Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger
Nekem 20% kell 12-höz, megszerzem azt a rohadt Solidarity kardot, aztán a tiétek vagyok. Már megvan a kard egyik része, most jön a nehezebb😞

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

huarc, mi szívesen látjuk a távolsági embereket😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Azert nem tortenik semmi, mert lvl 7 a magusoknal az a szint ahonnan tanulni tudnak,es a varosban a templomban vannak a tanitok.
Mimis
Segítsen valaki...

NEm igazodok ki a csingcsung jeleken... :-\
Human magus vagyok, és növelni szeretném a varázslatok szintjeit, valamint ujakat akarok megtanulni...
Bemegyek a templombe, ott bámelyikhez odamegyek, beszélek vele, és akármire kattintok, nem történik semmi... :-(

A helpet elõre is köszi.
Jah, lvl5 -ös vagyok

Tegnap meglett lvl10,nemsoka lvl 11 leszek...Ijasz/Harcos jelenleg,de csak "ijas" skilleket fejlesztem,kard csak ha kozeljonnek...szal ha van meg hely egy ijasznak a klanba jelenkezem,de ha mar betelt,es van aki akar partyzni az az ember szigeten emgtalal (Nobaku - lvl10 - human/fighter)
Jockey
k, átlogolok, 2sec

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Rincewind
Nekem megvan a lvl. 10, tehát bármikor bevehettek. Annyi haladékot kérek csak, hogy szeretném lenyomni a kalapácsos quest-emet, aztán testestõl lelkestõl a tiétek vagyok. 😊
Én most is bent vagyok a játékba. Nemsokára megyek Hancumarcihoz a tündevárosba, de amig nem vagy itt, várok. Szóljál nekem a játékban.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Oké, akkor dark elf. Másik városban is lehet tanulni, de szerintem csak a semlegesekben. Pl. a taiwanin mi emberekkel elmentünk a tünde városba és ott nem lehetett skillt venni. De a kikötõ melletti városban mindenki vehet. Az semleges város. A térkép középen van még két ilyen város. A régi dark elf karakterem ott született újra. 😊
Szóval passz. Csak emberrel próbáltam tündéknél venni skillt, de nem ment. Más karakterem nem volt és az orkokig nem jutottunk el akkor. Van egy egész jó gyakóhely egyébként, alig voltak. Valahol meg senki se volt. Ott haltam meg az 5ös DE varázslóval. 😊
Azt közösen megnézhetjük.

Jockey
nekem mind1 mivel leszek, leszek akkor mage-l, orcot feltoltam 14ig, az annyira most nem vonz (még tai bétába)
viszont erröl a darke kontinensrõl ha lehet minél hamarabb had menjek el, mert szörnyû mennyien játszanak itt, full lag az egész, szal kéne nekem kitalálni hova menjek melyik szigetre, hogy nmerre tápolunk...(jelenleg annyi darke van, hogy a mobokért rendesen harc megy ki ér elõbb oda, tiszta lol..)
ehhez kérdés: pl ha átmegyek orkokhoz, ott is tudom trainelni a skilljeim vagy csak a saját városomba???

Jockey
nem azt mondom hogy csak healni akarok, de jelenleg az van kimaxolva, van azért sebzõ varim is
jeleneg a sebzõ bolt +heal van maxolva lvl 10en

Rincewind
Én nyomom veled nyugi. Plusz remélem Ara is jön. Acc-ot már csináltatott velem, csak nem tudom mennyire tud elszakadni SWG-tõl. 😊
Ahogy meg lett alapítva a klán, elkezdem összegyûjteni a csapatot. Te végülis melyik karakterrel lépsz be? A dark elf mage? Mert akkor teged kereslek meg elöször. Ha meg teljesen healerre állsz rá, tehát Shillien Elder, akkor biztos hogy minimum egyvalaki a klánbol segit neked külön xp-t, vagy mást szerezni ha kell. Amúgy mindig együtt voltunk mi négyen a taiwan szerveren.
Ha meg orkkal leszel, akkor neked kéne klánbvezetõnek lenned a sok életerõd miatt.

Jock a rendszeres játékkal nálunk még sosem volt gond😊

Ferro nyomasd fel a gammát a képen mer nem láccik semmi😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Ferro_TwL

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Jockey
k, bár azt szereteném ha rendszeres játék lenne, ha már healre meg buffra specelem magam alacsony szinten, mert azzal nehéz solozgatni, azért is hagytam ott 10en a karit..

