Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
orankent lacc elszaladni 1-1 pkert de engem meg egy sem bantott, pedig hamar megolnenek. lvl2-n meg mikor keltireket oltem volt 2 pk akik egyutt jottek ram, de azok olyan noobok voltak hogy siman visszaszaladtam a hidon😊
foleg SW gate aljan minidg van 20-25 ember aki egy helyben all, szokott koztuk 3-4 pk lenni de csak azt bantjak aki meguti oket. Multkor az egyik idezett egy unikornt es azzal ilyezgettet egy orkot de nem olte meg😊
en meg csak DE vs elf rivalizalast lattam, de az is fun szinten foleg cseten zajlott le😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
{'connected}
{'exec "Evil Plan Against Europid Humans #1"}
** Bannoljuk az összes nem japán hostos playert! **
{'status "Evil Plan Against Europid Humans #1" -- FAILED -- Reason: They're using proxy servers}
{'exec "Evil Plan Against Europid Humans #2"}
** Adatok késleltetése szándékosan a nem japán hostos playerek felé, akik megunják és elmennek máshova tesztelni.
{'status "Evil Plan Against Europid Humans #1"} -- IN PROGRESS -- Experience: Few of them left to NACB, but they still using our system}
{'Shut down all Server}
-- FAILED -- Reason: You have no rights to perform this action, and your host is HUNGARIAN!

\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ferro a 33 as elf vagy mi
meg laza is
vagy nemtudom
mindketto csaj
vagy nem?
nah mind1
lényeghogy sajt
A többiekrõl nem mondok semmit, ök eldöntik majd, hogy belefér-e 10% exp vesztés.. 😊
Majd felébredsz!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hangyavar, neonfenyek, reflektorok, hosszu sor elotte, ket kopasz fullizom hangya all a bejarat elott femdetektorral:
-belepo egy resu scrl, van eles targy maganal, hmmm hosszukard? Na mindegy menjen...
-belepo? rendben. Van eles targy maganal? Nincs???! jah konyv... bemehet...
Odabent buli kifaradasig, poisonerek toljak a narkot, kozben az ant-ant-tenusz zenekar huzza a talpalavalot... 😄DD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
daBear lvl22 artisan alulfejlett humaniod de nem TÖRPE !!
Debob - Lvl 2 Wizard
Egyebkent avass mar be minket miert van a bogyodben her majesty annyira????? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
De menjunk, az arcaba kacagok es szemkozt kopom... 😄DDDD
Csinalok shotot ahogy meghajlok elotte, addig tartsatok tavol a guardian antokat... 😄DDD
De a Guild Wars a grafikajaval, az alkotokkal es nem utolso sorban azzal,hogy ingyenes lesz nalam mar most tuti befuto😄
Megkernenk mindenkti aki jonni akar a RAID-be irja ide a karija nevet, szintjet, kasztjat, klanoknal eleg ha a leader leir mindenkit. Csak hogy nagyjabol lassuk mire is szamithatunk.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Get a Pet quest.Ugy csináltam mint Laza oldalán + Taiwan guide(tudom a válaszok kevervevannak és a kérdés sorrend is)
De 4 kérdésnel kibaszott és nem kaptam semmit
pedig jo választ adtam.
HELP
Ugye mivel az uropai szerver kérdése még lezáratlan, ráadásul minimum több hónapos csúszásról lsz sdzó meg kéne beszélni, hogy az elõfizetni vágyók az amcsin nyomják, vagy ne?!
Birkus Maximus
Meg azota taktikat valtoztattam, ha vki ul a kozelemben es eppen van egy kis nelkuluzheto MP-m, repul neki a soul shield 😄 (ki tudja...) 😄D
A bal also reszt nezzetek... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mitutottekezekmeg?
Az már más kérdés, hogy nem volt NH, és senki nem mentett meg 10%tól.

\"There is no respawn or load game in real life!\"
(a társaság vezetését megkönnyítené) bár már az is elég lenne, ha csak a party-leaderek tudnának egymással kommunikálni,ugyanakkor mindenki más hallhatná az utasításokat....már csak azert is jó lenne, hogy megakadályozuk az egyéni öngyilkos akciók és a káosz kialakulását...(sztem ez az egyetlen lehetõség egy jól összehangolt támadás lebonyolítására)
mellesleg a fõ-leadert (Ferro-t) sem fogom irígyelni...nem lesz kis feladat ennyi embert egyszerre mozgatni...olyan mint egy real time stratégia...😄
mellesleg az amcsik se szemetek... ma pl 2 pk le akart gyakni, de mind a 2 alkalommal 4-en siettek a segítségemre, és eltettük õket láb alól...
általában kapok shield varit is tõlük
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
Mellesleg a "szemet japok": kb 2 napja felelesztettunk egy oracle-t meg a tarsat, ott ahol jatszunk, azota ha meglat minket tolja az empowert, meg minden vackot (a tekercset azonnal megadtak, ha jol tudom) 😄
vagy
Van egy randa bug a jatekban, ami miatt nem lehet latni a MOB-ot, lathatatlan ellenseggel pedig nehez harcolni... ...neha senki sem latja, neha paran latjak csak... volt egy eset amikor senki sem latta a tarsaim kozul en futottam cikkcakkban kinden iranyba mint a bolond, egy "szemet japo" egybol dobta a "NH?"-t (Need Help?), minden teketoria nelkul jott segiteni az "y"-ra, valoszinuleg megmentve a -10%-tol...
Es meg lehetne fokozni a csillagos egig (a japanok nam szemetek). VISZONT van par jatekos es par hely ahol ezek koncentralodnak (ilyen pl a Ruins of Grielf), akik egyszeruen kocsogok (nem csak kulfoldiekkel!). A sok adena odavonzza Aden szemetet... ...nincs mit tenni...
Ne iteljetek ezekrol a jatekosokrol! 😄
Megertem en, hogy csabitani kell az embereket, ha nincs kivel jatszani a closed betaban, de ne dezinformaciokkal. Megegyszer es utalojara:
A JOB ES A NACB UGYAN AZ! Nem gyorsabb az ork saman, nincs benne tobb mob, quest, item terulet stb. 1-2 het es vege es torlik a karikat es kezdodik az open.
A RAID-re pedig tessek jelentkezni/jonni, lassan-lassan meglesz az idopont is, ami szinte biztos, hogy este 6 korul lenne az idealis mar csak a datum a kerdes😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Guild Wars