88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Arachnotron
    Aj az összehasonlításod több helyen se helytálló: lvl 34-es wiz ne nála alcsonyabb tankkal küzdjönk (az az ijjász aki nálaalacsonyabb szinten is komoly ellen egy wiznek ).
    Nincs wind walkja a wiznek csak a papnak.
    Ha PvP-zik vki akkor vegyen exert is ne csak páncélt (én is csodálkoztam hogy az éxerek milyen olcsóak a hatásukhoz képest), és egy wiznek kevés a HP-je (meg P defje de azt is már mondtam). Mellesleg a fast spell casting lvl 2 is összesen +10% sebességet jelent, ami még mindig lassú.
    És a wiz spelljei megszakíthatóak (nem tudom milyen arányba -jó lenne erről egy statisztika-, de elég soxor bekövetkezett ez, még koncentrációval is ( de már ezt is meséltem.)
  • najó
    es biztos van neki pap haverja!:))
  • Jockey
    de sleepje van:)
  • Arachnotron
    Wind walkja nincs wiznek !
  • Jockey
    biztos sokat számit az ekszer, csak azt is elfelejted hogy te az elso fast spell castot kaptad meg 25on, szal meg ott kezdodik akari, fasroba sem vlt neked ww2ed 25on, ha futtal mar ww2-l akkor tudnad az milyen speedkulonbseg egy tank es egy wizard kozott
    belem szar resistel lott 335 awizard, es nemtom miert nem hiszed el hogy 5 sec alatt meghaltam?
    lo beled 2ot arreb fut lo beled 2to arreb fut, no ahoz en sok kkert kivanok neked tannkal hogy utolerd
    ferronak 34es wizije volt, sztem kerdezd meg mennyi ido alatt lott ki egy spellt..
  • Ninth
    --- merül az elem ,a billentyűzetben , . nem ittam semmit .
  • Ninth
    Ezta spell erőség dolgot legegyszerűbb lenne letesztelni ,játékban egymáson , engem is érdekel mert wizard lettem és nem szeretném hogy meglepetés érjen , tudni akarom a határaimat , szóval ha jövőhéten ha megjönni , kártya és lő tudok füzetni , nagyon örülnék ha valakivel tesztelhetném , nem pvp re gondolok, hanem csek egy ilyen egyet te egyet én .re
  • Sonic13
    Sztem a heavy-t nyomd mindenképpen, főleg most, hogy a mobok jobban találnak.
    Én ezt csinálnám mindenképpen.
  • Nethyrrea
    mégeccer felteszem kérdést: jelenleg palus knight vagyok, akinek ugye heavy armor mastery skillje van. bladedancer leszek eccercsak, annak meg mintha a light armor jönne jól, nem? gyúrjak tovább hevi armorra, vagy tartalékoljam a skillpontokat másra? meg akkor cseréljem le a mithril armoromat mantikorra?
  • Arachnotron
    Hát pedig így van: a casting időbe telik, és addigra simán odaér a tank, és leüti szegény wizardot (kb 3 utéssel)..
    Másrészről meg azt elhiszem hogy sok emberen sokat sebzett a wiz: mert alig látok olyan egyént aki éxerekre költene pénzt, de ha vki pvp-zik akkor nyilván nem oly felelőtlen hogy ezt a hibát elkövetné(pl egy hót béna éxerszett 20-30K-ért, már kb. felezi a bekapott mágikus sebzést), tehát egy wizt könnyen kicsinál még egy tank is ( amugy JOB-on lvl 25-s wiz voltam, és hidd el már ezen a szinten senki ellen -de különösen egy ijjász ellen- nem volt esélyem PvP-be, pedig nem voltak olyan rossz cuccaim...)
  • Sonic13
    Én inkább úgy mondanám, hogy közelharcos van 5
    Ja, és pííísz
  • GAthersw
    BitangPower: Elven Wizard==>???
    GAthersw: Elven Wizard==> Spellsinger
  • Thangar
    eskuszom nem kotozkodni akartam, csak elmondtam hogy mik a tapasztalataim
  • Sonic13
    Na most így áll a klán (nem mindenki van benne):
    Cromac: Elven Knight -> Sword Singer
    Gugg3r: ORK Saman
    Reonel: Abyss Walker
    Sis3: Cleric
    Szeg007HUN: Shillien Elder
    AcroHUN : DE Oracle
    WhiteRic : Silver Ranger
    ArTeHUN : HUman Bladedancer
    Csendpenge Abyss Walker
    Cukipofa: Warsmith???
  • Thangar
    ijjasz vagyok tenyleg, de kiprobaltam hogy jovok ki ha 3 patrol es 2 gard jon, nem futottam el, alltam es lottem oket, ossz 370 hpt szedtek le, ugy hogy elobb patrolokat oltem meg, mikozben guardok utottek, evat nem hasznaltam, mantikor also felsom wooden sapkam meg egy 11 pdefes cipom van
    guardoknak ugy minden 3.-4. utesuk talalt csak, de lehet ez nem merv ado, szal ebbol gondoltam, hogy nem igazan lettek pontosabbak uteseik, ja en is lvl 29es vagyok

es egyetertek veled ijjaszok tul erosek lettek
  • Jockey
    amúgy meg atököm ki van hogy pont azok pofáznak semmi nem változott akiket nerfelni akartak, grati ncsoft..
