Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ferro már csak pár óra és bentvagy😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Ferro_TwL
Megtalatam a kuldetesem ezt figyuzzatok foleg a vegen a jutalmat (sajnos csak elf only😞

1. Talk to Master Ellenia in the main building of the Elven Village.
2. Hunt Sukar Wererats (lvl 18 passive) and Sukar Wererat Leaders (lvl 19 aggressive) which drop Wererat's Fangs, and their boss Varool Foulclaw (lvl 20 passive) who sometimes drops a Varool Foulclaw's Fang. Once you get a Varool Foulclaw's Fang, you must return to Master Ellenia, as you will NOT get another until you restart the quest.
3. Return to Master Ellenia at any time and turn in the Wererat's Fangs for 60a and the Varool Foulclaw's Fang for 10,000a.

You can continue to repeat this quest indefinitely and return with any number of fangs at any time.

Most mar csak az akerdes merre vannak ezek Wererat-ok es foleg a fonokuk Varool Foulclaw? (Laza ha kemeny helyen vannak menjuk egyutt!)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
En meg mar rohadtul unom, hogy nem tudok belepni, komolyan mondom klan es klan chat nelkul a jatek sokkal de sokkal unalmasabb.

Jaigen, ilyasz is johet. Bar torpnek jobban orulnek😊 Mar van 1 full inventorim torp crafting cuccokbol.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

jaigen, törpöt is keresünk😊

Debob - Lvl 2 Wizard

íjászokat szeretettel várunk a klánunkba! leginkább darkelf íjászokat keresünk!

Debob - Lvl 2 Wizard

Tegnap Amugy 1 ilyen tumran bugbear (2.kepen) menekultem el 1(egy😄) hp-val😄, mer laza a 200fps-evel nem tudott eleg gyorsan feltapaszkodni😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A mi klanunk most a porpeket veszi be most a legszivesebben😊 Szal ha szerecc stuffolni(cuccolni, tradelni) akkor torpe legyel😊

Jockey
en voltam es furcsalottam is,d e lagalabb megcsinaltam a 17emet addig
karik:
Rendbetesz lvl17 orc fighter
Khurrak 12 darke magus (inaktiv)
TorPali (10 torpe)(inaktiv)
Nightlight 9 elfijjasz (inkativ)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Crazyn
Ha esetleg valamelyik klánban lenne hely 1 lvl 11es dark-elf fighternek, akkor vasárnap késõ este benn leszek.

Tököm televan, hogy hétvégén anyáméknál kell lennem. Van net, de nem tölthetem le a gámét, mert kiherélnének. UNATKOZOM!!!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

pityogo2
pro, menjé be game, nemtok üzenni neked

Ide mit kéne írni?

Azt persze nemtom hogy japán idõ szerint vagy más idõ szerint 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

OPos szöveg szerintm ma 18:00kor szerver karbantartás. Mindenki menjen biztonságos helyre elötte ha nem akar meghalni.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

gPROject
hopp.. tesztelik a szervert

gPROject
én is a 3-ason, de az "emberek földjén"
HUNnia vagyok egyébként

pityogo2
a nevedet kérdeztem, melelsleg én a 3-as szerveren vagyok

Ide mit kéne írni?

gPROject
vagyok
szerintem nem tudunk beszélni, mert nem egy helyen vagyunk
és én nemtom, hogy kell átmenni máshova

Bakutyin
ceemeeir te mag indítsd el azt a rohadt msn-t lécci.

Bakutyin
Ez nemigaz. letöltöttem, kaptatm egy alkalmazást...de hiába klikkelek rá nem történik semmi. Nemtom mitõl van.Most le kell töltenem újra? Azt a klános dolgot meg úgyértem hogy nem szeretnék olyannal lenni amivel már 3man vannak...mer az hülyeség.Nyilván ha olyat mondanak ami nekem nem teccik akkor nem azzal leszek.😛

pityogo2
Baku: sztem inkébb te döntsd el, hogy mi akarsz lenni, mert ha mas mondja meg, akkor nem biztos, hoigy élvezni fogod.
A klánba meg csak 10-es szinten lehet bekerülni.
én most turbozom magam. már 7lvl meg 60% kész

Ide mit kéne írni?

Bakutyin
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS SIKRÜLT LETÖLTENI+REGISZTRÁLNI...KOMOLYAN MONDOM EL SE HISZEM...
tugyátok mekkora örömet szerez ez nekem?
H a be szeretnék kerülni a klánotokba minek álljak?
Ugyértem mijen kasztototok nincs még?

pityogo2
Pro, ittvgagy?gyere már valahova, ahol tudunk beszálgetni.
Mi a neved?majd whisperezgetünk.

