Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gordira gondolva:

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
a mohának mindig a déli oldala fás
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
dupla post😞
Eladó acc(ok) érdekelnének, max 15k-ig. Leginkább crafter/spoilos/healer kaszttal rendelkezõ karik érdekelnek, de más ajánlat is jöhet.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
77necro/75 sps/6x destro subok.
Kissé low lvl de noble stb. megvan.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
A handrás féle videoban az a furcsa, hogy azt mondták, lassabb a szoftver mint a mostani, ehhez képest ez elég gyorsnak tûnt... lehet kicsit õ gyorsitotta fel a videot...
Jah mi is bekaptuk a bannt még januárban, a partynkat kinyomták akkor. Úgy tûnik rendületlenül folytatódik, gyakorlatilag leépítik az európai szervereket így, szerverösszevonás készül úgy hallottam. Nos ha jól tudom az európai szerverek az USA-ban vannak és a koreai tesók nem biztos hogy tudnak az itt zajló eseményekrõl. Olyan mende-monda is terjed, hogy felfigyelnek majd az EU/Amcsi szerverekrõl kiesõ bevételekre, mert akit kibannoltak az bizony nem óhajt visszamenni és tovább tejelni lvl 1-es karikkal klikkelgetve.
Még ha vissza is kapnánk a karaktereinket, az se feltétlenül hozná vissza a játékkedvet. Bassza meg az NC az elqúrt rate-eket és azt, hogy amióta a játék megy, hosszú évek után csak bannolni tudnak feljönni. Az azt megelözõ években mit csináltak? Odafigyeltek bármire is? Ezenkívül miért nem lehetett idõszakos bannt adni, mint más játékokban pl Diablo?! A kenyéradókkal jó kibaszni?
Hagyom is a piccsába az egészet...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

AeroeHealer lvl-86 innova@aria