Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a LA2-nek van egy nagyon jó feelingje, de nagyon jó lenne egy EU szerver is...
Ha kialakulnak jó kis sapatok/klánok, akkor majd itt is retteghetnek a magyarok nyílvesszõitõl...😊
(remélem jól szórakoztatok, sajnos mivel a -tRs- BF42 klán tagja vagyok ezért volt egy kötelezõ meccsünk, ezért kellett lelépnem...(persze nyertünk
))http://gaborszantai.co.uk/
Tomper ha nem melozol mar ezerrel gyere jatszani, az usa open beta meg tobb honap, addigra mar lehet, hogy wow open beta is lesz😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Majd felébredsz!
Embörök! Maguknak mi a véleményük?
Look up, friend, and notice the clouds. When you become tired of endless mouse-clicking over dreary landscapes, come to the world of Knight Online and lose yourself in the beautiful sky.
The minute you acquaint yourself with the white clouds and the eagles in the sky, you’ll find yourself caught in the charm of a true 3D online game. Knight Online is the first game to successfully introduce the “Party System” in Korea. Raising your character’s level, acquiring new items, and becoming the strongest player should not be all that an online game has to offer.
We invite you to the World of Knight Online, where you’ll find a player
with better game manners may become more respected than a player
with expensive items; in a party system where you help your fellow
players to advance. A prominent and exciting feature of
Knight Online is the involving, persistent,
large-scale war between players.
Knight Online
Debob - Lvl 2 Wizard
๏̯͡๏﴿
leather ingem van 46os vagy menniy a PDEF-e és van egy small shiedem(kite shield alakú fém) aminek meg 56os a PDEF-e, de nem ad semmit az össz PDEF-hz a karakterlapon csak az evasionbõl von le 8at...
ez miért is van? hogy is van ez?😄
eleve lehet ekkora PDEF-e egy sima small shieldnek (mindjárt meg is nézem boltban mit ír menniyért miylet árul..
mert ígx végülis ha csak evasionbõl szed le, és ilyen bugos pénzem még nincs jobbra, akkor csak hátrányban van, mert nem ad defenset, vagy kell ahhoz, hogy blokkoljak? mert blokkolni néha szoktam..
๏̯͡๏﴿
erre a rohadt kveszt adó kiszúrja a szemem egy leaather sitykával najóljártam😄
๏̯͡๏﴿
ps. Az elobbi uzi a #2813-as-ra ment.
ti meg nezzetek a Magyar Lineage 2 siteot, hadd nojjon a szamlalo 😊)))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
egyebkent Bone arrowot azthiszem lvl15 utan lehet hasznalni
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mellesleg IP tartomanyokat bannoltak, es csak ugy tufsz bejutni, hogy mas IP-jenb keresztul, akinek megy
Ide mit kéne írni?
ami még hasznos lehet, akinek sok spellje van vagy pl csata elõtt mindig variálja a cuccait annak ajánlom azt alt+F1, alt+F2 stb kombókat, amivel a shortcutoszlopok között tud ugrálni... nekem az 1esben attack spellek, 2esben emoció, trade, ülés, map, szal ilyen nyugis dolgok vannak, 3mason meg a support spellek, partybuff ilyenek... de persze ez ízlés dolga, a lényeg az, h nem kell spórolni, szórjatok ki mindent shortcutra marha gyorsan lehet ugrálni az elsõ 4 oszlop között, van akinek nagy lapátkeze van, akár még több között😊
Debob - Lvl 2 Wizard
ijasz kari tapolását megjegyzem, majd lehet inditok azt is talán😊
johogy van quickbarnak sok füle, nwnben is volt, de inkább kiszórtam a gyengébb varázslatokat, minthogy ne lássam az összeset egy panelen, és itt is azt használom, hogy elõl van power stirke meg shot aztán köv 3ban a kard pajzs ij utana relax mint heal😊 majd world map, es victory advance meg sit/felállás cucc, hogy éppenséggel megfelelõ síkítással vessem magam a tömegbe, vagy örömujjonghassak mikor 2 hpval éppen túlélem a hülye crashert😊
๏̯͡๏﴿
nem gondolom komoylan az ijaszkodast kardos fájter leszek én, ij csak kezdõ erõs csapásnak kell😊
๏̯͡๏﴿
szoval a fejlodesem meg eleg lassu, de ha arrol van szo, hogy klan dolog, akkor tudok hozni meg ket embert, batyamat, es a varazslo pajtast..
