88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#15381 Wow! 1400 -
yal #15380 hogyan kell leloni?:P -
#15379 1387 -
#15378 Nekem 1312, de hogy masok hogyan csinalnak 1600-at meg 2000-et? -
#15377 Tudtad hogyha folulrol ugrasz az albatroszra, a vegen leloheted a kengurut +500 pontert?
-
#15376 eddigi rekord 1093 :D -
#15375 akkor ezt skubizzatok meg, de vigyazat fuggoseget okoz!!!
iszonyatkemenygame -
#15374 jah, éppen játszok a munkahelyemen, és sokkal jobb mint az l2, izgalmasabb, csak 2 kávé elég 8-fél5ig, és amúgy is annyira jó itt nekem..:P -
#15373 már nem is meritek mondani, hogy éppen jáccotok mi? :P :)) -
#15372 LOL!!!!
fél perccel később meg szétb@ssza kristálynak :DDDDDD -
#15371 ez a golemes videó vicces:
törpegyerek ott mászkál, megnyitja az inventoryját, és flegmán elkezdi mondani, hogy:
"hát éppen akad az inventorymban egy katanára való összetevő. hmm, mit is kezdjek vele....craftoljuk össze, hátha. hmm, sikerült. ez teccik. akkor használjuk is már"
khéészzz....mire egy katanára való összetevőt összeszedsz..... -
Dagobert #15370 Futó sárkányhoz nem kell kastély hanem klánház és abban a keltető. -
#15369 kastély kell áriféle sárkányhoz, a futó sárkányhoz is kell a kastélyba keltető -
Sonic13 #15368 Bazz mekkorát PvPztem hajnalban :D
Nagyon jo volt! :)
Kár hogy nem volt ott egy magyar se :((
-
#15367 hu de jo hogy innen ertesulok :))))) -
najó #15366 na azzzéé,beijedtek es beléphettem!!most akko megyek kicsit pihizni:D -
najó #15365 brühühhüühü,miko indulmá?pedigmá jeszót is váltottam:( -
#15364 Sziasztok!
Megneztem a videot.....
Nagyon durva dolgok vannak am benne:))))
a guardot 60 as fighter eppenhogy leveri
a farkas imponalo, habar nem lehet tudni mennyi melo van benne, az elohalottidezes viszont eszmeletlen!!!
ez a tv musorose meg a golemes
hat mit mondjak rakattantam rendesen:) -
#15363 azt tudom hogy a sieghardt-on rengeteg a mádzsár, még a béta idején is bő háromtucatnyian voltunk (legalábbis ennyi magyarral összefutottam kb), sztem maradtunk még elegen ott :) -
#15362 Tudomásom szerint legalább négyen vagyunk Gustin-on is eddig.(ugyan még egy magyarral sem találkoztam :( (ami valszeg annak a következménye,hogy még ki sem mozdultam Talking Island-ről)) -
#15361 ha még sokáig ingereltek azzal, hogy ti már jáccotok, amint bejutok elkezdek ámokfutni :P :D:D -
najó #15360 hány perc mig aktiválják már a jelszóm,már kaptam szép levit is hogy imádnak hogy elöfizettem! tükön ülök!:) -
#15359 egyelőre még csak jáccaNÉK...brühühü.....lassan dolgozik az otp
a képregények meg álltaijók, leszedtem mindet :) szeretnék tudni így rajzolni....valamennyire tudok (ceruzával), de nem mangát -
Arwenke #15358 Szerintem a magyarok tobbeseg 90% most is a 2es serveren jatszik. -
Arwenke #15357 20 szinten automatikusan tudsz D-garde cuccot hasznalni, pont tegnap lettem 20, onan tudom. A passive kepesegeknel ott van 20 vagy, nezd meg. -
#15356 ismerem hát. eccerkéccer dumáltam vele grian környékén -
#15355 használni sztem ígyis úgyis tudsz, legfeljebb penalytval. de nemtom hogy a szinttel együtt akpod meg a d expertise-t vagy a class change-el. -
#15354 Remélem én is.
A nejem most ment az otp-be utali -
#15353 most hol-kik-mennyien jatszanak magyarok?!?!
ma veszem at a webkartyamat, es veszem is meg a gamet... -
#15352 A futo sarkanyig mindenki nevelgethet, egyetlen feltetel, de klantag legyen...
a repulo sarkany feltetele a klan leaderseg... de o atadhatja barkinek :))) -
#15351 Ismeritek Cuncimokust? Csatlakozott a DoO-hoz es tegnap 10vs10 csataban jol jatszott :) -
#15350 Mintha azt csak lvl4-es clan leader szerezhetne vagy valami ilyesmi, nem? -
#15349 Biztos sokat zabál -
#15348 egyebkent nem tudom figyeltetek e, de meg seholsem hallani arrol, hogy barki is szerzett volna sarkanyt... azert ezt nevelgetni nem egy egyszeru dolog :) -
#15347 van ebben nemi igazsag...
meg a Fung Wan Onlineban is valamilyen szinten jonak szamito rendszer van... haborura ott is ki kell hivni a masikat, es megadott idopontban tobb fele modban lehet csatazni, de ezen kivul nyitottak a HQ-k, ahol a klan relicje lapul, es siman be lehet tamadni barmikor (volt is erre pelda nem egyszer, ugye Gori :) Raadasul itt a haburuknal minden resztvevo vmilyen 'jutalomban' (hospont) reszesult :)
Nah, mindegy, a lenyeg, hogy remelhetoleg mindenki szamara vmilyen + dolgot kene, hogy nyujtsanak a haboruknal, jutalom formajaban, hogy nagyobb legyen a motivacio mindenki szamara :) -
#15346 -
#15345 nem... ez legalabb 3 :)))) -
#15344 ez 1 sárkány?
-
Sonic13 #15343 Ha elérem a 20-at de nem csináltam meg a kasztos küldit akkor mi van?
Tudok használni D-s cumót? Mert ha igen akkor már úgy megyek megcsinálni a küldit. -
#15342 #15321 -re valaki válaszoljon pls!