88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• csuzlee
    Megvan vegre a game, mert van ujra netunk, ugyhogy a mai nappal is 2 Lineage II jatekossal bovult a magyar tabor! Valaki msg-ben irja meg melyik szerveren jatszotok! Mi most a Siegharton csinaltunk ki human fighter-t!
  • Nethyrrea
    kezdődjék a kép-áradat:

indulás előtt :)

látkép crumában

dúl a lamúr :)

monumentális ez a hely...

elkaptuk 1-2 darab frakkját lent... :)

a hírhedt WaR klán krémje itt untatta magát torfe/perum/validus/deathknight farmolással...

szemmel láthatóan TÁPOS dolgok használatával...stargodnál delusion sword volt (139 pattack), egy másiknál stormbringer, a többit a chatből is látjátok, meg a képről

masters of farming akcióban...ketten farmoltak 20-30 porta/krator társaságokat 2-3 (!) varázslattal, aztán zsebelték be a több 10k-s dropokat meg lóvét...mert nekik DOBTAK a szemetek, nekünk a folyosón néha egy-egy silver nugget :(

mégegy kép erről:
  • hpzolee
    nem véletlenül Miskolci vagy? :DDDDDDD
  • azirafael
    Szeretnék szólni az Inkvizítoroknak, hogy a köcsög adminok lekapcsolták a kolikat a net-ről ezért egyenlőre határozatlan időre képtelen leszek fellépni a törpicsekemmel...

Bocsi mindenkitől akinek megigértem hogy segítek összeszedni néhány dolgot, de nem tudok mit csinálni...

Addig jó game-zést mindenkinek fejlődjetek helyettem is!!!
  • hpzolee
    jöhetnének mar azok a képek :D vagy tudok jobbat mondjuk mondj 1 ftp -t és leszedem az egészet :P
  • Nethyrrea
    voltunk crumában.

majd jönnek screenshotok is. belebotlottunk a war klán krémjébe; nemtompontosan a nevét partitársamnak, JolnsHUN vagyki vidáman bement volna közéjük. namost ottvolt stargod is meg egypár ismertebb és hírhedtebb arc is. nemtom a justice klán mennyi cuccot vert le róluk, de ismét full c páncélban, square shieldekkel, stormbringerrel, sword of delusionnal voltak felfegyverkezve....namost ez kicsit erős lett volna bármelyikünknek. meg eleve az hogy bőven 40 felett volt abban a társulatban mindenki. az egy dolog hogy scammerek, de akkoris táposak. és "aggrok" :(
  • BlackArt
    megvan a bibi: LineageMonsters.ukx volt corrupted.
  • Skill
  • hpzolee
  • BlackArt
    Hehe, haromszor restartoltam, atirtam fixrol winmanageltre a v memoriat
  • BlackArt
    Itt mas a gaz, barmelyik akrival megyek be, azonnal kiakad ahogy belepne a jatekba
    (elobb mar szarakodott nelogolasnal is vmi script error vmelyik txt-ben)
    Lehet hogy full check kell, jaaajjjj!
  • Gorii
    probalj egy win restartot
  • BlackArt
    A hibauzenet: keves a virtualis memoriam, vagy az ahhoz szukseges hely. Anyad! 15GB szabad a C-n...
  • Sanca
    Volt nekem is ilyen, meg taiwanin. Vmi rossz helyre keveredtem es 5bol5x kidobott, de vhogy 6.ra sikerult. Ha sehogy se megy sztem beszelned kell 1 gm-el hogy tegye arrebb a karit. (meg elotte kerd meg vmelyik haverod hogy nezze meg hogy o nem tudja-e arrebb tenni, de valszeg neki is kifagy)
  • Gorii
    sock5 ot ikszeld be es menni fog
  • Sanca
    #16239 -> Te meg ezt is el tudod b*szni:))
    En regen amnesia.hu:2080 proxival toltam.
    Meg direct conects-be be kell irni az update server, meg a 2es server ip-jet. Meg ha jol tom a te ip-det is engedelyeztetni kell.
  • BlackArt
    Addig ezt nezegetem :)
  • hpzolee
    nem ,a 4et miért?
  • BlackArt
    Hm, ahogy belep a kari a jatekba, kidob windozba, szep hibauzenettel :(
  • Gorii
    socks5 ot ikszelted be?
  • Gorii
    :DDDDDDDDd
  • hpzolee
    persze megadtam elég eccerü ez a progi sztem nemtudnám elbaszni :DD
  • Sanca
    Fenyicsd be a rendzsergazdat:)
  • Gorii
    proxi cimet megadtad?
  • hpzolee
    :( sajna csekkolja 1 darabig aztan connected refused :( de jo hogy itt szopoztam vagy 1 hétig aztán meg most ez ..
  • Lynx_TWL
    hát de most befarmolják 3évre az előfizetésüket aztán meg gods bladdel folytatják
  • Lynx_TWL
    a következtetésem, hogy ha a brigandine alsót is leveszed meg bone pieces felsőt is akkor meghalsz :P
  • Sanca
    http://www.socks.permeo.com/Download/SocksCapDownload/index.asp
  • hpzolee
    Hi emberek pár értelmetlen idiota miatt nincs net a koliba ha proxy t meg változtatom akkor viszont müxik.Nah most azt szeretném kérdezni hogy lineage-nál hol keressem a proxy beálitásait(ahhoz hogy modositani tudjam),ha van1általán ilyen
  • Hubert
    Köszi a tippet ! Azt hiszem, az a baj hogy a bank nem engedélyezte valamiért a tranzakciót ... majd holnap érdeklõdöm.
  • Nethyrrea
    akkor farmolj nekem lóvét sokat :) majd egy óra múlva megyek vissza cca. ma össze kéne hozni a félmillát, bár nemhiszem hogy mennifog.

