88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    hát 1 millás bow-l nemfogom szopatni magam kék zöld mobbal sztem minimum fehér, kékre is 7 mana egy lövés meg fehérre is szvsz, és xpkb 3orosa:P
  • Jockey
    yal, ha elfogadsz egy jótanácsot tradeld át a tőröd bow-ra..
  • Sáska
    Nekem axelerom van, s nem jön be az oldal, amelyik kellene:(
  • Thangar
    mondjuk meg igy is jobb mint kessel:)
  • Thangar
    zold es kek mobokat, de lassitotak a mana regeneralodast
  • yal
    En most aktivaltam magam :)
  • Sáska
    nekem sem megy:(( most, mikor végre tejelni tudnék
  • Jockey
    még 1 kérdés ijjászokhoz: milyne szintű mobot érdemes ölni? sárga fehér kékr narancs piros?:)
    most szintre akarok rámeni, és nem akarok 2 napot azzal tölteni hogy tapasztaljam milyen mobbal jövök ki jobban manában..
  • Laza
    mar hanyan vetteke meg, es nyomjatok?!?!
    nekem elvileg hetfon lesz meg a Webkartyan, ugyhogy addig meg pihi :)
  • BlackArt
    Meg tudna vki nezni a PlayNC szervert pls? Mar egy oraja nem lehet az accokhoz hozzaferni...
  • Sanca
    Az altalad torold karaktert csak 5 nap mulva torlik veglegesen, de ez kis van irva 1bol azutan hogy torlod.
  • Kaleb222
    Egy amcsi fórumozó pingjei:

"Bartz-21ms, Sieghardt-19ms, Kain-19ms, Lionna-20ms, Erica-21ms, Gustin-81ms, Devianne-80ms, Hindemith-82ms

those are my pings and im in california (thank god) lol"

--
  • Kaleb222
    hivatalos fórumból: "swear to god seighardt is running on a desktop"

LOL
  • Birk@
    MOSQUITO OLVASS MAILT!!!!!!!!!!!!!!!
  • najó
    pedig milyen harcos Gustin-párti voltál,igy mulik el a tiszta elvhüség becsülete:DD
  • najó
    pedig milyen harcos Gustin-párti voltál,igy mulik el a tiszta elvhüség becsülete:DD
  • najó
    1:)
  • Kryn
    Maximálisan egyetértek veled, teljesen igazad van!
    Egy biztos, a mi klánunk marad.
  • Davidus
    Nem kell rögtön parázni:)
  • Davidus
    Ha így van akkor úgyis kijavítják mire lesz a transzfer.
  • Birk@
    szerintem nem marad meg csak nem lehet egy karaktert azonnal törölni
  • Kaleb222
    kurva anyját aki kitalálta hogy törölt karakternév megmarad
    az adatbázisban!!

--
  • Jockey
    hát nemtmo, de ha ez igaz, akkor jó magyar szokás szerint leszopattátok saját magatokat..
    nem baj, ihába pofázunk itt ne csináljatok semmit mig nnincs konkrétum magáról a transzferről sem, nem, egy okos kitalálja aztán meg megy a sírás...
  • Kaleb222
    én csináltam egy karit a gustinon, és letöröltem, ezek
    szerint akkor nem tudom oda átvinni majd az ugyanolyan
    nevü avatárt? WTF!!! MIÉRT?
    Na akkor én maradok a Sieghardton :

--
  • Nethyrrea
    milyen armorja van a disznónak?
  • Nethyrrea
    félni felesleges, ha meglesz a karakter transzfer funkció, akkor csak nem lesz már olyan, hogy "jaj, hoppá, útközben törlődött, bocsi..." szóval amíg nem lesz az meg, addig úgyse tudunk mást csinálni,. mint a jelenlegi karinkat fejleszteni, vagy újat csinálni. mindenesetre a magam részéről nem kezdek újat. kihullana a hajam, ha ezt a 29 szintet újra meg kéne lépnem hirtelen.....
  • Kyel
    Hejho fiuk-lanyok. Lenne egy javaslatom a clanra es a character transferekre. Ha jol tudom, akkor a character transfer kb 1 honapon belul valamikor fog mukodni, tehat elegge bizonytalan. Na most addig, mivel a jelenlegi allas szerint megyunk a Gustin-ra, nincs sok ertelme semmit se csinalni, mert vagy sikerul a character transfer vagy nem. Peldaul eszembe jutott mar az is, hogy most csinalok ugyanolyan neven egy karit a Gustinon, mint amelyiket at akarom vinni, aztan a transfer elott torlom es viszem a masikat, de ez sajna nem mukodik, ha mar volt egy XYZ nevu karid es torlod, akkor utana nem enged XYZ nevu karit csinalni, azzal hogy a nev foglalt. Ha meg valaki nem tudja vinni a karijat, akkor az eleg nagy szivas, bart mondjuk tuti tud csinalani egy olyan karit, amivel minden cuccot, penzt at tud transferelni, de akkor is kezdheti elolrol. Nem tudom, hogy az itteniek kozul ki melyik serveren van most, de azt tudom, hogy a tobbseg a Sieghardton nyomja. Szoval en ugy gondolom, hogy 1: ha lehet hagyni kene a transfert a csaba, mert miutan mar fizetek a jatekert nem arra akarok varni, hogy mi lesz belole, hanem tolni fel a karikat (nem egyet!) es farmolni stb. 2: ha kari transfert akarunk megis csinalni, akkor egyszeru raciaonalis okokbol oda kene menni ahol mar most is a legtobben vagyunk, igy lehet a kockazatot a legkisebbre szoritani. Na most tudom, hogy ezzel hazabeszelek, mert en eleve a Sieghardton vagyok, es nem fogja azt vigasztalni a dolog, akinek esetleg nem jon ossze a character transfer, de akkor is osszeseggeben a legkisebb rossz. Szooooval, mit szoltok hozza?
  • Davidus
    Mindenki kedvence:)

• Nexushun
    mármint amennyiért a boltos megveszi tőled.
  • Nexushun
    Quest fegyvereket szarul vagy egyáltalán nem lehet bolti árnál drágábban eldadni mivel azt mindenki meg tudja csinálni :D
  • Noodlee
    LOL
  • Gyudron
    Viszont aki el akar adni, az megnézi, hogy mennyiért vehetné meg a boltból és az alá mond 1-2k-val :(
  • Nethyrrea
    de a legegyszerűbb az hogy bemmész boltba, megnézed mennyiért vennék meg tőled az eladók, és pár ezerrel fölékínálsz
  • Birk@
    Cuki drága olvastad az emilem? reagálj pls :)
  • Nethyrrea
    olyan 13-15k-t kapsz érte. quest reward
  • Kaleb222
    28k körül vagy 18? hmm
  • LeonSilver
    Valamééék napö leltem egy bloodsaber-t (valami baromról leverték az orkok
    ).
    Mennyit ér ez???Ho lehetne utánanézni, hogy mi mennyit ér (kb)
  • LeonSilver
  • Nethyrrea
    megnéztem katana recept összetevőit, valami 1800 darabot kéne összeszednem egy kardhoz....
  • Sonic13
    Ratmanek elég jól dobálják.