88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14503 hát meg mivel ha level upot akarunk a klánnak, akkor a vezetőnek elég sok skillponttól kell megválnia érte, ergo nem tud addigse tanulni, tápolni. mondjuk ez is a klánvezér aktuális szintjétől függ. ötven körül már a skillek általában 100k-nál kezdődnek darabonként, sőt. bladedancernek van valami skillje 52-es szinten asszem, ami 410k sp-be kerül. a problemma csak az, hogy a hasonszintű szörnyek (warcry adatok szerint), olyan 320-350 sp-t adnak darabonként. bár....200 000 sp-hez kb 600 szörnyet kell leütni, ami azon a szinten csak nem lesz talán már akkora probléma.. -
Sonic13 #14502 Nem tud vki egy Dark Avenger vs. Gladiator videot?
Nagyon kíváncsi lennék. -
#14501 Nem tank az tényleg tank. Megáll, és üt mindent mint a répát :) Sok HP, magas PDEF. Őt lehet hátulról gyógyítani; és időt ad az íjászoknak hogy nyugisan szétlőjenek mindenkit :)
Klán: Az már más kérdés, hogy a klánvezérnek egy rohamban pont nem az a dolga hogy az első sorban tankoljon szvsz, hanem hogy életképes legyen és ez nem ua. Pl ő legyen a leggyorsabb, és neki legyenek olyan skilljei aminek segítségével bárhogyan is de minél tovább túléli a csatát. -
#14500 Nem. Ijjaszok kiting-elnek, (kite) nem tanking-olnak (tank) :) Ha nem vagy melee kapcsolatban a celponttal, akkor nem vagy tank. -
#14499 khöm....magyarán amit a múviban láttunk arról a csapatról akik kikapták antharast, legalább 50-es brancs volt....és elég sokan. vajon hányan élték túl....? -
#14498 (2) Qualifications in order to meet Antharas
To enter Antharas's Cave, a character must have a portal stone. To get this portal stone, the character's level must be 50 or higher.
To obtain a portal stone, meet the Seal Guardian Gabrielle. Follow her guidance to get the portal stones.
Without the portal stone, you can circle around the cavern, but cannot enter. With the portal stone your character will be transported inside. After meeting 4 of the seal guardians, you will be able to enter the cavern.
Deep in Dragon Valley, there is a dungeon [dragon valley caves]. At the lowest floor are creatures with the portal stone you can use to enter Antharas' cave with.
-
#14497 tehát akkor magyarán egy jobb íjász jó tanknak minősül. legalábbis crumában mindig az íjászok húzták a porta-kat meg kratorokat. torfe már más kategória, ott elég hamar beérte az íjászt és majdnem meg is deglett bele szegény skill, vagy ki volt az aktuális csalinyúl :) -
#14496 Tank: magara huzza a dogoket es magan tartja oket mig a gyengebb karik segitik leverni azt. Tehat az idealis tank az, aki magara tudja huzni oket, ott tudja tartani oket, es sok utest kibir, (magas a def, evasion, vagy HP). -
Arwenke #14495 Eddig otthon milyen kliens volt fent? -
#14494 Vki mesélg vmi 1 alkalmas utalási trükkről, mesélje már el pls hogy hol eszközölte és mennyi idő volt megcsinálni -
#14493 namost a tank fogalma mint olyan mit takar (kicsit még láma vagyok mmorpg szlengben :) )? egy palus knight nem az (bladedancer szeretnék lenni) -
#14492 http://crazyn.uw.hu/other/lineage/lista.jpg
itt a lista a játékosokról de totál nem vágom hogy kicsodamicsoda. Annyit vállalok, hogy bevágom ide a klánlistát a jelentkezőkkel együtt :)
Még nem jáccom :( Várom az OTPtől a telefont -
#14491 jogos jogos, tényleg kevés a tank kari, mert egyedül nehéz vele tápolni alacsony szinten ! :( -
#14490 Na megvettem en is meg tegnap, be is masztam fel orara, nem volt benn senki, elmentem Giranba - nem valtozott semmi. Az a baj hogy ez a munkahelyi gepemen volt, az otthonin meg fel kell peccselnem, meg fel is akarom telepiteni elotte a prelude klienst, ami mostanra lejott a munkahelyemen, szal ma este vagy, holnap reggel leszek en is online leghamarabb. Clan: mindenkepp legyen 1 clan, minel gyorsabban es tolem nyugodtan lehet az Inquisitors. Neander - lvl 26 monk. -
Sonic13 #14489 És erről mit gondolsz?
