88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Yv@n
    Ez ebbena formában nem igaz, mert én nem leszek ott, és köztudott, hogy én vagyok a legjobb fickó :D
  • Nethyrrea
    kérdésedre kielégítő válasz az, hogy még nem tudtam megrendelni az online accot? :P
    meg ezen a héten dolgom van, mert ha lineage 2 elé jutok, akkor a munkát nagyívben..... :)
  • dzsonesz
    ja es a fene a pofadat:)) nem picit irigyellek....
  • Lynx_TWL
    merthogy?:DDD
  • Arwenke
    Key szerzes modjat mar le irtak itt parszor.
    www.plaync.com
    store
    lineage2
    a tobbi adja magat
  • dzsonesz
    hat en nem mert ugye nincs aktivalva accom mert ahoz key is kene az meg nincs mert ugye meg nem lett elintezve befizetes de hamarosan meglesz, mostmar kenytelenvagy erteni:)
  • Lynx_TWL
    felesleges
  • Sonic13
    Aki tud valamilyen izgi PvP-s videót, nézhető minőségben az plz linkeljen már be egyet-kettőt.
    Thx
  • Arwenke
    Amikor aktivalod.
  • Kaleb222
    Nesztek megint a link:

Klánszavazás

--
  • dzsonesz
    sztem aktivalastol de ugye kene key is:( :)
  • Arwenke
    En peldaul be lepek es jatszok.
    Nem ertem a kerdest??
  • Skill
    én karimat vihetnéd addig :)
  • HUNrricane
    Akárki, akármilyen klánt csinál, akkor is az InqvisitorS-ban lesznek a legjobb fickók….

Akármennyi amcsit fogsz bevenni majd a Soldatba, sehogy se lesz akkor a feeling mind az Inqvisitors klánban.
    INQVISITORS FOREVER

PEACE
  • Lynx_TWL
    csináld az oldalt.

Nem akarom már régóta megváltoztatni
    Nekem nem unalmas legalább kiismerem a játékosokat valamennyire:)
  • Acro
    Inkább azt mondjátok meg hogy az előfizetés az naptári hónap szerint megy ..vagy amikortól aktiválod az accountodat???
  • Lynx_TWL
    áh, az nevetséges:D
    300 milliót fizettek braziloknak, hogy ide jöjjenek, és jól megverjenek minket, vagy beengedjenek 1 labdát, hogy a sok örjöngő baromnak legyen mire venri a nyálát:D
  • dzsonesz
    szted hogy?
  • Yv@n
    Szerintem be lehet fejezni. Egyértelműen megmondták, hogy nem kívánnak váltani, ha mégis úgy majd szólnak, de most felesleges ezzel telefosni a fúrumot, mert már kezd nagyon unalmas lenni.
  • Lynx_TWL
    -De játszani fogok tovább
    -Akkor mégegyszer:"egy nagy egységes magyar klán"
    -Nem húzok rá semmit, rajta ezen minden
    -Hát ha neked nem tetsizk, OK keresünk egy olyat aki mindenkinek tetszeni fog (van ilyen)
    -Az, hogy illik a hangulathoz vagy nem, tök mind1, szted illik egy akkora nagy kibasoztt kétélű tudomisénmi egy törp kezébe, mert ő is használhatja...
    -Nem a Soldatsnak nincs semmi náci germán beütése, merthogy ennek a névnke nincs ilyen háttértörténelme.

A peacetekhez meg újfent gratulálok:D
  • Ninth
    akárhogy nézem katona
  • hpzolee
    én gamelnék akár masnak a kari jávalis mert az enyémet sikeresen elba..tam és várom hogy kijavitsák a faejesek
  • Arwenke
    Emberek, senki nem jatszik vagy mi van most?
  • Yv@n
    Vedd be :P :)
  • dzsonesz
    na akkor mar alakul az uj clan:))
  • Sáska
    Sztem nyiss ki egy német szótárt
  • HUNrricane
    Majd a végeredményt ragd be a forumba..

PEACE
  • Thangar
    na megyek jatszani:)
  • Sáska
    jaja, sztem is felesleges feszülni:D Vagy feszüljünk máson:DD
    Csak gondoltam én is leírom a véleményemet.
  • Ninth
    SOLDATS = franciául jelent max katonát. node nekem az anime miatt jön be Noir
    én Linkszel vagyok .
  • Kaleb222
    inkább nézzétek a meccset

--
  • Yv@n
    Szerintem tulajdonképpen nem látsz a szemedtől, mert nem neked írta :)
  • Acro
    Sz.tem nem neked irta Sis:)
  • Kaleb222
    bár ez nemtom kinek szólt lol
  • Sonic13
    Hát már bocsi, de inkább Inqusitors mint Soldats vagy mi.
    Peace
  • Yv@n
    Klánnévvel szerintem i felesleges szenvedni, egységes magyar klán szerintem a büdös életben nem lesz.
  • Kaleb222
    jóvanna nyugi nemtom milyen bátyámról beszélsz de mind1
    és csak unatkozom azért csinálom de szóljatok és elhúzok
    a picsába letörlöm az egészet

"p e a c e" uhh
  • Sáska
    Én nem értem miért kell itt feszülnöd a klánnév miatt. Egyrészt, ha jól követtem itt az eseményeket, nem is vagy benne a klánban, sőt, mintha olyat olvastam volna, hogy nem is fogod folytatni, vagy csak a bátyjád mellett fogsz néha játszogatni. Ezt a nevet már a többség elfogadta, aztán most itt kavarunk össze-vissza. Mivel ennyien vagyunk, igen nehéz lenne olyan klánnevet találni, ami mindenki szája ízének megfelel. Ez a klánnév már adott. Amúgy meg nekem a Soldats nem tetszik:P Sztem abszolút nem illik a játék hangulatához; inkább el tudnám képzelni ezt egy Battlefield, Soldier of Fortune, vagy COD klán nevének. Ja, és még halkan megjegyezném, hogy ha az inquisitorsra kkk-t meg ilyen baromságokat akarsz ráhúzni, akkor gondolkodj el azon, hogy a SOLDATS-nak nem lenne-e egy kicsit germán-náci beütése:PP
    ja, és persze peace:D nyihaha
  • Kaleb222
    azt hiszem a kérdések sorrendjét meg kellett volna változtatnom. most már mindegy :P

--
  • Lynx_TWL
    nemám, nem egy emberről van szó, és sokaknak tök mind1, itt ugye a név kitalálója (személyed:) az akienk nem tetszik az ötletem