Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semo1
Jók a képek

Ott a pont: és erre mit mondott a kis kormos elf nõstény?
"még is jók ezek a szilikon cicik valamire"

http://gaborszantai.co.uk/

semo1
Válaszoljatok a #4124-re létszives

Gondolom, hogy ki volt az! 😊)
Mákos kis Akuma 😊 már csak azér mert nem mindenki találkozik ilyen rendes tagokkal!

csak az elõítéletek miatt:

Tegnap este az egyik klántagunk egyedül ment tápolni és megnyekkent, persze az inventoryjában lévõ cedar staffját droppolta - ebbõl szerette volna fedezni a tartozását egy másik klántag felé - és ezt egy élelmes kis japán észre is vette.
Hosszas gyõzködés után csoda történt: a japán játékos megvárta társunkat, míg visszaért az elhalálozás, sõt egy helyszínére, majd ajándék varázslatokat is nyomott rá...

Respect a srácnak, tényleg rendes volt.

(persze óvatosságból lerajzolta a társunk a nevét, ha nem így történik, felkerestük volna😄)

http://gaborszantai.co.uk/

Gyere WoW-ba hordásnak!

Ooo...bazz
! ! ! T E S T I N G ! ! !

Nem tudja vki, hogy meddig fog tartani?

KOREAI BÉTA VÉGET ÉRT. Uninstallálhatod nyugodtan. Próbálkozz az USA closed bátéval, magyarokat is felvesznek.

Venom
mikor játszik valaki?
rohadt unalmas egyedül tápolni meg szaris 😞
megütök egy goblin ridert oszt szalad utánnam 6 >😞
Partyba akarok menni! 😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

pityogo2
nah, megvan a 10 fog😊 most amr emgyek suli, bye

Ide mit kéne írni?

Valen
Hogy lehet klánt alapítani ???

csak azért mert csupa 15+ osz karis klánok vannak, mi meg vagyunk egy páran, akik csak lvl10-12 környékiek vagyunk.

Partyt már tudok szervezni, de az még nem klán 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

pityogo2
én meg szenvedek a raider kuldivel.... kb 250 goblint kell legyakni, hogy meglegyen 10 patkányfog.... najóvan...
könnyû õket olni, de kevesen vannak...

Ide mit kéne írni?

pityogo2
looool😄DDD

Ide mit kéne írni?

Venom
énisakarok klánbamenni! 😊

LSC
Azt nem ismerem.

Nekem napok óta nem indul el a koreai béta, merthogy nem látja az update servert. Firewall kilõve. Mi lehet a baj?
EQ2
LSC
asszem megtetszett a game és most jön a dilemma : Ez, World of warcraft, vagy Star wars galaxies?

LSC
Srácok vannak ilyen receptjeim amit a kováccsal kéne megcsináltatni hol találok infót hogy mihez mi kell az L2 kvesztes oldalon nem találtam thx.

Ferro_TwL
Akkor most hogy all ez az osszeolvadas dolog dagobertekkel? Mi vagyunk 7-e, es ti? Ha kell level1 klan en benne vagyok, ennyien konnyen osszedobnank a penzt (csak valamelyik leadernek kicsit ra kell huzni az sp-kre😊. Szerintem az is reszlet kerdes hogy ti olvadtok belenk vagy mi tokmind1 csak legyen mar egy nagy klan.

