88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14822 hűű, animal bone majd kellene nekem rengeteg, craftoláshoz
-
najó #14821 1:) -
Sonic13 #14820 Uccsó nap Gludioban az árusok azzal szórakoztak, hogy 1-2 adenákat obaltak ki a térre. Sok amcsi meg ugrott a utána, de vagy 10-en egyszerre.
Arra gondoltam, hogy én is leülök árulni és dobálom az animal bone-t aztán meg irogatom a hülyéknek, hogy "Bring back! Bring Back...good dog!" -
#14819 Tudom hogy itt vagytok:D -
Dagobert #14818 Hehe, ezért szeretem a távol-keleti szervereket. Mindig feltalálják magukat és amit csinálnak, azt más játékos nem cseszi el. Pl tegnap a JOBon két törpecsaj táncolt szinkronban gludioban a fegyverbolt elött. Egy idő múlva már vagy 5en nézték és dobálták le eléjük az 1 adenákat, heal potokat, SSeket. A végére vagy 10en nézték és már annyi arany volt a törpék elött hogy az már összesen 1000 adena is lehetett. Tökre emlékeztetett az utcai muzsikusokra :) És itt senki sem vette el az aranyat előlük. Próbáld ezt megtenni amcsi szerveren :) -
#14817 Van most valaki lineage közelben? Kéne cuccolás help. thx:) -
#14816 b grade buzogánnyal...aztaqrva.... -
Arachnotron #14815 Ezér kell hogy veled menyen egy healer :) : Nem tudom észre vettétek -e , de ha az ellent lerootoljak, akkor az csak is a healert akarja utni, és nem fog a közelharcosra támadni,(még akkor se, ha az fél órán át csépeli a MOB-ot). (Bár ez lehet hogy vmi bug). -
#14814 ja és tegnap kb 3or haltam 29en, szal az volt a végső pont, egy fehér commander meg egy kék mahum guard lenyomott a gecibe, a commander 80+kat ütött belém chainbe, csak azt láttam már 200 a hp-m, nyomtam heal poitont azt le ios vertek l (hozzátartozik nem jött be egyik mortal se..) -
#14813 sanca: hát, így is fogalmazhatunk, meg úgy is hogy a törös kari szart sem ér soloba már, nekem mind1 melyiket mondjuk rá..
lvl40ig bow-l fogok menni, felnyomtam a long range skill-t (távolság nővelő ijjásznál), meg maxoltam abow masteryt, power shoutom maradt lvl2es, azt tok felesleg
tegnap nem volt idom jatszani vele, ma fogom tesztelni mi tud a karakter így, ezért kérdezem -
Sonic13 #14812 LOL...
-
Nexushun #14811 Én 23 szinten még csak sabre-ra gyüjtöttem :) -
Sonic13 #14810 Csak voltam! :P -
#14809 lol. én most lvl23 vagyok, és a 1.5 millas axe-van most 110 kb :D -
Sonic13 #14808 Ezzel a kis csajjal majdnem egy súllycsoportba van, pedig ez 14 lvl-el kisebb!
Hajrá törpék! -
Nexushun #14807 Igen de te egy gyík ijjász vagy :) egyébként meg lvl 65 körül mindenki tudni fogja a saját kasztja osszes skill-jét, mert lesz annyi SP-je hogy belefullad, ugy hogy nem kell izgulni, hogy most rosszul költötöd el :P -
Sonic13 #14806 Nekem meg 295 volt +1-es Gastrával -
Nexushun #14805 448 nem rossz egy egykezes fegyverrel. Neken 140 körül volt lvl 34-en 1,5 millas axe-val... -
Thangar #14804 kiraly, reggel 8 ota 3. disconect
csak megtalaltak ijjasz szopatasara valo dolgot, levettek mana regeneralodas sebeseget:( -
Sonic13 #14803 De azért elég kegyetlen 28 millió SP!!! :D -
Sonic13 #14802 Vki a múltkor kérdezte, hogy honnan lehet letölteni a Brigandine Bp-hez a bug fixet.
