88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• NewMoon
    Yo
  • KisEmir
    kúltúra rájder!
  • semo1
    valaki linkelne 1 oldalt ahonnan a client normalisan jön?
    fileplanet/gamershell ez a ket cigany geci oldalon kivül
  • var
    Amúgy meg kit érdekel kinek mennyi pénze van, az ha élőbe szereti mutogatni jólvan, de fórumon, nem sok értelmét látom :)
  • var
    Havidíjas előfizetéssel 24 havi hűségnyilatkozattal 990 Ft, nem kicsit gazdag akinek ilyen van.
  • daemonervosa
    3310 FTW, ugyhogy kuss jo !++%! + +!

• Endaer
    hja, aki iphonet hasznal, impotens - aki windows mobilet, esetleg symbiant, az meg csatak buzi :) Aki egyiket se, az meg csak pisilesre hasznalja amije van.

Nem hiszem, hogy Raynek vagy nekem komoly gondjai lennenek akar a telefonnal, akar massal. Csak azert, mert neked vmi mas van, mi nem kezdtunk el flamelni, akkor valojaban melyikunk milyen is? :)
  • Endaer
    vettem lakást, tudod, azt, amit a putri soron neked sose fog sikerulni, max kihalasos alapon.
    Szerk:
    jajj, a smiley lemaradt...:
  • BaLeeX
  • pharao
    Eladtad, hogy vehess egy ilyen spéci izét?
  • Endaer
    Még nem hallottam róla, de kb. mindegy, mert valszeg veszek egy 3G S-et is, ez már nem oszt nem szoroz a lakás után...
  • TruBy
    Eladó Graduation Cap! 1,2 Billió, vagy cserélendő Drac set + adena, vagy akármi.
  • Ray2
    "Metróban cikk: A t-mobile egy kis felárért kicseréli az iphone 3g-t 3g s-re"

LF Confirm. :O
  • solyomb
    Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érezne most adenavétellel kapcsolatban és nem tudja magát visszafogni dobjon pmet, eladnék 1b-t alkalmi áron:)
  • solyomb
    Ennek a fostubus forumnak van angol nyelve?:D
    Beraknám ide rebust hátha valaki elviszi:)
  • daemonervosa
    elég weak...
  • voloume
    szerintem több
  • pharao
    1-1,5 Millió HUF körül saccolnám :)

P.S.: Nekem nincs annyi spórolt pénzem, és nektek?
  • MobDozer
    H all

Érdeklődnék, hogy Franz szerveren még mindíg aktív a Nimrod klán vagy van valami másik magyar csapat ahova esetleg csatlakozhatok?

Kb 2008 elején leálltam a gameval; addig a Nimrodban játszottam... most ujra tolom a gamet, viszont jelenleg nincs klánom mert a Nim. kirakott (gondolom az inaktívság miatt, de ezt meg is értem)

UI: Sima LvL61.Destro-val vagyok és van pár apró karim (SE.46 / Gyártó.55 / Spoilos.40)
    Jah és ez a Ventri még aktuális? (zsirmo.hu)
  • Ray2
    o.O
  • var
    Végül kiderült, hogy 141 a minimum, na ezt hogy csináljuk meg?
  • endu
    Hello Endu here :P sorry for getting Diniz to post my sale stuff :), anyway if you need some boss jewels or 81 sts/79.4 bd +5 arcana mace 150 wind active wm, and some more stuff my msn is still [email protected], selling that for month already, buffers left is only 79 SE.

details: http://forums.goha.ru/showthread.php?t=294156
  • Kanqukac
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....!!!!!
  • daemonervosa
    old shit is old.
  • pharao
    EPIC I.

EPIC II.
  • Looooser
    fene.... 1 mázlim van, de azért itt ölnek :D
  • Gordis2k
    Volt bőven.:)
  • Looooser
    hali gracia final cliens kiadása óta kb mennyi frisssítés történ? mertleszedtem gamershellről a clienst feltelepítem és zonnal elked patchelni de baromi lassan...
  • Ray2
    Szégyellem, de még nem tettem fel. =)
  • LaWMaN
    Nem hinném, hogy 141 kell, ha 140-et írnak. Csak arra kell figyelni, hogy minden egyes alegységeb annak a vezére is felsorolásra kerül, így úgy tűnik, mintha a Royal guardok 21, míg a Knight unitok 11 fővel üzemelnének, ha kitöltésre kerül a maximális létszám.
  • Endaer
    Szia Ray, hogy tetszik a 3.0? :)
  • var
    mi az űrhajó? :) Te részegen fórumozol?
  • Gordis2k
    csak 1:) az amugy green spot és szeritnem egy ürhajo:)
  • var
    Elnéztem a romos város szerű helyre, azért vicces hogy shadow danceben is leszednek a mobok.
  • MadnessX
    Tully workshopban is darkos mobok vannak :)
  • TruBy
    eladók a sapkák Franzon még mindig, vagy cserélendő Drac set-re
  • Thomx
    Ha jó/odavaló cucc van rajta bírja ST is.
  • var
    De mivel ST 30%al kevesebb manat használ kb deathspikeonként, lehet nem gáz hogy resistesek
  • NewMoon
    igen érdemes a resistet is úgy rakni farmoláshoz hogy minnél kevesebb dmg t kapj, tehát dark atk os mobnál dark resistet minnél többet! 120 resist + divine unholy már jó lehet!
  • NewMoon
    80%ba dark, sivatag illetve chimeraknál van egy két earth windes mob ezen kívül az evil mobok még fire resistesek citadel belső részén hogy miújság nem tudom de rankuig minden mob darkos még a raidek is!

btw ha botozni akarsz nukerekkel akkor vigyél még 1 party supportot shadow dancebe vagy fogj 1 zsák sps t és livepartyba behúzod egész arcane spotot:)