88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lynx_TWL
    micsoda logók baze:D
  • hpzolee
    Jockey sancaval tudod csak fel venni a kapcsolatot én ideiglenesen ki vagyok vonva a forgalom ból :(
  • Skill
    elado: gastraphates, manticor felsö also, némi ékszer nem dsek :/

vennék: long spear,bronz sett
  • Lynx_TWL
    ja hogy lehet ilyet cisnálnik, hogy veszek lófaszt cukorért amikor nincs is cukrom :D
  • Lynx_TWL
    hehe a végét nem értem:)
  • semo1
    Ez a szopás
  • Davidus
    x csávó leül árulni egy iron hammer head-et 20k adenaert. A haverja beül mellé hogy vesz iron hammer headet 30k adenaert. A kicsi Lynx rögtön rohan megvenni a 20k-s hammer headet DE JAJJ nem tudja eldani x csávó haverjának mert nincs nála 30k adena:P
  • csuzlee
    van rajtun kkivul egyaltalan aki humanoid? :DDD
  • Lynx_TWL
    neked nagyon fekszik ez a scammer szöveg, de mi a franc az?:D
  • Lynx_TWL
    van oylan magyar torpunk aki, ossze tud rakni ket kardot?????????
  • csuzlee
    csuzlee.ini.hu , ott az 2.1-es versio ami meg nem fizetos volt!
  • Skill
    nekjem a progi kene szaél plz linket
  • csuzlee
    Jah es valaki tudna adni ventrilo ip-t ahova a magyarok jarnak???
  • csuzlee
    Akkor most koltozes lesz Gustinra vagy maradnak a magyarok a Sieghardton?
  • Nethyrrea
    ahhoz elég sokszor kéne nagy szövetségben leverni őket...

justice is hiába verte el őket fejenként milla drpért, ismét a klán krémjének fejenként 10 millás cucca van, és a törpéik 5-6 millákért árulnak a piacokon. namostakkor fenetuggya, hogy hány (száz) milla a "pártvagyon" még tartalékban dupolással, scammolással szerezve...
  • Jockey
    k, negyedig varok, aztan 8kr meg belepek 10 percre, es uatan vasarnap a kovi idopont
  • Jockey
    gyere be most
  • Sanca
    Ez vmi sajat szabaly vagy l2-es?:) Mer en ugy tom hogy megn incs kialakitva ilyen pvp rendszer hogy haboruzni lehetne.
  • BlackArt
    Nem voltam ott, Joker 4 csatarol irt a forumon, valszeg arra emlexem. Most latom mas meg 3-at emleget. Az igazsag odaat van :)
  • BlackArt
    hm, mindent ketszer mondok?
  • BlackArt
    Ha leolod a leadert, megnyerted a haborut :) A szarosvalagu azert bujt el... Ilyenek ezek...
  • BlackArt
    Ha leolod a leadert, megnyerted a haborut :) A szarosvalagu azert bujt el... Ilyenek ezek...
  • Sanca
    A leader mer jejtozott el? Hogy tudjon parancsokat osztogatni vagy mi?
  • Ugabuga
    Teves black, csak az elso csatat nyertek utana kovetkezo 2 csataba szivtak mint a torkosborz:)
  • Sanca
    En itt vagyok vegig es 10 percenkent refreselgetek:) Szal nekem akar most is jo, mondj 1 idopontot, tok mind1 mikor(lehetoleg ma).
  • Jockey
    SANCA/ZOLEE
    ma irjatok be mikor lesztek online, szerdan megyek el itthonrol, es nem leszek vasarnapig, szal ha kell cucc ma meken ejteni a dolgot, vagy kovi idpont vasarnap lesz
  • BlackArt
    Most keresgel mindenki screenshot-okat, egyenlore semmi :)

