Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leszedtem, most próbálom majd ki.

Melyik fajjal érdemes kezdeni? (hol a legtöbb magyar?)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ferro_TwL
Legyszi nagyon ne kiabalj se magyarul, se angolul, mert az elso bannolasi kor pont az ilyenek miatt volt. Le van irva, hogy kell whispelni ("nev ), le vannak irva itt a forumon nagyon sok jatekos karakterenek a neve stb., nem egy ordongosseg megtalani oket.

ps. Most ha jol ertem a 3-as serveren mar 3 magyar klan van (Dagoberteke, a minek es van egy uj)?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
Elvileg a magyarok nagy resze a 3-as serveren van, csak Lynx es talan Yv@n ment az 1-re. Meg a legelejen vilagosan leirtuk, meg a magyar lineage2 weblapon a guide-ban is ott van, hogy 3-as server. Szoval igen a 3 server a jo, ott vannnak a legtobben (minimum 20-30 jatekos). (Lynx reklamja ellenre, a 3-as serveren nemcsak a legtobb magyar, de legtobb nem japan jatekos is van. Ugyanez volt a TW betaban is, hogy sok serveren voltunk szetszorva, itt Lynx erkezeseig mindenki a 3-ra jott😄DD)

Egyik serverrol a masikra NEM lehet atvinni karaktert.
Ha tobb karaktered van UGYANZON a serveren at tudsz pakolni mindent a masiknak, csak kell egy haver, aki atveszi a cuccot es utanna vissza is adja😄

MaDFoX
Gondolom "Massive Multiplayer Online"

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

nemcsakfeel
mi a franc az az MMO?

*hihi ** *

MaDFoX
OK akkor csinaljunk leltart:
JOB Kain (3. szerver) - MaDFoX Ork Mage lvl18 (Gludio)
Irjatok mar ide ti is (azt a karaktert amit hasznaltok), csak hogy kideruljon vegre hanyan vagyunk a tobbi szerveren...

edios
Pls segítsetek!
A játék az elején kéri az id-t és a pass-t. Honnan szedjem õket? A lineage2.com-on reggeltem már playNC-t de azzal nem megy. a játékban meg a new account szürke! ha peidg arra kattintok a weboldalon,hogy sign up for beta,kitöltöm az adadtokat de mailt nem kpaok rá...

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LSC
Yv@n kéne nekem egy IP meg port vagy mi. THX.

LSC
Holnaptól én is jövök😊

A papírosom szerint nem. Megpróbáltam felírni mindent pontosan, mert az orphus is hiányos volt. Arkenia után meg én nem írtam más a papírra, csak hogy Annsery jön. Persze mar rég volt, lehet hogy az is kellett.A Hub Scentet biztos Arkeniatol kapod es nem ahogy az orphuson írták, hogy Varika adja. Erre kristály tisztán emlékszem, mert szívtam vele.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Lynx_TWL
asszem a warehousban lehet átrakni egyik karitól másikhoz cuccot, de nem biztos

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jókissoldalez
itt le van írva minden kveszt

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
gyere 1esre aztán jönnke a többiek is😄

๏̯͡๏﴿

semo1
Már meg van.Ha a ball felsö helyre (Quest item) bekerül 1 tárgy nem lehet megnézni mert kidob.

Venom
namost akkor 1. vagy 3. szerverre menjek???
de sztem oda megyek ahol több magyar van ^^

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

semo1
A vlágitótornyos küldetésnél Cristel csinál egy tárgyat( Keltir fur yarn)azt kinek kell odaadni? Nem tudom megnézni mert KIBASZ a winfosba!!

