Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy mar beteges hogy mindenhova ekezet nelkul irok, de ugy latom ti is...😄
monjuk nekem kihallatszanak a hangok ide is a jatekbol szal ha nagyon nyognek eszreveszem...😊)
most már indítom a böingeket nincs kegyelem!!!
dzsonesz
figyelni kell mert lassan unalmukba elkezdenek pkzni az amik sztem😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

bazz nagy nehezen elkezdek játszani másfél óra szenvedés után erre meg eltûnik az összes monsta meg npc LOL!!! Ez már botrányos!
dzsonesz
nekem jolsn rol jolsnHUN ra változott

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

MaDFoX
Ahhhahhahaaaa!
Bent vagyok csak a MOB-ok maradtak ki de jott ez:
Birka/Yv@n mi a jatekban a nevetek ki szeretnek probalni vmit!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

dzsonesz
mostmár komolyan elmehetnek a PICSÁBA!!!!

hpzolee
en vagyo kaz megnt a fáraszto kérdéseimmel- lejön l2prelude.exe install (természetesen regeltem mar magam) és annyi? vagy meg kell valamilyen filet leszedni hozzá?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

dzsonesz
ja siman be tudtam lépni de minek?
nincs mit csinálni😊

dzsonesz
megint király a szerver 1 fb monster sincs lehet gyönyörködni a tályban

frankó, most meg lehalt npc szerver, eltünt minden 😄

MaDFoX
Nahh akkor megint nyomozgattam:
Update szerver: 65.205.186.71
ID szerver: 63.110.21.98

Utobbi eleg sokszor nem valaszol a pingre ergo nincs belepes... ...mint most sem... :CCCCCCCC

Birk@
MÁR MEGY 😊

Birkus Maximus

MaDFoX
semmi...

MaDFoX
vara=fara

tonkretesz ez a varakozas

MaDFoX
Jolsn? teged? (ha azt irod igen, felakasztom magam! egy vigyorgos vara a kasza melle...)

MaDFoX
DE a jatekba akkor sem enged be... :CCCCC

már be is másoltam...
én is már le is szedtem...😊
dzsonesz
ááá komoly akkor proba😊))

MaDFoX
A linken jobb gomb, save as, termeszetesen...

Juj gyerekek de durva :d ezt szûrésnek tették be szerintem, megunja a sok player és megy aludni :d most 1 klikk mindenhol, és elsõre bentvoltam 😊

Ritka ügyes amúgy mind...meg kitalálnak mindeféle idióta fasz versenyt is hogy az elején, mikor még azt se tudják mit kéne csinálni hogy talán mûködjön is a gém, ezermillióan lépjenek be, mer ugye ezt vonzza maga után a hülye reklám, hogy gyorsan lvl20 meg mindenszar...aztán meg ott vannak hogy nem megy az egész mer nem bírja...
hpzolee
aszzzonggyyya kinyirom mind

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

MaDFoX
Nesze Yv@n elrontod az anti-unatkozos jatekot... 😄D
Szoval nem hack es csalasnak sem erzem, mert barmikor megnezheti mindenki az adatbazisokban egy leny szintjet illetve hogy agro-e vagy sem (ez a kepen nem latszik de azt is irja 😉 )
Az eddigi meglehetosen rovidke teszteles alatt jol mukodott, de fontos megjegyezni, hogy okozhat esetleg problemat...
Ezzel a file-val felul kell irni a jatekban levot (amit elotte el kell menteni termeszetesen). Utana a jatekban az NPC-k (MOB-oknal is) neve mellett megjelenik az eddigi adatbazisokban fellelheto szintjuk es hogy ha agresszivok az is! 😄
Sok szorakozast! (SEMMILYEN felelosseget nem vallal senki semmiert! 😄 )

Jééé tudok írni ide...még ilyet!?
Tele van a faszom az összes amcsival!!! Bemegyek kinyirom mind...
dzsonesz
legalább annyit irnának ki h meddig tart vagy valami...

dzsonesz
már kezdem unni mi az annyukat szarakodnak eddig??!!!

Szerintem felesleegs kapkodnod, ráérsz bõven, mire beenged szerver, jó alaposan átgondolni 😄

dzsonesz
most semmilyen javaslattal nem mennel semmire ugyanis áll a szerver

hpzolee
izé na szval aanyi is eléglenne ha linket adtok merre keresgessek

hpzolee
Ahh mindjárt lejön US 😄 addig pár elönyös javaslatot tudtok mondani hgy behozzam lemaradásom?(olyankra gondolok hogy questek, ja és humannal leszek(varázsloval vagy mivel 😊 )

MaDFoX
Nem tudom igaz-e, de egy szervert bevinni abba az orszagba nem olcso mulatsag az biztos!!! (ott megvenni biztos olcsobb, de minek ha van olcso tajvani szerver) a savszelesseg meg szt minten draga, itt akar gigabites kapcsolat is elmegy szerverenkent... 😄
(nezzuk csak: kb 40kbit(5k/s) 1 user akkor 20000 user 780Mbit...)

Fincsi, szerintem lv kiíratást beírhatod ide is nyugodtan, nem sértessz meg vele senkit 😊

Ez nagyon pletyka mert akkor meg miért van pénzük halom nyereményre meg reklámra? Persze biztos nem annyi az a nyeremény mint amennyit kérnek havonta az amerikaiak, lehet.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

MaDFoX
Naahhh addig is mig varunk, a mai nap tema-kepe:

Sorbanallas fegyverert kezdovarosban...

Es egy unikum, aki rajon mi az erdekes a kepen (IQ teszt), es erdekli hogy csinaltam, PM-ezzen, megmondom hogy kell... 😉)

Az 1 es és 3as szerverekbõl kivettek alkatrészt, hoy üzembe helyezzék nekünk a kettest 😄

Ferro_TwL
Inkabb europaba kellett volna hozni, mondjuk nemetekhez. Ott nem lenne ilyen gond (csak ne nemetul menne😊

En is megyek aludni jo8 mindekinek. Holnap meglesz a klan akkor, aztan gyorsan hajtani kell a lv1-re, szoval mindeki gyujtse apenzt 45k/kopf.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Na én is megyek aludni, ennyit a játékról. Legközelebb csak hétfõ este 8-9 körül leszek a játékban...

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Scarabe
😄 Mostmár mind a 3 Offline.. GG

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

Scarabe
Nah én is meguntam a várakozást! Megyel sLp! Majd holnap több energiám lessz játszani! ^^ Yo8!

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

dzsonesz
jo8

Acro
na jó8 mindenkinek..Én már nem bírok tovább várni.
Majd holnap délelõtt😊

Khold- 52 SR

gPROject
amedig nem megy ez a **** nézek inkáb filmet, hamár fent vagyok

gPROject
thx!

MaDFoX
Belso info (inkabb csak pletyka) de nem a szamitasokkal volt a baj hanem a koltsegekkel... mig japanban meg koreaban jatszva kifizettek 6-8 szerverre valo savszelesseget az amerikaiknal a harom szerverre valo is csokkentve van mert kedves hamburgerzabalo barataink komoly penzeket kernek mivel nem amerikai jatek... :SSSSSS (mondom, csak pletyka - de akar igaz is lehet)!

Crazyn
Az a poén, hogy a Horizons-t láttam az 576kb boltban dobozos kivitelben, de a trial-t meg nem tudtam megnézni, mert azt írta a suport, hogy magyaroknak nem megy 😞

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Count Adyn
A sieghardt egész este offline lesz vajon? Mire 6 óra után megjön az acc. om elszáll a szerver. fasza

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"