Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
K&H VISA VIRTUÁLIS INTERNET BANKKÁRTYA
Retail is átruházható másra ha úgy adódik, hogy abbahagyom a játékot?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

๏̯͡๏﴿
Itt nincs flame, sztem, na de mind1.
Már egy jóideje tisztázva van, hogy csinálok magammal azt amit akarok, ti meg maradtok azok amik akartok és kész.
Hidd el ez van, a PEACEt, mostmeg a szájukba adtam, nagyon jól elszórakoznak vele, de a véleményem továbbra is ugyanaz.
Add a cuccaidat, te ismered õket, nekem a klán név nem tetszik, és kész, nem kell ebbe belevinni azt, hogy ki miylen jó személyiséggle rendelkezik.
๏̯͡๏﴿
sörözés? (föleg best közeliek)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ha lo lennél kockacukrot adnék :p
bánhatod hogy nem vagy az 😊))))
plz érdekel
Legyen a név: Inquisitor Soldats
Viccet félretéve nem ez a legfõbb kérdés, majd akkor térjünk vissza rá, ha már bennt játszunk, és lesz mindenkinek hozzáférése.
Requirements: 30,000 SP and 650,000 Adena
Members: 15
Use Clan Warehouse
Manage Clan Warehouse
Own Clan Land
Clan Announcements
Increase Members
Fulfill Quest
saját klánföld???? klánkvsztek? ilyenke voltak bétában?
๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Bocsi, kimaradt egy szó.
\"There is no respawn or load game in real life!\"

Látom nagyon megy a "mindenkibe belekötök" stílus, de sztem már senki nem kíváncsi. Amíg épeszû ötlettel nem tudsz elõállni addig ne a klánnevét. Eddig a Soldat név merült fel, ami még röhelyesebb, mehetne CS-s klánnak, bár még annak is ratyi. (a játékról meg télleg kár volna szót ejteni)
A nagy magyar klán létre fog jönni, akármit is teszel ellene. Inkább azt terveznéd már, hogy hogyan legyen megszervezve az egész, nem pedig a névvel kötekedni. De rajta, gyárts le 5 értelmes nevet plusz rakd bele az inqvisitorst és csinálj szavazást. Sztem fölösleges, én már tudom ki fog nyerni. És még mielõtt azzal vádolnál, hogy persze hogy védem õket, mert én is klántag vagyok, leszögöezem, hogy NEM vagyok tag, nem is voltam soha. Ettõl függetlenül szó nélkül nekik adtam a cuccaimat, mert tudom, hogy NÁLUK jó helyen van.
Na meg ez, hogy belekötsz a PEACE-be, egyszerûen nevetséges. Csak azért írtam, hogy zárjuk le a témát, de te neem. Te belekötöttél még ebbe is. Hihetetlen.
Már csak azért is:
PEACE
És bocsánatot kérek minden másik (volt)játékostól, aki erre a fórumra jár, de engem már nagyon idegesít az állandó flamelése. Bocsi srácok.
\"There is no respawn or load game in real life!\"

๏̯͡๏﴿
vajon birka fel van készülve, hogy lvl3-ra félmilla sp-t kell félretennie?
most olvastam hogy siege közben nem dobsz cuccot,
és ha halsz akkor a normál xp-nek csak az 1/4-edét
veszíted 😊
--
mind1
Most akkor elõfizetsz vagy nem?😄
๏̯͡๏﴿
Cukipofa's Fan Club
vagy Defenders of Cukipofa

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
๏̯͡๏﴿

Ezért is kezdtem el gondolkodni azon, hogy talán mégsem kellene elõfizetni rá, egész addig biztos voltam benne, hogy fizetek. Viszont ezt a játékot nem 1-2 hónapra tervezték, mint a többi PC-s gamét, nekem pedig eddig még nem volt tapasztalatom MMORPG-kröl.
Elsõ játéknapom 24 órás volt 1 óra mínusszal a szerver leállások miatt, az utolsó napokon pedig 1-2 óránál többet nem bírtam ki.
Viszont utolsó napra összejött egy 8 fös csapat Forgotten Temple-be, az tetszett.
Kérdésem továbbra is áll, bár lehet, hogy már megválaszolta valaki; már a retail is 50$?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Akkor megint gratulálnék😄
๏̯͡๏﴿
http://lineage.warcry.com/scripts/news/view_news.phtml?site=10&id=9313
clan housing
Peace