88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sonic13
    Lynx mondta asszem.
    Soldats vagy mi a .......
    Peace
  • Sonic13
    Már csak azt kellene összeírni (megint) hogy ki mivel van/lesz. :)
  • PhantomW
    ti milyen kártyáról fizetek elő?
    külön kártyával, vagy amin sok lóvé van?
  • Skill
    valaki mondta hogy van egy qrwajo ötlete azaz a haverjáé de neki jobban tetszett

ki volt az mi az 5let?
  • Sonic13
    Engem az zavar, hogy íjász és törös között semmi különbség, ha a védelmet nézed.
    Azért 40-en után egy kicsit nyomhattak volna a tőrös védelmén, vagy inkább az íjászén kellett volna csökkenteni.
  • Kaleb222
    "Total of 476 votes"

--
  • Sonic13
    Basszus...melyik állat nyomott 3k-t a Gustinra?
  • Lynx_TWL
    ez nem flame sztem:)
  • Lynx_TWL
    Hogy nőtt a szörnyek ütés potnossága az azt jelenti, hogy egy keményebb ranged simán szitává lövi a segged, mert nagoybb eséllyel eltalál, és "avoided ... attack" sem elsz anyi, még alacsonnyabb szintű mobnál sem, nemhogy magasabbnál, mert ott szinte soha nem evadeltem..
  • Lynx_TWL
    kösz:)
  • Lynx_TWL
    Mondom nem kell ítélni, csak nem tetszik a klán név (kurvárakibaszottul)
  • yal
    engem 78as evasionnal torrel sem nagyon talaltak el. Se ijjal:P
  • Lynx_TWL
    kékeket kell verni, akkor nem kell pihizni, és viszonylag sok pénzt is össze lehet szedni, mert mindegyik dob egy 100ast, vagy fölötte +szar dropokból is összejöhet pár ezer(varnsih meg ilyen baromságok)
  • Kaleb222
    --
    --
    A FELIRATKOZÓS LISTA
    --
    --
  • yal
    pathetic...
    :D
  • Nexushun
    Ja Skrad is ijjász volt... :D
  • Kaleb222
    na látom megy a flame :)
    bartz offline? :P
  • Thangar
    gondolom ez nekem szolt es nem cactusznak:)
    de alapjaban megertelek, tenyleg eros lett ijjasz.
  • HUNrricane
    Nem a klán név dönti el a klán megítélését. Lehetsz te (Love) nevü klánban is, ha az egész PK-klán..

• Lynx_TWL
    Azt a feliratkozós listát ki kéen rakni a banner alá!
  • Nexushun
    Szerintem meg egy kicsit túl erős védelmetek volt a korábbi evasion-al. vicces volt hogy nehéz páncélban meg pajzsal majdnem annyit sebződtem mint Skrad a könnyűvért+evasion-al. Én a knight-al örültem ha összehoztam 1,5%-ot pihi nélkül...
  • Lynx_TWL
    Te nem hagytad abba L2-t?
  • Jockey
    persze , csak én nem ijjasz vagyok
    pont z a baj, a kurva ijászoknak nesok különbség van, és nekik lesz stunjuk is magasab szinten, épp a "normális" törhazsnálokat szopatták ezzel, pedig nem őket akarták, mert mi vagyunk folyamatos kontaktba a mobbal, nem te
    faszom ki van, kurva ijjászok szétbasznak midnent, kikéne venni őket agammábol esküszöm:P
  • Lynx_TWL
    Azért megkérdezem, hogy ki találta ki a klán nevet, tehát kitől várjam a legerősebb counter attacket?:)
  • Lynx_TWL
    "Marhára nincs beleszólásod a klán névbe."

Igen ezt írtam csak nem olvastad el akkor...
    Az, hogy Amerika mire volt kiváncsi... az meg enme nem érdekel, attól még, hogy mások vadbarmok nekünk nem kell annak lennünk.:)