De a healereket latjuk a legszivesebben😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ja és persze tompinak is van hely, már ha egyáltalán jönni fog

Debob - Lvl 2 Wizard

Dark elf mágusok! Gyertek klánba, kellenek a healer buffolós emberek!
Eddigi klántagok : Gori(aka Kingslayer 😊), Sanca, Ferro, Laza, és jómagam, még 3 emberre szükségünk van, akik távolságiak/varázslók, 2 hely foglalt már KFerinek és Avinak(már ha átjön TW bétáról egyszer).

Debob - Lvl 2 Wizard

Okés, akkor vegyétek úgy hogy fel vagytok véve, mert még nem csináltam meg a klánt.
Meg kell keresnem a dark elf városban ki engedélyezi. Persze lehet hogy jobb lenne ha egy baromi sok életerejû(const) karakter lenne a klánvezetõ a castle siege miatt. Ha nem tiszta mire gondolok, majd elmondom részletesebben.

Jockey
hehe, ez a törpe jó kis kari, lehet minden kill után könyvetolvasni, fórumot böngészni, annyira noskill gyilkos hogy az embernek mindenre van ideje mellette😊

Jockey
az kislány banyek😛
a törpe nõ a daoc-ben néz ki úgy ahogy kell, de ez?😊
amúgy mindig is az volt a véleményem ezek a távolkeletiek nem kcsit pedohajlamúak.. (anime, stb...)

Az nem kislany hanem torpe no😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
te is pedofil vagy bazze..😛
törpvárosba sznte csak csaj van, rossz nézni..😛

Jockey
igen, igz mar tudom hogz van a dolog
en stranger-l meg dagoval is taliztam tegnap, mikor csinaltam az elf karit, szal ide csatlakozunk be ha rince mesternek is jó
rince lesz a torpicsek, szal õ is tank lényegében
ha jól nézem, akkor most ez a felállás:

Hancurmanci - elf mage
StrangerHUN - human fighter
veranyo - dwarf fighter
DagobertHUN - dark elf mage
rince - törpicsek (neve torpapa)
jock -darkemage (neve khurra) vagy orc fighter (neve: rendbetesz)

ez 3 healr-nuker, 3 tank eddig, és van benne crafter is, sztem jól hangzik😊 (+még aki joinol)

idõpontot írjatok mikor lépjünk be a klánba, és hol😊

Rincewind
Kiscsaj a legjobb, olyan ari! ^.^
Rincewind
Na szóval akkor az oldal már megvan.. 😊
Rincewind
Érdekelne! Már fel is vettem az item crafting-ot, van is pár alapanyagom és receptem, de egyelõre még nem igazán tudom hogyan kéne õket használni. Valami olyan oldal kéne, ahol le van írva, hogy melyik tárgyhoz milyen alapanyagok kellenek, mert az sajna japánul van.
Utánna szívesen csinálok bárkinek bármit.
Rincewind
Nekem mindegy hol vagyok. Ha van nálatok hely és Jockey is odajön, akkor megyek hozzátok szívesen. Véranyóval már úgyis gyakorlott csapatolók vagyunk. 😉
Ja, a mienk volt a full emberes banda, de most majdnem mindenki mas fajjal megy. Amúgy ha érdekli a törpéket, adhatok gyártásra cuccot. Szereztem mosztától minden félét. Receptem is van.

Jockey
hát gyerekek a legfunabb kari a törpe😊
már volt minden fajtábol karim, de ezen mindig röhögök mikor leül😊
a kislány nekem túl dúrva, pedofilok elõnyben, én pasival tolom, de ahogy az lehuppan a fõldre, hát megalol😊

Ferro_TwL
Eleg hosszu lesz ez a beta par honapos biztosan, szoval azert lehet nyustolni rendesen😊
Materialokat es recepteket nem tudsz venni maximum player shopokban es talalni lehet.

Ket klan van ha jol ertem (az egyik a mienk😊 a masik pedig még a taiwanin fokent egy human banda volt a kikoto melett a parton talakoztam egyszer veluk😊

A mi klanuk most 5 fos elvileg 2 hely fenn van tartva csak ok meg nem jottek at a taiwani betarol, szoval van meg 3 (vagy talan 4?) hely, foleg varazslokat varunk es lehetoleg orkokat ne.