Ja es lehet hozzank is jonni de mar csak level 20+ (level19+) kulonben szinte sohe nen tudunk majd egyutt jatszani, de a legfonotsabb, hogy jatszon is rendszeresen aki jonni akar. DesHUN-nak uzenjetek ha jonni akartok.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

SZEG007
Az bizony😊

Ehh lejött a kliens 22:57-re, erre mikor belépnék kiírja hogy server upgrade 11-tõl reggel 4-ig.
Na majd holnap
HUNrricane
Már össze is jött a 10 ember (gyakorlatilag csak 9, de ez hosszú).. Ma szerdára tervezzük hogy lvl 1 szintre lépünk, ezért a klán gyüjti a pénzt. 30k sp-m már megvan.
A klánnal nincs semmi baj, jól összeválogatott csapat, most is 0:52-kor csak 2 nem játszanak a klánból. 😄

Majd felébredsz!

heh😊
A fenti kep hatteren a hangyavar lathato?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Acro
Jah..és megalakult a legfrissebb magyar klán,a HUNters

Khold- 52 SR

Acro
nah..ma is szep helyeken jartunk

bar a hangyák ütõsek...

Khold- 52 SR

Kozbe gondolom verte a faszat a gyerek😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Valen
Na felkerült a weboldalamra (ide) a közös Portyázásban készített képek (beállításra nem figyelni, még kezdõ fotós vagyok 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Laza
figyu, annak legalabb a fele nekem jar, most uzent a gyerek 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gorii
gl 😊 , lvl1 is nehez majd meglatod , sose jon ossze 10 ember aki jatszik mindig

HUNrricane
INQVISITORS

A klán nem döntötte még el, hogy hogyan veszünk fel embereket a 1lvl klán szint meglépése után! Az 2lvl klán szint még nagyon messze lesz, nehezen lehet összeszedni 150k sp-t és 2,5 millió adenát, ezért minden klánhoz belépõ karakternek a 2 szinthez szükséges fejenkénti adena összeg felét kell kifizetni, ami 84k adenát jelent. A 84k adena nem magánzsebbe, hanem a közös kaszába kerül ezzel is csökkentve a 2 szint eléréséhez szükséges 2,5 millió adenát.
Mindenki nálam jelentkezhet csütörtöktõl a 10föröl, 15 fõre bõvülõ Inqvisitors klánba.

Köszönettel: HUNrricane

Majd felébredsz!

HUNrricane
Aki tudja, hogy melyik karakternél és milyen japán szövegeket kell kiválasztani, hogy a klán 1 szintû legyen az legyszi írjon!

Majd felébredsz!

De ez mi hogy mindenbol csak 1 kell nektek, mikor monkhoz meg 5... Ez biztos vmi konnyites a buta es gyenge shamanoknak😊)))

1. Tataru Zu Hestui starts you on this quest. He is located near the middle of Orc Town.
He wants you to bring him Kasha Bear Pelt, Kasha Spider Husk and Scarlet Salamander's Fire Egg.
2. Kasha Bear and Kasha Spider can be found nearby the frozen falls. Nekem ez a rész hibádzik, itt kasha blade spidert kell ütni, ami kicsit arrébb van, tovább délre, a híd után. Scarlet Salamander can be found in the Dungeon of Pain (the orc dungeon). Ja és minden lénybõl csak 1 item kell.
3. Take these items back to Tataru Zu Hestui, who tells you to talk to the Hestui Totem Spirit.
Hestui Totem Spirit south of the path connecting Orc Town to Orc Temple.
4. You dont talk to the npc in gludio. you talk to the npc in gludin. Annál kell felvenni a questet gludinban (kikötõváros), akinél skillt tudsz tanulni (Umos). Grizzly Bears can be found north of the gate of Gludin, near the shore on a hill. Once you obtain the 3 blood, take it back to Umos. Én Gludintól keletre irtottam grizzlyket, út mellett van csomó.
After you deliver the 3 Grizzly Blood to the seer Umos you must find Dudamara Totem Spirit,
its a spider npc that you can find near a house (north exit of Gludin) just a bit north of the beach.
5. As you kill Bind Poison Spider and Trimden, you will accumulate Durka Parasite. Once you get a certain number, it becomes Durka Spirit. Kill it. Then, return to the Dudamara Totem Spirit, you will get Totem Spirit Blood.
Na most, Bind Poison Spidert találsz Gludintól délre, az út mellett lesznek. Sima Poison Spidert NE üss, mert elveszi az összes eddigi dobott itemet, és kezdheted elölrõl a pókirtást. A 8. killnél megjelenik a boss, de nagyon ratyi, simán leütöd azt csá.
Take it to the seer Umos, then talk to High Prefect Osborn (he's at Umos side) and you'll be a Shaman.
Osbornnal csak akkor beszélj, ha már lev20 vagy. Ennyi!

