88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#15341 Két kép belőle:
-
#15340 Valahonnan én is szedtem le Lineage képregényt, de már nem emlékszem honnan is, ha gondolod szívesen elküldöm.
Ez japánról lett angolra fordítva és ez tényleg szép, de még nem volt időm elolvasni, így nem tudom milyenek a poénok benne. -
Dagobert #15339 Amúgy ha törpét csinál valaki akkor egy klánban 20 emberig csak egy artisan legyen és inkább scavenger törpe kéne több hogy az alapanyagokat gyorsan be tudjátok gyüjteni ha valaki mondjuk egy jobb fegyvert vagy páncélt akar kovácsoltatni. 40es klánban gondolom már jobb ha van + 1-2 warsmith is, mert már sok az igény, meg ugye jobb ha castle siegben több siege golem kopogtat a kapun :)
Amúgy JOB tapasztalataink szerint törpe jó felszerelésben majdnem ugyanolyan jó tank mint bármi más jó tank. Egyetlen achilles pontja a varázslat, mert nincs semmi anti magic skillje, csak az ékszerek adnak neki mdefet. -
Dagobert #15338 Szerintem light armorban jobb lesz. Nem azt mondom hogy ez a divat, de úgy látom hosszútávon egy cleric jobban jár egy light armorral és dual wielddel. Én ezt láttam JOBon legtöbbszőr. Olyan buffjai lesznek amit ha magára rak, egész jó harcos lesz belőle. Lehet vele szólózni akár nem élőhalott mobra.Plusz mivel human, ezért a hpja se rossz. Én pl. prophet lennék a heavy armor masteryval és a halom buffal,hp boosttal akár még tank is lehetne belőle. Mondjuk 2. sorban lenne, aki csatában a többi varázslót és gyenge pdefes gyógyítókat védené. -
#15337 nemis azért tetszik (bár nekem még ez is bejön), hanem a lineage2/warcraftos téma és a poénok :) ha neked, vagy másnak nemteccik, szívetek joga. nekem bejön. ennyi :) -
#15336 nekem már van egy crimson. jó brutkó a kinézete :) -
#15335 OFF
Már bocs Nethyrrea, de a srác rajztudása eléggé gyér.
Nem mondom, hogy szebbet tudnék rajzolni, mert nekem még ennyire se megy.
Ha jó képregényeket keresel, ráadásul magyarra fordítva, akkor inkább a kepregeny.net-en nézz körül.
Semo: amint összeszedem a pénzt, már rohanok is e-kártyát csináltatni, mert csak irigykedek itt, hogy páran már játszanak, az én karakterem meg ott döglik a fagyasztóban 2 szürt Edelweiss között. ¢¢ -
#15334 Én majd 2 sword of revolutiont fogok összerakatni aztán szétveretni:) Mondjuk még egy sincs:P -
#15333 mert ez a jó poén, crimson sword magába d grade, de ha összerakatod dualba, onnantól c grade fegyvernek számít, ergo ha szétvereted c kristályt kapsz belőle -
#15332 amint összerakom a második crimson sworddal, c grade lesz csak azért :D -
Thangar #15331 meg tudja valaki mondani hogy hol talalok elven winet? -
Yv@n #15330 Dejó hogy még elő sem fizettél, de már ilyen problémáid vannak, hogy hogy baszasd szét a törpével a C grade kardodat, ami még meg sincs :D -
#15329 tessék lesni a teliholdat, még elfogyva van :) -
#15328 Mintha lett volna itt korabban egy link, de asszem az is a wc-ra mutatott -
#15327 nem lehet valahol megnézni mennyi c-kristályt kapok, ha szétveretem egy törpével a dual crimson swordot? nem írják warcryn, csak hogy egy darab crimsonért mennyit kapok, csak az meg d kristály még. -
#15326 nekem kell a pénz kardra, nem tarthatok holmi pet-et... :) -
#15325 pet=haziasitott vagy szelid allat amit szorakozasbol vagy tarsasag celjabol tartanak (Pocket Oxford Dictionary)
-
Ninth #15324 wolf , mini golem