Hanem: Olvastatok mar ezt? Full C1 leiras (elvileg...)
  • Ninth
    Ha készült video és hozzáférhető lesz légyszi linkeld be fórumra .
  • BlackArt
    TAO szovetsegesunk volt meg SB-ben, de aztan a haboruk soran hirtelen elarult bennunket es atallt az ellenseges oldalra. Most itt levertek egyik emberunket, persze egy csoportunk azonnal odament es leolte oket, erre war-t hirdettek amit orommel elfogadtunk.
    Rovid beszamolo Wagner urtol, aki lvl40+ abyss walker:
    "A few observations on today's battles: First of, I missed the initial fight, but made it in time for the decisive second battle. I think we had roughly 20 vs 20, with DoO losing 3-5 max and TAO 10-15 (not that sure about the numbers). We had a couple of targets precalled and assigned main tanks to assist. Our first target went down quickly and that's when things got very messy. We had about 40 players standing in a fairly small area with fighting all around and at least the same number of spectators, white healers, and what not. That made movement rather difficult and I was unable to assist our main tanks. Having wasted precious seconds trying to figure out how to get to the next target, I simply started backstabbing every soft target within reach, which worked extremely well."
  • BlackArt
    Na, megvolt az elso klan war a szerveren :)
    TAO kihivott bennunket. Elso ket csatat megnyertek, de aztan annyi lett nekik. Ja es a klan leader vegig Giran templomban rejtozkodott roflamao :)))
  • Ninth
    Ok, te ismered őket .Most hogy belegondolok tényleg nem lenne túl sok értelme osztódniuk mert gyengülne az esélyük az esküdt ellenségeikkel szemben.
  • BlackArt
    A WaR nem fog terjeszkedni :) Mar leirtam parszor: ok (is) egy tobb eves multra visszatekinto klan, nem itt osszealt tapsifulesek. Eredetileg nem is akartak folvenni ujakat, de rajottek hogy kell a golyofogo :) Addig nem fognak elhuzni Sieghardtrol amig vagy el nem lesznek verve rendesen, vagy nem lesz tul unalmas a jatek. Bar L2-ben el se lehet rendesen verni senkit, hiszen nincs sajat varosa :(((
    Amikor SB-ben elseggeltuk oket, akkor mentek at masik szerverre. Most meg itt vannak :) Velunk egyutt :)))

Mivel itt csak foglalni lehet varost, epiteni nem, ezert szerintem jo moka lesz egy siege de gyakorlati haszna nem sok :( (Hiaba tied a kastely meg a falu, boltban csak a hulyek vasarolnak. Mint en... :)))
  • B@lu
    Sieghardt

• yal
    gustinon Tur-nak van egy ork samanja
  • Gugger
    Rajtam kívűl ki az aki ORK varázsló-val játszik? Hányas szerveren és a játékban mi a neve?
  • Gugger
    ORK Sámán vagyok, lvl 31, de sajnos ez a Life Stick sehol sem található, így a Tarbar-om éppen most cseréltem le egy varázskönyvre, ami 67/66-os. Remélem ez átmenetileg jó lesz, de ha találok valami jó buzogányt azonnal veszek, mert így most nem müxik a Stun skill. Ez a sámán csak úgy tud érvényesűlni, ha az m.atk jó erős. Pont ezért tele a ph@szom az NC Soft-al, hogy nincs se boltban se kraftban sámánnak való fegyver!
  • Strahd_
    mint ahoyg én szoktam halni... kiadom a parancsot hoyg ölj .) és ekkor kifagy a kép semmi nem történik köv pillanatban már holtan fekszem a földön (márha a pillant nem hosszabb ideig tart) A legjobb ledobo a szerver mikor viszeajöttem már halott voltam.
  • Sanca
    Az nem lag, szimplan(tolt) szaggat a geped. Az se lag ha vki bemegy gludioba es megall a kep. A lag az a kliens es server kozti kapcsolat ideiglenes megszunese.
  • B@lu
    Hi!

Te most perpill milyen fegyvert hasznalsz?
  • Domike
    Én meg azt vettem észre, hogy akkor lagolgat, ha a messzeségben megjelenik 1 hegy amiben van valamiextra, pl. a sötét elf torony. Nem látni tisztán, de ha azt kirajzolja akkor remeg a kép... szerintem a belejét is érzékeli és ezt is ki akarja rajzolni... takarás mögé...

dömike tippelget, de ezt észrevette