#14480 -
Sonic13 #14488 Reo te már jatszol? -
#14487 ha hülyeség amit írtam javítsatok ki kedves inkvizítorok :) -
Arwenke #14486 Hol a bogyom, valaki adja vissza. -
#14485 Hát, leírok ide 1-2 dolgot, csak hogy tiszább legyen a dolog egyesek számára. Az inquisitors klán (legalább is én azóta vagyok tagja) már JOBon is volt, és szerintem egy igen jól összerakott banda jött ki belőle, akik számíthattak egymásra, bármiről is volt szó. Én legalábbis így láttam :) Az, hogy a klán elkezd esetleg bővülni, az nem hiszem hogy azt jelentené, hogy fel kéne adni bármit is abból hogy egy haveri társaságot alakítsunk ki olyan emberekből, akik ebbe benne lennének, és nem túl antiszocok :) Szal nem értem ezt az egész idióta klánkérdést, mindenki oda jelentkezik ahova akar, ha meg nem jó, át lehet menni következmények nélkül máshova. Sőt ha jól emlékszem még a klán nevét is meg lehet változtatni bármikor. Szal szedjétek össze az elgurult gyógyszereket aztán go jáccani :) -
Sonic13 #14484 Dark Avenger vs. Gladiator -
Sonic13 #14483 hehe...lol...avenger nem scavenger -
Sonic13 #14482 Én a Dark Scavenger és Gladiator között nem tudok dönteni. -
#14481 Ha majd nyáron elkezdem újra, akkor valszeg egy tank karit csinálok (dark avenger asszem), de ez még odébb van... -
Sonic13 #14480 Nagyon jó lenne sztem megint összeírni, hogy ki mivel van, mert ha tényleg egy ütőképes klánt akarunk létrehozni, akkor ne az legyen, hogy pl. meglépi a klán a 3-as szintet és ott derül ki, hogy pl. 30 főből 10 íjász, 10 varázsló, 8 tőrös, 2 törpe.
Én inkább most kezdem újra a karimat mint, hogy később kiderüljön, hogy van egy nagy szintű klánunk, de nem tudunk vele mit csinálni, mert pl. nincs elég tank.
Lehet, hogy a klán most szidni fog engem, de én most nagyon gondolkozok egy tank karin.
Na, csak ennyit akartam, holnap majd írjátok meg PLZ a véleményeteket.
Addig is jóéjt mindenkinek! -
Sonic13 #14479 Ue a helyzet nálam is -
Sonic13 #14478 ÓÓoo...hogy vinne el a....
Hűűű bazzel jól beszartam, de komolyan, pedig kurvahalkan hallgattam, mert már a többiek alszanak.
Ezt neked
-
Jacky #14477 B@ssza meg a kutya, ez durva volt! Úgy összerezzentem, hogy csak na! Húúúú... -
#14476 na szeva all leptem pihi, ja es REO koremailba irtam h csorogj ram 2x is ha nem olvastad akkor nezd meg ott a szamom csak csorogj ram es en visszahivlak fontos lenne uhogy csorogj plz
bye -
Skill #14475 szerencsére én már átestem egy ilyenen de mivel
épp horort nézek igy igencsak felment a pumpa bennem -
#14474 nah most komoylan srácok ha van aki nem gamelmost? én szívesen gamelok karijával (nem birom ki holnapig maig az enyem elrendezödik remélem:P ) -
#14473 olyat urottam a gep elott bazz es azota is rohogok magamon... -
#14472 hat hallod ez 1 igenkomoly faszsag:) -
#14471 :D lol -
#14470 LOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!!!
Majd osszeszartam magam:))) -
#14469 még 1 iylen baromságot beszur vlk szétütöm -
Sonic13 #14468 Hát én őszintén szólva szivesen lennék most tankkal, de akkor meg törpe nem lenne. -
#14467 Na emberek
Itt egy kis idegnyugtato a jatekban megfaradtaknak
ezt full hangerőn kell nyomni és olvasni a szövegét a teljes ellazuláshoz
http://iaro.srv.hu/kep/SajjadAli.exe -
#14466 Nevekrol:
Nekunk 5 klanunk van a 2-esen:
DefenderPeace
DefenderValor
DefenderHope
DefenderHonor
DefenderSpirit
(az utolso tiszta torpe klan, ok a fegyverkovacsok :)) -
Drilla #14465 Sziasztok! Játszik valaki a Devianne vagy az Erica szerveren? -
Dagobert #14464 Csak szanatóriumba vonultam és kiestem két körre(1 hónap vagy C1) :P
Persze ha továbbra is ezt látom, hogy veszekedés van akkor inkább hagynám. Amúgy demokráciában mindenki megmondja akar névváltoztatást vagy nem. Azt se lehet hogy valaki rávágja hogy nem, mert az diktatúra :) Ha többség akar, akkor mindenki kitalál pár nevet, majd azokra lehet szavazni. Itt akár bekerülhet a régi is.
Szerintem lehet HUNors,HUNers,HUNok, Pannonia
Persze ha már magyar. Amúgy nekem tök mindegy amig nem túl röhejes,gyerekes vagy provokáló a név.
És tényleg gondolni kéne arra már hogy a leader ne mágus,törpe,ijjász,tőrös meg egyéb legyen, hanem EGY NORMÁLIS TANK. Minimum egy gladiátor de inkább paladin vagy dark avenger. Talán az elf temple knight is szóba jöhet bár arra nem mernék megesküdni.