Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NA HA MAR EZEK A DOGOK NEM ENGEDNEK A MASODIKON CSINALTAM VMI HASZNOSAT AZ ELSON:

Na jó ennyit nem ér az egész. Este még visszanézek és remélem addigra letisztulnak a dolgok.
milyen pr duma? osztod az észt, hogy reggel óta nem megy a 3as, közben flottul mûködik. Annyit mondtam, hogy itt még nem találkoztam 1 piros karival sem, viszont a 2-esen az elsõ 15 percben 4et is láttam. És Csak azért játszom ott, mert speciel jobb, mint klikkelgetni a Siegheartra.
Nem marketingelem, mert én is visszamegyek a 2esre, amint jó lesz.

Nem marketingelem, mert én is visszamegyek a 2esre, amint jó lesz.

Én most már maradok a 2esen, majd ha lesz az új szerveren transzfer, akkor lehet hogy odamegyek.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
heheheee
a gameben testinget ir ra
a gameben testinget ir ra
A 2-re Testing van kiirva. A 3.ra be tudam lépni de most ennek semmi értelme a fele társaság itt van a másik meg ott...
lehet hogy online de annyira full hogy a szerver oldalán csordogálnak ki a playerek 😊
Akinek piros a neve azt bünti nélkül le lehet csapni? És ha lecsapom kapok érte valami extrát?😛
V9ykn8_TZL0
elkurjak a vasarnapomat😞
majd hetkoznap, mikor melo lesz es nem gametime, akkor lehet jatszani😞
majd hetkoznap, mikor melo lesz es nem gametime, akkor lehet jatszani😞
bazki birom az ilyen osdi pr dumakat😊
fuu ahol ti vagytok hot szar, gyertek at ide mert unatkozom😊
ezt ki eszi meg szted?😊
fuu ahol ti vagytok hot szar, gyertek at ide mert unatkozom😊
ezt ki eszi meg szted?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
a hivatalos oldalon a 2es online!!!!
én a ketztes szerveren az elso 15 percben legyaktam 4 piros nevût... Itt viszont még egyet sem láttam.
3ason DE mage vagyok😄
3ason DE mage vagyok😄
Ennyit arról hogy jól felmérték a piacot az NCSoft 😊
azért az érdekes hogy ugye a login szerver az itt is valszeg 1 külön masinya, mint a japcsiknál, és ott soha nem fordult elõ, hogy ne lehetett volna belépni elsõre a szerver választásig.(kivéve ugye ban...) legalábbis nekem
megy a halál fsza, majd átmennek a külfödliek, én nem, fogok lépegetni a szerverek között😄D
๏̯͡๏﴿
Jöjjön mindenki a 3 (Kain)-ra azon kevesen vannak es be is jön !
jó de melyik topicban....
www.lineage2.com, ami a hivatalos oldala, ha esetleg meg nemtudtad volna😊
bazeg hihetetlen milyenek vagytok, mint egy rakás 2éves 😊 GOndjuk van, csinálják a szerver, lassan kész is lesz és akkor jácchatunk tovább 😊
Ne szóródjunk már szanaszét a szervereken csak azért mert az 5 perccel korábban elindul
Ne szóródjunk már szanaszét a szervereken csak azért mert az 5 perccel korábban elindul
Birkus Maximus
hol tárgyalják?
el kell szomoritsalak, de a 3as reggel ota nem megy, 2es mar ment de testing van 1 es megy elvileg csak, so sikert😊
Apam mit kap az NCSoft a hivatalos forumon nagyon jo😄
Egyebkent a TW vagy Koreai betanal ugy csinaltak, hogy mikor a 11 es 12-es server bejott at lehetett vinni a karikat. Talan itt is ez lesz.
Egyebkent a TW vagy Koreai betanal ugy csinaltak, hogy mikor a 11 es 12-es server bejott at lehetett vinni a karikat. Talan itt is ez lesz.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Jaj ma (mikor még ment), legnagyobb élményem: látom valaki ordít be csetbe, hogy paypal-on keresztül fizetett 50$-ért ad cserébe 400 adena-t...mondom ez nem lehet igaz...
Ha ezer emberbõl egy játszik MMORPG-t és abból minden második kipróbálja a Lineage2 amcsi open betat az akkor is
háromszázezer player 😉 Szal egy serverre jut százezer ember😛
háromszázezer player 😉 Szal egy serverre jut százezer ember😛
V9ykn8_TZL0
öcsém remélem nem kezdenek el törölni pléjereket a 2esrõl, hoy bírja a strapát😄
๏̯͡๏﴿
meg ugy gondoltak hogy több ember tud japánul, és jó neki a JOB....