88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#15621 Sokan mar regota nyomjak... Mienk jart mar a kovetkezo gamekban Diablo I, Diablo II, Everquest, UO, DAOC, SWG, AO, SB. Most is aktivan jatszanak DAoC-ben meg SB-ben, de sokan vannak WoW, FFXI, Horizon, WISH, CoH betakban.
USA-ban regota mennek az online gamek, ok nincsenek ugy raszorulva a kalozverziokra... -
#15620 L2 siteot at fogom faragni klnaos sitenak, csak meg nincs klan :) -
#15619 Skill miért untad + a wizit? -
Nexushun #15618 Ez mondjuk nem rossz ötlet :D -
#15617 Krealni kell lvl4-es karikat, odabattyogni tomegesen a Crumaba es cukkolni oket amig le nem csapnak: nattyon megugrana a karmajuk :D -
#15616 huu.. bazze, van egy pár nagyon komoly klán a 2. szerveren
némelyik klánnak kegyetlen a weboldala
nekünk lesz honlapunk? -
#15615 Amikor amcsiknál éjjel van,akkor nagyon kevesen (max 5-6 an árulnak). Amikor ott is nappal van,akkor azért vannak jópáran. Magyarokkal még nem találkoztam,de többen is jelezték,hogy ők ott játszanak,csak éppenséggel még nem futottunk össze(eddig rajtam kívül 3 magyarról tudok) -
#15614 mennyi ember van 6-oson?? -
#15613 Én vagyok 6-oson is,meg 2-esen is. Habár a 2-esen csak tegnap kezdtem. Ott egy lvl 7-es DE harcost tápolok.
A 6-oson lvl 18 human harcossal nyomulok. Úgy érzem, hogy a 6-oson kevés honfitárs lesz (bár titkon remélem,hogy nem lesz igazam,mert az ottani karim szimpibb(meg erősebb is)) -
#15612 megvan a Solidarity Swordom, irany a nagy sziget...
csak meg a lvl10-es kuldit lenyomom :) -
#15611 2-es -
#15610 bazze, ne szorodjunk mar szanaszet... :(
mi a baj a 2-es pongjevel?!
es fene sem tudja, mennyien lesznek 6-oson, de nem lesz tomeg, elet nelkul meh halal van :) -
#15609 Melyik szerveren vagy? -
#15608 A nyero Human csapat.. :)
3 tank 2 support...
magyarok vannak lvl10 korul?! kene partyman :)
jah, es nem LazaHUN lettem hanem, LazaHU (hiaba toroltem karit beta vege elott, foglalt a nev)
-
Kryn #15607 A vicc az, hogy az olyanok mint Stargod (meg mondjuk HBSR is) nem titkolják, hogy hogyan szedték össze a vagyonukat, cuccaikat. Itemdupeolással hencegnek simán egymás közt...
-
#15606 mások korábban keltek ezek szerint:)
-
Nexushun #15605 Hehe azért kaptak ők is az arcukba:
War clan!HAHAHAHAHHAHA
They got own yesterday by a group of random ppl. They went on pking and most of them got red. So the IC clan got a group and raped their ass lol. All the red ppl droped their stuff xD. Now War clan will disband!
Was fun lol.. i gain like 1mill from their loot.(And this is just me)
-
#15604 Skacok!
A karakterlapon mi a karma??
DankesÜn -
Kryn #15603 Hmmm épp most olvastam fórumokon én is, hogy milyen bajok vannak Kruma towerben a War klánnal... Be kéne oda egyszer tolulni vmi 50-60-an és mészárolni őket szépen sorjában, újra meg újra ha visszajönnek.
-
#15602 Tessék:
http://www.warguild.net
ez a WaR klán honlapja...már az intojukból is kiderül hogy micsoda kretén banda.. -
#15601 Klan/Guild lista a szervereken... -
#15600 Na igy mar olvashato... -
#15599 Aw! ez osszecseszte! -
#15598 Folraktam ide a januari siege leirast. -
#15597 csataban nincs cucc dobas -
#15596 yuyyyy...képzelem a dropokat..... :D 30 halálból is legalább eccer eldobja valamelyik cuccát, nem?
-
#15595 én szívesebben mennék át, hátha kevesebb ott a hőn imádott kínai player....itt már nagyon unom a stílusukat... -
Dagobert #15594 Tényleg npc őrért kapnék Xpt ha megölném? :) -
Dagobert #15593 Úgy hogy csata leött volt mondjuk 52es 32%on, csata után meg 50es 41%on :) -
#15592 Hat, nem tudom hogy hogyan szamoljak a rezt... -
Kryn #15591 Mindig a védők adják meg az ostrom idejét, de ez csak kéthetente lehetséges. Kéthetente meg szerintem tökmind1, hogy másnap reggel mennem kell az óvodába/isibe/egyetemre/munkahelyre/nyugdíjért, ki lehet bírni szerintem ilyen ritkán...
-
Skill #15590 sok oracle volt vagy scroll? -
Sanca #15589 Hu akkor a 75 halalos gyerek visszaesett par szintet:)) -
Skill #15588 thx -
#15587 cucc vesztes nincs, xp vesztes 1/4-e a normalnak -
#15586 Figyelni kell miben adjak meg az idot: EST az -6 ora a mi idonkbol (UTC -5, de ugye mi 1 oraval keletebbre vagyunk Greenwichtol). Itt tanulmanyozhatja mindenki az
idozonakat -
Kryn #15585 A lényeg annyi, hogy a 20 pledgeből 18 ment el az ostromra Aden kastélyához, 20 percig tartott mire a külső falakat lebontották, leölték az npc védőket. Belső falak jobban bírták mint arra számítottak, 3 siege golem kellett hozzá.
A játékosok átlagban 40-szer haltak meg az ostrom során, a legkevesebb halál 30, míg a legtöbb 75 volt játékosonként...
-
#15584 Remélem ilyenkor nincs xp meg cucc vesztés:D -
#15583 no erröl nem beszélve, izgi lesz ha fele még akarn se tudna átmeni kari név miatt:P -
#15582 Nagyjabol: a Devian szerveren a "Dvian" szovetseg sikeresen elfoglalta Aden varat. 20 klan hozott letre egy szovetseget de csak 18-an vallalkoztak az ostromra. Kb. 20 percig tartott mire attortek a kulso falakat, es az NPC-k elhelyezese es szama kulonbozott a teszt szerveren alkalmazott folallastol. A "csapda" zonaban jo ideig tartott mire kiigazodtak (a tamadok). A belso var kapui erosebbek voltak a vartnal, igy a 3 ostrom golem nagy segitseget jelentett.
Atlagosan egy ember 40-szer halt be a zostrom alatt . A legkevesebbszer behalo vitez 30-szor patkolt el, a legcsirkebb meg 75-szor."