88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14583 Inquisitors klannak talaltam egy jo szlogent:
"And you will know that my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee"
(Ezekiel, 25:17) -
Kaleb222 #14582 Van olyan hogy dupla blunt weapon? :DD -
#14581 Ja, ugyanez volt SB-ben, csak ott root meg stun neven futott. Szoval azert nagyon pofan tudja loni a gyereket meg ha rootolva is van, raadasul a lotavolsag no ahogy szintet lepsz, legalabb is DE-nel bejon 20-ason egy olyan skill :) -
#14580 arról nem is beszélve, hogy milyen rohadt olcsók a skillek a többi karihoz képest -
#14579 kegyetlen ugye? kell a glaiátornak blunt + duppla fegyver és akkor vége a játéknak -
#14578 legalábbis megpróbálja megütni ugye, mert az neki sem egyszerű :) -
#14577 ez disznóság, a DE bladedancer ménem kap ilyesmi skilleket? tiszta gyenge ehhez képest -
Nexushun #14576 Lőni tud csak elfutni nem így ő is megkapja az áldást :D
A sleep alatt nem tud csinálni semmit, de ha megütöd felébred, így ez inkább arra jó hogy addig pihensz egy kicsit meg felkészülsz a következő root-ra :D -
#14575 de tud :) -
#14574 Root alatt sem tud loni az ijjasz? -
Nexushun #14573 Hát ha én prophet lennék csak heavy armorba járnék + pajzs van valami spec buff-ja shiled-re is :) -
#14572 At oracle is ugyanez..csak kérdés hogy bejön e mindig a root es az altatás..mert ha tunicos vagy ..akkor 3-4 shotos lövés ..és fexel:( -
#14571 ehhez képest a Dark Avenger piskota 2 támadó skilljével +stunnal +macskaval, a paladint meg ne is említsük
nem értem, a készítőket, miért adnak az egyik karinak szinte csak élőhalottak elleni támadó skilleket, ha ez a gém a várfoglalásról és pvp-ről szól -
Nexushun #14570 Szerintem a Prophet az ijjászok rémálma :D
Elösször is leroot-olja nem tud elfutni :D
Aztán ha túl sokat sebez akkor szépen elaltatja és addig szépen felgyógyítja magát, meg leül egy kicsit pihenni :)
Aztán megint lerootolja hogy nehogy elfusson és megint üti egy kicsit :D Azt így tovább és kipurcan elöbb-utóbb az ijjász :D
És ezt meg tudja csinálni mert van: fast mana, fast hp reco-ja + mp boost + hp boost + heavy armor + sok tápolo buff saját magára.
Warrior-al már nehezebb a dolga mert annak van sleep ellen egy spec védelme -
#14569 Aha, tenyleg dioban kesobb nem sok szerepe volt a staminanak, csak az ugrott be hirtelen, hogy ott is volt. -
#14568 Aki meg nem nezte az tegye meg:D nagyon lol -
#14567 iszonyú durva a gladiátor, 10 dámadó skillje van -ha nem számítom a powershotot :)-, ebből kb. 8 kegyetlen -
#14566 Szerintem -talán- az egyetlen kari, amelyik letudja győzni az ijjászt az a Gladiátor.
Két különösen hasznos skill ebben:
Sonic Blaster 21(lvl) 46(MP) 600(Range) 15(Delay) 79,000(SP Cost)
Emits blade beam to strike a long-distant enemy. Available with blades, blunts and double-blades. Power 1046.
Sonic Storm 12(lvl) 78(MP) 500(Range) 20(Delay) 79,000(SP Cost)
Emits blade beam to damage long-distant enemies. Available with blades, blunts and double-blades. Power 262
-
Kryn #14565 Soha nem játszottam SB-vel, de ez így korrektül hangzik... De sajnos itt nem lehet azt megcsinálni, hogy az íjász mpből fut, mert ismét csak túlnerfelt lenne.
Dio szvsz nem jó példa, mert csak az első szinteken szívtál a stamina miatt, utánna olyan sok volt, hogy semmit nem jelent, gyakorlatilag mintha nem is lett volna. ;D
-
#14564 egyetértek kryn-l, az hogy jobban tralál a mob kurvára nem semmit nem számit ijjásznál, mert maga a lővési taktika miatt ne is nagyon találkozik közelharcban a mobbal
én is a lövési idő hosszabítását látom aranyközéputnak
már írtam ide, hogy ezel a sima assasinokat szopatták csak le, szal jól mellényultak a dolognak sztem
félreértések is vanak ugylátom: tank-k nem alegjobb a bladedancerr dual wielder, mivel igaz hogy 40ig van hate skillje nki is, utána viszont tudtommal nincs, szal 40+on nemtud normálisan aggrot tartani
az igazi tankok itt a lovagok (orc tank nem jo szinten) palusn knigt valamit elven knight-k
magus karik: hát valami irtó nagy tévedéseb vanank egyesek, akik azt mondják ijjász jobb team kari mint a damage dealer varázsló, vazászló sokkal univerzálisabb, sokkal nagyobb damage tud kiadni magábol rövidebb időp alatt, és van gagyi de van healje is, buffok stb
nemtom hány ijjász partyzott itt komolyabban (ez azt jeletni hogy chainbe öltek magsabb szintu mobokat), de nekünk van már tapasztalat, meg lehet kérdezni ijjászok a 7mana/shout-s bow-l hányszor ültek le mig mi harocltunk tovább, eben is jobb egy varászló sokkal..
pvp-n nos ijjász klassz, de egy egyszerű példa: 25-38 között bármelyik varászló megesz reggelire bármyilen tankot, sztem még ijászt is:)
engem törös assaisnként 5 sec alatt ölt le egy magasabb szhintu varázsló, 1,5 secenkéánt nyomta rám a 300akat, el se értem hozzá
ijjász mire meglővi power shou-t halott, spellt nem fog evasionolni, ez köztudott:) -
#14563 Tegnap benáztem Gludioba és kb annyian árultak mit szoktak. DE városban viszont 5 ember lézengett:P -
#14562 L2-ben nincsen egyaltalan stamina ami kenyelmes ha szaladgalni kell, de kisse nagyon furcsa ha azt vesszuk hogy meg ugye Dioban is fontos volt... -
#14561 SB-ben egy alap loves sebzett olyan 50-70 korul ha jol emlexem, Barbarom tudott utni atlagban 350-400-at, sorci spellje debuffal elerhette az 1800-at.