Aki jonni akar level 10 kell (ennyi a minumum, hogy belephess barmilyen klanba) es whispelej DesHun-nak o a leader. "DesHun. Most az elf city kornyeken vagyunk de foleg a kontinesen leszunk. Mindenki level 10 korul van.

Jockey
nincs hosszútávú tervem egy crafter karival egy béta alatt, csak meg akarom nézni hogy mûxik a dolog
már van egy csatlakozásra kész lvl 10es dakre mageom, 3as heal-l, de most nem vágom ki milyne klánról beszél, kcsit sokan vagyunk már😊
kérdés: pl broadsword pengét tudok venni boltba is valahol? van kifejezetten material bolt?

Ferro_TwL
Igen ittvannak a receptek leirasa. Egyebknet nem egy leanyalom a craftolas, egyedul eselyed sincs, hogy eleg cuccot gyujts ossze, node ezert van a klan mindenki gyujt a jo oreg torpicseknek😊

Aki jon a klanba legyszi legyzsi varazslo legyen es NE ork, mert egyreszt okrbol mar igy is tul sok van, masreszt az ork varazslo nem tud gyogyitani.

ps. Avidale ha olvasod ezt a forumot gyere a japan betaba varunk. Tompi te meg tekerj a meloval kell az a Dark Elf varazslod😊

Jockey
hmm, kene egy kis help, bar tudom itt nem sokan jatszak a karit
kiprobaltam a torpet, szeretnek crafotlni valamit, de sajna ha a receptre klikkelek akor japcsiul hozza fel mi kell hozza
nos, nincs valami oldal ahol meglehet nezni mi kell es mennyi egy bizonyos kardhoz mondjuk?

Jockey
sztem felesleges 200 3fos klant csinalni, szal siman befogunk csatlakozni hozzátok
amúgy solok elõre nem szólózni jöttem át a japcsi bétára, és hagytam ott a kinkeservesen feltápolt 14es orc fighteremet
rince-k is sokkal jobb lenne törp révén ha csapatolna, mert nemtom ki próbált törpével xp-ni, de valami rémes style nélkül..
szal sztem lvl10en kötelezõvé kéne tenni a közös tápolást valamelyik dungeonbe, fun meg soloban gynegébb karik miatt is..

Lehet ide is jönni klánttagént, taiwanon 4en voltunk. De még nem ruccant össze a klán a japan szerveren, mert szét vagyunk szórva az iránytû minden irányába. Délután megpróbálom összeszedni a csapatunkat.
Tagok:
Hancurmanci - elf mage
StrangerHUN - human fighter
veranyo - dwarf fighter
DagobertHUN - dark elf mage

Jockey is jön ide állítólag, de ezt most én nem tudom biztosan. Jockey?

Aki akar majd csatlakozni, jelentkezzen itt vagy a klan irodájában.

Mimis
Nemtom jelent-e ez valamit, de én human mage vagyok.. :-)

sajna csak holnap tudom elkezdeni, ma meló...

+ DooDoo, változatosság kedvéért Ork harcos (mentségemre legyen mondba, már taiwanin is az voltam 😊

Rincewind
Keress már meg este aztán csináljuk meg a klánt. Jön Arabel is valószínûleg! 😊
ÁÁ, már mondta más is és én is hogy Dark Elf Mage vagyok.

Laza
'medvebogar' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Akkor a jelenlegi felállás:
(japan)
Veranyo: dwarf fighter
Hancurmanci: elf mage
Dago: gondolom human mage
Jockey: orc fighter?
Stranger: human fighter
Nobaku: human fighter (ijasz)
LazaHUN: Elf fighter
KingSlayer (gori): Ork fighter
DesHun: Orc mage
Sanc: Orc fighter
FerroHun: Dwarf fighter
Kferi: Ork Fighter

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ja, ezt elfelejtettem betenni elozobol (TW), ahogy Hancurmancival utjuk az oriast 😊

Laza
na, a nagy Japan csapat 😊
bazz, elozobe mindenki Dark Elf volt.. kitalaltak, hogy mindeni valtson...
erre mind Ork lett 😄DDD

Vagja vki hogy Avidale milyen nicken jacik japo betaba, vagy hogy jacik-e 1altalan?

Ja, a torp nok😊)

Mage-kbol nagy hiany van😊

Erre TENYLEG csak 1 megoldas van. Annyiszor kell ujratelepiteni, amig jolesz. Nekem negyedszerre lett jo. Amugy ez sztem csak taiwani betanal fordul elo, de innen mar mindenki japo betaval jacik...