MÉGEGY CRUMA PARTI MA ESTE? tegnapi jóvót :)
  • Skill
    ott vanak a kinaiak! :P
    tegnap 2böl 2 xer megoltek
    mivel én oylan vagyaok amyilen ma viszamentem
    megismeretek... :)))))
    nincs gond reggel ota ott olok ijasz vagyok...
    szal en elvagyok...
  • Nethyrrea
    csak ez nemaz, most nézem :P

egyébként meg megszűntem az egymondatos hozzászólásokkal ;)
  • Nethyrrea
    éééééésssssssss...elvileg van is :)

itt a link:

http://www.l2orphus.com/news.php?id=12
  • Nethyrrea
    annál inkább lehetne már valami video antharas raidről... :)
  • Nethyrrea
    úgy 4 nap intenzív tolással
  • Sanca
    Ez a 100k kb mennyi ido alatt jott ossze?
  • Davidus
    Annak már vége.
  • Nethyrrea
    húú, most olvasom hivatalos lineage oldalon, a magasszintű karikkal rendeznek egy közös antharas raidet...remélem lesz róla valami videó, mert megnéznék egy live antharast.. :)
  • Nethyrrea
    kezdem unni a mahumokat. de sajnos egyelőre a legjobb pénzforrás. beváltottam a jelvényeket, volt:

118 fekete
    501 kék
    1002 piros

kaptam érte cca 101k lóvét. csak már 4 nap után kicsit unalmas, már csak azért is mert rengetegen vannak ott és kb minden 3-4 célt tudom leütni, mert mire odaérek valami köcsög íjász elhúzza, vagy mágus, vagy másik melee... a kínaiak meg bekempelték a felső részt ahol fekete jelvényeket lehetne szerezni...egész nap ott rohangálnak. vajon hány millát farmoltak már ott össze? amit aztán eladnak ebay-on mert még mindig ugyanabban a manti szetben mászkálnak, ha magukra fordították volna a pénzt már rég theca leather szetben mehetnének.