88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    kb irtam
    de gondoljuk tovább ahogy te tudod
    szal ha este 10kor mi időnk szerint ott 1óra van, és valszeg este 8körül leszenk a harcok (daoc-be is este 8-12 között mentek az ilyen csaták), akkor számold csakki nekem mennyivel is lesz jobb 6oson? és mennyi lesz 2en?:) sztem kurávra mind1, mind2 szopás
    másik meg hogy akihívó vagykihívott határozza meg az időt..
  • Kryn
    Csaknem tudtok elszakadni ettől a karitranszfer őrülettől.
    Mit csináltok akkor ha mondjuk adott 10 ember aki át akar menni a másik szerverre, de abból 5-nek nem sikerül mivel a neve már foglalt. Kari újrakezdése?
    Castle siege meg kéthetente lehetséges előre egyeztetett időpontkor szombat/vasárnapi napon egy bizonyos időintervallumban, ami nekik délutánra, nekünk estére/későestére esik.
    Gustinon perpillanat az árusok számából lehet következtetni a létszámra, és kb. harmad annyian vannak mint a Sieghardton. (direkt ezért csináltam ott egy karit)
  • Sanca
    A ping csak kis reszben fugg a terheltsegtol(legalabbis az l2-es serverpark mostani felallasaban) Ahhoz hogy tobb mint 20-30 pingel megnoljon a gustin karitranszfernel, iszonyatsok embernek kene bent lennie 1xe, ami ugye nem fog megtortenni egyreszt mer annyian nem fognak atjonni, masreszt mer van ugye 1 letszamkorlat.
  • Davidus
    Nem nagyon vágod az időzónákat:P Mi időnk szerint este 22:00 az kettes serveren 13:00.
  • Jockey
    teljesen átlagkonnekt adsl-l van, datanetesm, ami job is mnt a matav:)
  • Davidus
    Én nem akarok egy game miatt másnap zombi lenni:P
  • Skill
    megtenéd hogy leforditod ? lagalább a lényeget
  • Sanca
    Hat en nem tehetek rola h a konnekteddel 210 a ping a ny-i serverekre. Sztem az atlagkonnektekkel(adsl, csello) annyi a ping mint nalam(150//80) mivel nekem is atlagkonnektem van.
  • BlackArt
    Hm, nem tudom hol olvastam hogy szombaton lennenek az ostromok, sehol nem talalom... Ez viszont erdekes:
    "On the siege's battlefield, PK counts and penalties are not given"

Itt meg egy siege.
    (Ha lent lenne a szerver, roviden:
    "On the Devian server, the pledge "Dvian" has successfully captured Aden Castle. There are 20 pledges forming their multi-alliance alliance. Only 18 of the 20 could register for the Aden siege. It took about 20 minutes to break the outer walls and the NPC locations and numbers were different from what was on the test server. The trap zone area took a while to navigate. The inner castle doors were stronger than expected so 3 siege golems were a large help. The average number of times people died was 40. The lowest was 30 and highest was 75."
  • Skill
    an senkinek nem kell kölcsön az 1,6 mes demon fangs ?
  • Jockey
    de fogok majd röhögni a karitranszfer utan szinté 210es pingeken muhahha
  • Jockey
    nálad 70, nálma 50
    nálad 50%, nálam 30, mert 210-nek az 50 az nem 50%-a
  • Sanca
    Sztem nincsenek kevesen gusztinon, es ha lesz kari transzfer, sokkal tobben lesznek, szal az ember hiany nem lesz.
    A ping kulonbseg az meg 70, nem 50:)
  • Gyudron
    Nem ellenzem én a pvp-t csak az bánt, hogy kb félisten karakterek csapatban irtják a nyúbikat.
  • BlackArt
    Te szabod meg az idopontot, de ugy emlexem hogy csak szombaton lehet (nem vagyok biztos benne)
  • BlackArt
    Az biztos :) Szart se er egy GvG jatek ha nem szorongatjak neha a tokodet :)))
  • Jockey
    lehet rosszul értelmeztem az ostromot, de nem te szabod meg mikor legyen acsata??
  • BlackArt
    4 even at akkor volt nekem, most is akkor lesz, nagy ugy. Raadasul L2-ben csak het vegen lehet balhezni...
