Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masik, volt itt szo arrol hogy gyengitettek assak vedelmet, szerintem semmit nem valtozott, nem talalnak tobszor mobok

BlackArt
Sok tetu guild ugy idozitette a csatakat, hogy mar tul keso legyen azoknak akik masnap suliba/dolgozni mentek, na, akkor jottunk mi europaiak mert itt reggel 7-8 volt 😄
Raadasul SB-ben barmikor megjelenhetett barki a varosod alatt, lepakolt par katapultot es lebontotta a falakat vagy a vedtelen epuleteket, boltokat mifenet. Ott jol jott a 24 oras coverage.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Davidus
Én új karit kezdtem szal lehet hogy csak alacsony szinten változott a drop.

V9ykn8_TZL0

nem tudom, mahum guardokat es patrolokat oltem medaljuker, osszeszedtem 400at,kozben kaptam dropkent 23 vasat 14 ezustot, es egy vas kalapacs fejet, szal ez nem valami sok, kb enyi volt betaban is

Davidus
Nekem úgy tûnik hogy javult. Bár ez lehet mák is😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Jobb mint a hajnal 3😛 Meg hátha meg lehet dumálni NCsofttal hogy keleti serverekhez dobjon még hozzá 2 órát tekintettel az európai playerekre😄

V9ykn8_TZL0

hat, drop abszolut nem javult semmit

BlackArt
EST szerint csak ejfel 😊

Na igen, ezen én is sokat gondolkodtam. Végre vmi normálisabb észérv. 😄

Davidus
Én az idõeltolódás miatt fogok átmenni a Gustinra. Az a -3 óra nagyon sokat számít. Pl amcsi idõ szerint 6-kor kezdõdik egy castle siege akkor az nálunk kapásból hajnal 3(sieghardt).

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez igaz😛

V9ykn8_TZL0

Alátámasztom, nekem sem volt semmi lagom minden ment szépen akadálytalanul.

Van hozzá némi köze, de én nem mondtam, hogy egyik következik a másikból...

Jockey
én nemtom mit sírtok, volt itt már bent valaki tegnap?😊
én voltam, semmi ss lagom nem volt, lehet a aszerencsés kiválasztottak közé tartozok?
kétlem..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Davidus
Ja valóban sokan lehetnek a nyugatni servereken mikor ott reggel 6 van😛

V9ykn8_TZL0

Gugger
ha lesz transzfer ha nem nekem tuti lesz karakterem a Gustin-on, és ha ott játszhatóbb lesz, akkor egy idõ után tuti hogy csak ott fogok játszani, klán ide vagy oda, nekem többet ér az ha megy az SS meg nem laggos stb...

Jockey
arachnotron: hát sztem te se játszhattál tul sokat wizivel ezeke szerint, mert tudhatnad hogy ww2-l egy tank budos eletbe nem er utol egy castert, egy assasin esetleg utolér..
tudtommal wizardoknak van sleep spelljuk is valamelyik szinten, egy tankot ugy kap szét a wizard ha idoben észreveszi hogy a tank nyekkeni se tud sztem (kivéve palus knight, neki van távolsági fagyasztó ütése 36to...)
ss-l bõven megy 2 secen belül egy spell, nemtom neked hanyas szintû karid volt, de ferronak az elf wizardja kérlesk széepen elég csúnyán tudtam záporoztatni a spelljeit..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gugger
a ping nem elsõsorban azért magas mert azon a szerveren többen vannak ! szvsz

Gugger
ez így van, én már vesztettem pvp-t mert nem volt SS + SPS, healing stb...

Na ez tulajdonképpen hûen ábrázolja a szerverek ürességét is a legüresebbtõl a legnépesebbig...

gPROject
szép..😞

Strahd_
Nekem este 10ms különbség volt a Gustin és Sieg között .)

Birk@
Nem tudja valaki mikor lesz karakter transzfer?

Birkus Maximus

Davidus

V9ykn8_TZL0

gPROject
hát a 40-50 az elég sok, szerintem
ha nem mûködik az ss, meg hasonló szarságok vannak akkor nem sok értelme van, bár lehet ez nem ping függö, de azért a lag nem kellemes harc közben
már nem is tudom kivel beszéltem errõl -talán Ric-kel-, de az illetõ mondta, hogy majd az fog dönteni a pvp-ben, kinek mûködik többször az ss 😞

Nethyrrea
Those guys are all part of the shadow consortium guild. A pack of griefers, ks'ers, and scammers.

