88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#16260 Megvan vegre a game, mert van ujra netunk, ugyhogy a mai nappal is 2 Lineage II jatekossal bovult a magyar tabor! Valaki msg-ben irja meg melyik szerveren jatszotok! Mi most a Siegharton csinaltunk ki human fighter-t! -
#16259 kezdődjék a kép-áradat:
indulás előtt :)
látkép crumában
dúl a lamúr :)
monumentális ez a hely...
elkaptuk 1-2 darab frakkját lent... :)
a hírhedt WaR klán krémje itt untatta magát torfe/perum/validus/deathknight farmolással...
szemmel láthatóan TÁPOS dolgok használatával...stargodnál delusion sword volt (139 pattack), egy másiknál stormbringer, a többit a chatből is látjátok, meg a képről
masters of farming akcióban...ketten farmoltak 20-30 porta/krator társaságokat 2-3 (!) varázslattal, aztán zsebelték be a több 10k-s dropokat meg lóvét...mert nekik DOBTAK a szemetek, nekünk a folyosón néha egy-egy silver nugget :(
mégegy kép erről:
-
#16258 nem véletlenül Miskolci vagy? :DDDDDDD -
#16257 Szeretnék szólni az Inkvizítoroknak, hogy a köcsög adminok lekapcsolták a kolikat a net-ről ezért egyenlőre határozatlan időre képtelen leszek fellépni a törpicsekemmel...
Bocsi mindenkitől akinek megigértem hogy segítek összeszedni néhány dolgot, de nem tudok mit csinálni...
Addig jó game-zést mindenkinek fejlődjetek helyettem is!!! -
#16256 jöhetnének mar azok a képek :D vagy tudok jobbat mondjuk mondj 1 ftp -t és leszedem az egészet :P -
#16255 voltunk crumában.
majd jönnek screenshotok is. belebotlottunk a war klán krémjébe; nemtompontosan a nevét partitársamnak, JolnsHUN vagyki vidáman bement volna közéjük. namost ottvolt stargod is meg egypár ismertebb és hírhedtebb arc is. nemtom a justice klán mennyi cuccot vert le róluk, de ismét full c páncélban, square shieldekkel, stormbringerrel, sword of delusionnal voltak felfegyverkezve....namost ez kicsit erős lett volna bármelyikünknek. meg eleve az hogy bőven 40 felett volt abban a társulatban mindenki. az egy dolog hogy scammerek, de akkoris táposak. és "aggrok" :( -
#16254 megvan a bibi: LineageMonsters.ukx volt corrupted. -
Skill #16253 -
#16252 -
#16251 Hehe, haromszor restartoltam, atirtam fixrol winmanageltre a v memoriat -
#16250 Itt mas a gaz, barmelyik akrival megyek be, azonnal kiakad ahogy belepne a jatekba
(elobb mar szarakodott nelogolasnal is vmi script error vmelyik txt-ben)
Lehet hogy full check kell, jaaajjjj! -
#16249 probalj egy win restartot -
#16248 A hibauzenet: keves a virtualis memoriam, vagy az ahhoz szukseges hely. Anyad! 15GB szabad a C-n... -
Sanca #16247 Volt nekem is ilyen, meg taiwanin. Vmi rossz helyre keveredtem es 5bol5x kidobott, de vhogy 6.ra sikerult. Ha sehogy se megy sztem beszelned kell 1 gm-el hogy tegye arrebb a karit. (meg elotte kerd meg vmelyik haverod hogy nezze meg hogy o nem tudja-e arrebb tenni, de valszeg neki is kifagy) -
#16246 sock5 ot ikszeld be es menni fog -
Sanca #16245 #16239 -> Te meg ezt is el tudod b*szni:))
En regen amnesia.hu:2080 proxival toltam.
Meg direct conects-be be kell irni az update server, meg a 2es server ip-jet. Meg ha jol tom a te ip-det is engedelyeztetni kell. -
#16244 Addig ezt nezegetem :) -
#16243 nem ,a 4et miért? -
#16242 Hm, ahogy belep a kari a jatekba, kidob windozba, szep hibauzenettel :( -
#16241 socks5 ot ikszelted be? -
#16240 :DDDDDDDDd -
#16239 persze megadtam elég eccerü ez a progi sztem nemtudnám elbaszni :DD -
Sanca #16238 Fenyicsd be a rendzsergazdat:) -
#16237 proxi cimet megadtad? -
#16236 :( sajna csekkolja 1 darabig aztan connected refused :( de jo hogy itt szopoztam vagy 1 hétig aztán meg most ez .. -
#16235 hát de most befarmolják 3évre az előfizetésüket aztán meg gods bladdel folytatják -
#16234 a következtetésem, hogy ha a brigandine alsót is leveszed meg bone pieces felsőt is akkor meghalsz :P -
Sanca #16233 http://www.socks.permeo.com/Download/SocksCapDownload/index.asp -
#16232 Hi emberek pár értelmetlen idiota miatt nincs net a koliba ha proxy t meg változtatom akkor viszont müxik.Nah most azt szeretném kérdezni hogy lineage-nál hol keressem a proxy beálitásait(ahhoz hogy modositani tudjam),ha van1általán ilyen -
Hubert #16231 Köszi a tippet ! Azt hiszem, az a baj hogy a bank nem engedélyezte valamiért a tranzakciót ... majd holnap érdeklõdöm. -
#16230 akkor farmolj nekem lóvét sokat :) majd egy óra múlva megyek vissza cca. ma össze kéne hozni a félmillát, bár nemhiszem hogy mennifog.
MÉGEGY CRUMA PARTI MA ESTE? tegnapi jóvót :) -
Skill #16229 ott vanak a kinaiak! :P
tegnap 2böl 2 xer megoltek
mivel én oylan vagyaok amyilen ma viszamentem
megismeretek... :)))))
nincs gond reggel ota ott olok ijasz vagyok...
szal en elvagyok...
-
#16228 csak ez nemaz, most nézem :P
egyébként meg megszűntem az egymondatos hozzászólásokkal ;) -
#16227 éééééésssssssss...elvileg van is :)
itt a link:
http://www.l2orphus.com/news.php?id=12 -
#16226 annál inkább lehetne már valami video antharas raidről... :) -
#16225 úgy 4 nap intenzív tolással -
Sanca #16224 Ez a 100k kb mennyi ido alatt jott ossze? -
#16223 Annak már vége. -
#16222 húú, most olvasom hivatalos lineage oldalon, a magasszintű karikkal rendeznek egy közös antharas raidet...remélem lesz róla valami videó, mert megnéznék egy live antharast.. :) -
#16221 kezdem unni a mahumokat. de sajnos egyelőre a legjobb pénzforrás. beváltottam a jelvényeket, volt:
118 fekete
501 kék
1002 piros
kaptam érte cca 101k lóvét. csak már 4 nap után kicsit unalmas, már csak azért is mert rengetegen vannak ott és kb minden 3-4 célt tudom leütni, mert mire odaérek valami köcsög íjász elhúzza, vagy mágus, vagy másik melee... a kínaiak meg bekempelték a felső részt ahol fekete jelvényeket lehetne szerezni...egész nap ott rohangálnak. vajon hány millát farmoltak már ott össze? amit aztán eladnak ebay-on mert még mindig ugyanabban a manti szetben mászkálnak, ha magukra fordították volna a pénzt már rég theca leather szetben mehetnének.