88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14304 jó ötlet.. -
#14303 Hozzunk létre egy új klánt a magyaroknak (csak névváltás)!
Ez lehetetlen sztem, még ha ez is lenne a jó, merthogy itt nézetek ellenkeznek:( -
Nexushun #14302 Egyébként tényleg erősítsetek be tank ügyben, mert Dago és Pite is nyugdíjba vonult, és tankok nélkül nem fogjátok felfogni az ellen rohamát. Elsöpörnek mint a HUNrrikán :D -
#14301 én már elkezdtem katanára gyűjteni, bár igaz, télleg hihetetlen pénzt meg progresszív speckó mob-ölést fog magábafoglalni...és ahogy a célszörnyek szintjét elnéztem, nem egyedül...... :( (40+-os mob a legtöbb ami a recepthez kellőket adja: torfe, meg hasonlók) -
#14300 he-he...mint az ovodában...
részemről téma lezárva...
mindenki azt gondol amit akar és oda lép be ahova akar...
sztem 180 magyar előfizetőből sem tudna senki egységes 40 fős klán-t szervezni..:(
amúgy meg ha már 18 ember elfogadta ezt a nevet majd pont egy ember kedvéért fogjuk megváltoztatni...akkor már döntsön a többség...vagy nem igy gondolod?
-
#14299 akarjál én hamarabb eldötnöttem mint te -
#14298 :DDDDD ok de te mész elől -
#14297 azér antharast sztem egy hónap múlva amolyan összmagyar módra simán megesszük sztem :)
-
Kaleb222 #14296 --
--
KLÁNSZAVAZÁS ! ! !
--
-- -
Yv@n #14295 Ne akarj, mer én akarok -
Sonic13 #14294 -
Sonic13 #14293 FAsom elbastam :(
Na itt a jó link! -
#14292 dual wep masteryt akarok maxra -
Nexushun #14291 A kis Pite jó kis tank volt .) Sokat üttöték szegényt, de hősiesen felválalta ezt a hálátlan szerepet és leglepő, de nem sokat feküdt le :P -
yal #14290 erdekesen linkeled a dolgokat:)
#14288 -
yal #14289 lynx te dupla gods blades ribanc legyel az a jo -
Sonic13 #14288 Persze tudom, ismerem, csak azt akartam mondani, hogy aki kedvet kap a törpéhez és neki mind1, hogy artisan vagy scavenger az inkább scavenger legyen sztem, mert ha a WarCry-on megnézitek a recepteket akkor láthatjátok, hogy majd a komolyabb fegyverekhez kur.a sok mindent kell majd összeszedni. -
#14287 Belegondoltatok már őszintén, hogy a játék igazán nagy értelme, az óriás létszűmú háború, harc a városokért, és az istennagy monszterek leölése(Antharas)
ehhez mi magyarok összesen kevesen vagyunk :( -
#14286 de a Knightnak milyen tulajdonságai vannak, hogy a legjobb tankká teszik?
Én is human vagyok, sőt Gladiátornak tanulok, majd vmikoo nyáron lesz vizsgám belőle, és az egyik legtáposabb/erősebb karakternek igérkezik -
#14285 na jah:) -
Sonic13 #14284 Sztem nincs jobb tank a humannál. -
#14283 nem lép be:
a nagy magyar klán:DDD -
#14282 lesz egy inqvisitoros Scavenger:)..Azirafael az -
yal #14281 lynx akkor rabeszeljuk a tobbieket hogy ok ne lepjenek be:)
en igy nem fogok tuti -
Sonic13 #14280 Craftos törpe meg sztem elég egy (ez az én véleményem nem akarok senkit se lebeszélni) inkább scavenger kellene még. -
#14279 Tank, mert nagy a pdefje, és sok hpja van? -
#14278 Csacsa all!
LOL emberek ha nem vettetek volna eszre nem a vilagot szertnenk megvaltani csak szimplan gamelni akarunk es tok folosleges tortenelmi dokumentumokkal alatamasztani a Clan nevet foleg nem 15 uzenettel kb egesz 1szeru a megoldas akinek nem tetszik nem lep be sztem semmi gaz a nevvel es nem ezen kene osszeveszni.... -
Ninth #14277 http://www.ex.org/articles/2002/2002.02.19-rev_anime-j-noir.html az anime amiben van , meg van egy 2 D-s lövöldözés játék is ilyen worms stílusú
-
yal #14276 en a HAXX0RS-ba voltam eddig:P -
#14275 De:D -
Sonic13 #14274 Ezt csak azért kérdeztem, mert ha egy nagy magyar klánban gobdolkozunk és később nem csak a mobok gyakása lesz a célunk, akkor egy olyan klán kellene ahol 30-ból nem 15 íjász 5 healer 5 tőrös meg 5 törpe van.
Arra akarnék utalni, hogy én Dagón és Pitén kívül nagyon nem láttam ütőképes tankokat, mert sztem a human harcosok, lovagok azok akik tényleg tankok (még az orkokat se hívnám annak). -
#14273 Soldats a név Sonic előbb írta.
Hát én már a jófej külföldieket keresem:) -
Skill #14272 mi volt a név?
én leszarom egészet van egy két player akikel együtt akarok lenni mert CSAK!
ha nem férünk be egy klánba a sok szarakodás miatt akkor kezdeményezni fogom egy klán csinálását akár külföldiekbevételével... mert ugye ök se mind álatok... -
#14271 vagyis innen:
http://web.axelero.hu/kesz/jel/03_01/mitosz.html -
#14270 nem baj ha nem tetszik ...
én innen vettem a dolgaimat... akit erdekel a téma olvassa el szerintem rohadt érdekes...
-
#14269 Persze ha klán líderségről van szó, akkor jön képbe, hogy a leadernek vmi nagy tápos ember kell, és akkor itt lenne érdekelt a téma...
Mindenesetre Nethyrrea lesz a legmagasabb szintű az összes magyar között asszem:D -
#14268 sztem az még tök mellékes először legyenek meg az emberek, és minthogy kar transzfer van meg minden, hát úgyis ismeritek egymást tudjátok ki mivel van. -
Thangar #14267 en egy assa ijjasz lanykaval, gustinon meg elkezdtem egy krafter torpet, csinalgatni
-
#14266 Hát gratulálok:DDD -
#14265 Én mondtam, de ez szubjektív, és a "lófaszt változtatunk" volt a válasz finoman persze, sőt semmi offenzív nem votl Cromac felől, csakhát az "egy nagy magyar klán" szép tovaszállt fogalom lett:D