Valen
1-ik szerverrõl a másikra nem lehet átvinni a karaktert vhogy ????

ill. ha van 2 karakterem, de scak az egyiket akarom megtartani, akkor a másiktól nem lehet a cuccost átadni a megmaradónak vhogy ???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
semõ 1 : hát a kezdõ falunál nem is fogsz, mivel a többiek ugy el fejlõdtek hogy az már .... 😊

Bakutyin: az hogy mindent megmagyarázok munkahelyi ártalom, bár ha te is azt csinálnád, amit én, akkor lehet hogy teis felvennéd ezt a szokást 😊)

Lynx_TWL
hát ha nem is hagyjátok ott, de csináljatok egy új karit, amit ki akartatok próbálni, de eddig nem tettétek😊

aztán 2 perc gáma utána, rá is jöttök,h ogy ez sokkal jobb mitn a másik kukába azzal! ugye?😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
aki mostantól új karit kezd, az az 1es servren tegye!😊

lehet kezdeni pucolás mindenki csinálj acsak az 1es szintû kariját😊

๏̯͡๏﴿

Eselyes hogy mindenki otthagyja a lvl20+ karijat hogy atmenjen😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
gyertek már át az 1es serverre, sokkal stabilabb, meg mindne,meg Én is ott vagyok na!😄

๏̯͡๏﴿

Nah sikeresen feltelepitettem az a f*sszopo windozt kb 10 ora alatt😊 ilyen se volt meg (_*_) Na megyek is game:😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

semo1
Ma még csak 1 magyarral találkoztam.Hiába"kiabálok" a falu közepén(human)senki nem felel

3. szerveren vagyunk

need beta key

Venom
nah holnap énis leszedem a gamet.
Magyarok mejik szerveren szoknak dekkolni? 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gorii
oke , cica is 20 as mar mehetunk felolem 😊

Gorii
sracok aki elad stuffot itt is megteheti a piacter reszben kosz 😊 , Laza 😄

Dagobert a 2.pontot nem írtad el?
"2. Arkenia NPC-vel kell beszélni, kapsz egy Hub Scent-et"
itt szerintem ujra Varika-val kel beszélni, nem?

need beta key

Bakutyin
ááááááááá.....megvaaaan!!!!!!
Alt=AltGr....ééés!!!:
Del=Delete............................................

Bakutyin
namost...😄....amíg én rájöttem hogy a jobboldalon is van shift.....-szóval ezért...baloldalon hol van del??????

Ferro_TwL
Lassan feljutok vegre jatszani, ugyhogy aki fent van este kene egy monster (mobster😊 nagy party. Elezzetek a kardotak, karmokat, fabunkokat, cestusokat, staffokat, konyveket megyunk sarkanyt olni😊 (Mivel van aki fosik tole😄, ezert lehet kicsibb konnyebb ellenfel is mondjuk, wasteland-en ant-k, kobold dungi stb.)

Ja es nem csak mobstereknek, aki akar jonni whispeljen Deshun-ra vagy ram (FerroHU), minnel nagyobb a szinted annal kevesebb az esely, hogy meghalsz, bar garancia meg level 60-oknak sincs😄

Laza
nem kell mindent mejjjre szinni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nalam is igy van, csak engem kvara nem erdekel 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gondoltam berakok 3 képet...
Amúgy mostmár lenne kedvem magyarokkal is játszani

Laza
jobb oldalon is van ctrl meg alt.. nem beszelve a del-rol 😊))

Laza
araszolva szinte barmit lenyomsz 😊

Laza
bazz... 😊

pityogo2
\~·^¢°²`ÿ´\|ÄÍäðÐ[]í£>#&@{}<+!%/=(_"'Á'"+!%/=()Ö
ezek mind 1 kézel.. sõtt... a ctrl+alt+del is ment 1 kézzel...

Ide mit kéne írni?

Laza
miert kell a :-hoz, es a ?-hez ket kez?!?!?!?!?! 😊))) ezek mind egykezesek... 😄

pityogo2
megcsináltam😊 mutatóujjal a bal ctrl-en a könyököm sarkával pedig a - -on. 😊

Ide mit kéne írni?

