Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"még is jók ezek a szilikon cicik valamire"

http://gaborszantai.co.uk/
Mákos kis Akuma 😊 már csak azér mert nem mindenki találkozik ilyen rendes tagokkal!
Tegnap este az egyik klántagunk egyedül ment tápolni és megnyekkent, persze az inventoryjában lévõ cedar staffját droppolta - ebbõl szerette volna fedezni a tartozását egy másik klántag felé - és ezt egy élelmes kis japán észre is vette.
Hosszas gyõzködés után csoda történt: a japán játékos megvárta társunkat, míg visszaért az elhalálozás, sõt egy helyszínére, majd ajándék varázslatokat is nyomott rá...
Respect a srácnak, tényleg rendes volt.
(persze óvatosságból lerajzolta a társunk a nevét, ha nem így történik, felkerestük volna😄)
http://gaborszantai.co.uk/

! ! ! T E S T I N G ! ! !
Nem tudja vki, hogy meddig fog tartani?

rohadt unalmas egyedül tápolni meg szaris 😞
megütök egy goblin ridert oszt szalad utánnam 6 >😞
Partyba akarok menni! 😞
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
csak azért mert csupa 15+ osz karis klánok vannak, mi meg vagyunk egy páran, akik csak lvl10-12 környékiek vagyunk.
Partyt már tudok szervezni, de az még nem klán 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
könnyû õket olni, de kevesen vannak...
Ide mit kéne írni?

Ja es lehet hozzank is jonni de mar csak level 20+ (level19+) kulonben szinte sohe nen tudunk majd egyutt jatszani, de a legfonotsabb, hogy jatszon is rendszeresen aki jonni akar. DesHUN-nak uzenjetek ha jonni akartok.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Na majd holnap
A klánnal nincs semmi baj, jól összeválogatott csapat, most is 0:52-kor csak 2 nem játszanak a klánból. 😄
Majd felébredsz!
A fenti kep hatteren a hangyavar lathato?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A klán nem döntötte még el, hogy hogyan veszünk fel embereket a 1lvl klán szint meglépése után! Az 2lvl klán szint még nagyon messze lesz, nehezen lehet összeszedni 150k sp-t és 2,5 millió adenát, ezért minden klánhoz belépõ karakternek a 2 szinthez szükséges fejenkénti adena összeg felét kell kifizetni, ami 84k adenát jelent. A 84k adena nem magánzsebbe, hanem a közös kaszába kerül ezzel is csökkentve a 2 szint eléréséhez szükséges 2,5 millió adenát.
Mindenki nálam jelentkezhet csütörtöktõl a 10föröl, 15 fõre bõvülõ Inqvisitors klánba.
Köszönettel: HUNrricane
Majd felébredsz!
Majd felébredsz!
He wants you to bring him Kasha Bear Pelt, Kasha Spider Husk and Scarlet Salamander's Fire Egg.
2. Kasha Bear and Kasha Spider can be found nearby the frozen falls. Nekem ez a rész hibádzik, itt kasha blade spidert kell ütni, ami kicsit arrébb van, tovább délre, a híd után. Scarlet Salamander can be found in the Dungeon of Pain (the orc dungeon). Ja és minden lénybõl csak 1 item kell.
3. Take these items back to Tataru Zu Hestui, who tells you to talk to the Hestui Totem Spirit.
Hestui Totem Spirit south of the path connecting Orc Town to Orc Temple.
4. You dont talk to the npc in gludio. you talk to the npc in gludin. Annál kell felvenni a questet gludinban (kikötõváros), akinél skillt tudsz tanulni (Umos). Grizzly Bears can be found north of the gate of Gludin, near the shore on a hill. Once you obtain the 3 blood, take it back to Umos. Én Gludintól keletre irtottam grizzlyket, út mellett van csomó.
After you deliver the 3 Grizzly Blood to the seer Umos you must find Dudamara Totem Spirit,
its a spider npc that you can find near a house (north exit of Gludin) just a bit north of the beach.
5. As you kill Bind Poison Spider and Trimden, you will accumulate Durka Parasite. Once you get a certain number, it becomes Durka Spirit. Kill it. Then, return to the Dudamara Totem Spirit, you will get Totem Spirit Blood.
Na most, Bind Poison Spidert találsz Gludintól délre, az út mellett lesznek. Sima Poison Spidert NE üss, mert elveszi az összes eddigi dobott itemet, és kezdheted elölrõl a pókirtást. A 8. killnél megjelenik a boss, de nagyon ratyi, simán leütöd azt csá.
Take it to the seer Umos, then talk to High Prefect Osborn (he's at Umos side) and you'll be a Shaman.
Osbornnal csak akkor beszélj, ha már lev20 vagy. Ennyi!
Debob - Lvl 2 Wizard
Szal duellnel (ha mind2 neve lila) es vki gyoz, visszafeheredik a neve. Ha tamado, ha vedekezo volt a neve. Piros csak akkor lesz, ha az aldozat nem ut vissza. Van meg 1 olyan eset, mikor duellben az 1ik bator resztvevo elfut, es 30mp-nel tovabb nem ut vissza(es a masik se uti meg ot), ekkor viszafeheredik mind2 resztvevo neve, es ha pl a tamado ezek utan oli meg a menekulok akkor bizony piros lesz.
Ezert kell tartalekolni az olyan fergekre 1 speed potiont akik poenbol le akarnak pk-lni, es ha erosebb vagy elmenekulnek😊
Asszem irok egyet... Laza? 😉
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
**MaDFoX: megveszi majd es kirallya koronaztatja magat Gludio-ban... >DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha csak megutod akkor lila lesz a neved...
Ha visszautsz --onvedelembol-- akkor is lila leszel, ha gyozol --azaz olsz-- akkor TE leszel piros, onvedelem ide vagy oda...
A free PvP "aldasait" tegnap (vagy ma?) en is kielveztem mikozben egy idiota krixkraxnevu f@sz, vegiggyakta a dungeont ahol voltam az elejetol a vegeig szinttol fuggetlenul irtott CSAK playereket, en haromszazvalamennyi HP-vel egy lovesre voltam jo... :CCCC (atok ra megegyszer)... :C Hat ez van, visszamentem , legalabb tiszta volt a dungi, nem zavart egy ideig a tobbi player... 😄

Akkor most már nem kapod meg a pénzed 😛P