Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szoljatok ha be tudtok lépni mert nekem nem megy 😞
5 perce bentvagyok

semo1
Játszani akarok

Davidus
És nálunk mikor lesz megvásárolható a game? Õsszel? LOL
Ha lehet neten fizetni a havidíjat akkor a CD kulcsot miért nem lehet megvenni?

V9ykn8_TZL0

A beta accot fogod tudni használni, csak valszeg az a hosszú
SERIAL fog majd csak kelleni amit a játékhoz kapsz amikor
megveszed. Valszeg azzal kell aktiválni a régi accod.
Ez ilyen "Beta Testers click here to activate your accounts"
dolog lesz.

Nekem nem akar jönni az a siege video. Nem tölt.

--

Most nézem az LN2 TV cuccot, brutál ez a siege golem 😊
Meg a siege is állat. Kicsit a LOTR-ROTK jut eszembe róla.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Jockey
en csak azt nem ertem hogy akkor mi lesz az beta accountommal?
ha rendelek netrol akor uj accot kapok es mi lesz a betassal??
remelem lesz vaami olyan lehetoseg hogy online kifizessem a jelenlegi accout es tudjak ra elofizetni, elvegre is ezt igertk nem?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A játék ára kb 50 dollár, ez magába foglal 1 havi ingyen játékot. Ezentúl havonta meg kell újítani kb 12-15 dollárral
az accountod hogy játszhass.
Letölteni nem lehet majd, meg kell venni a játékot.

Acro
Amúgy ez az elõfizetéses dolg hogy fog mûködni.
Meg kell venni a progit,és rá a havidíjj?
(mennyi lesz a progi ára?)

Khold- 52 SR

A járatosabbaktól kérdem:
Milyen fõ szörnyek vannak a bétában ezek hol találhatók és kb milyen szinteû csapattal lehet lenyomni õket?
GYertek baseballozni!!! csak 100 mega, és egybõl jön az account! Baseball

Gugger

Jockey
😊

Davidus
...

V9ykn8_TZL0

Ha megveszed a progit 😛
Ja, amúgy te még annyi év után sem tudsz helyesen írni. 😄

Davidus
Ja és az elsõ hónap ingyenes lesz?😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Honnan lehet megszerezni a gémet Április 28-ig?

V9ykn8_TZL0

Vajon mért van olyan érzésem, hogy teljesen igazad van és pont azok fognak eltûnni akik most abszolút nem figyelnek az ilyen hozzászólásokra? 😄
Már várom, legalább nem lesz ennyire híg... ;D

Ferro_TwL
Igazuk van azoknak szerintem, akik azt mondjak a fizetosre megjavulnak a serverek stb., es ez ingyenes open beta nem nagyon van jogunk panaszkodni. DE azert az figyelemre melto, hogy a Japan Open betan nem volt ilyen, sok jatekos volt ott is, es a bannolasokat leszamitva (amit azert valljunk be jogos volt) kifogastalanuk mukodott.

Nem szabad elfelejteni, hogy az NCSoft koreai ceg, az amerikai csapat csak a servereket alliotja fel es tartja karba es fizeti a GM-et. Na most vagy keves penzt adott az NCSoft az amerikai "kirendeltseguknek" vagy nagyon gyenge csapat jott ossze, de az biztos, hogy a Japan (vagy Koreai) szintet ok meg sem kozelitik. Nem hiaba ennek a jateknak a fo celkozonsege meg mindig Azsia, sajnos.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Sáska

Nem megy a szerver és mindjárt fellendül a fórum 😄
Gogo27
Na mindegy.. lehet hogy en vagyok a hulye.. de felolem honoluluban is lehetnek a szerverek .. ha ottani ido szerint 2:50-tol 5:10-ig van karbantartas ...akkor vegulis az ott is tobb mint 2 ora ... 😊)

megyek kajalni

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

nem ertem mibol szamolsz de Dallasban 04:11 van. Na ha ahhoz 1 orat hozzateszel akkor pont 5:10 van.

