Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raadasul SB-ben barmikor megjelenhetett barki a varosod alatt, lepakolt par katapultot es lebontotta a falakat vagy a vedtelen epuleteket, boltokat mifenet. Ott jol jott a 24 oras coverage.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
én voltam, semmi ss lagom nem volt, lehet a aszerencsés kiválasztottak közé tartozok?
kétlem..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
tudtommal wizardoknak van sleep spelljuk is valamelyik szinten, egy tankot ugy kap szét a wizard ha idoben észreveszi hogy a tank nyekkeni se tud sztem (kivéve palus knight, neki van távolsági fagyasztó ütése 36to...)
ss-l bõven megy 2 secen belül egy spell, nemtom neked hanyas szintû karid volt, de ferronak az elf wizardja kérlesk széepen elég csúnyán tudtam záporoztatni a spelljeit..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ha nem mûködik az ss, meg hasonló szarságok vannak akkor nem sok értelme van, bár lehet ez nem ping függö, de azért a lag nem kellemes harc közben
már nem is tudom kivel beszéltem errõl -talán Ric-kel-, de az illetõ mondta, hogy majd az fog dönteni a pvp-ben, kinek mûködik többször az ss 😞
This is a list of there members.
Zoticx -GL
Zone
Landra
Revelation
Nono
Intesity.
Flushot
Malice
Shorte
Supman
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
úgy olvastam van valami számláló.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
másik meg: összehaverkodtam egy amcsi gerekkel, aki segített kínaiakat pk-zni. folyamatosan újságolta nekem, hogy milyen dropokat talált aznap: bow of forest (összesen hármat talált belõle...), scale mail breastplate....ebbõl is többet... idegességemben majdnem megcsaptam õt is, csak téposabb volt, biztos lekapott volna 😄
Itt meg torpeink beszelgetnek:
- I have a couple pairs of excellence leather gloves that could be crystalized. Let me know
- If those gloves were drops then we could make 7,600 D-SS for 22,800a soul ore cost. If they could be sold for 12a each that would be a profit of 68,400a .