Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityogo2
De neked miert muxik?igazi adatokkal regeltel?

Ide mit kéne írni?

Gorii
nemmondod

Gugger
nem értem én bent vagyok, igaz ilyen sem volt még, hogy tök kevesen vagyunk, pl. senki sem üldögél a tér közepén 😄 LOL

Birk@
meg vagyunk lepve

Birkus Maximus

pityogo2
nem muxik nalam se

Ide mit kéne írni?

Sáska
A fullos európaira én is befizetek Úgy hallottam olyan 10-12Euro lesz.

pityogo2
- Lineage 2 - a MMORPG (171 új üzenet)
nem emgy aszerver? na mingyart megnezem...

Ide mit kéne írni?

Gorii
en amcsira nem fizetnek elo , sok idiota 😊

Stranger
Miért nem megy még mindig????

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Jockey
az még jobb lenne,sõõõõt
ahh ne si mondd, angol nyleven dumcsizni és olvasni egy kijavitottgammába, álomjátk lenne sztem😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gorii
sztem lesz eu verzio is

Jockey
Gugger: ha lesz ennek végre fizetõs amcsi NORMÁLIS, kevésbé bugos, normális nyomkövetésû, földönülve is kijelõlhetõ mobos verziója, és én elõú is fizetek rá, ha hiszed hanem, csak az nem most lesz..😊

Gorii
eu beta lemegy utana p2p , de az meg sztem 4honap min

és ez a béta állapot meddig tart? mert ha sokáig nem lehet rendesen elõfizetni, akkor megyek Horizons-ozni...😞

http://gaborszantai.co.uk/

Gorii
tenyleg 😊

Gorii
amcsik telleg nagy tahok sajna

engem se, kis szemét...😊

engem se, szivat itt minket 😊)

Gorii
engem nem enged be 😊

Gorii
nabazz 😄d

Gugger
hopááá, lehet jönni, én már bent vagyok!!! come come

Ferro_TwL
Nem biztos, ezt talatam hatha megnyugatat valakit:

"why is it you can't seem to get it? let me try and put it into as simple of words i can..

in LI every week on tuesdays they had/have a 2 hour weekly (emphasis on weekly) mainatanance period. during this time they usually just make sure everything is running properly and fix anything that wasn't.

the servers come on after the 2 hours, most of the time not on time (don't think they use timers, pretty sure they do it manually and the person who throws the switch is just slow), but at least they come on around there (maybe 10 minutes late at its worst).

the unscheduled maintanance periods are the ones that last maybe 5-20 minutes, sometimes reaching into the hours but only when serious bugs/problems have been found.

and im pretty sure that the TW servers did go down at least once a week for 2 hours, because i remember not being able to log on for 2 hours several times during the few weeks i was playing it. but on this maybe im wrong.. dunno.

hopefully you understood this, otherwise... poor you. 😞 "

Egyebkent nagyon nagyon kicsi az esely a nem japo IP bannloasra, ha megtortenik az azert lesz, mert a japanok panaszkodnak a kulfoldiekre (foleg lokott amcsikra), hogy bunkok, allandoan kiaballnak, flamelnek stb stb., kulonben nem lenne gond.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Gugger
tehát vége az ingyen szórakozásnak, mindenki mehet lefeküdni tentizni...

Ferro_TwL
Senki se tud bejutni, a kulfoldi forumokon is panaszkodnak, szoval nyugi nem a mi keszulekunkben van a hiba (Hacsak tenyleg nem csinaljak meg, hogy minden nem japo IP-t bannolnak, de ketlem a Taiwaninal se csinaltak, sot tegnap este mikor bejelentettek, hogy leall a server meg angolul is kiirtak😊

Gugger
valaki itt nagyon meg van feszûlve!

Gugger
asszem vége van a jappó szervereknek is!

mindegy, ha fizetõs lesz akkor úgy is megy a levesbe az egész banda!

