88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lynx_TWL
    50% részesedés:D én nem piacoltam már jó ideje, most csak folyamatos táp van,. nagy a lemaradásom
  • Strahd_
    lebutititott grafikával semmi lag .) anélkül meg... full lag :D
  • Kryn
    Nna, akkor jó... lehet csak én írtam el?!
    Hála az égnek, hogy van ez a poligoncsökkentés, akkor tűrhető lesz.
  • Sanca
    Max okoskodok, nem okosok:) A ping nem befolyasolhatja az fps-t. Max elmeletben(kiirasnal) az fps befolyasolhatja a pinget(pl ha elkezd nav vacakolni megugrik q3ba a drawpingem), de ez csak kiirasi bug.
    Siegenel meg 2000 helyett 500polisak lesznek a karik, tehat ha vkinek turheto volt az fpt gludioba 50embernel, siege is turheto lesz 200 embernel.
  • Birk@
    Még hogy nem bug :) Ha chat ablakba írsz bármit is, utána egy árusra klikkelve támadásnak nézi azt; miez ha nem bug? :)
  • Nethyrrea
    Skill, kellene az a 3m nagyon...megbeszéljük majd
  • Strahd_
    A gond a Progi memoriakezelésében van.

• Kryn
    Annyira nem írtál hülyeséget. Azt mondják az okosok, hogy a ping befolyásolja az fpst is. A siegeknél nem a ping lesz a gond hanem az iszonyú kevés fps és ebből következően a magas ping is.

• Domike
    hát tya! Tényleg! ha a város központotra gondolok, és az ott közlekedésemre (pedig ott max 30 "paraszt" van) az kutya füle lehet 1 vár ostromhoz képest, ahol nem csak 30 "paraszt" van.

dömike gondolkodik...
  • Kryn
    "És a ping elsősorban nem a létszám miatt jobb a keleti parti szervereken hanem azért mert közelebb van "

Figyelmesen olvasok mindig és nem mondtam, hogy nem tudom és azt sem, hogy te nem tudod, csupán tisztáztam. :D
    Nem kell egyből támadni.
    Hogy mért kell a c-grades cuccos? Minimálbérből is simán el lehet vegetálni, minek a csúcsfizetés? ;D

• Arachnotron
    Ááá micsoda hülyeséget írtam: igazad van Az FPS az nem függ a szervertől . Szal azt akartam mondani hogy a sok jatékos miatt lassu lesz a game a siegnél (mint pl gludioba) de ha még ehhez hozzájön a lag is akkor már végképp nem dfogok semmit se látni az ostromból :)
  • Sanca
    Hogy jon a kepbe az fps?
  • Arachnotron
    Nem is mondta neked senki hogy a létszám nem befolyásolja a pinget! Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam akkor tudnád: ELSŐSORBAN nem a létszám befolyásolja a pinget<-ezt mondtam...
    Másrészről meg ha simán lenyomtál 1-1 nálad erősebb karit akkor minek neked c-grades cumó? :)).
    A kastély szerzésnél meg tényleg nagy lagok lesznek :( de nagyon nem mindegy hogy 1-2 vagy 10 fps el játszol :DDDDD
  • Sanca
    A npc pofanutos dolog az nem bug. Vszinuleg vmi spec karaktert akartal irni(vagy veletlen) es megnyomtad az altgr-t, ami atvaltja a kurvort offenzivve.
  • Ninth
    Karakter transzfer bejövetelével bármi előfordulhat például a kínai adena farmerek átmehetnek olyan szerverekre amivel gm ek kevesebbet foglalkoznak ,és a nagyobb Pk klánok mint a war is valószínű hogy tovább terjeszkednek más szerverre is amint tudnak , + szerintem a sieghardt -on jáccó emberek fele a rosz ping és egyébb dolgok miatt tuti hogy transzferelné magát máshova ,szerintem érdemes kicsit várnotok a transzferrel ha bejön mert csak 1 ingyenes a többi már pénz.
  • Kryn
    Kezdettől fogva van karim az európaiaknak szánt szervereken, szóval nyomon követtem. Tény, hogy már többen vannak mint a kezdetekben, de azért kíváncsi lennék egy játékosállományra itt is, ott is.
    Nem cuccszerzést írtam, hanem vásárlást, amúgy a szerzés sem lehetetlen. Tegnapelőtt két ázsiait öltem le fél órás különbésggel, pedig gastra/assasinknife/manticore volt mind2nél, nálam meg egy szaros elven bow. Ilyen alapon le lehet csapni a c grades karácsonyfát is. :D
    Castle siegeben meg 30 ping ide vagy oda, elementális lagok lesznek szerintem, de viszont egyikünk sem volt még ilyenen, tehát nem tudhatjuk, hogy pro vagy kontra. ;D
    Ping meg egyértelmű miért jobb a keleti parton, de ne mondja senki, hogy a létszám nem befolyásolja.
    Botok vannak mind2n, ez nem kiindulási alap, viszont pozitív ahogy a GM-ek vadásznak rájuk, nem túl nagy hatásfokkal de kivizsgálják a jelentéseket.
  • Arachnotron
    Nem is igaz valld be hogy direkt támadtad meg az NPC-ket, mert verekedős vagy :)))
    Amúgy sajnos amit leírtál az mind igaz, de nyugtasson az a tudat hogy csak az amerikaival szívunk a Japo állítólag még mindig béta és a Kóreai/Taiwani szerver meg már rég Chronicles patches :)))
  • hpzolee
    Sztem és is átmegyek gusztinra csak még nem tudom mikor és hogy :DDDDDDDDDDDDDD
  • Sanca
    Hat en 100 hogy atmegyek gusztinra. Mar kicsit tokom televan hogy atlag 100 ss-bol 30 uzemel be. Meg a ping, meg a leallasok. Es a tetu war is sieghardton van, stb stb.
  • Domike
    tudjátok mi idegesít engem ebben a játékban!
    Az hogy hivatalosan ki van adva! úgy, hogy nincs kész!!!

