88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
    jaaj, akkor ezek azok, akik azzal a faltól-falig bazinagy fegyverrel hadonásznak......barátok nagyon :) csak az zavar, hogy a szintjük 5-tel magasabb, mint a core-é.....meg más is, de arról felesleges siránkozni :D
  • Sanca
    1 milloi ilyet leolsz es valszeg az 1ik dob is 1 Deadman's Staffot:D
  • Nethyrrea
    hmm, ha egy kilences partiban vagyunk, és a guardokkal nem kell foglalkozzunk, és átlag 100-asa sebzésünk, akkor emberenként 150 ütés és letudva a core :)
  • Ninth
    Death Blader Csak a barátai nem :D
  • Nethyrrea
    annyiból jó csak, hogy passzív mob :D
  • Nethyrrea
    Yal, te voltál slipknot? vazz, ha tudom nem beszélek hozzád angolul, amikor anno Taverennel, Zaminnal meg a többiekkel mentünk vissza az erratica beastekhez a kinaiakat lepk-zni :)
  • Ninth
    van némi probléma a healt -jével :D:D 141750 , plusz gondolom a többi monszta sem poénból áll ott
  • GAthersw
    Ennek azért elég jó a droppja :D
    Core
  • Sanca
    Bazzeg vedd mar eszre hogy poenbol irtam. gy.k.: direkt azokat a szavakat hasznaltam amit Lynx mondott hogy ne...
  • Lynx_TWL
    Én bátyámnak fogom, megmost nincs is elég kpm..
  • yal
    Lynx enis davnak kultem a lovet:P
  • yal
    nemtom nexus, en masfel hete nemhogy xp-t gyujtottem hanem -80%ot szereztem:PP
  • Lynx_TWL
    én mennék, csak még webkártyám sincs:D
  • yal
    Bazdmeg epp bejonnek a mobok erre DC
  • Nexushun
    Tényleg elérte már magyar a lvl 40-et? Vagy a hardcore részleg mind nyugdíjba vonult? :)
  • yal
    Hajlando lenne vki lvl 30 korul jonni velem feto lizardman warriorokat olni?:P
  • BlackArt
    Hamarosan lesz :)
    (ha isten, a part meg a notanacs is ugy akarja)
  • BlackArt
    Es ez az egy az, ami egy PIII-as laptopon fut :(
  • yal
    cs lynx
  • Lynx_TWL
    reggelt
  • yal
    #15000 huh nem figyeltem sajnalom:(
  • Dagobert
    LKGMG

LoveKissGM Guild :P

Látom a 2es szerver off. Ennek a szegény szervernek kellett a legtöbb playert eltürnie beta alatt.Nem csoda hogy betegeskedik :)
  • yal
    Jaj ez a DC hianyzott most megint.)
  • yal
    Ja azert rakott fel oda elozor mert allitolag 2-en jelentettek hogy duppolni akartam lolX:D
  • Nexushun
    Szép, szép, de még nem mondtad, hogy miért rakott fel a hegyre :)
  • yal
    egyfolytaban lol azert eleg nagy baromsagot montal
  • Taptarap
    ezzel a 2-es szerverrel nagyon beszivtunk:(( egyfolytában testing
  • Valen
    pl. SEX

Silent EXecutioner :))
  • yal
    pont az a lenyeg hogy ne ezekbol a szabvanyos szavakbol alljon - fallen, angel hanem vmi specibol!
    legyen H4XX0RS :P
  • yal
    Na tovabb epitettem ezzel a Klefaszom GMmel az ismerettsegunket. Peticio ablakban ramirt egy regi peticiommal, amit mar reg megoldottak. Aztan ebbol beszelgetes lett: Hunrricane montad neked is igy kezdodott aztan ban lett belole

A csako felett mikor eloszor lattam vmi Shaolin warrior volt, gondoltam wu tang clan fan

Aztan jott a tanacsokkal

Majd elutasitott:(

De azert elvezte a beszelgetest

Nem copyztam be minden szoveget legalabb 20 percig dumaltunk mert 2x is gatekeepereztem kozbe:)
  • LeonSilver
  • Lynx_TWL
    ahol a legtöbb magyar
  • LeonSilver
    Melyik szerveren lesz a klán??
  • LeonSilver
    Ez jó!
  • Lynx_TWL
    túl rámenős
  • Sanca
    Legyen FAFTD:
    Fallen Angels of Forgotten Twilight of Death?
    :D
  • Lynx_TWL
    jah az T:D na mind1
  • Yv@n
    Legyen LL, mint Laden Lovers...garantált siker
  • Ninth
    Valami egyszavas klánnév kéne ami egyedi, tetszetős,valamivel komolyabb mint a latex chix meg boobs meg hasonló dolgok , nem baj ha valami mítikus témából származik , jók az összetett szavas klánnevek is de akkor is ki kell írni , meg az sem árt ha rajtunk kívül más is tudja mit jelent
  • Lynx_TWL
    jön sáska, és a nyakadra csap:D