Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehet neten fizetni a havidíjat akkor a CD kulcsot miért nem lehet megvenni?
V9ykn8_TZL0
SERIAL fog majd csak kelleni amit a játékhoz kapsz amikor
megveszed. Valszeg azzal kell aktiválni a régi accod.
Ez ilyen "Beta Testers click here to activate your accounts"
dolog lesz.
Nekem nem akar jönni az a siege video. Nem tölt.
--
Meg a siege is állat. Kicsit a LOTR-ROTK jut eszembe róla.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
ha rendelek netrol akor uj accot kapok es mi lesz a betassal??
remelem lesz vaami olyan lehetoseg hogy online kifizessem a jelenlegi accout es tudjak ra elofizetni, elvegre is ezt igertk nem?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
az accountod hogy játszhass.
Letölteni nem lehet majd, meg kell venni a játékot.
Meg kell venni a progit,és rá a havidíjj?
(mennyi lesz a progi ára?)
Khold- 52 SR
Milyen fõ szörnyek vannak a bétában ezek hol találhatók és kb milyen szinteû csapattal lehet lenyomni õket?
Már várom, legalább nem lesz ennyire híg... ;D
Nem szabad elfelejteni, hogy az NCSoft koreai ceg, az amerikai csapat csak a servereket alliotja fel es tartja karba es fizeti a GM-et. Na most vagy keves penzt adott az NCSoft az amerikai "kirendeltseguknek" vagy nagyon gyenge csapat jott ossze, de az biztos, hogy a Japan (vagy Koreai) szintet ok meg sem kozelitik. Nem hiaba ennek a jateknak a fo celkozonsege meg mindig Azsia, sajnos.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
megyek kajalni
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
akar texas is lehet .. akkor is 2 ora 20 😞(
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
sztem 90%-a a forumnak el fog tunni amint fizetos lesz
én elõfüzetõje vltam már pár mmorgp-k, szal utdom mi adörgés,d e tényleg elég gázos a helyzet, kcsit elszabták magukat, abban viszont egyetértek hogy a sírok 90%a fasorab se lesz chronivl 1ben, és nem azért mert kivágta a szerver 125or😊
én elõfüzetek rá tuti
close béta? na jah, gondolom nem volt ennyi payer ott
hakijön végleges verzio sztem semmi gond nem lesz, lekopik a bétamániákusok nagy része, és szépen menni fognak a szerverek is😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
...sot allando ingyenes jateklehetosegre is ad alkalmat.. de vannak member teruletek is!
www.runescape.com
es ha teccik neked akkor felajanlhatok egy 54-es szintu karit is.. 😊)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Mert warez gamerek es "open betarol open betara jarok" velemenye nem igazan mervado szvsz.
A masik meg,hogy mostanaban MMORPG folyik a csapbol is... jonnek szarok jonnek kurva jok. Az open beta errol is szol... nezd meg bejon-e. Sajnos ez az eles harc azt eredmenyezi,hogy elszallnak a szerverek mert joval elobb ki kell dobni a betat a konkurencia miatt, aztan majd foltozgatjak. pl a Horizons-t tele buggal adtak ki!! utana hetente patch es megis jopar player nyomja (magyarok is). Amig 1 MMORPG ingyen van felesleges sirni.. es ha a szerver osszeomlasra hivatkozva nem veszed meg tuti egyebkent sem vetted volna...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
..azt hiszem csinalom tovabb a tobbit 😛
Jon valaki boneshield kuldit csinalni?
aztán majd a kronikl 1 megjavít mindent 😛
nem szidtam oket edig en se, de ha csinalnak open betat, es elotte mar volt par orszagban, akkor azert tudhattak hogy mire szamitsanak.
szal az a 3 szerveres indulas valahol erthetetlen, az hogy log in szerver elszallt ertheto, de utana azt megcsinaltak elvileg, akkor most nem kene meghalnia ujbol
de ez csak en velemenyem es lehet rosszul latom😊
, hat mûködjön most is minden 😄. Amúgy meg valószínû mindkettõ. gamecrash is van, meg bug is van meg minden van. De ez hozzátartozik a bétához. Abban viszont igazad van, hogy örüljünk hoghy ottvagyunk 
Birkus Maximus