Csupán a manualt hiányolom, a game-ben ha a HELP gombra kattintasz akkor üres lap jön ki, ha a borítékra kattintasz üres lap jön ki. Tegnap vag y 10-15x újraindították a monster szervert, addig meg furkároztunk a mezőn mint a barmok legeléskor... De viszont ha a mólón mellélépek és beleszorulok a stég alá a vízben persze az XP-t leszedi és ugrott fél óra kalapálásom. Nem baj! Az SP megmarad ;)

jah meg kizárhatnak, ha felugrassz a hajóra?!!! Hát kapják be! Gyüjtsék össze azokat az igazi csíterekt, akik ezeket a b uzi BOT-okat futtatják, és abból élnek, ne azt aki felugrik a hajóra... nem hallottak még potya utasról? Csak azt ne mondják a kis sárgák, hogy ők nem csináltak a helyijáraton 1x sem ilyet!

Vagy ha az ember kalapálásból bejön, és hozzá akar szólni valamelyik NPC-hez a városban, vagy emberkéhez aki árul, szívélyesen pofánütöm... Volt már belőle elpicsázásom, mivel azt hitték hogy belekötöttem az árusba, holott csak simán ráklikkeltem... (erre a megoldás, hogy ctrl -al arrább kattintasz)

Szóval van 1 raklapnyi gond itt! És elkérnek annyit, mintha ez kész progi lenne!
    rakják össze azt a progit rendesen!
  • Arachnotron
    Ez sajnos nem igaz a maroknyi magyar sose fog cuccokat szerezni PK-klanoktól . A war Klan meg mar megint a legdrágább c-grades cumokba jár, szal nem verték el őket (eléggé :) ) A többi szerveren meg indíts karit és meglátod hog vannak ott is elegen (talán az téveszt meg hogy itt a sok botról azt hiszed hogy player :)) ). A ping pedig meg fogsz lepődni igen is sdzámit a castle siegnél (és nem 30-40 ről van szó hanem 70-80-ról hogy pontosakk legyünk !), habár lehet hogy máégse fogod meglátni mert mi magyarok sose leszünk kastélyon belül :))).
    Az allience meg jól hangzik, d3e valszeg mi fogunk máshoz csapódni (elvégre mi vagyunk a gyengébbek) tehát várunk akkor se lesz.
    És a ping elsősorban nem a létszám miatt jobb a keleti parti szervereken hanem azért mert közelebb van
  • Kryn
    Ha belegondolsz azért ezek tulajdonképpen nem nyomós érvek. A tápos klánokkal semmi gond nincs, hiszen ők a -hülyén hangzik- gazdaság mozgatórugói. Tőlük veszel egy fokkal jobb fegyvereket, ők rakják neked össze az első c-grades fegyvereket, stb., stb. Ezekben a játékokban hosszú távon kell gondolkodni, hosszú távon pedig mindenképpen beérjük őket. A várbirtoklás problémára meg ezért van a játékban az alliance opció. War klán már közel sem olyan dilettáns mint ezelőtt voltak, megtanították már őket a jómodorra... én is behúznám fülem-farkam ha töbmillás cuccokat dobálnék el az ellenfélnek. :D Legalább van konkurencia akik ellen lehet harcolni.
    Továbbá szerintem azokon a szervereken még mindig nincsenek annyian, mint a sieghardton, ami nyomós érv. Dobtam én már mmorpgt a kukába a nagy pangás miatt, higyjétek el, annál rosszabb nincsen. Nem tudjuk mennyire fog a létszám megváltozni a transzfer bevezetése után, szóval a lehetősége után még kelllene várnotok 1-2 hetet, körülnézni a szerveren és utánna dönteni ebben. (ki tudja, lehet annyian lesznek, hogy a pingje a sieghardtéval fog vetekedni)
    Egyetlen lényeges dolog szvsz a ping. De úgy gondolom, hogy egy FPS típusú játéknál baromi sokat számít, míg egy ilyen mmorpg-ben szinte semmit a 30-40-es pingkülönbség.
    De ezt mindenki döntse el maga.
  • Arachnotron
    Ja amúgy elgondolkodtató hogy mi magyarok még egy ilyen szar kérdésbe se tudunk dönteni mint szerverválasztás ( és miért??! egyszerű presztizs miatt) de egy agyonszídott szemét PK-klán a War mennyire összetart....
  • Arachnotron
    Ja amúgy Birka nyilván a keleti parton lévő szerverekre gondolt (és nem Kainre).
  • Strahd_
    ez a durva csinálsz egy boto bunko álat pénzt harácsol majd eladod $ ért... ami több mint amit egy hónapban ráköltesz ez a durva üzlet.
  • Arachnotron
    Hát pedig nem sok érv van a maradás mellett ( de ezt már te is leírtad :) ): szar ping, tápos klánok (így sose lesz nekünk magyaroknak várunk:( ), ja és amúgy a War is ezen a szerveren tanyázik.. Én átmennék másik szerverre de ha az Inq. marad akkor maradok én is..
  • Strahd_
    Lineage 2 II US Kain server 1000,000 1000k Adena
    $0.99

