Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, foglalt a nev amit irtal accnak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
nemtom milyen karival vagy, de 11en van egy kardos quest, vagy 12on, addig bird ki sztem, inkabb kolts armourra, sztem az fntosabb az elejen mint akurva jo fegyver

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Bakutyin
megvan a problem(remélem😊 ) ez fordítsa má le nekem vki!:
"12) Your account name. Hit the button next to it. If there are two lines of text in the popup, the name is taken. If there is only one, it's not."--valószínüleg a névvel van baj.

Bakutyin
naneee.igysejó.sehogysejó. reg. lapig má eljutottam (!) . de nem teccik neki vmi. az emailom után van vmi piros krixkrax..szerintem az nem jó neki...de nemtom. be lehetett ikelni egy kockát az nemixeltem.(de nem vagyok biztos benne hogy ugy kell, mer nemtok jól angolul.)

Bakutyin
könyörögve kérlek bocsásssatok meg nekem , analfabéta állatnak.Visszaolvastam...és nem írtam be az e mail kodot.

Crazyn
végre tizes szintû vagyok
lehet valahol valami értelmes kardot venni vagy inkább legyek célbalövõs?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Jockey
sracok, a terkepen hogy jelzi a dungeonoket?
ilyen kis hegy es van bejarat vagy hogy? megneznem az orcot de nem talalom

Bakutyin
ti mi alapjan töltöttétek ki a japán reg lapot???
amit adott najó..az nemjó szerintem: az elsõ helyre kéri az e-mailt.
utánna meg jönne az elsõ ablak. és ott van hogy mit kell beírni(japánul) és én hiába crl-c zem be (ügyelve a szóközökre hogy ne legyenek) nem akarja elfogadni😞
-nektek volt ilyen?
-ti mi alapján töltöttétek ki?
-nemtudjátok hogy mit érthettem félre???

tudom hogy már az idegeitekre megyek...de ha tudtok légyszíves válaszoljatok!köszi

Hat nem az ilyen helyzetekre talaltak ki, de ilyen helyzetekre a legalkalmasabb😊) Enis beragadtam tegnap, es a kurzorbillekkel sikerult csak kimasznom, egerrel nem, szal probald ugy. Ha meg nem megy vkivel, aki kozel van hozass escape scrollt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
figgy, nemtom mit lehetne csinalni,. de ha van kozeledbe valami mob huzd magadra azt olesd ki magad
amugy pont az ilyen esetekre talaltak ki az escape tekercset, ami a legkozelebbi faluba teleportal, es kevesebb mint 500 adena, mindig legyen nalad egy..

Gugger
felsétáltam egy hegyre és mikor már nem ment tovább felfelé ugye megállt. nézelõdtem kicsit aztán le akartam jönni, de nem mozdul semerre, csakleülni tud, felállni, meg üvültözni hogy vááááááá .... most mit csináljak?

Gorii
teleportok , egyezik a japannal eddig ugy tapasztaltam

ork városból gatekeepernél tudsz átteleportálni nagy kontinensre, 3 rugóért

Debob - Lvl 2 Wizard

Kard,nadrág stb t hol lehet eladni? Mert a kereskedõk a városban nemakarják megvenni.

Jockey
kerdesem akovi: orc varolsbol hogy tudo atmenni darkelfekhez? melyik jegyet kell venni?

Jockey
hogy alltok mar dago? mekkorak vagytok?

Akarom mondani

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Akkor tegnap jól láttam hogy te vagy az a város bejárata elött. StrangerHUN-nal voltunk ott, én is dark elf vagyok, mágus.

Crazyn
Dark-elf vagyok, még a kezdõvárosban a 3mas japó szerveren CrAzNaLoR néven

Szerintem az csak egy bug, ha nincs karma pontod. Vagy nagyon lagos. Karma pontot csak pk-val lehet szerezni.

Sáska
köszi

Laza
eleg brutal kornyekeken kell megfotdulni Petes kuldi miatt.. 😊
a zene halalhangulatot araszt 😊)
nezzetek csak az a Hangman Treet... akasztott emberek csontvazai diszitik... Halloween Karacsonyfa 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Minden semleges városban tudsz tanulni skillt, fajok varosaban én eddig mással nem tudtam. Semleges város pl. a kikötõ melletti város. Minden olyan város ami a térképen igy néz ki, semleges.

Nah, nekem behalt a külföldi kapcsolatom, majd leszek valamikor.

Sáska
thx, még azt esetleg meg tudnátok mondani, hogy végleges, európai verzió mikor lesz pontosan?

Ja, és még egy kérdés, human mage-el áthajóztam a másik szigetre dark elf citybe. itt miért nem tudok tanulni? Csak a kezdõvárosban lehet?

japan 3-s,amugy megtaláltam a recepteket szerencsére
gPROject
Japán 3-ason vagyok, nemtok segíteni.

