyleg nincs elterjedve hogy neten hasznalhato lenne,de ez epp hasznalhato
  • Sanca
    Ugye az orc nok nem?:)
  • gPROject
    és az mire jó? :P
  • Nethyrrea
    hol lehet megnézni mennyi lesz az ilyen underwear? :)
  • Lynx_TWL
    lényeg, hogy kurva drágák a mithril alsóneműk már:D