Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityogo2
boccs, ez kicsit off, de sztem fun 8)
Egy programozófeleség naplója

Augusztus 16.

Ma megismerkedtem Gyulával. Gyönyörû, vibráló zöld szeme van. Azt mondta programozó. Az jó. Én imádom a programokat. Egyik buliból a másikba. Bárcsak összejönnénk!

Augusztus 21.

Összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Napfény, vízesés, szomját oltó szarvas, s mindez az egérpadon volt, amire feküdtünk. Közben a derekamat egy kicsit nyomta a monitor, de amikor a Gyula megmondta, hogy 14 colos, akkor arra gondoltam, hogy inkább kivárom a végét. Szegény Gyulám eléggé suta. Mikor kérdeztem, hogy mit keres olyan sokáig, azt mondta, hogy az inputot. Mikor megtalálta, hogy legközelebb könnyebben menjen, alkoholos filccel a hasamra írta: "click here". Remélem, hogy nem valami disznóság.

Szeptember 2.

Imádom Gyulát! Különösen azt szeretem benne, hogy pislogás nélkül képes végignézni egy egész Híradót. Azt mondta, hogy ha igazán szeretem, akkor levágatom a hajamat. Levágattam. Most már szerelmünk legszebb pillanataiban is látja a fülem alatt a monitort. Sajnos ezekben a pillanatokban a Gyula rendszerint lefagy. Engem idegesít.

Október 14.

Ma összeházasodtunk. Eljött a Gyula összes barátja, mind programozó. Ennyi szemüveget csak az OFOTÉRT kirakatában láttam. Kicsit kínos volt, hogy amikor alá kellett volna írni az anyakönyvet Gyuláról kiderült, hogy nem tud kézzel írni. Még szerencse, hogy a szomszéd szobában volt egy billentyûzet, hamar odakanyarította: Zsül. Így szokta aláírni az emiljeit. A nászéjszakáról a Gyula késõbb úgy nyilatkozott, hogy ez volt az életének a legmámorosabb éjszakája.
Ugyanis végre sikerült interneten keresztül végre bejutnia a Columbia egyetem egyik titkos könyvtárába.

Október 16.

A mézesheteket Amerika fölött töltöttük. Gyula nagyon kedves. Minden nap megmutatja egyenes adásban a mûholdképen, hogy milyen az idõ Amerikában. Tudtad, hogy most Visconsinban 13 celsius fok van? Hát nem tudtam.
Nagyon izgalmasak a mézeshetek.

November 4.

Unatkozom. Vettem egy papagájt. Van kivel beszélgetnem.

November 11.

Ma megpróbáltam felhívni Gyula figyelmét rám! Vettem egy nagy levegõt és fekete csipke bugyiban egy vízilóbõr korbáccsal a kezemben a képernyõ elé álltam. Láttam, hogy észrevett, mert pislogott egyet.
Elmosolyodott és még meg is simogatott:
- Na jól van – mondta - megmutatom neked a szado-mazó kislányok piknikje címû honlapot!

December 2.

Ma váratlanul áramszünet volt. Hurrá!! Gyula kedvesen simogatott gyertyafény mellett. Piciket harapott a fülembe és halkan suttogta:
- Kérhetek tõled valami szokatlant?
Boldogan bólintottam, és négy és fél órán keresztül tekertem neki a dinamót.

December 13.

Már beszélnem sem kell. A papagáj állandóan csacsog, Gyula meg rendületlenül felel neki:
- Igen, szívem!

Január 4.

Kezd elegem lenni Gyulából. Egy utolsó kísérletet teszek. Egy óriás plakáton láttam, hogy egy nõ hátára tetõcserepek vannak festve. Vásároltam egy csomó festéket és egy fél nap alatt egy komplett billentyûzetet festettem magamra. Gondosan ráírtam mindent. Kontrol, tab, alt, delete, sift stb. Gyula mosolygott. A control alt dellel törölte a programot és visszaült a saját gépéhez. Betelt nálam a Wincseszter. Ez vért kíván. Betelt nálam a pohár!

Január 5.

