88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
  • Davidus
    2nd job transfer quest fordítás
  • Nethyrrea
    kicsit nagy lesz, előre is bocsi :)

• shala
    nyehe akkor menj el a pályakezdö gecik irodájába, ott adnak, általában, csak nembiztos hogy megfelelöt :)
  • Arachnotron
    Inkább light-t, mert a battle heal és a root igen aggressziv varázslat, így ha nem sikerül a bénítás akkor nagyobb esélyed lesz a túlélésre :). A robe meg MP bonust ad, de mivel te ugyis csak bufolni, gyógyitani+ bénítani fogsz, ezért neked az MP az nem olyan fontos mint mondjuk egy Wiznek (kivéve ha egy halom berserkerrel társulsz , mert akkor pillanatok alatt felemészti a MP-d a gyógyítás :)))
  • Nethyrrea
    nyugodjál meg, nem kapok munkanélküli segélyt, mivel pályakezdő vagyok. és már több mint fél éve nem találtam munkát.
  • Lynx_TWL
    keres csak nem talál, én meg nem keresek és anyám talál nekem:D
  • shala
    inkább keresnél munkát és nem a szegény adófizetök pénzén élnél bazz :)
  • Lynx_TWL
    épp ezaz, csinálhatsz több karit:D
  • Nethyrrea
    perszehogy utolértelek titeket semmi perc alatt, ti melóba meg sulibajártok, engem meg itthon esz a fene munkanélküliként, ergo kicsit ráérek :D
  • Lynx_TWL
    küldtem privit csekkolj plz:)
  • Lynx_TWL
    aki 2 nap alatt utól ér, úgy hogy én már két hete nyomom, az nyugodtan tolhat több karit is
  • Lynx_TWL
    én szívesen csinálnék törpét, tetszik a kraftolós része(bár még ki se próbláltam:D...) de osztott account lesz részemről, és egy karit éppen elég lesz tápolnom
  • Nethyrrea
    előbb kijátszanám a bladedancerem ha lehet választani bácsi :D
  • Lynx_TWL
    holnap vagy holnapután
  • ElBart
    Akkor,ha senki sem tiltakozik,asszem Elf íjászt indítok. A törpét azért nem vállalom be,mert fingom sincs a craftolásról(a bétában sem próbáltam).
    A másik emberem úgyis Dark Avenger lesz, úgyhogy a változatosság pont jól fog jönni.
  • Lynx_TWL
    csinálj egyet
  • Nethyrrea
    törpéket mindenképp lehetne szaporítani kicsit, 3 magyar törpéről ha tudok....
  • Nethyrrea
    sztem light armour. ha jól tudom robe-nak az MDEF-je nagyobb mint a P, de amikor játszol, általában úgyis olyan mobok/játékosok ellen fogsz menni, aki nagyobbat ÜT, semmint varázsol rád.

ez az én szerény meglátásom, ne vedd készpénznek
  • Arwenke
    Nem tom milyen karik vannak, de pl torpe es gyogyito, cleric stb az biztos jol jonn.
  • Kryn
    Íjász, abból sosem elég. ;D
  • Arwenke
    Amugy, 2es serveren nem csak amcsik vannak, van sok europai rajtunk kivul meg, es ha mas nem akkor be vehetunk kozuluk is embert a clanba, szoval nem kell elore eltemetni a dolgot.
  • semo1
    mikor fogsz játszani?
  • ElBart
    Azért gondoltam,hogy megkérdezem,mert ha van már 10íjász,meg 10mágus, akkor értelemszerűen inkább mást kezdek.
    Nekem tényleg mindegy,szívesen tápolok bármilyen karit.
  • Arwenke
    Nos nem hiszem hogy ez olyan meg donthettelen teny lenne, mondjuk majd 2-3 honap mulva visszaterunk ra.
  • Arwenke
    Szerintem be veszenk, es olyan karit kezdj ami neked tetszik.
  • Lynx_TWL
    akkor írhatok még a kedvedért:D
    csak a tény az tény:)
  • Arwenke
    Szerintetek clericknek mi a jobb, robe vagy light armour?
  • ElBart
    Persze ha egyáltalán bevesztek majd "ismeretleneket" is. :)
  • ElBart
    A hozzászólásokat visszaolvasva azt vettem ki,hogy a legtöbb magyar a Sieghardt-on nyomja. Azt nem tudtam eldönteni,hogy a legnagyobb magyar klán is ott van-e, de sztem ott lesz.
    Szóval ha megmondjátok,hogy milyen karakter kell majd a klánba akkor indítok ott egy olyat. Gondolom úgysem máról-holnapra lesz level 4(5)-ös a klán.
  • Arwenke
    Eleg nagy baromsag, hogy barmilyen idopontot be kell allitani, DAoCban oda mentel a varhoz es el foglaltad.
    Ha voltak vedok akkor voltak, ha nem akkor csak NPC guardok. De mivel minden guild tag latta hogy utik varat, oda tudtak menni, ha akartak.
  • Arwenke
    Szeretem ebben a forumban ezt a pozitiv hozzallast nehany embertol.:)
  • BlackArt
    Amcsik a csatakat mi idonk szerint hajnali 3 korul szoktak tartani. Ha szivatni akartak az ellenfelet, akkor a leghulyebb idopontokra is kepesek voltak beallitani a kezdest, es nem csak szombatra :)
  • Nethyrrea
    LOL, na igen, ezt hívják pszichológiai hadviselésnek :)))) amcsik kávéinfúzióval is olyan fáradtak lesznek, hogy félkézzel leverjük őket :D
  • Lynx_TWL
    igen, csak itt nincs jó eset
  • Lynx_TWL
    lvl 5ös klánnak a 40 ember a max:)
  • Nethyrrea
    mikor? jó esetben egy hónap múlva
  • Davidus
    10:00 pm? tök jó az reggel 7 :D
  • Davidus
    Nem is leszünk annyian hogy nekiálljunk a castle siege-nek. LvL4 klánhoz valami 40+ ember kell.
  • Davidus
    Amcsik meg olyan időt fognak választani ami nekik jó szal késő dálután.