Ebben meg törpe által idézett golemet probálgatják meg egy elf oracle wolf pettel csapkod lvl 30 as monsztát . Sajnos a 3/4 edét végigpofázzák talk show jeleggel és 40 mega körüli videók szóval nem biztos hogy megéri mert elég rövid ideig vannak ezek a tesztek . Csak mivel reggel felmerült a pet kérdés gondoltam hátha valakit érdekel . -
#15323 Meglehet, hiszen minden jatek mas. DAoC-t nem jatszottam, de Shadowbane-ben tul nagy lett volna a veszteseg ha barmikor leverhettek volna a varost. Egy rangolt kapubastyat rangolt orokkel meg igy is huzos volt ujraepiteni (12 ora az ujraepites, es ezalatt fokozottan serulekeny) -
Ninth #15322 helyesírási hibákért felelőséget nem vállalok :D majdnem lázas vagyok szóval enyi belefér :D -
#15321 Jó, akkor felteszem a kérdést neked tetszően is :D
Az íjász kap valami negatív módosítót Heavy Armor viselése esetén? -
Ninth #15320 Kóreai Lineage 2 oldalon találtam , valami tv műsor féle hússzú és van benne sok hülyeség , de , van benne wolf pet amint szetkap egy hangyát , meg ha jól nézem egy Huma valszeg Necro Brutálkodik kicsit egy summonolt goul -al (negyon jó) , utána valami kóreai idióták baromkodnak pvp ben . Szerintem a summonos cucc miatt poén megnézni ha valakit érdekel Tv műsor -
#15319 pl egy ork -
#15318 Tank kellene... Szvsz -
#15317 oké. egy jével írják az íjász szót :) -
#15316 Hamár a kötözködésnél tartunk, akkor légyszi tartalmas választ adj :D -
#15315 ha már a korrigálásnál tartunk: "íjászt" ;) -
#15314 hát pedig daoc-be szépen műkődik a dolgo egy ideje
sőt, nagyon jól
igaz mi eu szereveren nyomtuk, igy kb egy időpontba vltak fent a plyaerek midne realmbe -
#15313 íjjászt* -
#15312 Az íjjász akadályozza vmiben a Heavy Armor? -
Yv@n #15311 Nana!
megérteni <> megismerni :) -
#15310 Hat ez az: csinalsz magadnak egy boltot, olod bele a penzt, rangolod az epuletet meg a kereskedoket (mar amelyik jatekban lehet), aztan hajnali haromkor odateved valaki aztan leveri.... SB-ben a varos/fa rangjatol fuggo szamu epuletet (max 10 volt ha jol tevedek) vedelem ala lehetett helyezni, igy azok serthetetlenek voltak. A varfalakat nem, azt barmikor leverhettek.
Ha valaki kekeckedni akart, a varos teruletere lerakott egy "bane circle" nevu kovet, ezzel elkezdodott a kihivas fazis. Ekkor a vedoknek volt max 3 napjuk hogy eldontsek mikor kezdodjon a csata, ha nem dontottek el, 3 nap mulva kezdodott automatice. Ahogy a csata idopontja eljott, az osszes addig vedett epuletet es a varos szivet, a fat lehetett utni, ugyanigy a bane-t is. A haborunak akkor volt vege ha vagy a tamadok levertek a fat, vagy a vedok levertek a bane-t. Ha a tamado errant volt (fa/varos nelkuli guild), akkor elfoglaltak a varost. -
Nexushun #15309 De még a valós életben se vagy mindig a városodban :P -
#15308 biztos kiírta nekik a status window hogy castle undr attack és futottak oda :D -
#15307 Marhasag: ez jatek es nem a valos elet, hogy a busba lehet ott mindig mindenki a varosaban? -
#15306 http://studiorain.wc3campaigns.com -
#15305 linket az oldaláról:) -
#15304 nah, vegre megcsinaltak a Webkartyamat, holnap megyek erte, es lesz nemulass.. :)
magyarok hanyas szinten jarnak mostanaban? :) -
#15303 Valaki felrakná az új moblistát, most nem akarok regelni wrw-re emiatt -
#15302 beszarásjó comicokat rajzol ez a gyerek... :) az oldalán van egy csomó war3-as meg WoW-os is :))