És már párszor leírtam, sztem szar a klán név, kurávra nem tetszik (nem csak nekem nem) és a nagy tervc az volt, hogy egy nagy magyar klán lesz, így lehetne beleszólásom a klán nevébe.
    Ezt a hülye végére PEACE dolgot meg mellőzze már mindenki, aki ezt írja az kb, kurvára ideges, és lenézi a másikat, de azért vmit kell rakni a végére, hát akkor legyen ez, mintohgy őszintén elküldenénk a picsába:D
  • Ninth
    Hát ha belép akkor azért valami köze csak lesz hogy mi a neve a klánjának.
  • Cromac Mac Art
    igen de nem az inkvizítorok ölték meg őket..
    :)
  • magus
    nem a klan neve miatt mondom, de az inkvizicio az tenyleg a Holocasuthoz hasonlithato, az hogy mit hagytank rank a forrasok azok teljesen lenyegtelenek, ha csak abba belegondoltok hogy az egyhaznak nagyobb hatalma volt mint a csaszarnak gyakran...
  • Cactus
    Nem azért mondom, de most nagyon szart fűrészelsz. Marhára nincs beleszólásod a klán névbe. Egyébként meg ki a francot érdekel az amcsik véleménye? Ők se voltak kíváncsiak Japán véleményére a két atombomba előtt. Ha valakinek hiányosak a történelemismeretei akkor sorry, ha félreérti egyéni szocprobléma. Ennyi. PEACE
  • Thangar
    29 assa ijjasz lanykam mantikor also felso, tobbi gagyi dark elf bowval, lazan oli mahumokat, patrol ha eltalal kritikalt sebez, de csak minden 3 patrol bir belem loni:)
  • Bardock
    nehogyazt hidd... legfeljebb egyetemisták...
    amcsi elé raksz egy térképet azt nem találja meg hol lakik...(kontinenset se mindig találják el...)
  • Lynx_TWL
    "Majd (1232-ben) felállította az inkvizíciót, azaz eretnekkutató törvényszéket, amely a legkegyetlenebb eszközök alkalmazásával nyomozta, büntette és félemlítette meg az eretnekeket. A látszat megóvásáért ugyan hangoztatta az egyház, hogy õ „nem szomjazik vérre” s a kivégzések végrehajtását a világi hatalomra bízta."
    "vallásháborúkat, az inkvizíció törvényszékeit és az emberi jogok megsértésének más formáit?” A Péter apostol székében trónoló katolikus egyházfo elismerte, hogy módszereit tekintve az inkvizíció a Gestapo, a KGB és a Stasi elofutára volt. Brutalitását számos európai levéltár jól dokumentálja. A vádlottaknak semmiféle joguk nem volt, a vádló a bíró is volt egy személyben, gyermekeknek a szüleiket, asszonyoknak a férjeiket, férjeknek a feleségeiket kellett besúgniuk. A kínzást nemcsak megengedték, hanem meg is parancsolták"

Mindegy ilyen buzi vallási témából szerzett névre akkor sem mennék.
  • Jockey
    de igegesitelek
    hulladek fos lett korabbi hoz kepest
    29en manticore also felsobe, leatehr helmet leahter boots, bracer amrour kukurival, es ulnom kell kek mob utan, lemegy chainbe vagy 10 aztan sanyi, hp regen nelkul ez elvezetes lesz 40ig..
    teszteltem magam mahum partolon is, (ijjasz), korabban meg se tudott loni, vagyis nagyon is %ba, mostmeg osztja a kritikalokat, rohej
    2 kek mob ledarla 300hp-m ha nem mortalozok (800bol)
    magamrahuztam 4et, majdnem kihaltam benne mortal nelkul
    hat, ha meglesz a karitranszfer (beepitik), es meglesz a vegleges helye, lehet rerollolok egy torpvele, azt amugy is eltalaljak, de ez most igy nagyon gaz
    1,5% max egy kor, es ulhetek, nevetseges
  • yal
    nekemse teccik:P
  • Thangar
    azert az inkvizicio es a kkk kozot eleg nagy a kulonbseg:)
    ezt meg talan buta amcsik is tudjak:D
  • Lynx_TWL
    Az eljárás nagyon is valóságos volt az más kérdés, hogy már rég beleájult volna a kínzásba...
  • Lynx_TWL
    "inkvizició...kínzások, stb...tévhit..."
    "amennyiben sikerult az inqvizitornak elérni hogy az eretnek visszavonja állítását és megbánja bűneit a feladatát sikerrel teljesítette..."
    Itt a hézag:) szted cukorkát ajánlottak, az eretneknek?
    -Mond szépen: Visszavonom az Istenkáromló álításaimat.
    -Vi-ssza-vo-nom az Is-ten-kár-rom-ló ál-lí-tá-sa-i-mat...
    -Nagyon ügyes vagy tessék itt egy túró rudi:D

A "sötét" középkor a humánus eljárásairól hírhedt:D

Na nem akarok itt kötözködni, csak nekem kurvára nem tetszik a klán név:(
  • Nethyrrea
    najó, braveheartot ne emlegesd, annyi köze van a valósághoz, mint amikor én kate frosttal ke...tttyintek
  • Nethyrrea
    gondolom ezzel akartak hatni a törpékre, hogy jobban parti-karakter legyen. de pont az volt a poén, hogy így szólóban tudott menni jól...
  • Nethyrrea
    http://www.tekker.kineticindustries.net/Movies/lineage2/pvp2.rar

ez egy teccős kis pvp videó az egyik elébb belinkelt klán oldaláról. elég sokáig bírják egymást