Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
- NFnél ócskább szar szervert nem talalt az angol pajtásod ? 😮
Trolling is a art.
ki tudja Ray😊
Legyen valami háziszabály arra, is hogy akit bannolnak azt kitiljátok?😊
Hiszen egy nímand gerinctelen kis pondró, aki nem való közösségbe?
Persze 1-2 hétig még olvasgatok itt aztán kikopok innen😊
Bár a sok pallérozott elme hiányozni fog😊
Na meg a fennkölt stíl.😊
rájöttem hirtelen, hogy mennem kell fejni, úgyhogy sajna most érek rá😊
Created On: Aug 14, 2008
Account Type: Standard
Account Territory: Europe
Account Status: Not playable
Inactive for 90+ Days: No
Subscription: none
Total Paid Time: 0 Years, 6 Months
Sajna ez mér csak teória szintjén marad meg, bár a véleményemet fenntartom.
Mivel az nf-en wipe volt továbbá egy angliába költözött barátom elkezdte ott, ezért viszatértem nfre. Ez azzal jár, hogy megszüntettem az accot. Nyavalyás free-s lettem újra.
Az egyik klántársnak jó estéje volt mert kapott egy tallum heavy szetet, meg némi lóvét, voltaképp egy köszönésért😊).
/flame on
Trolling is a art.
<#integet2>#integet2><#puszi>#puszi>
fuck mmo's..i.,
fura ilyet látni amikor offos szerok panganak, vagy sem ?
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Skynet85: újabb pozitív csalódás😊)
Ray: Sosem mondtam, hogy különb vagyok mint a botterek😊 csak annyit, hogy túl nagy az arc amellett, hogy csalással szereznek/tek elõnyt.
epszilon: egyedül(1v3 ról volt szó) , hogyan nyom el egy cyclone-t?
Errorhun: örülök, hogy kipróbáltad. annak kevésbé, hogy lowlvl szinten nem gondoltad másnak magad csak golyófogónak, lehet rossz bandával próbáltál csapatolni(nem tudták kihasználni, hogy mit tud az íjász), vagy az ijászra tényleg igaz, hogy lowlvl szinten nem ér semmit(sosem volt íjászom)
Pukkka: 😊)
Néhány tapasztalat pl farmer hely váltásnál modjuk azért mert megütték a botot és bsoezik és megy másik helyre vért izadsz a koordinátákkal a trader kari mozgatásával a vársdoban szintén és össze hagolni azt hogy ,,megbezsélt" idõben és helyen a farmer szépen át pakolja a cucait a piacos karinak az sem 2 perc valamint a lehetséges helyzetek le kezelése, hogy ne esen kétségbe bármi is történik vele, kivétel ha bant kap és ez csak hab a tortán. 😄
Ergo start gombot bárki tud nyomni ez tény, de a botozás az szerintem nem itt kezdõdik😊.
Valamint nem istenítem a csalást mindenki azzal tölti az idejét amivel akarja, viszont az állszentséget és a képmutatást rühellem nem is fejtem ki mire gondolok mindenki érzi mirõl van szó...
Endaer, most hogy így mondtad, mindjárt le is szedem, megnézem mire képes ez a copy paste dolog.
Neked nem tûnik fel hogy az utóbbi idõben nincs annyi destro? (kivétel a farmerek)
Láttam én már bison zealot +++buff-ba rohangáló Helstadcur-t plusz a pajtásai aztán jött egy cyclon és zsüszlát, pedig õ nem egy low newbe.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy bármelyik s grade kimaxolt vacak ellen lehet találni olyan 3 65-70es karikból álló csapatot amik kivégzik úgy, hogy esélye nincs."
