88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14862 hát 1 millás bow-l nemfogom szopatni magam kék zöld mobbal sztem minimum fehér, kékre is 7 mana egy lövés meg fehérre is szvsz, és xpkb 3orosa:P -
#14861 yal, ha elfogadsz egy jótanácsot tradeld át a tőröd bow-ra.. -
#14860 Nekem axelerom van, s nem jön be az oldal, amelyik kellene:( -
Thangar #14859 mondjuk meg igy is jobb mint kessel:) -
Thangar #14858 zold es kek mobokat, de lassitotak a mana regeneralodast -
yal #14857 En most aktivaltam magam :) -
#14856 nekem sem megy:(( most, mikor végre tejelni tudnék -
#14855 még 1 kérdés ijjászokhoz: milyne szintű mobot érdemes ölni? sárga fehér kékr narancs piros?:)
most szintre akarok rámeni, és nem akarok 2 napot azzal tölteni hogy tapasztaljam milyen mobbal jövök ki jobban manában.. -
#14854 mar hanyan vetteke meg, es nyomjatok?!?!
nekem elvileg hetfon lesz meg a Webkartyan, ugyhogy addig meg pihi :) -
#14853 Meg tudna vki nezni a PlayNC szervert pls? Mar egy oraja nem lehet az accokhoz hozzaferni... -
Sanca #14852 Az altalad torold karaktert csak 5 nap mulva torlik veglegesen, de ez kis van irva 1bol azutan hogy torlod. -
Kaleb222 #14851 Egy amcsi fórumozó pingjei:
"Bartz-21ms, Sieghardt-19ms, Kain-19ms, Lionna-20ms, Erica-21ms, Gustin-81ms, Devianne-80ms, Hindemith-82ms
those are my pings and im in california (thank god) lol"
-- -
Kaleb222 #14850 hivatalos fórumból: "swear to god seighardt is running on a desktop"
LOL -
#14849 MOSQUITO OLVASS MAILT!!!!!!!!!!!!!!! -
najó #14848 pedig milyen harcos Gustin-párti voltál,igy mulik el a tiszta elvhüség becsülete:DD -
najó #14847 pedig milyen harcos Gustin-párti voltál,igy mulik el a tiszta elvhüség becsülete:DD -
najó #14846 1:) -
Kryn #14845 Maximálisan egyetértek veled, teljesen igazad van!
Egy biztos, a mi klánunk marad.
-
#14844 Nem kell rögtön parázni:) -
#14843 Ha így van akkor úgyis kijavítják mire lesz a transzfer. -
#14842 szerintem nem marad meg csak nem lehet egy karaktert azonnal törölni -
Kaleb222 #14841 kurva anyját aki kitalálta hogy törölt karakternév megmarad
az adatbázisban!!
-- -
#14840 hát nemtmo, de ha ez igaz, akkor jó magyar szokás szerint leszopattátok saját magatokat..
nem baj, ihába pofázunk itt ne csináljatok semmit mig nnincs konkrétum magáról a transzferről sem, nem, egy okos kitalálja aztán meg megy a sírás... -
Kaleb222 #14839 én csináltam egy karit a gustinon, és letöröltem, ezek
szerint akkor nem tudom oda átvinni majd az ugyanolyan
nevü avatárt? WTF!!! MIÉRT?
Na akkor én maradok a Sieghardton :
-- -
#14838 milyen armorja van a disznónak? -
#14837 félni felesleges, ha meglesz a karakter transzfer funkció, akkor csak nem lesz már olyan, hogy "jaj, hoppá, útközben törlődött, bocsi..." szóval amíg nem lesz az meg, addig úgyse tudunk mást csinálni,. mint a jelenlegi karinkat fejleszteni, vagy újat csinálni. mindenesetre a magam részéről nem kezdek újat. kihullana a hajam, ha ezt a 29 szintet újra meg kéne lépnem hirtelen..... -
#14836 Hejho fiuk-lanyok. Lenne egy javaslatom a clanra es a character transferekre. Ha jol tudom, akkor a character transfer kb 1 honapon belul valamikor fog mukodni, tehat elegge bizonytalan. Na most addig, mivel a jelenlegi allas szerint megyunk a Gustin-ra, nincs sok ertelme semmit se csinalni, mert vagy sikerul a character transfer vagy nem. Peldaul eszembe jutott mar az is, hogy most csinalok ugyanolyan neven egy karit a Gustinon, mint amelyiket at akarom vinni, aztan a transfer elott torlom es viszem a masikat, de ez sajna nem mukodik, ha mar volt egy XYZ nevu karid es torlod, akkor utana nem enged XYZ nevu karit csinalni, azzal hogy a nev foglalt. Ha meg valaki nem tudja vinni a karijat, akkor az eleg nagy szivas, bart mondjuk tuti tud csinalani egy olyan karit, amivel minden cuccot, penzt at tud transferelni, de akkor is kezdheti elolrol. Nem tudom, hogy az itteniek kozul ki melyik serveren van most, de azt tudom, hogy a tobbseg a Sieghardton nyomja. Szoval en ugy gondolom, hogy 1: ha lehet hagyni kene a transfert a csaba, mert miutan mar fizetek a jatekert nem arra akarok varni, hogy mi lesz belole, hanem tolni fel a karikat (nem egyet!) es farmolni stb. 2: ha kari transfert akarunk megis csinalni, akkor egyszeru raciaonalis okokbol oda kene menni ahol mar most is a legtobben vagyunk, igy lehet a kockazatot a legkisebbre szoritani. Na most tudom, hogy ezzel hazabeszelek, mert en eleve a Sieghardton vagyok, es nem fogja azt vigasztalni a dolog, akinek esetleg nem jon ossze a character transfer, de akkor is osszeseggeben a legkisebb rossz. Szooooval, mit szoltok hozza? -
#14835 Mindenki kedvence:)
-
Nexushun #14834 mármint amennyiért a boltos megveszi tőled. -
Nexushun #14833 Quest fegyvereket szarul vagy egyáltalán nem lehet bolti árnál drágábban eldadni mivel azt mindenki meg tudja csinálni :D -
Noodlee #14832 LOL -
Gyudron #14831 Viszont aki el akar adni, az megnézi, hogy mennyiért vehetné meg a boltból és az alá mond 1-2k-val :( -
#14830 de a legegyszerűbb az hogy bemmész boltba, megnézed mennyiért vennék meg tőled az eladók, és pár ezerrel fölékínálsz -
#14829 Cuki drága olvastad az emilem? reagálj pls :) -
#14828 olyan 13-15k-t kapsz érte. quest reward -
Kaleb222 #14827 28k körül vagy 18? hmm -
#14826 Valamééék napö leltem egy bloodsaber-t (valami baromról leverték az orkok
).
Mennyit ér ez???Ho lehetne utánanézni, hogy mi mennyit ér (kb) -
#14825 -
#14824 megnéztem katana recept összetevőit, valami 1800 darabot kéne összeszednem egy kardhoz.... -
Sonic13 #14823 Ratmanek elég jól dobálják.