Ide mit kéne írni?

gPROject
Te is elf lettél? ajaj..
nincs valakinek kedve emberrel lenni? mert halál uncsi egyedül 😞

pityogo2
Esetleg ha tud valaki elfnek adni cuccot, aki mágus, naggyon megköszönném.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
Nah mentemfelfele, most keltem fel 😊

Ide mit kéne írni?

gPROject
a pajzs miért nem ad semmit a def-hez?
bug?

gPROject
hát, a tököm totál kivan
30%-ot tudtam egy nap alatt összehozni 10-es szinten, mindig bukok sorozatban 10%-ot

Laza
lehet azt a grafikat meg feljebb is tolni 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
bevan, megsem menti.. 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ferro_TwL
Tenyleg szep ez a jatek ha feltoljuk a grafikat:

Meg hangulatos is:

Ez pedig egy kastely amit meg lehet ostromolni legalabbis a chronical 1-ben mar lehet:

Ferro_TwL
Egy ork harcossal beszeltunk a dark elf varos elott es modtam hogy majd szolok kb fel ora mulva es mehetunk a dark elf dungeonba, csak elfelejettem😊 a nevet es nem tudtam ra whispelni, a mocsarnal meg hiaba kerestem (valami rettenetes vagy borzaszto volt a neve). Szoval bocs.

Rincewind
Dagobert, Véranyó, Aggresszív baby, és a többiek:
T'om azt mondtam, hogy majd leszek többet, de mostanában úgy jött ki az idõm, hogy mindig volt mivel elfoglalni magam és 10-20 percekre meg nem akartam felmenni. Majd igyekszem gyakrabban lenni a jövõben.
Rincewind
A GIF file-ok támogatják csak, ami web-en is szóba jöhet. Mikor mented jelöld be a transparent-et.
laza sztem ha alpha channelt akarsz elmenteni, azt nem minden képformátum támogatja ám.. pl tga igen

Debob - Lvl 2 Wizard

Laza
vki mondja mar meg, hogy ha csinalok egy transparent (atlatszo) kepet Photoshopban, miert nem menti el atlatszonak?!
Mar kvara idegesit 😊

Laza
ocsem-csigabattyam 😊
tocscscsed letoltesvezerlovel (mongyuk Getright), es akkor nem kell elolrolkezdeni, hanem folytattya, ahol abbahagyta 😊

Bakutyin
Már elkezdtem tölteni...Kistesóm leült a géphez és elkezdett jáccani a rémen3-mal..és ujraindította.és most tölthetem ujra...

Laza
Keszulodik mar a Magyar Lineage II. website...
Ha akar vki, segithet az infok osszeszedeseben 😊

Magyar Lineage II. Website

Laza
terkepet kuldetesert kapsz...
a kuldetesek le vannak irva itt:
http://lineage2.universalrealms.com/l2dp/weapon.asp?Filter=Sword

pityogo2
ráköltöttem a 2 varira 780 aden-t vagy mit, a pénzem 4/5-ödét.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
örülnék annak is, ha valaki elmondaná, hogy hogyan üzenek másoknak.
a 3-as szerveren vvagyok

Ide mit kéne írni?

pityogo2
vettem 2 varázslatot, az egyik nema z, amit vettem, mert flame valamit akartam venni, de elemental healt vett...
a másik meg advenced damagelvl 1.
valami dark wood-ban vagy hol vagyok.
hogyan tudok tanulni varázslatot meg?
a nevem: CeeMeeR

Ide mit kéne írni?

pityogo2
Elf csajszi, aki mágus 😊

Ide mit kéne írni?

Ha vki lat 45k korul fox nailt, 50k korul bronze breastplatet, vagy 30k korul bronze nacit, plz msg-ljen ram😊 - "sanc
Elore is koszi😊

Laza
mivel vagy?

pityogo2
nemtudom hogy hol agyok, emrt még nem találtam meg a térképet.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
ahogy láttama képeken, ti klánban vagytok. nemtudnétok engem is bevenni, hogy énis tudjak üzengetni a játékon belül nektek?PLZ 😊

Ide mit kéne írni?

Laza
humm.. akkor sorry, de enm toom mi van, mert a gyerek aztmondja, hogy jo a valasz.. 😞

Gorii
igen, nkm nem fogadta el

pityogo2
hahó.... léci valaki help

Ide mit kéne írni?