LF Confirm.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
ha gondolod keresek neked a grades karik elleni pvpt, kicsit "dvp feeling"-je lesz
78 vagy 80tól a karik evasionje rohamosan növekszik (asszem +4 szintenként), ezért kb esélytelen, hogy eltaláld egy 70es karival akinek van 100-120 accuracyja.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Kelempac, te meg azt nem érted meg, hogy azok a kemény 68as karik soha az életben nem fogják normálisan eltalálni a 80+os karit. Megnézném, ahogy a low lvl szutyok stunoddal, ami még enchantolva sincs, bestunnolsz egy Majorban lévõ varit, Resist Shock, Zaken ne adj isten Antharast nem is említem... És arról nem is beszélve, hogy egy a grades tank, egy normálisan buffot varitól 4k-t is simán kap, ne is említsük, ha véletlen a Crusher mcritel.
Ideje lenne ide egy Wall of Shame-t csinálni, Gather benne vagy?😊
Az a gond, hogy a csalást sztárolod.
"A világ egyik legszebb és legnehezebb tudományát tanulom, a pro boterekedést"
Nehéz ám a nagy büdös....
Nincs új a nap alatt, attól mert 3d a grafika ugyanolyan az egész mint egy MUD ami már van vagy 15-20 éve. Mindent amit itt csinálsz már megcsináltak mások. Az automatizált játék plusz ellene a harc már 15-16 éve megjelent. Az, hogy milyen köntös van rajta rohadtul nem változtat a lényegen.
Lehet, hogy a walkerrõl nem tudok semmit, de egy rohadt kliensprogit használni nem kell észkombánjnak lenni - sose kellett. Sok ezren csinálják nap mint nap. Jól nyilván kevesebben, de ettõl nem leszel egy értékesebb ember.
Kíváncsiság (majdnem teljesen offtopic): Tintin/tf/wintin(+ egy windowsos kliens nem jut eszembe) mond valakinek vmit az öregebbek közzül?😊
10-12.
Többnyire throne roomban volt igazi esélyem varit ölni, meg imádkozó klanvezér védése jó még, ott nem 900as rangerõl indul a buli.
Nyilván nem éltem túl a vár felé rohanást 10bõl 8szor de inkább 9x se
pl tiszta jó volt 2 6x fighter kari plusz egy s grade vari védtük az imádkozót aki ellen jött egy s lovag + egy draco archer(x-es tag bigtiger vagy mi a neve), és ha nem vagyunk ott egy lovag+archer kombó simán elviszi a varit.
Így viszont bár én behaltam(nem 1-2 lövésbõl) végül bevédtük.
Nevezheted ezt golyófogásnak, de konrétan várat ért a dolog, amit lehet hogy megérez egy egész klán. Ugye Demolution?😊
Error
"lvl 70es kari jóformán meg sem tud ütni egy 80 felettit..."
mert 80 felett a varik hirtelen már csak legalább 78 as destrók által sebezhetõk csak? Hirtelen tankok lesznek vagy mi van?
egy 1,8k pattackkal(tudom csak tápabb értékek vannak destroknak de varik ellen hidd el ezis lehet idõnként elég) elnyomott crush of doom -ot megérez akármelyik s grade vari - egybe nyilván nem hal bele - de volt, hogy bejött stun is pl(mondjuk rohadt ritkán)?
De te alacsony szintû karival nem jársz ostromra, csak az "1 lövés bárki" kariddal, úgyhogy nicns reális képed errõl azt hiszem.
Mennyi hpja van a nyominger varazslónak meg mennyi pdefe, a destrónak meg mennyi pattackja lehet beszélni zöldségeket, de próbáld ki.
Vagy ha ostromnál egy pumás tyrant ha elõtted áll és nem sps vagy hányszor szakítja be a varázslásod?
Egy lovagocska ha udben lerántogatja ostrom közben a targetedet?
3 játszani tudó normális 65-70 legit kivégez bármely kasztos s gradet.
Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy bármelyik s grade kimaxolt vacak ellen lehet találni olyan 3 65-70es karikból álló csapatot amik kivégzik úgy, hogy esélye nincs.
