88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#15301 -
#15300 2nd job transfer quest fordítás -
#15299 kicsit nagy lesz, előre is bocsi :)
-
#15298 nyehe akkor menj el a pályakezdö gecik irodájába, ott adnak, általában, csak nembiztos hogy megfelelöt :) -
Arachnotron #15297 Inkább light-t, mert a battle heal és a root igen aggressziv varázslat, így ha nem sikerül a bénítás akkor nagyobb esélyed lesz a túlélésre :). A robe meg MP bonust ad, de mivel te ugyis csak bufolni, gyógyitani+ bénítani fogsz, ezért neked az MP az nem olyan fontos mint mondjuk egy Wiznek (kivéve ha egy halom berserkerrel társulsz , mert akkor pillanatok alatt felemészti a MP-d a gyógyítás :))) -
#15296 nyugodjál meg, nem kapok munkanélküli segélyt, mivel pályakezdő vagyok. és már több mint fél éve nem találtam munkát. -
#15295 keres csak nem talál, én meg nem keresek és anyám talál nekem:D -
#15294 inkább keresnél munkát és nem a szegény adófizetök pénzén élnél bazz :) -
#15293 épp ezaz, csinálhatsz több karit:D -
#15292 perszehogy utolértelek titeket semmi perc alatt, ti melóba meg sulibajártok, engem meg itthon esz a fene munkanélküliként, ergo kicsit ráérek :D -
#15291 küldtem privit csekkolj plz:) -
#15290 aki 2 nap alatt utól ér, úgy hogy én már két hete nyomom, az nyugodtan tolhat több karit is -
#15289 én szívesen csinálnék törpét, tetszik a kraftolós része(bár még ki se próbláltam:D...) de osztott account lesz részemről, és egy karit éppen elég lesz tápolnom -
#15288 előbb kijátszanám a bladedancerem ha lehet választani bácsi :D -
#15287 holnap vagy holnapután -
#15286 Akkor,ha senki sem tiltakozik,asszem Elf íjászt indítok. A törpét azért nem vállalom be,mert fingom sincs a craftolásról(a bétában sem próbáltam).
A másik emberem úgyis Dark Avenger lesz, úgyhogy a változatosság pont jól fog jönni. -
#15286 csinálj egyet -
#15285 törpéket mindenképp lehetne szaporítani kicsit, 3 magyar törpéről ha tudok.... -
#15284 sztem light armour. ha jól tudom robe-nak az MDEF-je nagyobb mint a P, de amikor játszol, általában úgyis olyan mobok/játékosok ellen fogsz menni, aki nagyobbat ÜT, semmint varázsol rád.
ez az én szerény meglátásom, ne vedd készpénznek -
Arwenke #15283 Nem tom milyen karik vannak, de pl torpe es gyogyito, cleric stb az biztos jol jonn. -
Kryn #15282 Íjász, abból sosem elég. ;D
-
Arwenke #15281 Amugy, 2es serveren nem csak amcsik vannak, van sok europai rajtunk kivul meg, es ha mas nem akkor be vehetunk kozuluk is embert a clanba, szoval nem kell elore eltemetni a dolgot. -
#15280 mikor fogsz játszani? -
#15279 Azért gondoltam,hogy megkérdezem,mert ha van már 10íjász,meg 10mágus, akkor értelemszerűen inkább mást kezdek.
Nekem tényleg mindegy,szívesen tápolok bármilyen karit. -
Arwenke #15278 Nos nem hiszem hogy ez olyan meg donthettelen teny lenne, mondjuk majd 2-3 honap mulva visszaterunk ra. -
Arwenke #15277 Szerintem be veszenk, es olyan karit kezdj ami neked tetszik. -
#15276 akkor írhatok még a kedvedért:D
csak a tény az tény:) -
Arwenke #15275 Szerintetek clericknek mi a jobb, robe vagy light armour? -
#15274 Persze ha egyáltalán bevesztek majd "ismeretleneket" is. :) -
#15273 A hozzászólásokat visszaolvasva azt vettem ki,hogy a legtöbb magyar a Sieghardt-on nyomja. Azt nem tudtam eldönteni,hogy a legnagyobb magyar klán is ott van-e, de sztem ott lesz.
Szóval ha megmondjátok,hogy milyen karakter kell majd a klánba akkor indítok ott egy olyat. Gondolom úgysem máról-holnapra lesz level 4(5)-ös a klán. -
Arwenke #15272 Eleg nagy baromsag, hogy barmilyen idopontot be kell allitani, DAoCban oda mentel a varhoz es el foglaltad.
Ha voltak vedok akkor voltak, ha nem akkor csak NPC guardok. De mivel minden guild tag latta hogy utik varat, oda tudtak menni, ha akartak. -
Arwenke #15271 Szeretem ebben a forumban ezt a pozitiv hozzallast nehany embertol.:) -
#15270 Amcsik a csatakat mi idonk szerint hajnali 3 korul szoktak tartani. Ha szivatni akartak az ellenfelet, akkor a leghulyebb idopontokra is kepesek voltak beallitani a kezdest, es nem csak szombatra :) -
#15269 LOL, na igen, ezt hívják pszichológiai hadviselésnek :)))) amcsik kávéinfúzióval is olyan fáradtak lesznek, hogy félkézzel leverjük őket :D -
#15268 igen, csak itt nincs jó eset -
#15267 lvl 5ös klánnak a 40 ember a max:) -
#15266 mikor? jó esetben egy hónap múlva -
#15265 10:00 pm? tök jó az reggel 7 :D -
#15264 Nem is leszünk annyian hogy nekiálljunk a castle siege-nek. LvL4 klánhoz valami 40+ ember kell. -
#15263 Amcsik meg olyan időt fognak választani ami nekik jó szal késő dálután.