Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nemkem 8 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
bocs de rossz a memoriam
ki akarja eladni a long bowjat?
a dark avangernek viszont párduca lesz és shield masteryje stunnal
én dark avanger leszek, de már bánom
Szívesen meghallgatnám hozzáértõk tanácsát.
L2 -- Inactive
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(Amellett multkor a WaR elleni juheban az egyik tagjuk csata kozben ratredelt a vezetore: trade ablak fent, nem tudsz irni?)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
De sebaj..nekünk ez volt az elsõ..õk meg már csinálják egy ideje..Majd belejövünk..
Khold- 52 SR
De aztan kibekultunk es pertut is megittuk
Majd mintha mi sem tortent volna tavoztam a helyszinrol

És mondták is hogy náluk az átlag olyan 35 volt..
De annyi volt az egész.Hogy mivel ált. a kariknak kicsi az m.defje(hálistennek😊))
Kapott egy rootot,aztán a windstrikeokat(lol),és amikor kevés eletünk volt akkor alatást neki,felgyógyitjuk magunkat és mehet az egész elõrõl,amíg meg nem hal.És szt sikeresen megcsináltam bármelyik kaszt ellen.Igazából egyedül a Wizzardjuk jelentett veszélyt😄.Mert neki tül erõs varázslatai voltak.Ennek ellenére nem tudom hogy tudtak elverni minket team vs teambe..Sokat kell még fejlõdjünk a csapatfightba.De gyakorlásnak jó volt
Khold- 52 SR
Ha minden igaz ma lépjük a lvl 2 öt.A három meg még egy picit várat magára az 500K sp miatt😞
De akkor már lesz klánlogó is..
A legmagasabb player nálunk most KogHUN a 35 os szintjével.
Az mátlag meg olyan lvl30.
Tegnap este meg páran elmentünk Partizan hidewayhez(Jolsn,Kog,Sis,Azi,Cuki,Ric,En) es hajnali 2 kor megérkezett az olmahum fönök..Utanáma meg lehetett 2 órán keresztül pvp-zni xp vesztés nélkül..
Volt ott egy csomó külföldi srác is már.Csináltunk 2 csapatot,és gyaktuk egymást.Nem volt se xp vesztés,se drop.
Bár az ellenfél csapata kicsit szervezettebb meg magasabb szintübb volt,ezért õk nyertek..De érdekes hogy aztán amikor duáloztunk (1vs1)akkor általába mi nyertünk az õ egyik playerük ellen.Sõt Sis(aki CLERIC),lenyomta az egyik de bowos assasinukat is.Pedig az általános hit hogy az ijjasz a lrgjobb pvp-s.Hát nem😊
Khold- 52 SR
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
V9ykn8_TZL0
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
persze magasabb szinten 😊 (2 nap alatt jó helyen 300k-t simán összehozni)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
vagy láttam valaki de villageben ad el 46 darabot, darabját 300-ért
nekem az 1 körüli bowra lenne igenyem
1. We buy lots of cheapest D grade items we can find and salvage them for D crystals. This will get us crystals very cheap for about 500 or even less per crystal.
2. We need some C grade crystals to start with, so just buy some or what ever just find some crystals to start. This will be expensive first time but who cares.
3. We buy C grade item from store for crystals, since we use D crystals that are very cheap we will get the item relatively cheap.
4. Salvage item we just bought, add some more D grade crystals and buy C grade item again.
5. Salvage item for C grade crystals, now C grade crystals are even cheaper and we get items for even cheaper every cycle plus we get more and more crystals (at expence of D crystals).
6. Eventually we will be able to buy C grade items for the cost = market price % of D grade items price vs cost. So say you can buy D grade gloves worth 100k for 80k on a market, that means that you will be able to buy 2.8 mill sword for 80% of that price with my plan. How much can you sell it for on the market? A LOT, probobly at least 2.8 mill maybe even 3 mill. So you make at least 20% every time.
7. Just keep repeating, you buy D grade stuff cheap, add crystals buy C grade and sell, when you low on C grade crystals buy item and salvage and continue.
What is needed to start?
1. Need some money to start, probobly at least 3 million the more the better.
2. Need a dwarf that can salvage C garde stuff. (lvl40)
Orulok hogy azert sikerult kraftolni 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
egyebkent ez nem Pintul spider veletlenul?! a vizeses mogott nezzen korul...