  • Gyudron
    Nem vagyok igazán tisztában a játékviszonyokkal, de titeket nem idegesít a sok pk-zó, bot
  • Jockey
    én nemtom honnan veszitek a hajnla 4et, ha ki akarnak cseszni veled igy is ugy is kcsisznek
    mi idonk szerint este 10kor van ott kb este 6, akor mennek haza az emberek, sztem se itt se ott esely nics ejfelkor csatazni, legjobbb esetbe is hajnal 2, vagy siegen 5:)

mind1. kiváncsian várom mi lesz a transzferrel, és egyáltalán lesz e, én erősen filozom nem megyek sehova, főleg nem lutrira, mert jobb a ping 50el..(mellesleg látszik nem sok tapasztalata van itt pár embernek pvp gammában, egy üres szerver sokkal rosszab lehet bármilyne pingél..)
  • Sanca
    Errol beszelek:)
  • Sanca
    Ha lesz kari transzefer en tuti h atmegyek, de mar azon is gondolkodom h 1bol gustinon kezdek, bar a siegehardon levo 1.5m eleg visszatarto ero:)
  • Davidus
    Ja eu idő szerint hajnal négykor:P
  • Gyudron
    Még mindig Sieghardt-on van a legtöbb magyar ?
  • Jockey
    hat nemtom nalad menyni apng, de en folymatosan nezem, es kb60al jobb, de kurva mind1 150 vagy 210, szar azt kesz
    idoeltolodas meg megint nem az a 3ora szamit, eleve szar mert nagy akulonbseg:)
    egyet tudok, fele maradni fog fele menni, es faszan nem lsz semmi a nagy magyar osszetartásból, lesz 2 lószar klna, lószar létszámmal..
    mind1, végül is lehet szerezni embert külfödiek kzül is, de az már nemlesz olyan..
  • BlackArt
    Nagy dolgok eloszor Sieghardton fognak tortenni...
  • BlackArt
    Akkor egyreszt legyen bonyolult a password, masreszt meg gyakran valtogasd (bar ennek nem sok ertelmet latom)
  • Sanca
    Nem 50 pingrol van szo, bar az is szamit... 2-esen 150-155 a ping, 6-oson 80-82. Szal ez 70 ping, majdnem a duplaja...
    Es mar soxor le volt irva a masik ok is, az idoeltolodas. Hajnali 2-3ig meg fenn tudok maradni 1 siege miatt, de 5-6ig mar nem birom ki(beleszamitva a siege idejet is).
  • Thangar
    reszemrol maradok 2es szerveren, minden baja elenere en megszerettem:)
  • Gyudron
    De már játszom, csak nem szeretnék belefutni abba a hibába, hogy nem készülök föl.
  • Jockey
    hülye kérdés
    mennyi gyakori a közuti baleset? gaykora tehát ne menj ki az utcára
    ha ez a alpján dönteszt sose fogsz mmorpg-l játszani
  • Jockey
    inqusitor mennyire gondolja komolyan ezt a szerver valtast?
    mert ahogy latom akkor faszan sierul elaprozni a kis magyar nepesseget:(
    azt sem ertem 50 ping miatt miert akartok atmeni mashova
    ekme 210 siegen 150 6oson, es lehet az tok halott szerver, vagy pont ez a lenyeg?:)
  • Gyudron
    Newbie kérdés:
    Mennyire gyakori a játékban az accountlopás ?
    Mert, ha elég gyakran előfordul, akkor asszem nem fogok előfiteni.
    Illetve mennyire védik az accountot ?
  • mazsa
    Meddig tartják meg a bétás karaktereket? Mert nekem majd valamikor augusztusban lesz időm, akkor szeretnék előfizetni. Újra kezdeni, keltireket vadászgatni meg már nem akarok...
  • BlackArt
    De penzed sose lesz :))
  • yal
    az a lenyeg minden lovesed SS legyen gyorsan halacc
  • Nethyrrea
    ehh? nekem a melee csajommal beletelt egy napba (6-7 óra gamma) az első 10 szint...és ma még mindig a 11-et taposom. kéne vennem jobb kardot, csak először a wooden set volt a cél.
  • Skill
    jaaaaa :))))))))))
    bocs félre értettelek
    de már nem jo :(
    már lassan lépem szinteket
  • yal
    nem szoltalak le, magicpower az utolso ng robe
  • Nexushun
    Ijjászok tnuic-ba rohangálnak :) Főleg ha lassú a mob. Menj majd ghoul-okat (lvl32) lődözni sose érnek el.