Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Akkor

*Én úgy tudom hogy a beta legnagyobb cuccai Törpöknél kaphatók 😄

V9ykn8_TZL0

Ha jol tom JOBon a legjobbat kraftolni vagy talalni lehetett, giranba csak a 2. legjobbat lehetett venni(legjobb=preludeban a legjobb). Sztem ittis vhogy igy van.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Davidus
A táblázat szerint az OTP elektronikus bankszámlával LEHET fizetni a havidíjat. EZ lenne a tuti mert pikk-pakk megcsinálják és alig kerül pénzbe.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én úgy tudom hogy a beta legnagyobb cuccai Giran-ben kaphatók.

V9ykn8_TZL0

A Katanát hol lehet venni? És mennyiért? Persze sejtem, hogy addig még sokat kell törpölnöm :-) De azért mégis érdekel.
naszóval ITTtaláltok infót a bankkártyákról. ahol I betû van az megy az interneten.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

igazi magyar!! 😄

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

😊))))))))))))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Üdv emberek (meg egyebek)!

Ha törpföldön jártok, magyaroknak extra kedvezménnyel árusítok.
Néha boltot nyitok a falu fõterén "BE MY GUEST FOR QUALITY" jeligével.

És egy hülye kis reklámversikével csalogatom az embereket:
"BE MY GUEST FOR QUALITY ...
My prizes are friendly ...
It would be so good to feel ...
That We both had a great deal!"
Ez teljesen rosz😊 Castus pedig kozelitett a johoz.
Szal akkor es csak akor leszel piros ha feheret olsz. Pl akkor is ha mondjuk duelezel, az nmy elfut, es meg akor lovod meg mikor lila volt, de a lovedek utja alatt kifeheredett, akkoris piros leszel(ez nagyon gyakori sajna a preludeban, mer itt 30mp alatt visszafeheredik, a chronicleban 1 perc a tamadonak). Szal ha lilat olsz nem leszel piros, miutan kinyirtad, 30mp es viszafeherec.
Ha pirosat utod, vagy megolod, nem leszel meg csak lila se, es pvp 'pontot' sem kapsz, olyan mintha megse olted volna.

MaDFoX
Cactus: Mar bocs, de marhasag amit a PvP-rol irtal...
Az lesz piros aki NEM PIROSAT megol (mindegy ki tamadott vagy ki vedekezett csak). Pl a 2/1 azt jelenti 2-t harcban olt meg es 1 nem vedekezett (ahogy irtad egyebkent 😊 ).
Ha megutsz valakit aki nem piros, lila leszel (akkor is ha o ut eloszor), a lila hamar elmulik, ha nem utod tovadd, nem jar minuszokkal. Ha piros lettel (feheret vagy lilat oltel) akkor a dropod ugy valtozik meg hogy joval nagyobb esellyel dobsz viselt cuccot, vagynagyertekut...
A pirossag nem mulik el idovel, csak ha XP-t szerzel (minnel nagyobbakat annal tobb) azaz tobb szintnek megfelelo mobot kell gyakni, vagy inkabb nagyobbakat...
A pirosak megolese semmilyen buntetest nem von maga utan, szoval free to kill... ...es altalaban szeretik is mert jo loot van belole! 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

BlackArt
Nem tudom hasznaltok-e TeamSpeak-et, van itt egy overlay program amit elinditva a jatek(ok) alatt feltunik annak a neve aki eppen beszel.
TSO

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Sajna nem tudom, tobbi kartyat nem ismerem 😞
De a kartyaszam beadasakor mar (legtobb) program megmondja hogy elfogadja az adott tipus kartyat, vagy nem. Altalaban a kartyaszambol kiderul. (Pl. a new york-i citibankos kartyamat nem fogadtak el, a magyar visa-t pedig igen) Szerintem az a lenyeg hogy ne bankkartya legyen, hanem hitelkartya...