ja es nem elszek ijasz bocs😄 de kard all jol az en kezemben
๏̯͡๏﴿
Debob - Lvl 2 Wizard
De lehet hogy 540k? 😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
40 verfarkas koponya kell, es 39.-nél behaltam...
15 perc az oda-vissza kb...
Ide mit kéne írni?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
az a quicbar 9 osszese, tudsz koztuk valtogatni, szal ketlem hogy nem fernel el
csinal egy fighter quuicbart, meg egy help vagy buff quicbart
ha ilyat rateszed a quicbarba, es megnyomod, akor automatice atrakja a nyilvesszot is, szal azzala nem kel foglalkoznod
500 arrow alatt el se induj mint ijjasz
ijasz karinal ajanlom akovi tapolast: start power shot +sima shootok mig meghal, nem fog hozzad odaerni meg feher eseten se, ha elfogyott a mana, sima lovesekkel behuzod a mobot es elvegzed a maradekot torrel, ha elfgogyott hp pihi
ezt varialva eleg jol lehet haladni, foleg ha nem lvod el minden manad powershootra, hanem ha mar keves van lealsz es valtogatod a gyilklasi stilust, attol fuggoen vane manad vagy sincs
darkenel van lifeleech, elfnel lesz self heal
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(egyébként én 500-as csomagokat veszek, mert harminc akkor elfogy mikor kiérek a boltból😄)
sajnos az NwN típusú intelligens quick use itt nincs meg (vagy én nem találom): tehát ott egy slotba betetted a pajzsot és kardot, majd 1 kattintással, vagy Shift/Ctrl+...-vel már használhattad is...
http://gaborszantai.co.uk/
emellet most 9es szintu a karim, (amig meg nem hal😊 es felvittem power shotot gyorsan maxra, hogy hatekonyabban oljek amikor haver nincs fent.. szoval lenyeg a lenyeg, power shot csak manat hasznal ugyebar, de sima bownak kell nyil.
na vettem a boltban 30 bone arrowot meg tegnap, hogy majd ha nyilazok jo lesz de nem tudom uzembe helyezni, hogy kell, vagy meg a bone arrowot nem tom hasznalni, vegyem az olcsobbat?
๏̯͡๏﴿
Mondom még hogy a leendõ artisan törpének a fórumokból kell kinézni-e a recepteket, de láttam én egy csomó külföldi törpét, akik gyártanak mindenfélét. Szóval nem lehetetlen megoldani a japán recept rejtelmeit.
Szóval ha akar lenni valaki vagy talán van is, akkor jelentkezzen kérem.
Barmit berakhatsz a gyorsbillntyukre, egyszeruen "huzd" oket bele akar az inventorybol is. Barakod az ijat ala a powershotot, losz egyet aztan valtasz kardra (torre) szinten a gyorsbill-ekrol.
WarCraft III-ban meg továbbra is nyomom az észt, most egy kicsit ide is jövök😄
a power shotot gondolom msot megtanulom hirtelen 3as szintre, de kérdés az,h ogy ha power shottal kezdem a támadászt ellenre, akor van vmi gyorsbillentyû, amivel át tudok váltani kardra???
vagy elég ha csak power shot be van rakva jobb oldalra panelra gyorsbillre, és akkor cska a power shot erejéig lövök, de miután befejezem már kard van a kzben, és csépelhetem is a izét... szóval hogy van ez?😊
๏̯͡๏﴿