Éva barátnõm - a férje szintén kompjuter idióta - kioktatott. Rettenetes gyilkosságra készülök. Beállítottam hajnali fél négyre a vekkert, csendben bekapcsolom Gyula számítógépét majd gondosan begépelem: "format C".
Ha-ha, ha-ha. Ezzel az a hülye masina majd mindent elfelejt.

Január 6.

Fél négykor keltem, de Gyula természetesen ott ült a gép elõtt. Az ágyamba dugtam a papagájt, felöltöztem és elhagytam Gyulát.

2012. augusztus 4.

12 éve nem láttam Gyulát. Azóta Istvánnal élek. Õ nem programozó. Rendszergazda. Szükségem van tehát a fekete csipke bugyira és a víziló korbácsra. Elhozom õket Gyulától. Szerencsére a zárat nem cserélte le, s már az elõszobából hallottam, hogy a papagáj szüntelenül fecseg, Gyula pedig mondja neki:
- Igen, szívem.

Ide mit kéne írni?

Ja és mivel mindenki DE én inkább Orc Shaman melett döntöttem.Mad ha esetleg adnal tippeket privibe azt megköszönöm BÁCSI =D

Én már átmentem 3 asra,mert játzani akarok nem pöcsölni =)

daBear

pityogo2
õ 3-ast mondott....

Ide mit kéne írni?

pityogo2
én lhet, hogy átmegyek a 3-asra madfoxal gamelni, vagy valakivel. sztem én mostmár DE leszek.

Ide mit kéne írni?

Ferro_TwL
Vazze Mad te mondad az elejen, hogy 2-es server. Mivel az EGESZ klan ott van en at nem megyek se 3-ra, se 4-re (esetleg ha lesz karakter transzfer a 4-re akkor lehet).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Sziasztok! Bár tudom hogy a magyarok oroszlánrésze a 2-es szerveren van, én oda szinte soha nem tudok beloggolni, ezért részemrõl maradok a 3-as szerveren most már. Jó kalandozást mindenkinek! 😊
Ma alkottunk egy mmorpg levelezési listát, akit érdekel, iratkozzon fel rá, bár szerintem a lineage2-nek külön lista kell majd.
A link: mmorpg levlista
pityogo2
miez?

Ide mit kéne írni?

Lynx_TWL
😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
NEMTOM

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
áááh acces failed menjen má csába😄

๏̯͡๏﴿

pityogo2
?

Ide mit kéne írni?

Lynx_TWL
sry én már letöröltem a reges méleket

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
faszom nem tok belépni

๏̯͡๏﴿

pityogo2
akkor most melyikre kéne átmászzni mad?

Ide mit kéne írni?

Ottto
Nem tud valaki átpasszolni nekem egy fölösleges cdkeyt?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

shala
amugy most nekem müködik a kettes

non potest pluere aeternum

shala
én iott tartok hogy lesz még egy szerver, de én hülye vgyok ehez, ugyis utánad fogok menni,akármelyikre mész .D

Lynx_TWL
lehet hülye kérdés, és NEM nem olvastam át az 500 ma termelt hozzászólást (lehet hülyézni idiótázni😊
szal most már van 4es szerver, vagy tudni,h ogy lesz am holnap vmi???
"most mindenki atrohanjon a 4.-re"
merte bbõl azt vontam le,h ogy igen van😊

๏̯͡๏﴿

shala
nekem a kettes sem müködik mostan, nektek igen?

MaDFoX
True... ...csak nem akarom hogy most mindenki atrohanjon a 4.-re ami meg majd azert all mert a Kaint backupolja... 😄DD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Lynx_TWL
kurvára mind1 már, hogy melyik server mit csinál, és mi a neve, ha mindenki a 2esen kezdett😊

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
Meg mindig szegeny megtevedt ertetlenek vagyunk:

