88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#14942 én:D -
#14941 én kiváltságos vagyok akkor -
Sanca #14940 Na az engem is erdekelne, hogy kik ezek a 'kivaltsagosok'. -
Sanca #14939 Az S grade a legjobb minosegu, nem az A.
Amugymeg az gods blade az eppenhogy S grade... -
Sanca #14938 Ez az ol mahum reserve hanyas szintu? Vagy milyen szinu volt neked? -
Kryn #14937 Az S grade még az A gradenél is jobb cucc. Csak a kiváltságosok szerezhetnek ilyet...
-
#14936 hacker:D -
#14935 De milyen minőségű az az S grade????
a legszarabb a none grade, akkor az S grade az milyen? a legjobb az A eddig, elgalábbis a legjobb egykezes kard a God's Blade az A grades.. -
#14934 100% :)
-
Sanca #14933 Mar mer ne hasznalnanak? Fogja, leol 1 mobot, az dob 1 gods bladet, oszt beolvasztja kristalyra, ennyi.
:) -
Arachnotron #14932 Nézelődtem a neten és azt láttam hogy s grade soulshot előállításához s grade kristály kell. Én úgy tudom d grade kristályt d grades cucc tönkretételével lehet nyerni ( vagy nem így van ? nem voltam törp, úgyhogy ezt nem tudom biztosan). Szóval ha s grades kristályt is csak e módon lehet szerezni, akkor nem hinném hogy bárki használna ss-t ezen ( s) a szinten (de remélem csak én mondtam hülyeséget...) -
Kaleb222 #14931 Ez a RYL game valami egészen igénytelen :DD
grafikája még elmegy de ennél szarabb hack&slash-t még nem láttam -
#14930 ROTFL!!!! ezmekkora.... :DDDDD -
#14929 25:P -
#14928 Tudod, ha penzt akarnak kapni a jatekert, akkor legalabb 2-3 evig bent kell tartaniuk a jatekosokat... Mi lenne ha 2 het utan mindenki 35millas fegyverekkel szaladgalna? Megunna oszt menne masik gamaba :) -
#14927 nekem is csak most jutott eszembe :) -
#14926 áh ezt már kijáccottam sajnos:( -
#14925 Basszátok meg vagy a spoil-t butitották le dúrván vagy az ol mahumok nem dobnak semmit de ma 2 óra játék alatt 2x kékültek csak a kis tetvek...
Múlt héten minden második dobott valami extrát -
#14924 a "hrát" ra kattintva indul, negy nyil billentyuvel muxik :) -
#14923 Egy kis game azoknak akik CD-keyre varnak -
#14922 LOL -
#14921 érdekel is engem az engedély, a feladatokat meg ismán megcisnálja bárki egy kis mobil öngyujtó kedvéért.
be is baszna, ha nem adna engedélyt a vezér, hát ez tök hülyeség, ott verném szájba ahol nem adna:D -
#14920 universalst* -
#14919 télleg, vajon van s-grade soulshot? és vajon mennyi lehet darabja? :))) ezres? -
#14918 jah, csak engedélyt kell kérnie klánvezértől, hogy lehessen tojása, meg további feladatok asszem -
#14917 ahogy olvastam izét, unicerslast, csak várral rendelkező klánnak lehet bármiféle sárkánya (lovagolnivaló) és bármelyik klántag tudja növeszteni nagy sárkánnyá. -
#14916 az S- grade az az über-über-über tápos osztály. talán Super-grade -
#14915 van fegyver A B C D, demiez az S grade? -
#14914 igen az S gradet mi S grades? -
#14913 Brigandine armorja van -
#14912 magát az s-grade fogalmát nemérted, vagy most mit nem? -
#14911 azért votl a "Válasz" bekapcsolva, mert főnégerségedtől meg akarmta kérdezni, hányas szinten tart. -
#14910 Ejj bekapcsolva hagytam a "Válasz" gombot....
Szóval mi az az S grade? -
#14909 én csak az armorját pillázom, mert ilyet nagyonnemláttam még.... -
#14908 ez nem s grade, kérlekszépen ez dual sword of revolution -
#14907 Nemtom de a képen egy deka s grade cucc sincs:P -
#14906 mi ez az S Grade????
Universal Realmson is benne van adatbázisban.. -
#14905 bow of forestet 500kért árult gyerek...
ezeket lehet sorolni, sok barom van:D -
#14904 volt egy ilyen varázskönyv, daemons fang vagy milyen néven, boltban asszem egymilla, max másfél. eccer látam gludióban egy ygereket, aki 2.7 milláért árulta.... -
#14903 27millió a God's Blade, nem elsz az a barom aki képes lesz 80ért adni.
....remélem:)