De ez nyilván nem menõ, mert ha nem hiszed azt, hogy a karaktered annyira erõs, hogy egyedül tudna várat foglalni, akkor még nem vagy kész. Lehetsz bármennyi szintû maxos akármi lesznek olyan körülmények/ellenfelek( vagy akár lehet, hogy annyira erõss vagy hogy a kettõ együtt szükséges), ami(k) ellen esélyed sincs.
De aki akar tud hasznos lenni 6x es karival is(sebzõvarival nyilván aláírom, hogy a szintkülönbség hatványozottabban rossz mint egy harcosnál aki csak varikat targetel). Aki meg idióta annak lehet kevesebb hasznát veszik s gradéban 80ason.
Legalábbis tök vicces volt, hogy a 150 fõs ostromló sereg vezetõje(FR Stimorol), velem pmezett Dion siege közben, nem pedig a 3 s grade karival a klánomból akik ott voltak velem egy partyban, és velem közölte a taktikát nem velük és én adtam tovább a partynak.
Utánna a command channelen már csak kevés infó ment a megbeszéltekre építve.
Nem a grade teszi az orkot😊
Ha nem így van, akkor meg csak szimplán véres száju kis vérpistike vagy, közülük és az idióta oldaról 😄 Aszem már ezelot 1 évvel, az azok elott valóban, és nem fashion legitek is bevalloták, l2-n bot nélkül már nincs élet, modták az olyan karik akik legelso körökben szereztek hero státuszt...
Abban a pillanatban hogy egy mmo-hoz kijön a bot, márpedig kijön, onnattól kezdve xp-ni csak is azzal fognak, még azok is akik persze váltig álítják, hogy sose(lásd flashXP) és mennyire útálják a botot, sot lehet a fo botter fog felnyomni a gm-nél 😄
Egyik bekezdésre a válaszod, igen én valóban nem az élményért ,,játszok" hanem pénzért igaz nem offon, de ebbol a szempontból totál lényegtelen és jah, csurran cseppen belole pedig napi 10 percet foglakozok a gammal és qrvára élvezem azt a 10 percet mind😄
Végezetul:
Nincs herro státuszom, nem vagyok legit, és nem is leszek.
A világ egyik legszebb és legnehezebb tudományát tanulom, a pro boterekedést, és rajtam kívül még több százan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: A qrva anyád.
Néha az alkoholszintem megelozi a tudásszintem, és nem örülök, ha összekeverik a hülyeséget az érveléssel.
Büszkén gondolok a Walkerre, az L2divinére és a Supermanre.
Szeretem a pk-t, a lowbe killt. Itt élek a Goddard szívében. A l2-ben igenis mi vagyunk a császárok, és nálunk vannak a világ legszebb Delf vazsijai.
L2, ÉN ÍGY SZERETLEK!
Te megvetsz egy nõt?
Bár végülis, no offense, hiszen nem te vagy az egyetlen aki így érez iránta...
Itt lenne már az ideje, hogy megmutassa az NCSoft új EU/NA marketing team-je, hogy õk jobbak mint az elõzõ dolgozók voltak.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Nem volt sem vitality, sem kamaloka, sem a 3 pailaka quest. Eléggé sokan kezdtek még Gracia elõtt. Gondolom NCSoft ezért !is! banolgat.
Ez a legit vs. botter témakör meg örök vita tárgya lesz.
Én mondjuk jókat röhögök azokon a "legiteken" akik elõadják, hogy milyen nehéz volt legitként felhúzni a karit 70+ra, közben pedig a haver/klán botpartyjában ücsörgött pár lvlt 😊 Gondolom páran magukra ismernek. <#idiota>#idiota>
Amúgy szerintem mindenki úgy játszik ahogy neki jólesik, csak vállalja a következményeket és ne pofázzon álszent dolgokat.
inkabb nem baszom fel az agyam a baromsagaikon.....
AeroeHealer lvl-86 innova@aria