88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#15102 áh ez nem lehet gods blade, mert nem piros a vége -
#15101 biztos GM csak levették a nevét fentről:) -
#15100 VALAMELYIK FAKERNEK ÖSSZEJÖTT... GODS BLADE!!!!
-
#15099 uh, asszem Lynxlinksz az acc, és hentesss a pass:) max 200-250k érték van a karinál -
#15098 Hanyas szinten "vagyok" jelenleg? -
#15097 OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
BABYYYYYYYYYYYYYYYYY
Naggyon tetszem magamnak!
Koszi -
Skill #15096 meddig lessz xp szorzás? -
#15095 Én vagyok az a magyar srác:)
De succesfull volt a trade, és eltünt az inventorymból:( -
#15094 zolee küldtem privit, mi a helyzet?? -
#15093 én az enyémet leszereltem emlékeim szerint, de azért elküldöm, ok. -
#15092 Hi all kéréssel fordulok azokhoz a gémerekhez akik a JAOB on gameltak és a karijuk felesslegessé vált ,de a "sok" cuccra igényemet jelzem nagyon jol jönne most ha esetleg még emlékszikmég vlk az acjára és passára az küldje el plz privibe nekem elöreis THX -
Skill #15091 Sir William üzenete:
azt hogy miután megadta a cd-key-t utánna mégegyszer kér kártyainfókat
Sir William üzenete:
és ott mit adjak meg?
Skillhunone üzenete:
az gondolom hogy honan akarod fizetni a havi pénz -
#15090 akkor ez fikcio egy varázslót egy ijasz siman legyöz söt esélytelen lassaban castol kevesebebt sebez igy mert álandoan belezavarjak a spellbe... -
Sanca #15089 Hat ebben a viedoban pont van 1 ilyen. Az ilyasz mondjuk elotte bekap 3 shotot meg 1 nem sikerult stunt(szal 4 shotot) de miutan a toros legyozte, o sztem tobbet kapott a DE harcostol. -
Nexushun #15088 Ja van/létezik olyan pvp video ahol egy ijjászt egy azonos szintű más karakter legyőz 1 vs 1-ben??? -
Kaleb222 #15087 az a jó hogy ebben a videóban végre mindenki megkapja a magáét :D
Csak kár hogy a mágus ellő pár nukit a végén aztán
kivégzi szegény íjászt, az nem tetszett hogy egy varázsló nyert :P
-- -
#15086 JÁTSZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nexushun #15085 Varázsló brutál a végén. Tetszett ahogy kivégezte az ijjászt :D (igaz az ijjász már kapott elötte lévőtöl is) -
#15084 Pali!!!
...holnap (kedden) este 6-7 korul megyunk Radayba PZs-vel .. gyere man le!.. iszogatunk 1 kicsit -
Kaleb222 #15083 Ez egy jó PVP videó:
ftp://ftpvod.lineage2.co.kr/lineage2/lineage2_zone_040413.zip
-- -
Jacky #15082 Ha minden igaz, és az OTP is ugy akarja, csutortokon lesz Mastercardom vegre es jatszhatok!
PaliHUN, Lotriel (baratnom) neven jatszunk a 2. Sieghardt szerveren. Szeretnenk csatlakozni a magyar klanhoz is. Meg vegre partyzni is magyarokkal, mert eddig csak GogoHUN-al tudtam kicsit nyomulni. -
#15081 Hali!
Megérkeztümk Mi(HUNnia, Cukipofa) is Reonak köszönhetően!
ezer köszönet Reo!
-
Arwenke #15080 Mi ez az xp bonusz, hol melyik mob, es en miert nem tudok rola?:)) -
#15079 Jockey leszel ma? beszelnunk kene ingame. -
#15078 Hanyan vagytok mar akik nyomjatok???
..ha minden igaz akkor ma meglesz a kartya ..aztan a holnap-holnaputan mar en is nyomom.. meg talan Laza is :P -
#15077 más intézi a webkártyát, elvileg ma megjön, szóval tőlük függök. addigmeg adatbázis feltöltés rulez.....katt-katt.... -
Dagobert #15076 Hát az armorhoz járt a mackónadrág, a cég ajándéka volt :) -
#15075 Ne pampogjál, irány az OTP :) -
#15074 nemér, hogy én csak offline, még mint várandós-klántag itt pampogok csak....grrrr -
#15073 Sok értelme van ennek a szavazásnak... LOL
Na mind1, ideírom, mert hátha van aki jelentkezett, de még nincs a levlistán: Ma meglépjük a lvl1-et, hogy az első 5 jelentkező aki bejut a játékba, beléphessen a klánba is egyből. Holnap, vagy holnapután lesz LVL2, a pénz már megvan, szal siessetek hogy minél előbb megylegyen a party a bloody queenhoz :)
Üdv:reo -
#15072 nekem az az 52-es szintű törpe kiscsaj teccett pár oldallal hátrébb b grade tüskés buzzal a kezében.... meg nemakaromtudni milyen armorban...... :P -
#15071 Az övön az egy halálfej? :D -
Skill #15070 :DDDDDDDDDDDd
ja van ilyen is -
#15069 vissz kellett volna olvasni "pár üzenetet" 15ezredik commentnél járunk :PPP -
Sanca #15068 Csak vissza kellett volna olvasnod par uzenetet...
#1207: http://download.bbx.lineage2.jp/L2_040211_J2.exe
Felhaborito mennyire lusta ez a mai fiatalsag... -
#15067 valaki privizze mar ram a jaob url jét :PPP sok helyen kerestem de - THX -
Sanca #15066 A papucs es mackonadrag helyett felvehettel azert volna vmi unnepelyesebbet ehhez az armorhoz:D -
Dagobert #15065 Itt a beigért kép Krobnak a maximumra kihegyezett törpéjéről :)
-
Sanca #15064 Ja torpeztek mind2en... -
Dagobert #15063 nem, debearhunnal az artisan törpével