Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
ofkoz áll az ajánlat. ha vagy icq-n, akkor 123867137 a számom

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Most akkor, hogy vannak az árak?

Na azt most pont nem fogom megnézni, mert még itthon vagyok és már 2 órája nem kéne... Este meglátjuk. ;D

Megy a Grim Collector amúgy? 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Eh, ahogy mondtam a klánrendszer lehet hogy transzfernél tûnik el, amúgy meg nem.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

TEHÁT KÖZÉRDEKÛ:

WWW.PLAYNC.COM
-> Store / Lineage 2

Aztán alul a plaync-re kattintva már dörzsölheted is a kártyát.

LeonSilver
Hol a francba lehet csak kulcsot venni????
Tiszta vak vagyok ......
Szájbarágná valaki????
Kösssssszzzzzz!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ígyvan, az idõ eldönti úgyis. Kihalt szerverre ostobaság menni, csíterek mindig mindenhol vannak, Gustin meg összvissz egy 40-essel jobb pinget mutat csak fel mint a Sieghardt, kb. ugyanolyan üresség mellett...
Ja, és játékon belül egyenlõre nincs lehetõség másolásra. Lehet, hogy ezt email útján kell? Másra viszont nem bízom ezt, mert ilyenkor szokták elszúrni.

Na kipróbáltam, ami egybõl szembeötlik, hogy végre mindenkinek nagybetûvel kezdõdik a neve, a szövegek nem lógnak le a gombokról és nincsenek idióta szóelválasztások. Továbbá a klánokat sem oszlatták fel, hálistennek nem kell újraalakítani...

Birk@
Vki mintha könnyelmûen felajánlotta volna hogy segít a klán honlapjának elkészítésében 😊)) Áll még az ajánlat? 😊

Birkus Maximus

hpzolee
bazze irjál mán vlmt itt frissitem a desktopot 10 secenként 😛

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
viszont arra is kell gondolni, hogy nem az lesz-e, hogy akik eddig a bartz-on meg a sieghadt-on játszottak, mindegyik anyázta már a szervert, hogy lassú meg lagzik, és tömegesen akarnának nyomulni át máshova? még a végén ottmaranda mindkettõ üresen, mert mindenki a hindemith-en jáccik 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ok, gondolom ugyis lesz meg akkor itt rola

Birk@
At this moment the game is being released for retail in North America. The support and game release is geared for NA. We appriceiate the support that the game is getting from European customers. We as NA customer support are trying our best to support you.

Unfortunately, the game is not slated to be release in Europe yet. This is why there are not many retailers that are willing to ship to Europe.

Europeans are welcome to play on NA servers and who knows with the massive amount of Europeans that have come to play the game in NA, NCsoft just might make plans for a seperate European release.

If a new solution comes up before launch we will post it on the site right away.

< Message edited by GMspam -- 4/10/2004 4:52:57 AM >

Birkus Maximus

Jockey
én nem megyek shova amíg nincs valami normális írás mi a tervezett eu szerver
amugy se értem hova siettek, kait lehet ugyanugy tápolni 2en is, és ha van konkrétum áttesszük ahova kell
szvsz bõven ráér két nap múlva is másolni
én ma este fogok csinálni karit gustinon, és megnézem mennyivel jobb mint2-es
írtam inqusítor forumra is a véleményem már: az hogy egy relative üres szervenek jobb a pingje az normáláis, kérdés mi lesz ha megindul az eu invázió? csíerek ottis leszenk, lehet még több is mint 2en, mert low populáció miatt nbem figyelték annyir a gm-k a szervert, ki tudja?😊
szal sztem mindeki nyugodtan ülljön afenekén, és ne kapkodjuk el ezt a kari másolást, mert másolni az tuti csak 1er lehet, ha elkurod ..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Birk@
How to transfer your Open Beta characters to Retail characters 😊

1. Go to PlayNC.com and log in using your PlayNC account info
2. In the Game Management section, click the ACTIVATE button next to Lineage II.
3. You will need to enter a VALID *Retail* code. (No use trying to reenter your OB serial code)
4. Select a payment plan.
5. Follow instructions for payment.
6. Your account will be activated in a few minutes.

Birkus Maximus

akkor atmegy mindenki gustinra, vagy az meg nem aktualis?

meg mi a francnak kinlodjak ott ilyenekkel mikor itthon barmit megcsinalhatok?😊

az, mivel nem akarok osszeveszni rendszergazdaval

Birk@
És ez neked akadály?

Birkus Maximus

van net, csak le vannak tiltva kulfoldi oldalak, es igy eleg nehez lenne a dolog😊

hat gustinak is 125 a pingje

Aha

Birk@
Arra gondolsz, hogy ki-mivel lesz?

Birkus Maximus

Nekem is muxik, egyszeru a dolog, a manage accountnal lesz serialod es az tudod a beta accod aktivalni.
Utana kapsz mail es mehetsz is gyakni.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

hpzolee
ja vágom dolgozol😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
megállaz eszem ahelyett hogy nyomná a gaamét itt kommentel 😛PP

Hi Reo! 😊
Küldtem méjlt, ha lesz idõd rá plz válaszolj már.
Ide is írhatod.
Thx

minek mail aktivalashoz?

nekem ott az oldalon megadtak serialt

Birk@
Azt rendeltem, e maga a kártya (illetve egy olyan papírlap, mert ügye ez egy virtuális) csak 1-2 napon belül jön meg

Birkus Maximus

Jockey
thangar: egyszerû, olyna sorrendbe írd ahogy akártyán van
amúgy túlestünk már 2 befüzetésen, szal mûködik a dolog
egyedül aktiválás nem volt, mert azt csak otthonról tom, cégnél nem mûxik a freemail

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Davidus
Egybe kell írni a számot!

V9ykn8_TZL0

naés😊nincs ott net?odamegyek viszek zset es nyomunk ra az en loginomra is egy kuldest
dolgozom este 8ig

menjunk, a jobb ping szerintem eleg ok
Birk@ te ilyen webkártyával csináltad sikerült ? ? mert fölösbe nem csináltatom meg

nem akarsz ma velem talizni?😊mondjuk meg remenykedek hatha egy ismerosnek van ilyen szuperallat dorombolo kartyaja😊)
Birk@
Nálunk megy a nagy tûnõdés, hogy átmenjünk-e 6-os szerverre, vagy ne, ti mit gondoltok róla?

Birkus Maximus

nekem sikerult, de az en otps kartyam domboru mastercard😊

Ha elobb belépek , a lineage2. oldalon az accomal és utána megyek át a play nc re akkor lineage 2 oldalon lehet megvenni a retailt , nem plaync -sen . erdekes vagy inkáb szar hogy igy elrejtenek valamit ?
akinek sikerült venni gy retailt OTP -s kártyával, az szóljon plz

az erdekes lenne mivel aprilis 21en kaptam😄

Birk@
LOL

Birkus Maximus

ápr.7😊
ja ez a 04/07?

de ez most 2007. 04 ho vagy 2004 07 ho?😊

rávan irva😊
ja koszi meg van,

honan tudom mikor jar le a kartyam??😊

http://www.plaync.com/store/lin2_purchase.html csak most egy dolgot nem értek mégpedig eddig ilyen lineage 2 site ra dobott ki a link , mostmeg play nc -s re

es hol?

jo reggelt😊

na végre megvan hol a gecibe lehet rendelni retail kódot

ment a vasarlas jockey?