Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"12) Your account name. Hit the button next to it. If there are two lines of text in the popup, the name is taken. If there is only one, it's not."--valószínüleg a névvel van baj.

lehet valahol valami értelmes kardot venni vagy inkább legyek célbalövõs?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
ilyen kis hegy es van bejarat vagy hogy? megneznem az orcot de nem talalom
amit adott najó..az nemjó szerintem: az elsõ helyre kéri az e-mailt.
utánna meg jönne az elsõ ablak. és ott van hogy mit kell beírni(japánul) és én hiába crl-c zem be (ügyelve a szóközökre hogy ne legyenek) nem akarja elfogadni😞
-nektek volt ilyen?
-ti mi alapján töltöttétek ki?
-nemtudjátok hogy mit érthettem félre???
tudom hogy már az idegeitekre megyek...de ha tudtok légyszíves válaszoljatok!köszi

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amugy pont az ilyen esetekre talaltak ki az escape tekercset, ami a legkozelebbi faluba teleportal, es kevesebb mint 500 adena, mindig legyen nalad egy..
Debob - Lvl 2 Wizard

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

a zene halalhangulatot araszt 😊)
nezzetek csak az a Hangman Treet... akasztott emberek csontvazai diszitik... Halloween Karacsonyfa 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ja, és még egy kérdés, human mage-el áthajóztam a másik szigetre dark elf citybe. itt miért nem tudok tanulni? Csak a kezdõvárosban lehet?

Tegnap tettem fel a game-et, azt a Taiwan verziót! Volt hozzá valami angolosítás, de csak nagyon kevés dolog lett angol. Kérdés, hogy csak ez a verzió van vagy van már full angol vagy esetleg több angolosítás, valami magyar vagy angol help site!
PLS HELP!
(ugy tudja levenni magarol a karma pontot hogy tobbszor meghal vagy jo sok nagyobb mobot levag... 😉
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Amugy ha legyaknak nem gaz, nem vesztesz expet, es annakis minimalis az eselye hogy itemet dobsz. Viszont aki legyakott ugy hogy te nem utottel vissza az jol megszivja.
A kuldiket meg itt keresd: http://lineage2.universalrealms.com/l2dp/quests.asp?Race=0
- Tomper ott ul a dark elf varos bejaratanal var rank. Azt hiszem nem volt rajta meno pancel mert eppen gyujott valamire szoval lama karinak tunt pedig 17-es szintu volt. Odajone egy gyerek elkezdi utni. Ket harom utes mulva tompi megunta es egy spell-el kifektette a csokat😊
-Ulok az uton es szokasunkhoz hiven varok epp valakit. Ki is imentem a szobabol de hallom am hogy valaki nagyon puffol. Visszajovok a szobaba latom am hogy egy tok kezdo csoka pufoli a karim, de mar kb felperce, de megse birt sebezni. EGy darabig neztem de a gyerek csak nem hagyta abba, felemeltem a kardom erre gyorsan disconectelt😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
a géprõl vitát nem nyitok!
különben is húzzál aludni!

A Cestust nem, mert nem volt pofam / penzem... 😄
Hányas szintû vagy már?
Ne vigyétek sehova a GÉPET!!!😄
Válaszoljatok plz az #1382-re!
Egyebkent rekord: Cestus 10k adena... 😄DD A lama elirta a 100k-t szerintem... 😄