ez az ár tetszik :)
  • Birk@
    Hát, mondjuk ventrin szinte mindíg van fenn valaki aki másikon jáccik, tegnap is simán tudott nyomulni amíg mí egyfolytában szívtuk...
    Na mind1, igazából nekem is mind1 hol jáccunk, csak nem kéne segget csinálni a szánkból; ha visszaolvastok, egyértelműen meg volt beszélve hogy megyünk. Ha nem megyünk akkor meg döntsük el de mindenféleképpen a többség 1 szereren legyen pls!!!
  • Domike
    Na gyermekeim! Hová fejlődik a köcsögség!!??? Már az Lineage BOT-okat árulják a NET-en.
    ide kuksizzatok: Lineage2 Undetectable Macro Bots Bot

A kanadai uncsitesóm mesélte tegnap, hogy volt 1 csávó(bot) úgy írtott mint atom, szóltak neki, hogy jó volna hogy ha hagyna nekik is valamit, de nem szólt vissza, és csak nyomtat tovább. Erre 5en nekiestek a csávónak, és leverte őket egyedül. Minden ütést védett, meg a varik varázslatát megszakította...
  • Strahd_
    Pl Kain? ami többet van offba mint nem?

Én nem érzem igy amugy gondolod a többi szerven nem ugyanugy lehaltak?
  • Birk@
    Vagy csak én találkozom ezekkel a problémákkal?
  • Birk@
    És mi jön be jobban? a napi 10x-es mob szerver crash, vagy inkább az a jobb ha az egész behal? :/ Nemtom ki hogy van vele de engem eléggé fel tud cseszni hogy nemhogy egy raid-et, de egy rohadt party-t nem lehet normálisan csinálni emiatt... Mialatt a többi szerver vígan működik; és ez van a béta eleje óta.
  • Kryn
    Mi biztosan nem költözünk más szerverre, nekünk remek a Sieghardt. :D
  • Strahd_
    Én biztosan nem költözöm más szerverre nekem tökéletesen megfelel a Sieghard .)
  • Jacky
    En se akarok atkoltozni masik szerverre, ha csak egy karaktert lehet atvinni ingyenesen, ugyanis baratnom Lionnan jatszik es inkabb akkor o jonne at Sieghardt-ra.
  • csuzlee
    Remelem nem most akartok atkoltozni masik szerverre, pont most kezdtem ujra karit a Sieghardton, meg idoszeru lenne mar megcsinalni a character transfer patch-et, vagy mar megvan?? :DDDD
  • semo1
  • Arachnotron
    Semő hibás az aláírásod javítsd ki :))
  • Kryn
    Ja, csekkoltam én is még mikor elindult a hisztéria az ebayt. Kis túlkínálat van. :D

• Kryn
    Amúgy mennyibe fájt az első magyar adena adás-vétel? ;D