Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyátok picsáját, akkor miért nem tudok????
01110000 01110010 00110000
mert, ha ingyé van akkor lehet elgondolkodom rajt😊, igaz csak 52. szinttõl van😞(
a kitérés minden mobnál külön számolódik ki, szóval mind1 is meg nem is, hogy hányan ütnek 😊
Sacrifice 9(lvl) 0(MP) 600(range) 8(Delay) 100,000(SP Cost)
Recovers HP sacrificing own powers. Power 902.
na de ha msot jobban találnak mobok akkor végülis heavy kell???
+ egy light armoros szuper evasionös karit, ha egyszerre több mob csap akkor is tud evadelni ugyanúgy, mitnha egy csapná?
๏̯͡๏﴿

๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nincs wind walkja a wiznek csak a papnak.
Ha PvP-zik vki akkor vegyen exert is ne csak páncélt (én is csodálkoztam hogy az éxerek milyen olcsóak a hatásukhoz képest), és egy wiznek kevés a HP-je (meg P defje de azt is már mondtam). Mellesleg a fast spell casting lvl 2 is összesen +10% sebességet jelent, ami még mindig lassú.
És a wiz spelljei megszakíthatóak (nem tudom milyen arányba -jó lenne errõl egy statisztika-, de elég soxor bekövetkezett ez, még koncentrációval is ( de már ezt is meséltem.)
belem szar resistel lott 335 awizard, es nemtom miert nem hiszed el hogy 5 sec alatt meghaltam?
lo beled 2ot arreb fut lo beled 2to arreb fut, no ahoz en sok kkert kivanok neked tannkal hogy utolerd
ferronak 34es wizije volt, sztem kerdezd meg mennyi ido alatt lott ki egy spellt..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én ezt csinálnám mindenképpen.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Másrészrõl meg azt elhiszem hogy sok emberen sokat sebzett a wiz: mert alig látok olyan egyént aki éxerekre költene pénzt, de ha vki pvp-zik akkor nyilván nem oly felelõtlen hogy ezt a hibát elkövetné(pl egy hót béna éxerszett 20-30K-ért, már kb. felezi a bekapott mágikus sebzést), tehát egy wizt könnyen kicsinál még egy tank is ( amugy JOB-on lvl 25-s wiz voltam, és hidd el már ezen a szinten senki ellen -de különösen egy ijjász ellen- nem volt esélyem PvP-be, pedig nem voltak olyan rossz cuccaim...)
Ja, és pííísz

GAthersw: Elven Wizard==> Spellsinger
01110000 01110010 00110000
Cromac: Elven Knight -> Sword Singer
Gugg3r: ORK Saman
Reonel: Abyss Walker
Sis3: Cleric
Szeg007HUN: Shillien Elder
AcroHUN : DE Oracle
WhiteRic : Silver Ranger
ArTeHUN : HUman Bladedancer
Csendpenge Abyss Walker
Cukipofa: Warsmith???
guardoknak ugy minden 3.-4. utesuk talalt csak, de lehet ez nem merv ado, szal ebbol gondoltam, hogy nem igazan lettek pontosabbak uteseik, ja en is lvl 29es vagyok
es egyetertek veled ijjaszok tul erosek lettek
29en sokkal szarabb lett, sokkal többet eszik le a egy kék mob ahp-bõl, persze ha te is ijjász vagy kurvára nem fogod észrevenni, az ijjászokat meg amúgy se szeretem, szal kiméljetek ezzel, semmi nem változott és bow user vagy dumával, mert eezek szerint nemsok közöd volt a törös assasihoz..
stat nem változott ez az egy igaz, mobok accuracy-n toltak ez változott..