Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
WWW.PLAYNC.COM
-> Store / Lineage 2
Aztán alul a plaync-re kattintva már dörzsölheted is a kártyát.
Tiszta vak vagyok ......
Szájbarágná valaki????
Kösssssszzzzzz!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ja, és játékon belül egyenlõre nincs lehetõség másolásra. Lehet, hogy ezt email útján kell? Másra viszont nem bízom ezt, mert ilyenkor szokták elszúrni.
Birkus Maximus
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Unfortunately, the game is not slated to be release in Europe yet. This is why there are not many retailers that are willing to ship to Europe.
Europeans are welcome to play on NA servers and who knows with the massive amount of Europeans that have come to play the game in NA, NCsoft just might make plans for a seperate European release.
If a new solution comes up before launch we will post it on the site right away.
< Message edited by GMspam -- 4/10/2004 4:52:57 AM >
Birkus Maximus
amugy se értem hova siettek, kait lehet ugyanugy tápolni 2en is, és ha van konkrétum áttesszük ahova kell
szvsz bõven ráér két nap múlva is másolni
én ma este fogok csinálni karit gustinon, és megnézem mennyivel jobb mint2-es
írtam inqusítor forumra is a véleményem már: az hogy egy relative üres szervenek jobb a pingje az normáláis, kérdés mi lesz ha megindul az eu invázió? csíerek ottis leszenk, lehet még több is mint 2en, mert low populáció miatt nbem figyelték annyir a gm-k a szervert, ki tudja?😊
szal sztem mindeki nyugodtan ülljön afenekén, és ne kapkodjuk el ezt a kari másolást, mert másolni az tuti csak 1er lehet, ha elkurod ..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
1. Go to PlayNC.com and log in using your PlayNC account info
2. In the Game Management section, click the ACTIVATE button next to Lineage II.
3. You will need to enter a VALID *Retail* code. (No use trying to reenter your OB serial code)
4. Select a payment plan.
5. Follow instructions for payment.
6. Your account will be activated in a few minutes.
Birkus Maximus

Utana kapsz mail es mehetsz is gyakni.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Küldtem méjlt, ha lesz idõd rá plz válaszolj már.
Ide is írhatod.
Thx
nekem ott az oldalon megadtak serialt
Birkus Maximus
amúgy túlestünk már 2 befüzetésen, szal mûködik a dolog
egyedül aktiválás nem volt, mert azt csak otthonról tom, cégnél nem mûxik a freemail
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Birkus Maximus
akinek sikerült venni gy retailt OTP -s kártyával, az szóljon plz
de ez most 2007. 04 ho vagy 2004 07 ho?😊
honan tudom mikor jar le a kartyam??😊
jo reggelt😊

LOL