This is a list of there members.

Zoticx -GL
Zone
Landra
Revelation
Nono
Intesity.
Flushot
Malice
Shorte
Supman

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Pingszámláló van csak, de sz*rt sem ér, mivel amcsi szervereken így is kb. 2-3-szor annyian vannak, mint európain, a pingje meg csak 40-50-el nagyobb...

Birk@
nem tudom ki mondta, de eddig 8 tagból 5 tankunk van 😊 Cuki?

Birkus Maximus

Ne tedd, harmadszor írom le ide, de senki nem fogja fel, hogy még a készítõk sem tudják, hogy mikor lesz karakter transzfer, pláne azt, hogy egyáltalán lesz-e... Ezt egy DM mondta...

nem írja a game h melyik szerveren mennyien vannak?
úgy olvastam van valami számláló.

gPROject
az a jó, ha pangás van 😊, meg amúgy lehet új karit kezdek, valamelyik hátsó szerveren

Hova sietsz? Bent voltam, de óriási a pangás... 😄

gPROject
azért mondtam, hogy elõbb páncélt vett 😊

Davidus
bot? cheat? 😛

V9ykn8_TZL0

gPROject
Nethyrrea
naja, de akkor mér tudott 2 nap alatt váltani manticore setre puma setrõl? 😛 mert amikor láttam elébb, az volt rajta, 2 nap múlva meg már mantikorban villogott, és nemhinném, hogy közben annyit farmolt, hogy meglegyen rá a pénze

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Davidus
Az egy dolog hogymit mond😛

V9ykn8_TZL0

Nethyrrea
ha megnézed közelrõl a képet, ez utóbbin még csak valami 36-38. szintû, a lentebbin a drake-nál már 42...

Nethyrrea
egyik screenshoton behaltam....gyerek valamit mutatott épp, és nyitva volt az inventoryja is. namármonst nem csak thread, meg suede, meg egyéb sallangok voltak benne, mint nekem általában, hanem itt egy kesztyû, ott egy fegyver, amott egy vért.....de a ygerek is fullig fel volt öltözve, szóval még nem is mondhatnám, hogy csereöltözék, vagy ilyesmi....HONNAN A RÁKBÓL SZEDETT ILYEN DROPOKAT??? nekem sose jött össze egy devotion hose-nál több 29 szint alatt.

másik meg: összehaverkodtam egy amcsi gerekkel, aki segített kínaiakat pk-zni. folyamatosan újságolta nekem, hogy milyen dropokat talált aznap: bow of forest (összesen hármat talált belõle...), scale mail breastplate....ebbõl is többet... idegességemben majdnem megcsaptam õt is, csak téposabb volt, biztos lekapott volna 😄

gPROject
...AZONNAL...

BlackArt
eh, ezek mind 2 accounttal jatszanak

gPROject
JÁTSZANI AKAROK A LINAGE2-VEL!!!! MOST AZONAL!!

gPROject
elõbb páncélt vett 😊

Nethyrrea
nemrossz 😊 csak az a baj, hogyha megint összeön egy olyan tömeg gludioban mint anno, akkor fél napot kint ül eladni, addig ha elmenne ütni, sokkal többet összeszedhetne extra profitban

BlackArt
aha, onnan van.
Itt meg torpeink beszelgetnek:
- I have a couple pairs of excellence leather gloves that could be crystalized. Let me know
- If those gloves were drops then we could make 7,600 D-SS for 22,800a soul ore cost. If they could be sold for 12a each that would be a profit of 68,400a .

gPROject
mondjuk, ha a kóreairól szedi, akkor biztos 😊

Nethyrrea
azért ez is poén, csaj 42-es szintû, és még csak sword of revolutionnal mászkál.. ilyenkorra már lehetne c grade fegyvere. elég lassan lépi az ember a szintet, hogy sokmindenre gyûjthessen lóvét. én magam egy nap simán összeszedtem a dropokból származó pénzzel együtt 150-200k-t egy nap. jó, monnyuk az arról szólt, hogy ütöttem az erratica beastet egész nap...amikor hagyták a kínaiak épp, és nem akartak lepkzni...

gPROject
a west közelebb van? 😊

Gugger
de ezek sem 1024x768-ban készült képek! 😄

gPROject
durva, hogy amikor öcsém az assaval volt, 32-es szinten 3-4 ss lövés volt neki egy ilyen dög