88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Yv@n #14343 Ez ebbena formában nem igaz, mert én nem leszek ott, és köztudott, hogy én vagyok a legjobb fickó :D -
#14342 kérdésedre kielégítő válasz az, hogy még nem tudtam megrendelni az online accot? :P
meg ezen a héten dolgom van, mert ha lineage 2 elé jutok, akkor a munkát nagyívben..... :) -
#14341 ja es a fene a pofadat:)) nem picit irigyellek.... -
#14340 merthogy?:DDD -
Arwenke #14339 Key szerzes modjat mar le irtak itt parszor.
www.plaync.com
store
lineage2
a tobbi adja magat -
#14338 hat en nem mert ugye nincs aktivalva accom mert ahoz key is kene az meg nincs mert ugye meg nem lett elintezve befizetes de hamarosan meglesz, mostmar kenytelenvagy erteni:) -
#14337 felesleges -
Sonic13 #14336 Aki tud valamilyen izgi PvP-s videót, nézhető minőségben az plz linkeljen már be egyet-kettőt.
Thx -
Arwenke #14335 Amikor aktivalod. -
Kaleb222 #14334 Nesztek megint a link:
Klánszavazás
-- -
#14333 sztem aktivalastol de ugye kene key is:( :) -
Arwenke #14332 En peldaul be lepek es jatszok.
Nem ertem a kerdest?? -
Skill #14331 én karimat vihetnéd addig :)
-
#14330 Akárki, akármilyen klánt csinál, akkor is az InqvisitorS-ban lesznek a legjobb fickók….
Akármennyi amcsit fogsz bevenni majd a Soldatba, sehogy se lesz akkor a feeling mind az Inqvisitors klánban.
INQVISITORS FOREVER
PEACE
-
#14329 csináld az oldalt.
Nem akarom már régóta megváltoztatni
Nekem nem unalmas legalább kiismerem a játékosokat valamennyire:) -
#14328 Inkább azt mondjátok meg hogy az előfizetés az naptári hónap szerint megy ..vagy amikortól aktiválod az accountodat??? -
#14327 áh, az nevetséges:D
300 milliót fizettek braziloknak, hogy ide jöjjenek, és jól megverjenek minket, vagy beengedjenek 1 labdát, hogy a sok örjöngő baromnak legyen mire venri a nyálát:D -
#14326 szted hogy? -
Yv@n #14325 Szerintem be lehet fejezni. Egyértelműen megmondták, hogy nem kívánnak váltani, ha mégis úgy majd szólnak, de most felesleges ezzel telefosni a fúrumot, mert már kezd nagyon unalmas lenni. -
#14324 -De játszani fogok tovább
-Akkor mégegyszer:"egy nagy egységes magyar klán"
-Nem húzok rá semmit, rajta ezen minden
-Hát ha neked nem tetsizk, OK keresünk egy olyat aki mindenkinek tetszeni fog (van ilyen)
-Az, hogy illik a hangulathoz vagy nem, tök mind1, szted illik egy akkora nagy kibasoztt kétélű tudomisénmi egy törp kezébe, mert ő is használhatja...
-Nem a Soldatsnak nincs semmi náci germán beütése, merthogy ennek a névnke nincs ilyen háttértörténelme.
A peacetekhez meg újfent gratulálok:D -
Ninth #14323 akárhogy nézem katona -
#14322 én gamelnék akár masnak a kari jávalis mert az enyémet sikeresen elba..tam és várom hogy kijavitsák a faejesek -
Arwenke #14321 Emberek, senki nem jatszik vagy mi van most? -
Yv@n #14320 Vedd be :P :) -
#14319 na akkor mar alakul az uj clan:)) -
#14318 Sztem nyiss ki egy német szótárt -
#14317 Majd a végeredményt ragd be a forumba..
PEACE -
Thangar #14316 na megyek jatszani:) -
#14315 jaja, sztem is felesleges feszülni:D Vagy feszüljünk máson:DD
Csak gondoltam én is leírom a véleményemet. -
Ninth #14314 SOLDATS = franciául jelent max katonát. node nekem az anime miatt jön be Noir
én Linkszel vagyok . -
Kaleb222 #14313 inkább nézzétek a meccset
-- -
Yv@n #14312 Szerintem tulajdonképpen nem látsz a szemedtől, mert nem neked írta :) -
#14311 Sz.tem nem neked irta Sis:) -
Kaleb222 #14310 bár ez nemtom kinek szólt lol -
Sonic13 #14310 Hát már bocsi, de inkább Inqusitors mint Soldats vagy mi.
Peace -
Yv@n #14309 Klánnévvel szerintem i felesleges szenvedni, egységes magyar klán szerintem a büdös életben nem lesz. -
Kaleb222 #14308 jóvanna nyugi nemtom milyen bátyámról beszélsz de mind1
és csak unatkozom azért csinálom de szóljatok és elhúzok
a picsába letörlöm az egészet
"p e a c e" uhh -
#14307 Én nem értem miért kell itt feszülnöd a klánnév miatt. Egyrészt, ha jól követtem itt az eseményeket, nem is vagy benne a klánban, sőt, mintha olyat olvastam volna, hogy nem is fogod folytatni, vagy csak a bátyjád mellett fogsz néha játszogatni. Ezt a nevet már a többség elfogadta, aztán most itt kavarunk össze-vissza. Mivel ennyien vagyunk, igen nehéz lenne olyan klánnevet találni, ami mindenki szája ízének megfelel. Ez a klánnév már adott. Amúgy meg nekem a Soldats nem tetszik:P Sztem abszolút nem illik a játék hangulatához; inkább el tudnám képzelni ezt egy Battlefield, Soldier of Fortune, vagy COD klán nevének. Ja, és még halkan megjegyezném, hogy ha az inquisitorsra kkk-t meg ilyen baromságokat akarsz ráhúzni, akkor gondolkodj el azon, hogy a SOLDATS-nak nem lenne-e egy kicsit germán-náci beütése:PP
ja, és persze peace:D nyihaha -
Kaleb222 #14306 azt hiszem a kérdések sorrendjét meg kellett volna változtatnom. most már mindegy :P
-- -
#14305 nemám, nem egy emberről van szó, és sokaknak tök mind1, itt ugye a név kitalálója (személyed:) az akienk nem tetszik az ötletem