88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14662 szép..:( -
#14661 Nekem este 10ms különbség volt a Gustin és Sieg között .) -
#14660 Nem tudja valaki mikor lesz karakter transzfer?
-
#14659 -
#14658 hát a 40-50 az elég sok, szerintem
ha nem működik az ss, meg hasonló szarságok vannak akkor nem sok értelme van, bár lehet ez nem ping függö, de azért a lag nem kellemes harc közben
már nem is tudom kivel beszéltem erről -talán Ric-kel-, de az illető mondta, hogy majd az fog dönteni a pvp-ben, kinek működik többször az ss :( -
#14657 Those guys are all part of the shadow consortium guild. A pack of griefers, ks'ers, and scammers.
This is a list of there members.
Zoticx -GL
Zone
Landra
Revelation
Nono
Intesity.
Flushot
Malice
Shorte
Supman -
Kryn #14656 Pingszámláló van csak, de sz*rt sem ér, mivel amcsi szervereken így is kb. 2-3-szor annyian vannak, mint európain, a pingje meg csak 40-50-el nagyobb...
-
#14655 nem tudom ki mondta, de eddig 8 tagból 5 tankunk van :) Cuki? -
Kryn #14654 Ne tedd, harmadszor írom le ide, de senki nem fogja fel, hogy még a készítők sem tudják, hogy mikor lesz karakter transzfer, pláne azt, hogy egyáltalán lesz-e... Ezt egy DM mondta...
-
Kaleb222 #14653 nem írja a game h melyik szerveren mennyien vannak?
úgy olvastam van valami számláló. -
#14652 az a jó, ha pangás van :), meg amúgy lehet új karit kezdek, valamelyik hátsó szerveren -
Kryn #14651 Hova sietsz? Bent voltam, de óriási a pangás... :D
-
#14650 azért mondtam, hogy előbb páncélt vett :) -
#14649 bot? cheat? :P -
#14648 lerágott csont, de.. :) -
#14647 naja, de akkor mér tudott 2 nap alatt váltani manticore setre puma setről? :P mert amikor láttam elébb, az volt rajta, 2 nap múlva meg már mantikorban villogott, és nemhinném, hogy közben annyit farmolt, hogy meglegyen rá a pénze -
#14646 Az egy dolog hogymit mond:P -
#14645 ha megnézed közelről a képet, ez utóbbin még csak valami 36-38. szintű, a lentebbin a drake-nál már 42... -
#14644 egyik screenshoton behaltam....gyerek valamit mutatott épp, és nyitva volt az inventoryja is. namármonst nem csak thread, meg suede, meg egyéb sallangok voltak benne, mint nekem általában, hanem itt egy kesztyű, ott egy fegyver, amott egy vért.....de a ygerek is fullig fel volt öltözve, szóval még nem is mondhatnám, hogy csereöltözék, vagy ilyesmi....HONNAN A RÁKBÓL SZEDETT ILYEN DROPOKAT??? nekem sose jött össze egy devotion hose-nál több 29 szint alatt.
másik meg: összehaverkodtam egy amcsi gerekkel, aki segített kínaiakat pk-zni. folyamatosan újságolta nekem, hogy milyen dropokat talált aznap: bow of forest (összesen hármat talált belőle...), scale mail breastplate....ebből is többet... idegességemben majdnem megcsaptam őt is, csak téposabb volt, biztos lekapott volna :D -
#14643 ...AZONNAL... -
#14642 eh, ezek mind 2 accounttal jatszanak
-
#14641 JÁTSZANI AKAROK A LINAGE2-VEL!!!! MOST AZONAL!! -
#14640 előbb páncélt vett :)
-
#14639 nemrossz :) csak az a baj, hogyha megint összeön egy olyan tömeg gludioban mint anno, akkor fél napot kint ül eladni, addig ha elmenne ütni, sokkal többet összeszedhetne extra profitban -
#14638 aha, onnan van.
Itt meg torpeink beszelgetnek:
- I have a couple pairs of excellence leather gloves that could be crystalized. Let me know
- If those gloves were drops then we could make 7,600 D-SS for 22,800a soul ore cost. If they could be sold for 12a each that would be a profit of 68,400a .
-
#14637 mondjuk, ha a kóreairól szedi, akkor biztos :) -
#14636 azért ez is poén, csaj 42-es szintű, és még csak sword of revolutionnal mászkál.. ilyenkorra már lehetne c grade fegyvere. elég lassan lépi az ember a szintet, hogy sokmindenre gyűjthessen lóvét. én magam egy nap simán összeszedtem a dropokból származó pénzzel együtt 150-200k-t egy nap. jó, monnyuk az arról szólt, hogy ütöttem az erratica beastet egész nap...amikor hagyták a kínaiak épp, és nem akartak lepkzni... -
#14635 a west közelebb van? :) -
#14634 de ezek sem 1024x768-ban készült képek! :D -
#14633 durva, hogy amikor öcsém az assaval volt, 32-es szinten 3-4 ss lövés volt neki egy ilyen dög
-
#14632 westcoast válaszd arrol gyorsabban fogsz tudni tölteni.(akár ugyis mondhatnám hogy közelebb van a vas,de ugyis hogy rövidebb utp kábelen megy végig az adat =)=)=)=)=) ) -
#14631 az a WARCRY oldal védjegye -
#14630 no igen de a cristályse azert fogod megvenni hogy utánna igy átvágd magad a kristályok legföképp chainokbol jönnek össze de persze ezt a sort lehetne sorolni.És ez ugy ott jön ki, hogy a chainbol jobban megéri kristályt csinálni->mint eladni ->igy kb <300 körül jön ki 1 kristály. Nah ezt jol megszakertettem:P -
#14629 Szia!
mind1 -
#14628 nemtom ilyen adott e neki 2218exp-t, 158sp-t, 431adenat :) -
riVer #14627 vagy esetleg ti tudtok vmi másik helyet,ahonnan leszedhetném?
-
riVer #14626 Sziasztok,most ismerkedem a game-mel,ha a lineage.com-rol akarom letolteni,az mind1,hogy east coastos,vagy west coast-os verziót választom? -
Dagobert #14625 Ezt mi öltük nagy partiban JOBon. 9en voltunk, megdöglött kevesebb mint fél perc alatt :) -
#14624 hmm..
-
Arachnotron #14623 Ilyen egyszarvúakat mi is öltünk párat (igaz nálunk 5 felé ment az xp),és jól el is öldököltünk volna a Fairy's Valley-be, ha ránk nem ront vmi vízelementál :) (a nevét sajnos nem volt időnk megnézni , és fotókkal se tudok szolgálni :)) ), aki pillanatok alatt leamortizálta a csapatunkat ( én túléltem, és támaszthattam fel őket :DDD ).