Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
dobhatnak cuccokat, jo penz

MaDFoX
Nem hiszem el hogy ha vki high level, akkor ne lenne jo ellenfele a MOB-ok kozt... 😊 Egyszeruen nem ertem meg miert kell PKzni... (tenyleg erthetetlen nekem vki vilagositson mar fel... )

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
nem, 39 feher 4 lila... 😄 de lattam koreai szerveren sokkal csunyabb stats-ot is... (es felek az ameriakin plane fogok durva dolgokat latni)
Nem tilos, de amikor vki megbolondul es a kezdovarosban gyilkolaszik kicsikat, akiknek eselye sincs, aztan pont campelni kezdi a beginner varost akkor az mar a GM-eknek sem koser (figyelmeztettek, aztan megallt a szervere, visszalepni meg mar nem tudott: nincs ilyen felhasznalo hibauzenettel... 😄DD)
Kocsog PKerek... 😄DD

LSC
az a PvP alul azt jelenti hogy 39 kill és 4 lose?

LSC
amúgysem normális az ilyen aki ennyit játszik és még rám mondják néha hogy súlyos vagyok.

LSC
most playert ölni az TILOS? Azt hittem csak etikátlan.

Crazyn
a blunt weaponoknal a stun vagy mi az csak ez embereknel muxik vagy a sotetelfeknel is?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

magus
lvl 10 nel meguntam, hogy ugyanaz megy, minden elerhetetlen, es kurva gyenge vagyok😄

MaDFoX
Egyebkent valamikor elokerult hogy vannak-e high level karik a JOB-on. Itt egy, bar a kep keszulte utan par oraval torolte egy GM, mert "PK Rush"-ja volt a gazdajanak (megint...)

Laza
File...Setting...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
koszi

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem.. ott irtam cimet az elobb...
a Socks programnak a SETTIGJEBEN kell megadni

MaDFoX
jah... 😄D

LSC
MaDFoX
Laza mailban jo? 😉

Kell meg kerni vkitol proxit? Vagy hogy megy ez?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kosz, amugy aszerint csinaltam mindent.
Program Setting beallitast meg nem talaltam.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

www.cracks.am
nem teljesen a legujabbra van de pachelte legalábis azt irta...
Laza
tud vki adni torest ehhez a SocksCapV2-hoz???

Laza
nekem ez van:
217.219.79.226:1978

de allitsd be a direct connectbe a 3. szervernek a cimet

Laza
par oldallal odebb vannak kepek...
a Program Setting beallitasainal kell megadni

Ezeket hova kell beirni?:
Japan proxy:
218.44.159.3:1978
vagy
61.199.188.115:1978

LSC
Miért van az hogy a chat nem mûködik a gameban? Nincs ott az író sáv.

Laza
Magyar Lineage2 Site UPDATELVE van...

MaDFoX
Most megy frankon, csak sokan nem direktben jatszanak, hanem vegig proxyvan igy nem tudsz belepni a proxyra... ...varj kicsit vagy probald masikkal... :C

Megy most amugy a game vagy miert nem csinal semmit loginolasnal?

krob
Ennek az aljan vannak a linkek ott keresgeld meg mi is vagy es milyen skilled van/lesz:
ez egy regi klanforum😊

Nem baj hogy nem mesz bele, csak a landzsamat ne szold le! 😊

Tudom hogy igy van😊 Vki kerdezte hogy olhet-e pirosat buntetlenul, annak valaszoltam(azaz probaltam, csak nem jott ossze😄)

lineage2 info oldal1
lineage info oldal2
Laza jó az oldalad, szerintem ezt a két lineage2 oldal linket is fel lehetne rakni hogy okosodjanak a népek.
MaDFoX
Hurricane: A lila PvP mod ide vagy oda fehernek szamit, piros akkor leszel ha megolsz NEM pirosat... ...szoval egyedul a piros a hunyo (meg persze a Duel Arena-k) 😄DD

LSC
Azért nem megyek bele annyira mert ez a beta úgyis megszûnik és nem hiszem hogy elõfizetnék.

LSC
a fighter ork milyen speckót használhatott ahhoz? A most elérhetõket számomra biztos nem. Szerinted?

Tudna valaki segíteni proxy programmal kapcsolatban ,mert a másikat nem engedi felrakni.
krob
Nem igaz,ezt csinaltam bratyo😊
De mar leirtam az elmenyeimet, elonyt hatranyt egyarant, mert az igaz, hogy szopni is lehet vele...
#4736 hozzaszolas
es kornyeke

HUNrricane
Ezt nekem írtad?
Csak akkor lesz karmad ha fehér playert ölsz meg.
Ha pirosat(PK) és lilát(PVP mód) akkor nem leszel piros és karmát se kapsz.

Majd felébredsz!

Ha soloban spearelsz az azer nem jo mer ha 2-3 szinted koruli nmy jon rad 1xe hiaba sebzed mind3at, kb 5mp alatt meghalsz😊

Nem, semmi karod nem lesz, de ne legy abban biztos hogy meg tudod olni😊

krob
#4736 hozzaszolas
es kornyeke egy kis izelito spearbol, ha kerdesed van es tudok, szivesen elmondom a tapasztalataimat

krob
Te el sem olvasod, hogy a karaktered milyen skillekkel rendelkezik, vagy fog rendelkezni?
Szerintem ez a minimum lenne nem?
A spearre meg nem mondhatod, hogy szart sem er, mert nagyon hasznos fegyver. Elonyokkel es hatranyokkal termeszetesen...

Lol, a dobas ugy tokeletes l2-be ahogy van. Meg 1 olyan jatekot sem lattam amelyben kb 100 ora jatek utan ugyan igy megbecsultem volna a penzt mint itt.
Diablo, lol, arra sem volt ido hogy a penzt felszedjem😊)

A leaderseg viszont tenyleg szopas😞

LSC
magyarán így szart nem ér.

LSC
Valami speckó mozdulatot én is láttam már a csávótól az is fighter volt de nekem nem müxik egyik sem vele.

LSC
hülyeséget mondtam sry

két szörnyet
De van ma én is láttam egy srácot és egyszerre kettõ szörnyet ütött a lándzsával.
LSC
meg valaki mondta hogy a spear-oknak területi hatásuk van. HÁT A NAGY TÚRÓT. Ha nem tudod biztosra inkább ne mondj semmit.

LSC
qrva élet megvettem egy short speart az összes pínzemért és nem müxik vele a power strike. Milyen speckó támadás lehet ehhez? mert ami van egyik sem müxik vele.

Fent a link. ott meg a Proxy kell majd beüzemelned
Az a gondom hogy tegnap megszakatam es azota nem rezzen a jatek. Beirom a jelszavam de nem lep be megprobaltam ujra telepiteni az updatet sem inditja el pls help.

the world is mine

Laza
mi baszodott el?