  • Nethyrrea
    ez monnyuk fura hogy ekkora pangás mellett ilyen ping van....
  • Jockey
    thangar: hát akkor nemto te melyik játékkal játszol, de lehet nem l2-l
    29en sokkal szarabb lett, sokkal többet eszik le a egy kék mob ahp-ből, persze ha te is ijjász vagy kurvára nem fogod észrevenni, az ijjászokat meg amúgy se szeretem, szal kiméljetek ezzel, semmi nem változott és bow user vagy dumával, mert eezek szerint nemsok közöd volt a törös assasihoz..
    stat nem változott ez az egy igaz, mobok accuracy-n toltak ez változott..
  • Thangar
    delelot 200as pingje volt 2. szervernek, elojott ss hiba is, volt jo kis dia vetites is es ez az egesz ugy hogy ketten voltunk ott
  • hpzolee
    haesteleg vlk nem tud gamelni a karijával és nagyon szeretné hogy fejlödjön mára betudom válalni "remélem" :D
  • Thangar
    masik, volt itt szo arrol hogy gyengitettek assak vedelmet, szerintem semmit nem valtozott, nem talalnak tobszor mobok
  • BlackArt
    Sok tetu guild ugy idozitette a csatakat, hogy mar tul keso legyen azoknak akik masnap suliba/dolgozni mentek, na, akkor jottunk mi europaiak mert itt reggel 7-8 volt :D
    Raadasul SB-ben barmikor megjelenhetett barki a varosod alatt, lepakolt par katapultot es lebontotta a falakat vagy a vedtelen epuleteket, boltokat mifenet. Ott jol jott a 24 oras coverage.
  • Davidus
    Én új karit kezdtem szal lehet hogy csak alacsony szinten változott a drop.
  • Thangar
    nem tudom, mahum guardokat es patrolokat oltem medaljuker, osszeszedtem 400at,kozben kaptam dropkent 23 vasat 14 ezustot, es egy vas kalapacs fejet, szal ez nem valami sok, kb enyi volt betaban is
  • Davidus
    Nekem úgy tűnik hogy javult. Bár ez lehet mák is:)
  • Davidus
    Jobb mint a hajnal 3:P Meg hátha meg lehet dumálni NCsofttal hogy keleti serverekhez dobjon még hozzá 2 órát tekintettel az európai playerekre:D
  • Thangar
    hat, drop abszolut nem javult semmit
  • BlackArt
    EST szerint csak ejfel :)
  • Kryn
    Na igen, ezen én is sokat gondolkodtam. Végre vmi normálisabb észérv. :D
  • Davidus
    Én az időeltolódás miatt fogok átmenni a Gustinra. Az a -3 óra nagyon sokat számít. Pl amcsi idő szerint 6-kor kezdődik egy castle siege akkor az nálunk kapásból hajnal 3(sieghardt).
  • Davidus
    Ez igaz:P
  • Kryn
    Alátámasztom, nekem sem volt semmi lagom minden ment szépen akadálytalanul.
  • Kryn
    Van hozzá némi köze, de én nem mondtam, hogy egyik következik a másikból...
  • Jockey
    én nemtom mit sírtok, volt itt már bent valaki tegnap?:)
    én voltam, semmi ss lagom nem volt, lehet a aszerencsés kiválasztottak közé tartozok?
    kétlem..
  • Davidus
    Ja valóban sokan lehetnek a nyugatni servereken mikor ott reggel 6 van:P
  • Gugger
    ha lesz transzfer ha nem nekem tuti lesz karakterem a Gustin-on, és ha ott játszhatóbb lesz, akkor egy idő után tuti hogy csak ott fogok játszani, klán ide vagy oda, nekem többet ér az ha megy az SS meg nem laggos stb...
  • Jockey
    arachnotron: hát sztem te se játszhattál tul sokat wizivel ezeke szerint, mert tudhatnad hogy ww2-l egy tank budos eletbe nem er utol egy castert, egy assasin esetleg utolér..
    tudtommal wizardoknak van sleep spelljuk is valamelyik szinten, egy tankot ugy kap szét a wizard ha idoben észreveszi hogy a tank nyekkeni se tud sztem (kivéve palus knight, neki van távolsági fagyasztó ütése 36to...)
    ss-l bőven megy 2 secen belül egy spell, nemtom neked hanyas szintű karid volt, de ferronak az elf wizardja kérlesk széepen elég csúnyán tudtam záporoztatni a spelljeit..
  • Gugger
    a ping nem elsősorban azért magas mert azon a szerveren többen vannak ! szvsz
  • Gugger
    ez így van, én már vesztettem pvp-t mert nem volt SS + SPS, healing stb...
  • Kryn
    Na ez tulajdonképpen hűen ábrázolja a szerverek ürességét is a legüresebbtől a legnépesebbig...