Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
A crack rossz Laza tedd vissza az eredeti fileokat...

Nexushun: Direct be van allitva ugye?

Sanca: kapcsold be a sockscap logjat az osszes eventtel es lassuk mit csinal...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Én bent vagyok nem jól csináltál valamit.
megoltem egy ricenseot😮

Hm. Akkor lehetseges hogy nalam az idaig felsorolt proxyk kozul 1 sem megy??

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cactus
Ha eltunik a szoveg loginnál akkor tutira kell neked is proxy. Windózba nem kell semmit állítani, mindent ugy ahogy a weblapon ki van írva!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Nemlehet hogy a proxit engedelyezni kell vhol windozba vagy mvi ilyesmi?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

toMpEr
nemertem minek kell megcrackelni egy ingyenes programot...

En beirogatom a lingit passt, loginolok es nem csinal semmit, meg a 2 betud sziveg sincs ott.

Milyen sockcap crack?

Gludio-ban vagyok és nem tudok megmozdulni olyan laggos. Nektek is ennyire gáz a város?
Ha jól tudom akkor a varázslat erejét növeli 75%-al és a varázslás sebességét 25%-al.

Cactus
A ket betus japan krixkrax asszem a ban. Akkor probald masik proxyval :]

magus
pk rush ammemgmi?

A spiritshot mire jó?
Lehet hogy tele van, egyébként nekem a tegnapi sockcap crackel nem ment fel csak simán...
Akkor viszont nem tudom mi lehet😞(
Én se értek sajna ehez .(

Laza
hat nyomok egy RUN-t .. elindul a game .. beirom az Id-et es pass-t .. es tovabb nem megy .. megjelenik lent az a ketbetus krix-krax

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nyomogassátok a Log in-t meg várjatok vele!
Nem mindig müxik rögtön!

Cactus
#5249 nekem is felment...az a fõ baj, hogy sokan nem állítják be a directet 😞

Hol akad el?

Nekemse megy semelyikkelse sajna😞(

Laza
probaltam es nem muxik 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

#5249--ezt próbáltad?
Nekem müxik!

Nem nem...
Ez a két kép nem ugyanabból a körböl van! Volt még közte egy vagy kettõ asszem.
Meg négyszer kell, hogy rájuklõjek spirittel. De még pihenni se kell, mert a sok futkosásban felmegy a HP-m meg a manám is. 😊
De ez így tökre gazdaságos, mert egy kör (10-15 lirein) olyan 120 mana meg 8 spiritshot ami kb 120 adena.

Laza
Hali!
Nem Laza vagyok hanem Gogo .. tud valaki proxyt ideirni mert egyik sem muxik amit eddig proszaltam. THX

Hm nemertem. Kinyirtal 13 lirient, es leptel 6%-ot?
Meg 1 lirien bepurcan 150 dmg-tol?

Cromac Mac Art
jól nyomod...😄

Akkor most nekem jön két instant kép az elmúlt fél órámról! 😊

Ki hitte volna, hogy ezek ennyire akarnak! 😄

😄D

Upsz! Bocsesz! Elsült a kezem! 😄

Acro
Csak egy pár instatn kép a tegnapról:

HIT 'N RUN

Khold- 52 SR

Crazyn
a blunt weaponoknal a stun vagy mi az csak ez embereknel muxik vagy a sotetelfeknel is?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Cactus
ahh, most megint karbantartanak.....

Cactus
SZVSZ a pk mindig is etikátlan volt és az is lesz. Én pl. jobban büntetném, mert ez semmmi ami itt jár nekik. SP/Adena levonás, vagy mitomen mi. Különösen akkor ha szintjénél 5-el vagy annal kissebb embereket gyilkolászik.

Birk@
nyah szal hogy lehet jobbá tenni gy fegyvert? 😊 Mintha valaki mondta volna, hogy törpe tudja

Birkus Maximus

Jockey
LSC: lehet nbem ártana elolvasni mivel játszol néha
spear területi damage hazsnál, az hogy power strike-t nemtudod nyomni vele azért van mert se nem blunt se nem sword kategoria a fegyver
ajánlom mielõtt bármit is megvennél nyomj rá egy klikket és kiirja a sebzéstõl kezdve mindent, valamiunt kiírja a fegyver típusát is, ha nem stimmle a skilljeiddel akkor elejtsd el..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én már játszok 😄
218.44.246.244
1978

De nálam ez nagy szó! 😄

Birk@
ha igen milyen proxival? 😊))

Birkus Maximus

Birk@
próbált valaki ma már jáccani?

Birkus Maximus

Yeah, én meg már egy csomót...
(és néha a mocsárba vesztem)

http://gaborszantai.co.uk/

Yeah...
Kinyírtam egy Black Willow Lurkert 😄D

http://gaborszantai.co.uk/

Crazyn
a palus knight lvl24-en kapja az uj skilleket lvl20 után 😄

Bocs de az éjjszakát a BIX-ben töltöttem, egy szerver kakukk miatt, most értem haza, privekre válasz ment, stb..

MaDFoX
Yv@n pls! PM! |)

MaDFoX
Ket ujabb proxy a listara:
218.44.246.244:1978
213.213.208.173:2280

MaDFoX
??? mi van lvl24-en?? Nem a 25-ot kell varni nagyon? 😄DD

Crazyn
végre lvl 24

MaDFoX
Parszor lattam mar hogy egy egy ilyen PK bubust lenyomnak a playerek... ...ha nem o tamad eloszor es tobben is mennek ra akkor vagy elszalad vagy ott marad -- fekve... 😄
Napersze lehet hogy en ilyen vanujkardommindenkitlegyakok kiskocsogoket lattam... nem hardkoor betegeket... 😄

toMpEr
hat ha magas szintu vagy akkor hiaba tamadnak meg a playerek, az npckkel meg nem nagyon kell talalkoznod

MaDFoX
Ha PK-val nyirnak ki akkor a viselt cuccokat nagyon kicsi esellyel dobod, mig ha vki piros akkor ugyanez forditva igaz, azaz viselt cuccot nagy valoszinuseggel dob. Az NPC-k uldozik, nameg a playerek is, szoval nehez dolga van inkabb hatranyos mint elonyos meglatasom szerint... (a stat amit lattam 618/423 karma 99999+) ez beteg mar... :S