Bakutyin
Tom hogy ez egy piti dolog...de tisztára mindha egy politikust halllanék...esüszöm gyerekes vagy...ha nem mondasz/írsz vmit szó szerint attol még montál v.mit...
"-kurva anyád büdös cigány!--->neeem is tettem fajgyûlölõ kijelentést mert csak annak a zegy romának szoltam...Nem az összes cigányt szidtam!!!!!Háde most nem?!?!"----egy picikét hasonloan viselkecc SZVSZ

Valen
lvl 10 után tudsz 3. szint-tõl tovább tanulni, ugyanazoknál

semo1
Talking island
Master Minia +Master Pintage +Master Qwinter -nél csak 3.szintig lehet megtanulni a skill-et.Kinél lehet tovább tanulni?És hol?

MaDFoX
A konyokod a karodhoz tartozik az en nezetem szerint... 😄DD

Dagobert: LOD forumra irtam, de ide is jo (ha nem titok)
kikbol all a LOD most?
nev/kaszt/szint, ki aktiv? legalabb a friendlistemet kibovitem addig... 😄

Lynx_TWL
a gyüjtögetõs kvesztek elég random adják a tárgyakat, pl a glem sharods kvesztet human zigeten két perc alatt megsináltam, az elsõ 5 golem eldobta az 5 shardot, míg a collect arrowheadset még most se sikerült megcsinálnom 3 nyilfeje van a 10bõl s már vagy 20 orc snipert levertem, aztán amikor a kard darabokat kellett megszerezenma hhoz is le kellett vernem 11 orkot, míg bátyámnak az elsõ kettõ kidobta a darabokat

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Állat hogy ha az ember nem figyel egy kicsit se arra amit ír, a helyesírása a béka segge alá megy 😊 Legalábbis nálam.

Inkább bemásolom azt amit lazának is elküldtem:

1. Varika NPC-vel kell beszélni a DE Saint Altar-nál Megkéri hogy szerezd bea 4 Seed-et.
2. Arkenia NPC-vel kell beszélni, kapsz egy Hub Scent-et
3. Annsery NPC-vel kell beszelni a DE Dungeon bejáratánál, az egyik fa mellettvan. Kapsz egy Candle-t.
4. Meg kell ölni annyi skeletont a DE Dungeonban, amig nicns meg a 2 darab KneeBone.
5. Annsery-vel kell beszélni és odaadni a 2db Knee Bone-t, kapsz Seed ofHorror-t.
6. Beszélni kell Charkeron-nal, aki a térképen a vizesésnél van, ahol a nagyfák is vannak. Kapsz egy Lucky Key-t.
7. Marsh Zombikat kell irtani amig nem lesz meg a 3 darab Family Ashes. MDE mcsárban vannak.
8 Vidd vissza Charkeron-hoz, megkapod a Seed of .... (valami)
9 Scout Skeletont kell ölni a Ruins of Grief bejáratánál, amig nincs meg a 3Heart of Lunacy.
10. Arkenia NPC-vel kell beszélni, o" adja a Seed of Angert(asszem)
11. Utana beszélj Varikával, aki elveszi a Seed-eket és ad hejette egy magikustárgyat.
12. Menj el Gludio-ba és ott beszélj Tobias-sal, o" ott a DE Guild GrandMastere.
13 A menuben valszd ki elöször az 1. gombot, utána megint 1. gomb, majd a 2.gombot.
Most ha elérted már a 20as szintet Dark Wizard leszel.

Dagobert: ha jól tudom te már megcsinálad 1x a wizard questet, tudnal segíteni? Eszerint a link szerint jártam el: DE wizzard quest a 7. pontig nincs is semmi gond ezután kapásból lehet gyilkolni a scout skeletonokat 1dül vagy kell még beszélni elötte valakivel?
Vagy jó a leiras ahogy van csak sokkal tobb csontit kell ölni ahhoz hogy dobjon quest itemet, mert eddig jó párat kinyirtam de egyet se dobott.

need beta key

Lynx_TWL
megcsináltam😄
a kezemhez tartozik még a könyököm is😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;