88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BlackArt
    Wow! 1400
  • yal
    hogyan kell leloni?:P
  • BlackArt
    1387
  • BlackArt
    Nekem 1312, de hogy masok hogyan csinalnak 1600-at meg 2000-et?
  • BlackArt
    Tudtad hogyha folulrol ugrasz az albatroszra, a vegen leloheted a kengurut +500 pontert?
  • Nethyrrea
    eddigi rekord 1093 :D
  • B@lu
    akkor ezt skubizzatok meg, de vigyazat fuggoseget okoz!!!

iszonyatkemenygame
  • Jockey
    jah, éppen játszok a munkahelyemen, és sokkal jobb mint az l2, izgalmasabb, csak 2 kávé elég 8-fél5ig, és amúgy is annyira jó itt nekem..:P
  • Nethyrrea
    már nem is meritek mondani, hogy éppen jáccotok mi? :P :))
  • Nethyrrea
    LOL!!!!

fél perccel később meg szétb@ssza kristálynak :DDDDDD
  • Nethyrrea
    ez a golemes videó vicces:

törpegyerek ott mászkál, megnyitja az inventoryját, és flegmán elkezdi mondani, hogy:

"hát éppen akad az inventorymban egy katanára való összetevő. hmm, mit is kezdjek vele....craftoljuk össze, hátha. hmm, sikerült. ez teccik. akkor használjuk is már"

khéészzz....mire egy katanára való összetevőt összeszedsz.....
  • Dagobert
    Futó sárkányhoz nem kell kastély hanem klánház és abban a keltető.
  • Lynx_TWL
    kastély kell áriféle sárkányhoz, a futó sárkányhoz is kell a kastélyba keltető
  • Sonic13
    Bazz mekkorát PvPztem hajnalban :D
    Nagyon jo volt! :)
    Kár hogy nem volt ott egy magyar se :((
  • Gogo27
    hu de jo hogy innen ertesulok :)))))
  • najó
    na azzzéé,beijedtek es beléphettem!!most akko megyek kicsit pihizni:D
  • najó
    brühühhüühü,miko indulmá?pedigmá jeszót is váltottam:(
  • B@lu
    Sziasztok!

Megneztem a videot.....

Nagyon durva dolgok vannak am benne:))))

a guardot 60 as fighter eppenhogy leveri

a farkas imponalo, habar nem lehet tudni mennyi melo van benne, az elohalottidezes viszont eszmeletlen!!!
    ez a tv musorose meg a golemes
    hat mit mondjak rakattantam rendesen:)
  • Nethyrrea
    azt tudom hogy a sieghardt-on rengeteg a mádzsár, még a béta idején is bő háromtucatnyian voltunk (legalábbis ennyi magyarral összefutottam kb), sztem maradtunk még elegen ott :)
  • ElBart
    Tudomásom szerint legalább négyen vagyunk Gustin-on is eddig.(ugyan még egy magyarral sem találkoztam :( (ami valszeg annak a következménye,hogy még ki sem mozdultam Talking Island-ről))
  • Nethyrrea
    ha még sokáig ingereltek azzal, hogy ti már jáccotok, amint bejutok elkezdek ámokfutni :P :D:D
  • najó
    hány perc mig aktiválják már a jelszóm,már kaptam szép levit is hogy imádnak hogy elöfizettem! tükön ülök!:)
  • Nethyrrea
    egyelőre még csak jáccaNÉK...brühühü.....lassan dolgozik az otp

a képregények meg álltaijók, leszedtem mindet :) szeretnék tudni így rajzolni....valamennyire tudok (ceruzával), de nem mangát
  • Arwenke
    Szerintem a magyarok tobbeseg 90% most is a 2es serveren jatszik.
  • Arwenke
    20 szinten automatikusan tudsz D-garde cuccot hasznalni, pont tegnap lettem 20, onan tudom. A passive kepesegeknel ott van 20 vagy, nezd meg.
  • Nethyrrea
    ismerem hát. eccerkéccer dumáltam vele grian környékén
  • Nethyrrea
    használni sztem ígyis úgyis tudsz, legfeljebb penalytval. de nemtom hogy a szinttel együtt akpod meg a d expertise-t vagy a class change-el.
  • semo1
    Remélem én is.
    A nejem most ment az otp-be utali
  • Laza
    most hol-kik-mennyien jatszanak magyarok?!?!

ma veszem at a webkartyamat, es veszem is meg a gamet...
  • Laza
    A futo sarkanyig mindenki nevelgethet, egyetlen feltetel, de klantag legyen...

a repulo sarkany feltetele a klan leaderseg... de o atadhatja barkinek :)))
  • BlackArt
    Ismeritek Cuncimokust? Csatlakozott a DoO-hoz es tegnap 10vs10 csataban jol jatszott :)
  • BlackArt
    Mintha azt csak lvl4-es clan leader szerezhetne vagy valami ilyesmi, nem?
  • semo1
    Biztos sokat zabál
  • Laza
    egyebkent nem tudom figyeltetek e, de meg seholsem hallani arrol, hogy barki is szerzett volna sarkanyt... azert ezt nevelgetni nem egy egyszeru dolog :)
  • Laza
    van ebben nemi igazsag...

meg a Fung Wan Onlineban is valamilyen szinten jonak szamito rendszer van... haborura ott is ki kell hivni a masikat, es megadott idopontban tobb fele modban lehet csatazni, de ezen kivul nyitottak a HQ-k, ahol a klan relicje lapul, es siman be lehet tamadni barmikor (volt is erre pelda nem egyszer, ugye Gori :) Raadasul itt a haburuknal minden resztvevo vmilyen 'jutalomban' (hospont) reszesult :)

Nah, mindegy, a lenyeg, hogy remelhetoleg mindenki szamara vmilyen + dolgot kene, hogy nyujtsanak a haboruknal, jutalom formajaban, hogy nagyobb legyen a motivacio mindenki szamara :)
  • semo1
  • Laza
    nem... ez legalabb 3 :))))
  • semo1
    ez 1 sárkány?

• Sonic13
    Ha elérem a 20-at de nem csináltam meg a kasztos küldit akkor mi van?

Tudok használni D-s cumót? Mert ha igen akkor már úgy megyek megcsinálni a küldit.
  • Cactus
    #15321 -re valaki válaszoljon pls!