Davidus
50$

V9ykn8_TZL0

penzbe menyi?
havonta 15 dollar ?
a kod ara?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cactus
Van valami K&H -s netes kártya, azzal nem tudod, hogy megy-e?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

BlackArt
megveszed online, kapsz egy CD-keyt, patch meg lejon: ennyi.

BlackArt
Pet... Grrr, a masodikat vesztettem el 2 nap alatt. A questet szerintem nem erdemes megcsinalni mert kuuurvahosszu szaladgalas vagy soook penz kifizetese a gatekeepereknek.
Ha mar megvan, etetned kell. Folyamatosan. Ha nem csinalsz semmit, akkor is egyre ehesebb. Ha 50% ala megy a kajacsik (nem az elet!), akkor mar nem tudod visszarakni a nyaklancba. Kajat Gludinban lehet venni. Ha behal vmi miatt, 3 perced van rez-re, vagy vegleg elveszik.
(Nalunk az egyik sracnak van egy lvl20-as farkasa, 16k adena orankent a fonntartasa, szoval...)

rendelés akkkor hogy is megy?
közösen postan vagy van más lehetöség is?

BlackArt
Nekem Westel/Citibank VISA van, azzal lehet.

Cactus
a 2/0 pedig azt jelenti, hogy 2 lilát öltél már meg, és 0 fehéret.

Cactus
CSAK akkor leszel piros, ha a másik végig fehér marad (pl nem üt vissza). Amint visszaüt õ is lila lesz, tehát szabadon ölhetõ, bünti nélkül. Ez a pvp gyakorlatilag. A pirosak egyértemûen ártatlanokat ölnek (vagy csak akkora lama valaki, hogy nem tud, vagy éppen nem akar visszaütni).

Cactus
Télleg, arra kíváncsi lennék, hogy M.o.n milyen kártyával lehet külföldre fizetni.

😞

valaki leirna nekem , hogy hogyan müködik a pvp?
mert en ugy gondolom hogy oltem de nem lettem piros
pvp a statnal 2/0 ez mit jelent?
ha megutom lila leszek viszaut o is ...
he valaki meghal a másik piros lessz? vagy csak az aki elösször ütött?

huh 10 nap!! még szereznem kell kártyát amivel fizethetek mert a visa electron-om nem jó ilyenre

GAthersw
COUNTDOWN TO LINEAGE II LAUNCH: 10 days 17 hrs 34 mins 28 secs

01110000 01110010 00110000

GAthersw
COUNTDOWN TO LINEAGE II LAUNCH: 10 days 17 hrs 35 mins 6 secs

Sõt ha jól tudom a Pet olyan mintha Partyba lennel tehat viszi tõled az xp-t (javítsatok ki ha tévednék), és asszem neki is szintet kell lepnie ( nem tudom ezt pontosan mert nekem se volt petem, csak mesélték)

Cactus
Nekem sose volt, de mindenki arról tanusított, hogy ratyi, gyenge és sok pézbe kerül.

GAthersw
Igen, egyet sebzés nélkül tehát símán leírtottam és sztem 370 manából 200 nem az egész...

Nem a pet sajna eleg gyenge kiveve a sarkanyt 😊 azért szívesen kínlódnék😊))

kínlódni :o)

érdemes háziállatot tartani? érdemes killódni ezzel a quest-tel?

Cactus
PEACE 😄

Érdekes legutóbb ezt mondtad: "Én tegnap még 17-es szinten símán írtottam õket.Egy failed-em volt összesen!" ....
Most meg hogy minden manad ra ment ....
A failed hez meg annyit hogy meg bena (low lvl) Moboknal is soxor besul a spellem (még ha nem utnek meg akkor is😞 ), de ugy tunik te tudhatsz vmit hogy neked szinte soha 😊)))
Na mind1 inkább elhiszem amit mondasz a Flame elkerülése végett.... Peace

Cactus
De biztos jobban tudod, de én voltam ott, nem te....

GAthersw
Ott volt még Crazyn és BitangPower õk is látták, de ha nem hiszed akkor, ne hidd, kb 200 manám rámeg egyre de meghal.