Szerverek (ahogy azt mar az elejen irtak - kiveve egy lapot (es termeszetesen ennek alapjan valasztottuk a szervert) szandekosan irtam kozos tobbesben) 1. szerver USA 2. szerver USA BACKUP (azaz ha az 1. leall akkor a 2. segit be neki, szuksegszeruen meosztott teljesitmennyel, fileokkal. ugy nez ki a 2. le is all ha az 1. gyengelkedik, ezert a sok leallas.) kozos adatbazisokat is hasznalnak egyebkent, ezert nem lehet pl ugyanolyan nevu kari a ket szerveren.
3. unofficial EU szerver (a 4. lesz a backupja majd)...
EZ IGY VAN!!! Mindazonaltal ez UNOFFICIAL elosztas, ezert van hogy vannak amikak a Kainon es franciak a Bartzon, de ez a felallas keremszepen... ...szoval ennyi... 😄
Nem a Kainert lobbyzom, pillanatnyilag pl a Siegharton nagyobb karim van... ...csak szeretnek eloszlatni vegre egy kis sotetseget... A Sieghart MINDIG le fog allni ha a Bartz-zal vmi gond van! 😄 JOB-on is igy volt, csak ott a Kainon voltunk igy nem volt feltuno, ha megallt maris mehettunk vissza (a 4. szerveren meg jol szoptak 😄D)
Kapische?! 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

shala
nem irnak semmi fontosat 😊

Lynx_TWL
na megint röpke 500 üzenet ma, ezt se olvasom végig

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
gl...

ne legyél néger😄

๏̯͡๏﴿

shala
engem sem enged fel játszottam két percet, gl

Crazyn
mér nem enged fel ez a kaka?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn

shala
van mindenem, akkor megyek a városba,, egyperc.

PhantomW
nevem phantomhu human mage vagyok
accountod már van?

The World is Yours

shala
shalaa, melyik fajjal leszel?
és a te neved?

PhantomW
ok ott vagyok a legelején mi lesz a neved?

The World is Yours

shala
fantom te is most kezded? akkor mehetnénk együtt szeritnem 😊
vagy valaki

PhantomW
végre sikerült ha nagy betüt irtam a nevembe akkor volt gáz
lehet hülye kérdés de hogy kell futni?😄
+hogy tudsz csak 1 valakivel privátba beszélni?

The World is Yours

shala
még nem játszottam naygon evvel,sazl nemtudom mi a fasz van és hogyan 😊

shala
na végre nekem is sikerült letöltenem, most kezdek egy de karit, 2 es szerveren persze, vki jár arra ?😊

pityogo2
8)

Ide mit kéne írni?

Gugger
gyere be atveszem a cuccaid ! 😄

PhantomW
azt mondja valaki meg hogyha csinálok egy karaktert utána mi a faszért nem teszi be a karakter listába??!!

The World is Yours

udv hazaertem

pityogo2
sztem csak 1 dolog, amely gátolja, hogy a játékos jól érezze magát.

Ide mit kéne írni?

Crazyn
végülis ez is egy kihívás 😊

pityogo2
de én már a testingek, meg dc-k, meg npc server leállások miatt untam meg... számomra így elvesztette az rpg jellegét, inkább csak kitudleghamarabbbejutniéslegtovábbentmaradni game.

Ide mit kéne írni?

Cromac Mac Art
en pl.8-tol 5-ig dolgozom, a hétvégéim meg 95%-ban foglaltak...

Cromac Mac Art
kulönben is mi van akkor ha lemaradunk egy kicsit..
lvl 75-ön ugy is utolerjuk oket..

Cromac Mac Art
nyugi lawa... kozulunk rengetegen lvl 10-13-asok (en pl. lvl 11 vagyok)...mi sem erunk rá egesz nap jatszani...nehogy már ezert abbahagyd...

pityogo2
hát jóvan, akkor énmeg asszem abbahagyjom a game... 😞
1. lagos geci
2. ami miatt kb 3K üzi született,
egyeseknek magyarok közül ugyebár semmi dolga, mindig tud játszani ha van, ezért nagyon elhúz másoktól. én pl ha akarnék se todnék most lvl 12-nél nagyobb lenni

Ide mit kéne írni?

Crazyn
szerintem is

Én tutkóra nem megyek át!
Én nem soká 17 vagyok szóval nem fogom elölrõl kezdeni!
Majd átmennek mások mi maradjunk szerintem!