Debob - Lvl 2 Wizard

Ha tamado, ha vedekezo volt a neve.=Ha tamado, ha vedekezo volt.

Ha vmit nem tudsz biztosra miert tajekoztatsz felre mas olvasokat hulyeseggel?
Szal duellnel (ha mind2 neve lila) es vki gyoz, visszafeheredik a neve. Ha tamado, ha vedekezo volt a neve. Piros csak akkor lesz, ha az aldozat nem ut vissza. Van meg 1 olyan eset, mikor duellben az 1ik bator resztvevo elfut, es 30mp-nel tovabb nem ut vissza(es a masik se uti meg ot), ekkor viszafeheredik mind2 resztvevo neve, es ha pl a tamado ezek utan oli meg a menekulok akkor bizony piros lesz.
Ezert kell tartalekolni az olyan fergekre 1 speed potiont akik poenbol le akarnak pk-lni, es ha erosebb vagy elmenekulnek😊

MaDFoX
Ha vki ork mystic es kb lvl19-20 es nem bir a samanna valassal irjon! (Az universalrealms-on levo Guide-ban akkora elirasok vannak hogy csak na - pl nem stimmel a varosnev, a loc 160000-rel ter el "csak" meg hasonlok) potom 30000a-mba kerult vegigjarni mert osszevissza irtak a guide-t... :C
Asszem irok egyet... Laza? 😉

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Radical: Ha mar kiprobaltad, lszi irj velemenyt! Gyorsabb-e, LAGos-e, stb-e? (Elvegre ha majd elesben megy a dolog vszinuleg nem lesz EU szerver, szoval ott kell majd jatszani)...

**MaDFoX: megveszi majd es kirallya koronaztatja magat Gludio-ban... >DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MrStokes
Igen valszeg a proxy ügyeskedés lesz a dolog megoldása. Olvasd el a Magyar Lineage2 honlapon a proxy help topicot- majd üzenj privátban Yv@n-nak, h mondjon neked proxy szerver nevet meg portcimet. Ja igen és küld el neki az IP-det.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MaDFoX
yal: tokmindegy visszaut-e vagy sem, akkor lesz piros a neved (es kapod a karmat) ha MEGOLSZ egy playert a Duel arenan kivul...
Ha csak megutod akkor lila lesz a neved...

Ha visszautsz --onvedelembol-- akkor is lila leszel, ha gyozol --azaz olsz-- akkor TE leszel piros, onvedelem ide vagy oda...

A free PvP "aldasait" tegnap (vagy ma?) en is kielveztem mikozben egy idiota krixkraxnevu f@sz, vegiggyakta a dungeont ahol voltam az elejetol a vegeig szinttol fuggetlenul irtott CSAK playereket, en haromszazvalamennyi HP-vel egy lovesre voltam jo... :CCCC (atok ra megegyszer)... :C Hat ez van, visszamentem , legalabb tiszta volt a dungi, nem zavart egy ideig a tobbi player... 😄

3x
Amugy hanszor regisztraltad magad ra?😊

Erre mondjak hogy huly.-nek van ..............😊)))))))))))))))

A mágusok nézzenek be a bazárba!!!

pityogo2
csak szeretnéd😄DD
nemsokara megyek mainlandra, majd mond mar el merre vagy

Ide mit kéne írni?

Venom
adhatnál belõlle majd 😊

BazZ+!!!
Akkor most már nem kapod meg a pénzed 😛P

Nem baj legalább nem baszom el vele az idõm 😊
Valen