88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
NewMoon #82443 Yo -
KisEmir #82442 kúltúra rájder! -
#82441 valaki linkelne 1 oldalt ahonnan a client normalisan jön?
fileplanet/gamershell ez a ket cigany geci oldalon kivül -
var #82440 Amúgy meg kit érdekel kinek mennyi pénze van, az ha élőbe szereti mutogatni jólvan, de fórumon, nem sok értelmét látom :) -
var #82439 Havidíjas előfizetéssel 24 havi hűségnyilatkozattal 990 Ft, nem kicsit gazdag akinek ilyen van. -
#82438 3310 FTW, ugyhogy kuss jo !++%! + +!
-
#82437 hja, aki iphonet hasznal, impotens - aki windows mobilet, esetleg symbiant, az meg csatak buzi :) Aki egyiket se, az meg csak pisilesre hasznalja amije van.
Nem hiszem, hogy Raynek vagy nekem komoly gondjai lennenek akar a telefonnal, akar massal. Csak azert, mert neked vmi mas van, mi nem kezdtunk el flamelni, akkor valojaban melyikunk milyen is? :) -
#82436 vettem lakást, tudod, azt, amit a putri soron neked sose fog sikerulni, max kihalasos alapon.
Szerk:
jajj, a smiley lemaradt...: -
#82435 -
#82434 Eladtad, hogy vehess egy ilyen spéci izét? -
#82433 Még nem hallottam róla, de kb. mindegy, mert valszeg veszek egy 3G S-et is, ez már nem oszt nem szoroz a lakás után... -
#82432 Eladó Graduation Cap! 1,2 Billió, vagy cserélendő Drac set + adena, vagy akármi. -
#82431 "Metróban cikk: A t-mobile egy kis felárért kicseréli az iphone 3g-t 3g s-re"
LF Confirm. :O -
#82430 Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érezne most adenavétellel kapcsolatban és nem tudja magát visszafogni dobjon pmet, eladnék 1b-t alkalmi áron:) -
#82429 Ennek a fostubus forumnak van angol nyelve?:D
Beraknám ide rebust hátha valaki elviszi:) -
#82428 elég weak... -
voloume #82427 szerintem több -
#82426 1-1,5 Millió HUF körül saccolnám :)
P.S.: Nekem nincs annyi spórolt pénzem, és nektek? -
MobDozer #82425 H all
Érdeklődnék, hogy Franz szerveren még mindíg aktív a Nimrod klán vagy van valami másik magyar csapat ahova esetleg csatlakozhatok?
Kb 2008 elején leálltam a gameval; addig a Nimrodban játszottam... most ujra tolom a gamet, viszont jelenleg nincs klánom mert a Nim. kirakott (gondolom az inaktívság miatt, de ezt meg is értem)
UI: Sima LvL61.Destro-val vagyok és van pár apró karim (SE.46 / Gyártó.55 / Spoilos.40)
Jah és ez a Ventri még aktuális? (zsirmo.hu) -
#82424 o.O -
var #82423 Végül kiderült, hogy 141 a minimum, na ezt hogy csináljuk meg? -
endu #82422 Hello Endu here :P sorry for getting Diniz to post my sale stuff :), anyway if you need some boss jewels or 81 sts/79.4 bd +5 arcana mace 150 wind active wm, and some more stuff my msn is still [email protected], selling that for month already, buffers left is only 79 SE.
details: http://forums.goha.ru/showthread.php?t=294156 -
Kanqukac #82421 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....!!!!!
-
#82420 old shit is old. -
#82419 EPIC I.
EPIC II. -
#82418 fene.... 1 mázlim van, de azért itt ölnek :D -
#82417 Volt bőven.:) -
#82416 hali gracia final cliens kiadása óta kb mennyi frisssítés történ? mertleszedtem gamershellről a clienst feltelepítem és zonnal elked patchelni de baromi lassan... -
#82415 Szégyellem, de még nem tettem fel. =) -
LaWMaN #82414 Nem hinném, hogy 141 kell, ha 140-et írnak. Csak arra kell figyelni, hogy minden egyes alegységeb annak a vezére is felsorolásra kerül, így úgy tűnik, mintha a Royal guardok 21, míg a Knight unitok 11 fővel üzemelnének, ha kitöltésre kerül a maximális létszám. -
#82413 Szia Ray, hogy tetszik a 3.0? :) -
var #82412 mi az űrhajó? :) Te részegen fórumozol? -
#82411 csak 1:) az amugy green spot és szeritnem egy ürhajo:) -
var #82410 Elnéztem a romos város szerű helyre, azért vicces hogy shadow danceben is leszednek a mobok. -
#82409 Tully workshopban is darkos mobok vannak :) -
#82408 eladók a sapkák Franzon még mindig, vagy cserélendő Drac set-re -
#82407 Ha jó/odavaló cucc van rajta bírja ST is. -
var #82406 De mivel ST 30%al kevesebb manat használ kb deathspikeonként, lehet nem gáz hogy resistesek -
NewMoon #82405 igen érdemes a resistet is úgy rakni farmoláshoz hogy minnél kevesebb dmg t kapj, tehát dark atk os mobnál dark resistet minnél többet! 120 resist + divine unholy már jó lehet! -
NewMoon #82404 80%ba dark, sivatag illetve chimeraknál van egy két earth windes mob ezen kívül az evil mobok még fire resistesek citadel belső részén hogy miújság nem tudom de rankuig minden mob darkos még a raidek is!
btw ha botozni akarsz nukerekkel akkor vigyél még 1 party supportot shadow dancebe vagy fogj 1 zsák sps t és livepartyba behúzod egész arcane spotot:)