Scout HP-ja 1400-1800 kozott volt, barbare 5-6000 kornyeken, de battlerage-dzsel folnyomhatta 10000-re rovid idore. Ami a fontosabb: SB-ben mindenfele mozgas staminaba kerult, tehat a futas es a harc is. Egy scout folnyomhatta a staminat 500 kornyekere. Egy loves kerult (spelltol fuggoen) 5-30 staminaba. Na most ha egy ijjasz elkezdett kotekedni egy barbarral, hamar porul jarhatott mert hiaba volt ketszer olyan gyors: ha elfogyott a staminaja mar csak setalni tudott, es akkor jott a nagyfejsze :) Szoval a ballance az fontos, mint mar elhangzott itt szamtalanszor... -
Nexushun #14560 Mennyien vagytok most a szerveren, hogy fizetős lett? Gludio-ba maradt a tömeg nyomor? -
Kryn #14559 De ha csak a sebzést csökkentenék attól még meg tudna ölni úgy egy íjász, hogy hozzá sem tudsz érni. A lő-fut-lő taktika a legegyszerűbb, mivel nagyon gyors. Sebzését szerintem nem kell bántani, futási sebességéhez nem lehet nyúlni, mert akkor játszhatatlanná válik a kari, tüzelési sebességgel lehetne kiegyensúlyozni csak...
-
#14558 egyszerubb: levenni a sebzest... Igaz hogy nem valosaghu, de hatasos :) -
Kaleb222 #14557 bocs a névváltásos az 38.5% -
Kaleb222 #14556 26 szavazat alapján...
Maradjon az Inqvizitors klán a magyar klán. 50.0%
Hozzunk létre egy új klánt a magyaroknak (csak névváltás)! 8.5%
Maradjon az Inqvisitors, majd csinálok én saját klánt külföldiekkel meg a haverral... 7.7%
Hozzunk létre 2-3 magyar klánt és támogassuk egymást! 0.0%
Klán? Szarom le én szólózok :P 3.8% -
Dagobert #14555 Na még jó, tesztelem Krob scavengerét JOBon. :) Kapott felmaxolt cuccot, oszt megnézem nem-e lehetnék talán inkább az NAban.(köll a pénz :) -
#14554 logikátlan löjön gyorsan mint eddig de a sebzése legyen levive... .) ne vehessen fel csak light armort többibe ne tudjon lönni csak még lassaban. Ez elég lenne.
jah és idö legyen azért a lövés koncentrálnia kell a pontos célzáshoz nem vaktában lövöldözik jah és ha kötzzel az elenfél akkor már nem tud ugy löni .)
-
najó #14553 pedig addig meg valami bajod lehet,ha nem kapod meg a napi adagod!:DD
vagy mar megy a JOB ezerrel? -
#14552 meg antharas megelégedésére, aki addig szépen összetapossa a kanokat :DDD -
#14551 Szerintem meg a legjobb a wizard és kész nekem az tetszik és kész .)))) a többi meg nem érdekel .) -
Dagobert #14550 Fenét fizetek amig nem látom ott a Chronicle 1et a kezdőképernyón :) -
Kryn #14549 Egyvmit kellene az íjásszal csinálni, szerintem az megoldaná a problémát. Egy lövése tartson mondjuk másfélszer annyi ideig, hogy még az elég távol lévő üldöző is utolérje, így beéri a mob meg az utánna vágtató tank is simán.
-
Dagobert #14548 Ez PvPre igaz, 1vs1re. A siege más tészta. Siegben nem ijjász után rohangálok.
Arra ott lesz a kontraijjász,tőrős,spell howler meg hasonlók.
Ultimate def arra jó siegeben, ha éppen 3 player helyett 10 támad. Ekkor be kell lőni ultimate defet és remélni hogy a klántársak és szövetségesek levakarják rólad a +6ot. Ultimate def csak amolyan vészhelyzet skill, máshogy nem is lehet használni mert 20 perc a töltése. Ettől függetlenül legmagasabb defje van, szóval ki kell birnia amit kap.Ha nem birná akkor nem lenne igazi tank. -
Yv@n #14547 "amolyan tánc-félék"
Bevillant gondolatban, ahogy megyünk le jó nagy partyban antharas-hoz, egyszercsak megáljt parancsolsz, kiemelkedik egy krómozott oszlop a talajból, diszkó gömb a plafonból, és kéjes vonaglással ingerlő hanrci táncot jársz, a férfi karakterek nem kis megelégedésére :D -
#14546 írták is, hogy a mobok sebességét növelni fogják. gondolj bele, porta a lassú vánszorgás helyett pillanatok alatt odahadar az íjászhoz, 2-3 pofon és kapu :D -
Kryn #14545 Éppen ezért fogják durván lenerfelni a chr1-ben az íjászokat...
-
najó #14544 elofizettel mar?:)