88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #14902 Ja, szerintem is gusztustalan, es felhaborito ez a merhetetlen imbalance a bowos reszerol. Undorito komolyan mondom! De azert en is bowos leszek majd ha elkezdem c1-ben:) -
#14901 ja és és továbbra is gusztustalanak tatom azt amit a bowserek damage-be leadnak bazze..:P -
#14900 ja és megosztom mai ijjász tapasztalatom:P
szal gastra bow-l kentem, igaz főképp sárágákat öltem, de ez se az igazi:)
mana ha kifoygott akkr ülhettem jo soka,t igaz talán jobban haladtam vele mint törrel kék mobokon
kövi alkalom fehér mob teszt lesz, valahogy cak jó lenne ha menne ez a dolog:) -
Nexushun #14899 Hehe .) -
#14898 számodra ezmaximum azt lenti, hogy talán eljön az idő, hogy kiszállítanak hozzánk is bárhonnan gammát, nem úgy mint most:) -
Nexushun #14897 Unio-s Lineage playerek lettünk:) Most akkor jobb lesz nekünk? Olcsóbb lesz egy game? Vagy több pénzünk lesz rá? -
Sonic13 #14896 Csak egy kis megjegyzést tennék, hogy a DE bow ugyan annyi manát eszik mint az 1 millás Gastra :))
Mind2 5 mana/lövés
És sztem max fehér, minimum zöld mobokat érdemes ölni soloban. -
#14895 skill, mi lett a mithril cuccoddal végülis? -
Skill #14894 ... :) -
#14893 Ft :DDD -
Skill #14892 50k adena? -
#14891 50K-ért odaadom az én kulcsomat :))) -
Skill #14890 valaki meg tudja oldani az accom megcsinálását?
(cd kulcs)hétvégén kp ért? :) -
yal #14889 jockey en mar reg atcsereltem:)
-
Sanca #14888 Olyat biztos nem lehet, mer az mar 4. dimenzios betukarakter lenne:DD Sztem max s-ig lehet dualt osszerakni, de valoszinubbnek tartom hogy csak a-ig.(dupla samurai longsword ugye 'csak' b-s) -
#14887 nemsámli :)
de gondolom azon a szinten, amikor a gods blade már kicsit reálisabb álomnak tűnik majd, akkor hepajból járunk le cruma towerbe szólóban rendet rakni a torfék között :D -
Ninth #14886 Mármint úgy értem hogy a magas szintű cuccok nagyon ritkák lesznek akkor brutális arán fogják kínálni őket, + ha még hozzávaszük az amerikaiak árképzési elgondolásait :D amikor a boltnál csak 500 K val kínálta többér a kardot -
Ninth #14885 sajnos egy idő után ezek a cuccok megfüzethetetlenek lesznek , szóval ha valakinek egyáltalán gods blade je lessz akkor nem 80 milla de akár mennyit elkérhet érte , kivéve ha minden második szörny nem dopja =P -
#14884 biztosan lehet, warcry-n egyelőre eddig vannak felvive a kombók. azér már dupla samurai longswordra is elég sokáig kell gyűjteni...
mert monnyuk egy dupla gods blade....na azzal kerüljön elém valaki :DDDD ha egyáltalán lehet olyat összerakni dualba....közel 500-as pattack....huhh nameg mire összerakod, az összesen kb 80 milla :D -
Sanca #14883 Hat Dragon Slayer 282 patk-al nagyobbat buntet:)) -
Sanca #14882 Es lehet 2x samurai longsword fole is menni? -
#14881 http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/weaponsd.php?id=2626
dual samurai longsword, összerakva 236-os pattackkal.... azért az már büntet :) -
#14880 nem kell aggódni, eddig warcry szerint a samirai longswordig mentek el, ami már a delusion szintje felett van párral...
pl crimson sword egymagában 64-es attacckkal rendelezik. ha összerekatsz kettőt dualnak, akkor az együttes pattack 118 lesz, szóval azért MEGÉRI... :) (dualnál nem adja meg a kardok max sebzését darabonként, valamennyit von %-ban) -
#14879 maga az összerakás nem annyira drága, amit kovácsnál láttam eddig, az két elven LONGSORD (NEM SIMA ELVEN SWORD!) összerakása volt 340k pénzért. csakhát ugye a revolution darabja 1054k pénz -
Sanca #14878 Ez komoly? Mer akkor ez eleg nagy gaz. Ha igy van a dolog akkor mekkora a legnagyobb dmg-u dual kard amit leeht kesziteni? -
Nexushun #14877 igen -
#14876 A dual kard 2 kezes móka? -
Nexushun #14875 Ja vagy még jobb ha két Revolution 2*1,5+az összerakásuk kb 3,5 milla és elég jó dual kardot kapsz. -
#14874 hmm, eddig aggódtam vajon honnan a rákból szedek c kristályt a sword of delusionra, aztán most nézem, hogy ha 2 jobb d kardot dualba összerakok (crimson-crimson), akkor az már c grade-nek számít -
#14873 majd ha levegőhöz jutok pill :) -
#14872 birka olvassál privátot -
#14871 Azirafael, Acro!!! Privátban PlayNC accot pls!
Jóhíremvan :) -
Ninth #14870 Szerintem ha szépen megkérjük a supportot mail ben akkor mostmár sokkal jobban hozzá fognak állni a havidíj miatt .és ha tényleg törölve van a kari akkor engedélyezik megint létrehozni ,Sis: próbálj meg egy olyat hogy bejelentkezel a lineage2.com oldalon az accodal, utána mész át a plaync re és a vásárlásra , nekem két különböző oldal jött be ha be voltam jelentkezve elöbb L2 oldalon meg ha nem. elvileg X ideig bejelentkezve maradsz hiába csukod be explorer -t -
Kryn #14869 Ennyire azért nem nerfelték az assát... ;D
-
#14868 PlayNC--->Vasarlas
all az egesz... -
Thangar #14867 azert 1500 db mert a 4500as terhelese meg jo:) -
Thangar #14866 en penzre megyek, lenyegeben 1500 vesszot minimalis pihenessel el tudok loni mahumokra, medaljuk meg egesz jo penz -
#14865 pénz nem érdekel, fejlődni akarok, pénz tok törrel is csinálni, XPP kel, lvl 40 kell, auuu:)
amúgy pénz farmra lehet jobb is a de bow, főleg ha kéket-zöldet ölsz.. -
Thangar #14864 ja, nekem meg mindig dark elf bow van, sztem nem is fogok jobbat venni lvl 32ig, lovesenketnt sok az a +ket mana:) -
Thangar #14863 azok is jok, de engem penz jobban erdekel per pill, mint xp:)