Gugger
vagy erre?

Gugger
válasz erre ?

nincsenek meg valahol a receptek? nem tudom elolvasni,mert japán😞
gPROject
ember vagy?
hogy-hogy nem találkoztunk még??

Crazyn
Hogyan lehet elkerülni, hogy az embernek karmapontja legyen? Nem bántottam senkit, és azon kaptam magam, hogy a városban nem tudok beszélni az NPC-kel

Gugger
Ja és mi a haverokkal a 13-as szerveren nyomulunk, és Ti ?

Gugger
Hi all!

Tegnap tettem fel a game-et, azt a Taiwan verziót! Volt hozzá valami angolosítás, de csak nagyon kevés dolog lett angol. Kérdés, hogy csak ez a verzió van vagy van már full angol vagy esetleg több angolosítás, valami magyar vagy angol help site!

PLS HELP!

MaDFoX
Mert piros (nem lila) lesz a neve es karma nelkul utheti barki, raadasul a varosban is rarontanak az orok... 😊
(ugy tudja levenni magarol a karma pontot hogy tobbszor meghal vagy jo sok nagyobb mobot levag... 😉

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Crazyn
mért szívja meg az, aki úgy gyakott le, hogy nem ütöttem vissza?

gPROject
Te még fennt vagy?
Vettem/tanultam skillt, meg eladtam/vettem tárgykat.

Mi oldódott meg?

gPROject
na, megoldódot minden
azért kösz a segítséget 😊

Minek akarsz te kezdemenyezni?😊
Amugy ha legyaknak nem gaz, nem vesztesz expet, es annakis minimalis az eselye hogy itemet dobsz. Viszont aki legyakott ugy hogy te nem utottel vissza az jol megszivja.
A kuldiket meg itt keresd: http://lineage2.universalrealms.com/l2dp/quests.asp?Race=0

Gorii
nkm van elado foxom de nem 45 er 😊

Crazyn
Hogyan lehet PvP-t kezdeményezni? Még nem jöttem rá. Egyszer az elején engem is elkezdett gyakni 1 tag (sajna sikerült befejeznie). A dark elf város környékén hol lehet küldetéseket felvenni?

Ferro_TwL
Szerintem nagyon kiraly a jatek PvP rendszere. A legemlekezetesebb pillanatok:
- Tomper ott ul a dark elf varos bejaratanal var rank. Azt hiszem nem volt rajta meno pancel mert eppen gyujott valamire szoval lama karinak tunt pedig 17-es szintu volt. Odajone egy gyerek elkezdi utni. Ket harom utes mulva tompi megunta es egy spell-el kifektette a csokat😊
-Ulok az uton es szokasunkhoz hiven varok epp valakit. Ki is imentem a szobabol de hallom am hogy valaki nagyon puffol. Visszajovok a szobaba latom am hogy egy tok kezdo csoka pufoli a karim, de mar kb felperce, de megse birt sebezni. EGy darabig neztem de a gyerek csak nem hagyta abba, felemeltem a kardom erre gyorsan disconectelt😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Én Taiwanin 38ezerért vettem Foxom, de japánon összvissz egyszer láttam, akkoris 55-ért adta..

Hu bazz. Engem szetvagott volna az ideg hogy nincs ra zsem. Pofam az lett volna siman😊)

gPROject
nem játszom most, inkább kipróbálom a sacred demót
a géprõl vitát nem nyitok!
különben is húzzál aludni!

MaDFoX
Kiabaltam a foteren az Orkwille-ban 😉 (epp nem volt) es jelentkezett egy srac... ...nem igazan volt penzszukeben ennyit mondott... 😄 (de azota lattam mar 38500-ert is (kiulve)! Szoval ha nincs vmi erdemes szerintem kicsit visszafogni a szerzesi vagyat es varni kicsit (megtobb lovet szerezni addig... 😄), erdekes meglepetesek erik az embert (ize orkot... 😄)...

A Cestust nem, mert nem volt pofam / penzem... 😄

Hali bátyus!😊
Hányas szintû vagy már?
Ne vigyétek sehova a GÉPET!!!😄
Válaszoljatok plz az #1382-re!

es megvetted a cestust legalabb?😊Amugy hol lattal foxot 40k-ert? En legolcsobban 45k-er lattam gludionba.

MaDFoX
Dodooo: gondolom foxot vettel... ...elszomorit majd amit mondok: private shopokban ennel sokkal olcsobban szinte mindig van (Ork varosaban is) utoljara 40k-ert vettem, szoval mielott vasarolgattok erdemes atturni (hmmm, mar nem kinai 😉 ) a piacot.
Egyebkent rekord: Cestus 10k adena... 😄DD A lama elirta a 100k-t szerintem... 😄