88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #15062 Gori a monkjaval tolja? Ha igen akkor ma gondolom 40+:) -
Sanca #15061 Mondtam en hogy ne hagyjuk abba a jobot:)) -
Skill #15060 áááááááááááááááááááááááááá -
Dagobert #15059 Ma 4.3 szintet léptem 26ról 30ra. Kb 150k spt gyüjtöttem össze.
Kb ugyanez igaz Gorira is. És még tart két napig. Gyorsan Bounty Huntert csinálok veranyo törpéjéből :) -
Dagobert #15058 Komoly -
Skill #15057 valaki felhozza ? :)
egy dev setröl álmodom azota... -
#15056 jaja, jelenvoltam esetnél. valszeg helyből azután kifagyott, hogy visszacserélték, és cruma tower mélységeibe zuhant a cucc.... :( -
Skill #15055 oda adtam egy magyar srácnak a mithrill felsöt meg alsot
(mágusnak valot)
aztán mikor adta vissza kilagoltam
mikor viszamentem már nme volt meg...
a srác azt mondja nála sincs szal eltünt
irtam gm nek de nem foglalkoznak vele -
Skill #15054 :)
ok
számlával... -
#15053 Mi történt??? -
#15052 wazhanzigezűrzavar? ---> "számlábval" -
#15051 hmm, warcry szavazás szerint (hanyadik szintű a legmagasabb karaktered), a kijött adatok szerint legalább 50 ember van, akinek 41+ szintű karija van -
Sanca #15050 Igen az elozo szavazasod is valodi adatokat mutatott...:) -
Skill #15049 kivel kell beszélni a közös számlábval kapcsolatban?
-
#15048 hmm, hát nincs meg...valszeg pont abban volt, amikor a c meghajtóm gallyrament és reinstallni kellett windowst....pedig akkor usque vagy 20-an tömörültünk ott :) csak kiderült a végén, hogy akiről nem gondoltam az is kínai volt végülis....amennyien oda befészkelték magukat..... -
#15047 Yal, naná!
nememléxel? eccer amikor a kecseg kínaiak elüldöztek egy helyről az altar közelében körbeshoutoltam, hogy ki jönne velem némi elégtételt venni a bandán, és üzentem Taverennek, aki épp akkor veled gyakott az orc barracksban, és mondta hogy szóljak neked is. az altar bejáratánál gyülekeztünk még páran, aztán elég jó kis tömegbuli lett belőle...remélem megvan a screenshot, minnyárt meglesem :) -
#15046 NAGYON ajánlom, hogyha ez komoly, NA-n is csináljanak ilyet....beteget jelentek akkor, és folyamatosan játszok :evilvigyor: :D -
#15045 kaleb ha jól tudom, vagy birka már csinált egy összmagyar táblázatot, amiben ezek is bennevannak. hogy hol, tőlem nekérdezd mert valamikor régebben linkelték be -
#15044 skill, én is írtam a nevedben petíciót kérve, azt válaszolták, hogy további investigation-ként írjuk be részletesen, mi történt pontosan. legrosszabb esetben összedobunk neked valami cuccra ;) -
#15043 én mar 4 napja szenvedek skill :P -
#15042 eh -
Skill #15041 elég szar érzés... -
Skill #15040 semmi...
gmek basznak bele
én meg nem tudok mit tennni -
Kaleb222 #15039 Maradjon az Inqvizitors klán a magyar klán. 45.7%
Hozzunk létre egy új klánt a magyaroknak (csak névváltás)!
42.9%
35 szavazattal már nem is olyan nagy a különbség
-- -
#15038 csak a szemetek játszanak olyankor amikor még mi nem:D -
#15037 én csak jatszanék :( amugy ki hanyas szintü már nincs kedve vlk nem csinálni vlm táblázatot? -
#15036 Mindenki játszik,hogy kihalt a fórum??? -
#15035 mi lett a mithril cuccoddal? -
yal #15034 ocsem, vegre megszerem a manticore cipot es kiderul nem is mukodik most meg a set bonus -
Skill #15033 valki megnézné hogy williamdarktear már játszik e?
elöre is köszönöm
kivel kell beszélnem közös számla ügyében? -
#15032 de kihalt a fórum, nincsenek server leállások :) -
#15031 nem kéne mások idegeit húzni:D -
#15030 Ezt most komolyan mondod? -
Dagobert #15029 Japán is sokáig patchel, megkapta azt a patchet bétában amit az NA retailben :) Amúgy meg most van egy 3 napos event, dupla XP mindenkinek :) -
#15028 azthittemhogy a Japos L2 töt szedtem le és közbe a taiwanit vagy akoreait vagy nem tudom melyiket, amelyiken a chonicle 1 mar megy.. csodálkoztam is hogy sokáig peccsel :PPP -
#15027 aztán miután reseltek, kilépsz, mert ideges vagy a lag miatt:DDD -
Ninth #15026 Majd lvl 50 en odamegyek ,valami flame strike al rájuk rúgom az ajtót félresöpröm ezeket a hulladák blader -eket és beszélgetek a core -al. :D -
yal #15025 Nethyrrea akkor mi mar talalkoztunk valahol?:) -
Nexushun #15024 1 millát ezekből? Hmmmm nem drop-al lesz Deadman staffod.) Vagy csak bazi nagy szerencsével :D -
#15023 elvileg :)