Ehun e :))
De már csak nem kell, ha már fizetünk a gémért! Nem? -
#14801 lvl70 es csak ekkora a p.atk? -
Sonic13 #14800 Ezek közül szinte mindet láttam aznap éjjel. -
Nexushun #14799 Azért van nekik ennyi SP-je mert lvl 58 után már nincs új skill amire elkölthetné az SP-jét. Ő meg ha jól látom már lvl 70-es... :D -
#14798 Jengaval sokszor osszeugrottam, mert o is scout volt. O ijjas en pusztakezes :)
Bekepzelt pocs :D -
#14797 Akikrol biztos tudom hogy atjottek SB-bol es valszeg a regi nevuket hasznaljak: Homicidal, Stargod, Kerigen, Ragedd, Godsmack, Holytouch, Raagnor, Jenga. Persze altokkal egyutt voltak vagy 300-an, viszont a fonti nevek a "kemeny mag". -
#14796 PK klan... -
Sonic13 #14795 Jaj, az a Homicidal az egy fas*kalap. Az mindenkivel kötekedett, meg egyszer elment mellettem, belém is vágott SS-el 1eta pecs (100 életem le is ment az 500-ból:))
De én úgy emléxem, hogy Stardog meg Homi az egymást verte egy darabig.
Lehet, hogy csak haveri meccs volt mert 1ikük se nyúvadt ki sajna. -
#14794 Stargod, Homicidal az SD-bol, vagy ahogy L2-ben nevezik magukat: WaR... -
Sonic13 #14793 Mennyi espééé....
-
Sonic13 #14792 Felrakok pár képet, hogy legyen mit nézegetni. Ez mind az uccsó éjjel készült Gludionál. Eljött pár 40+ -os kari is és mutattak néhány igen látványos skillt.
Hááát...voltunk egy páran
Néhány nem túl kemény legény azzal húzta a keményebb legényeket, hogy kiment a városból rávert 1et, aztán visszafutott. :) Itt a kemény legény HBSR is besopta
Aztán meg azzal vagánykodott, hogy ez az első, hogy behalt és most is 6 ember ellen....szánalmas
Itt meg Dalfiuss ruciát nézzetek, mert ez már biza C-grades.
Dalfiuss meg Kungen 100%, hogy már 40-en fölöttiek, mert az egyik már golyókat lövöldözött, a másik meg már tancikált magába. Ja, és mind2 dupla Revolution kardocskával szalagált
Itt éppen egy PK kergetéséből jövünk vissza a városba.
Előre nézek...
...hátra nézek
És közben volt egy össznépi tömörülés
Ennyi.
Bocsesz a képek méretéért :P -
Sonic13 #14791 Én 30 környékén turekeztem. Nem valami lassú mobok, de itt legalább voltak necces dolgok pl. mikor kihoztam egy warlordot és az SS nem akart betöltődni
Én turekezni szerettem íjjal meg tőrrel 1aránt. Ott legalább nem alszol el
-
Sanca #14790 Behodoltal az imballancenak?:)) -
Nexushun #14789 Bár nem vagyok ijjász, de az Execution ground alsó részén vannak jó lassú ghoul-ok amik lvl 32-esek azokat halomra tudod lőni :( Meg tulajdonképp mindent ami ott van csak a gólemeket nem. -
#14788 no olyan ijjaszok segitseget kernem, aki 30 kozelebe jartak mar
szal gastra bw-l 29en mit kene olnom? milyne mobot es hol?
akinek van tapasztalata orommel varom az otleteket -
#14787 tegyetek mar be pár érdekes képet hogy merre jártok meg iylenek -
#14786 egyébkét érdekes hogy mig a attack + defense aurát lassan kasztolja az elf a Deflection arrows-t meg semmi perc alatt..na igy kellene működnie a cure poison-nek is.. -
#14785 jah:) -
#14784 Arról nem is beszélve, hogyha kioldzódik a cipőfűzője valakinek :P -
#14783 :DDDDDD
...volt egyszer egy vadkelet....