Gogo27
2:50-tol 5:10-ig

akar texas is lehet .. akkor is 2 ora 20 😞(

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

csak 1 ora 20 perc. Marha Texasban vannak a serverek, de en ugytom ott vannak

Gogo27
2 ora 20 perc .. hivatalosan

Jockey
mondjuk ezzel egyetértek
sztem 90%-a a forumnak el fog tunni amint fizetos lesz
én elõfüzetõje vltam már pár mmorgp-k, szal utdom mi adörgés,d e tényleg elég gázos a helyzet, kcsit elszabták magukat, abban viszont egyetértek hogy a sírok 90%a fasorab se lesz chronivl 1ben, és nem azért mert kivágta a szerver 125or😊
én elõfüzetek rá tuti
close béta? na jah, gondolom nem volt ennyi payer ott
hakijön végleges verzio sztem semmi gond nem lesz, lekopik a bétamániákusok nagy része, és szépen menni fognak a szerverek is😊

Gogo27
van egy mmorpg ami nem lagol .. es nagyon ritkan van karbantartas ... olyan is😊

...sot allando ingyenes jateklehetosegre is ad alkalmat.. de vannak member teruletek is!

www.runescape.com

es ha teccik neked akkor felajanlhatok egy 54-es szintu karit is.. 😊)

hpzolee
yal

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

meg 48 oraig

semo1
kb meddig tart a testing?

Gogo27
Te meg vigyazz hogy beszelsz a baratomrol .. mert elvisz teged is a "Pestis" 😊)

Most oszinten hany aktiv MMORPG elofizeto van itt?Es amire elofizettek megy rendesen?
Mert warez gamerek es "open betarol open betara jarok" velemenye nem igazan mervado szvsz.
A masik meg,hogy mostanaban MMORPG folyik a csapbol is... jonnek szarok jonnek kurva jok. Az open beta errol is szol... nezd meg bejon-e. Sajnos ez az eles harc azt eredmenyezi,hogy elszallnak a szerverek mert joval elobb ki kell dobni a betat a konkurencia miatt, aztan majd foltozgatjak. pl a Horizons-t tele buggal adtak ki!! utana hetente patch es megis jopar player nyomja (magyarok is). Amig 1 MMORPG ingyen van felesleges sirni.. es ha a szerver osszeomlasra hivatkozva nem veszed meg tuti egyebkent sem vetted volna...

Cactus
Akkor töltsd fel, lökd oldalba Lazát, nehogy megfulladjon a nyálába, amikor meglátja, hogy téged beengedett 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Gogo27
viccelsz?.. nekem barmi 😊

Gogo27
na megcsinaltam a darkelf adatlapokat csak fel kellene tolteni!😊

..azt hiszem csinalom tovabb a tobbit 😛

Gogo neked privát account-od van? 😄
Cactus
Jah 😄

Gogo27
fasza.. most nyomjak le a szervereket 😊))

Cactus
Sok sikert az offilne serverhez 😄

Gogo27
Ne sirjatok mar .. engem reg beengedett... 😊

Jon valaki boneshield kuldit csinalni?

Cactus
Ne csináld már! Mesélj, milyen volt? 😄

Ja és játszottam már olyan open bétával ahol hihetetlen módon hetente updatelt a kliens és javította ki a bugokat 😊

Biztos azt mondogatják: Áh jó lesz ez nekik, eljáccogatnak
aztán majd a kronikl 1 megjavít mindent 😛

Én inkább azt szeretem hogy egy régi béta kliens van hozzá és nem javítanak ezen bugokat... Ami a chronicleben már tuti bent lesz. Nem azért de minek oda az Update gomb az elején akkor? 😊

nem tom nekem closed betaban semmi problemam nem volt, ment normalisan, nem lagzott, es ki sem dobott.

nem szidtam oket edig en se, de ha csinalnak open betat, es elotte mar volt par orszagban, akkor azert tudhattak hogy mire szamitsanak.
szal az a 3 szerveres indulas valahol erthetetlen, az hogy log in szerver elszallt ertheto, de utana azt megcsinaltak elvileg, akkor most nem kene meghalnia ujbol
de ez csak en velemenyem es lehet rosszul latom😊

Cactus
Meg ez is aranyos :/

Cactus
Most kaptam EZT a linket. Csekk

Birk@
Igazad van, de mivel az az 50% fizetni fog a játékért, és mert emberek vagyunk , hat mûködjön most is minden 😄. Amúgy meg valószínû mindkettõ. gamecrash is van, meg bug is van meg minden van. De ez hozzátartozik a bétához. Abban viszont igazad van, hogy örüljünk hoghy ottvagyunk

Birkus Maximus