Gorii
hat nem tudom login szerver is all

Ferro_TwL
Ja tenyleg ket ora is eleg, de akkor nincs cigi es wc kozben, hanem mint a gep jatszani kell😊))

Hát hiába írom be az accountot és a pass-t csak üres kattogás az ok gomb, még csak nem is ellenõrzi, bármit beírhatok oda, semmit nem csinál, reinstall, file check megvolt...

És egyébként DarkHorSe vígan játszik a 3-as szerveren, tehát az is megy...

Ferro_TwL
De az usa meg tenyleg messze van, meg 1 honap minumum de szerintem inkabb 2-3, addig gyere jatszani.

Az elejen segitunk adunk penzt,en is uj karit kezdtem vettunk neki cuccot 4 ora alatt level 10-es volt.

Gorii
amcsi open meg 2honap min 😊, gyereee , adunk mindent indulashoz 2ora alatt 10 leszel etc 😊

toMpEr
ezt mondta mindenki japcsi elott is 😊

Gorii
tegnap lettem 20, jo lenne mar tovabb is jatszani 😊

Ferro_TwL
Miert csak usa, az meg sok ido addig gyere😊

Gorii
nemar 😊, en nem kezdem ujra 😊

Sáska
ugye még nektek sem megy?

toMpEr
majd usa-ban 😊

Ferro_TwL
Tompi mikor jossz mar?😊

Jockey
dark. pár segitség elején
mobok: ha ráklikelsz megtuodd aszintjét, amilyen szinbe van aneve, olyan szinitû: pl fehér, te szinted környéki mob, lehet picit magasabb is meg alacsonyabb is, zöld kisseb nálad kék még kisseb, sötétkék takony hozzád képest, sárga erõsebbb nehéz ölni, narancs, esélytelen vagy egyedül, piros: fuss😛
én a zöld mobok ölését ajánlom neked, azok jó pénz jó xp
minden szöveg japcsi, kivéve a questek ha felveszed öket, meg aakri stat képernõ minden angol
csak a questek felvétlekor lehet godod, vagy trainelésnél, de ha klikkelgetsz, akor elõbb utobb beadja milyne skileket tanulhatsz, az már mgint angol lesz
játákba üzenni egy játkosnak: "name blablaaaaa-l tudsz, ha nem online kiirja (idézõjel csak az elejére kell)
gyarapodj ugy lvl 10ig, az simán mennid fog, harcosnak ha van is pénze és nem ijjász ajánlom az 1000pénz körnéyki legalapabb bow-t mob húzáshoz, így nemkell bemenni aggrok közé, és sebez is elég jól, pár hp-t megsporol az bizti
Tafaya: irányitás van nyilakkal is, de sok karinál nem mûködik rendesen, pl nekme orcnál szar, de törpéné mûxik, az pk-s az gagyi, az nem is pvp, mert nem éri meg, azonna megbosszulnak, és bárki, lessz itt várostrom minden
na gyakjatok fejlõsjetek😊

u.i: valaki bemásolt ide eg angol szövegt serveröl, nos abban az áll 5óra a karbantartás ha jól olvastam, ami igen hosszú, és m,ég nem telt le, de azért probálkozzatok hátha😊

nekem sem megy az accountom...

DarkHorSe
-nem

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
nekem a feliratok miért nem japánok? h lehet õket átírni ?

Gorii
alom drop 😊

Gorii
de akko ménemmeeeegy? 😞

Gorii
Tompi hianyzol!!

Stranger
Én is épp ezt akartam kipróbálni😊

Na csináltam új accot, azzal se müxik, ugyhogy nem accokat törölgettek valszeg 😊 Akinek kell egy fölös acc az írjon: [email protected] 😊

DarkHorSe

Stranger
Van egy DE csaj aki az idegeimre megy. Ott dekkol mindig DE város elõtt, árulja a soulshotokat, meg a spiritshotokat több mint 2a-val drágábban a bolti árnál. Az ilyen minek játszik?