GAthersw
Nem kevetek össze semmit, a Wastelanden gyilkolásztuk!!! Ne nézz mér lámának...

más klánok vezéreinek és nagyhatalmú karakterek neveiben is érdemes létrehozni karit. nagyon sok lóvét lehet keresni egy könyörgõ karin aki szeretne másik szerverre menni! az ellenségekrõl nem is beszélve! (na jó lehet vele biztosan banolást is beszedni!)

De az 1 hetes törlési idõt ki kell számolni akkor, hogy pont akkorra törlõdjön mikorra átrakod.

Bocs de eleggé valószínutlennek tartom amit mindasz ugyanis a gránit gólemnek 1300HP-je es jó Mdef-je van szóval legalabb 300-at kellett volna neked sebezned rajta lovésenként hogy 4-5 lövésel leszedd 😊 ez pedig lvl 17-en egy voodoo dollal (legjobb nem d grades fegyver) sem lehetséges még egy lvl 10 MOBon se (mármint hogy 300-0t sebzel).......
Amúgy pedig fura hogy itt senki nem talalkozik failedel ha nala jóval erõsebb MOB-ot ol....
Ja es Ferro: Senki nem mondta hogy a granit gólem nem könnyu ellen egy wiz-nek (ha mar lvl 27-30), de az nekem senki ne akarja bemesélni hogy lvl 15-17 simán ! megöl egy olyat... ( Pl Jolsnnal lvl 21 23-n a nagyon nagy fat oltuk (nem a Black wilowt) oda lett mindkettõnk full manaja sok ss ment bel pedig mindkettõnknek temptation of abyssa volt (es az a fa is kb 30-35 . szintu tehát jól besültek a spelljeink 😞(( )
Masik meg hoyg a wiz meg lvl 30 felett is szar pvp-be mert az ekxerek olcsok egy armorhoz képest, tehát könnyen szert tehet nagy M def-re a harcos, ha pvp-zni akar...

Ferro_TwL
Ja tenyleg elfelejtettem, szoval akkor varazslonak (wizadrnak) a legjobb. Emlekszem a JOB-on en 3 lovessel kivegeztem ha 2 dss-t is felhasznaltam. De a legjobb a varazslo + egy-ket harcos. (Vagy varazslo helyett ork monk azzal a folyamatosan sebzo varazslataval). A varazslo belelo egyet-kettot a golem elindul fele a harcosok meg leutik. Szinte pihenes nelkul lehet igy olni oket.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

PhantomW
milyen magyar klánok vannak és hogy vesznek fel embereket??

The World is Yours

Jah, golem ilyasznak a legszarabb. Akkor inkabb pokokat meg hangyakat olok😊)

és 1 elõfizetéssel bármennyi karid lehet? mert akkor érdemes minden szerverre megcsinálni 1 ugyan olyan nevû karit (és ha oda akarsz menni akkor addig törlöd róla)nehogy egy klán helyváltoztatást meg tudják akadályozni az ellenségeink! :o) és ha esetleg vendetta esetén a klán fejvadászai más szerverre is követni tudják a halálra itélt karaktert! LOL

Cactus
LOL, a másik kari is lvl17 volt 😄

Cactus
Ex. Groundon én lvl17esen voltam egy másik szintén lvl18as karival. Mindketten vazsik vagyunk. Bejutással semmi gáz nem volt, hozzánk se ért senki. Aztán elkezdtül ölni a gólemeket/zombikat (nem zombi a neve, de úgy néz ki). Fejenként kb 5 wind strike volt. Nekem annyira nem jött be xp ügyileg, talán majd magasabb szinten egyedül.

PhantomW
valószínû én is már van egy 20 warriorom gáz lenne mással ujra kezdeni

The World is Yours

HUNrricane
igen

Majd felébredsz!

PhantomW
ti átfogjátok tenni a karaktereteket a fullba?

The World is Yours