88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    lehet mégse partyban volt a 105sp

ilyen mobot én még nem is láttam
  • Dagobert
    Szerintem csak klán logó meg ilyesmi, kép aláírása utólag.
  • gPROject
    ..adni..
  • gPROject
    azt nemtom, de sok képen rajta van
  • gPROject
    azok a bolti árak, de ha veszek bronze shieldet 15k-ért, akkor már csak 385a-ba került egy kristály :)
    és ugye 600-ért el lehet ani elég könnyen :)
  • Dagobert
    Így van, szerintem a gyógyítók mellett a másik imádott partikari lehet.
  • BlackArt
    jobb also sarokban az a kor alaku ikon fele mi az ordog?
  • BlackArt

Artisan torpok 20-as szinten tudjak treningezni passziv skillkent "kristalyositast". Ezzel egy ikon jelenik meg az inventory ablakb bal also sarkaban. Hogy D grade kristalyt kapjanak, oda kell huzni egy D grade targyat, ahol az eltunik es helyette a targynak megfelelo szamu kristaly jelenik meg az inv.-ban. A kristaly mennyisege fugg az adott targytol, ennek utana lehet nezni itt a Grade(# Crystals) resznel.
  • gPROject
    itt is látszik, hogy 42. szinten 1 támadó skill
    suxx
  • gPROject

105sp fejenként nem rossz
  • Nethyrrea
    nembánnám én a partizást, sőt, szükségem is van rá, mivel ha az életben szeretnék katanát, akkor partiban kell mennem. 40-50-es szörnyek dobják ugyanis a hozzávalókat..... (a katana-receptet magát egy cave servant warrior dobja, ami 48-as szintű, és valszeg a dragon valleyben tanyázik...). meg ilyenek, hogy a katana blade-et torfe dobálja, meg hasonlók. solóban a büdös életbe nem szedem össze...
  • Kryn
    Gyenge? Ha belegondolsz bladedancernek sokkal durvább sebzése van... Csak nem ő osztja ki, hanem a partytagok.
    Jahogy szólózni akarsz? Feletsd el, a partyk úgyis kétkézzel nyúlnak utánnad... ;D
  • BlackArt
    "vagy/es"
  • BlackArt
    "vagy"
  • BlackArt
    En a 35 millas ijjra gyujtok! Majd ha elment az eszem...
  • BlackArt
    Na, jo erthetetlen lett, szoval:
    Gironban (elvileg) ujra megnyilt a luxury shop, ahol c grade cuccot vehetsz, fizetni c vagy d grade kristallyal lehet. Targyakat "kristalyositani" torpek tudnak...
  • gPROject
    warcry-on
  • gPROject
    de hülye vagyok :(
    a link
  • gPROject
    ja, a warcríon fel is van tüntetve mennyit kristály egy tárgy, saber 743 d-s
  • Nethyrrea
    nem vagy, hanem és.

van pl a sword of delusion. az a legjobb kard amit ott vehetsz. annak az ára 5750 D kristály, ÉS MÉG PLUSZBAN 1075 C kristály (ha olcsón tudod szerezni, olyan 7 millából kivan az egész)
  • Nethyrrea
    újra kinyitották a shopot, warcry-on olvastam
  • Davidus
    Akkor jó lesz összehaverkodni egy törpével:P
  • gPROject
    azt tudom,hogy rörpe csinálja a kristályt, csak azt nem tudtam, hogy ott csak azzal lehet fizetni
  • Dagobert
    100% hogy nem, törpe csinál d grade cuccbol
  • gPROject
    asszem nem
  • BlackArt
    C vagy D grade kristalyokkal fizethetsz, torpek tudnak magas szintu targyakbol kristalyt csinalni...
  • Arachnotron
    Látszik hogy nem (sokat) játszottál wizzel:nagyon kevés a HP-je és valószínűleg Robe-ot visel (hogy sok MP-je legyen)-->szinte nincs P def-je, az éxerek olcsók a páncélokhoz képest ezért bárki be tud vásárolni párat, ha PvP-zni (ne adj isten PK-zni) akar...És így a magust pár lövéssel leszedi az ijjász, főleg úgy, hogy még fast spell casting skillel (ami amugy csak +5% speedet jelent :( )is kb 2* annyi ideig tart varázsolni mint lőni az ijjásznak, ráadásul még concentration buffal is könnyű megszakítani egy varázslás folyamatát (Grater concentrationnal már nem, de az csak Oraclenek van), így se pec alatt kívégzik szegény wizt az ijjászok (de még a Tankok is, mert gyorsabban tudnak futni, mint a mágiahasználók, és sokal több a HP-jük).
    Ja a Balance pedig annyira nem jó, hogy még egy némileg alacsonyabb lvl-ű ijjász ellen sincs esélye egy wiznek...
  • Davidus
    D kristályt lehet boltban venni?
  • gPROject
    ??
  • Dagobert
    Ha jól tudom nem pénzzel lehet venni ott hanem kristállyal kell venni a c grade cuccot
  • BlackArt
    Ugy erted D grade kristaly? Allitolag kinyitott :)
  • gPROject
    állítólag bezárták, még a béta alatt, nemtom mi van most vele
  • gPROject
  • Davidus
    Ezek szerint akkor vehetünk már c grade cuccokat is. Már csak pénz kéne rá:P
  • gPROject
    szerencsétlen :(
  • gPROject
    c grades cuccokat
  • gPROject
    de hülyén néz ki

• Davidus
    Giran luxury shopban miket lehet venni?
  • gPROject
    ráadásul stun shotja is van, úgyhogy lehet hamarabb esne kómába a prophet :)
  • Gugger
    Ork Samannak van is van sleep-je es ráadásnak van még Frost Flame, vagy Venom amitől nem ébredsz fel, de a HP-szépen araszol 0 felé !!!