88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• csuzlee
    A Talking Island Village kozeleben az Obeliszknel irtjuk az Ogrekat es a WereWolfokat!
  • csuzlee
    Ha valakinek van kedve jojjon a Sieghardtra, ott vagyunk a baratnommel, es szeretnenk egy kicsi taposabban fejlodni, szoval party members kellene :DDD
  • Lynx_TWL
    a faszért nem lehet azt a teherbebaszott mob servert bekapcsolni
  • Sanca
    Az epp eleg sztem:))
  • Lynx_TWL
  • semo1
    csak a Sieghardt
  • Sanca
    Megin lealtak a serverek:P
  • HUNrricane
    A képen nem látni, de egy negyed miliméternyi életét levettem orfennek (amit pár sec alatt vissza is töltött).. Power Shottal löttem meg.
  • ElBart
    Köszi az infót!
  • Sanca
    bizonyos %
  • Ugabuga
    Csak bizonyos % ba sikeres minden kaszt stunja
  • ElBart
    A Human Knight Shield Stun-ja mindig sikerül, vagy annak is csak bizonyos %-os sikeressi aránya van (mint pl.: a Gladiator Stun Attackja)?
  • semo1
    Szeva
    Nagyon nyomod mar le is hagytál
  • csuzlee
    De erted, tuti van #lineage2 csati, csak hat...., HUN mentalitas, vagy nem tudom, de miert kell egy ilyen csatit levedeni jelszoval??? Csinaljon arra sajat csatit, ha olyanrol akar beszelni, amit nem akarja hogy haljon mas is, de ez egy eleg publikus nev, szoval jo kis talalkahely lehetne!!!
  • Cactus
    Nem tom, de a magyarok #l2.hu -n vannak. De nagyon kevesen :/
  • csuzlee
    Kerdes: Miert van pass a #lineage2@ircnet csatin??
  • BlackArt
    jaja :)
  • Sugam
    ezért már fizetni kell?(játszani?)
  • Acro
    ja és majdnem lemaradt a legjobb:
    Ric a HŐS VS ORFEN

• Acro
    Itt pár kép amit még multhéten csináltunk Iwory Towernél

Ez már Cruma tower 2.szintje
  • Sonic13
    Milyen törpe leszel 20-on?
  • csuzlee
    Este 20.00 korul mennenk jatszani es keresek emberkeket, akik segitenenek kicsit partyban, hogy fejlodjunk gyorsan :DD A Sieghardtra megyunk termeszetesen. Aki jonne msg itt me!!!

Elore is koszi!
  • Gugger
    Szassztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki találkozott-e már ezzel a bizonyos fegyverrel vagy alkatrészeivel:

Life-Stick - kb.1.8 Milla (D grade - p.atk/m.atk - 74/72)

- recipe life stick
    - life stick shaft

Aki találkozik vele vagy a fő alkotorészeivel kérem üzenjen a játékban "gugg3r vagy itt SG-n priviben! Köszi!
  • BlackArt
    Akkor lep ki igy ha a nev mar foglalt. Varialjal rajta (szam meg angol karakterek lehetnek a nevben)
  • csuzlee
    elvileg barmelyik szerveren tdusz karit csinalni, esetleg, figyelj oda mert csak angol karakter szerepelhet a nickben, lehet ez volt a gaz , mert olyankor lep ki csak igy, ha rosz nicket adsz meg!
  • Hubert
    Ja, ne feledjem, lvl 17 törpe vagyok (még az OB idejébõl)
  • Hubert
    Na, sikerült a vásár ...
    Sieghardt/Herkermer

Ja, van egy kérdésem, csak egy szerveren lehet karaktert generálni ? Mert ma próbáltam a Gustin-t azon nem ment, amint a Create gombra kattintok, kilép, de az új karakterem neve nem jelenik meg a bal felso mezõben.
  • csuzlee
    Szivesen megyunk partyzni :DDD
  • csuzlee
    Altalaban este 19.00 utan jatszunk, mi is a Sigharton, HUNcsuzlee es HunM4n0 neven!
  • csuzlee
    Ket human fighter, kesobbiekben a tolvaj a cel! Baratnomnek ott maradt a regi kari de nekem sajnos nem igy most ujat csinalunk :(
  • Jacky
    Csuzlee, milyen karikat csinaltok? Johetnetek partizni!

PaliHUN
  • csuzlee
    ahh, kiraly , pont ott kezdtunk karit csinalni :D Remelem hamarosan meg lesz a kari transzfer cucc :D
  • Nethyrrea
    öööööööö......izééééé..... hümm...
  • Strahd_
    Szia .) majd összefuthatnak partyzasra .)
  • Kryn
    2-es szerver: Sieghardt.
  • csuzlee
    valaki irja meg nekem msgben hogy melyik szerveren vannak a magyarok!!! THX!
  • semo1

Nagyon jo képek
    Matrix te hogy hogy nem maradtal?
  • Nexushun
    Mondjuk az őrök nem SS-eznek. Úgy lehet, hogy nem lenne esélye
  • Nexushun
    Meg hogy is kell megölni a városőröket :D
    Durva
  • Nexushun
    Ilyenek legyetek ti is.