Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTB pof-al rendelkezo pp @franz! sürgõs! megtudunk alkudni! (forintban)(elõny lenne ha nem naked)

MeoH
Azt 81+ vagy-e?

fuck mmo's..i.,

Szia Truby!

A problémval már én is foglalkoztam. váltottam notira , így havi 2800 huf-fal marad több a zsebben.

mig a noti ~70w/ órát zabál, addig
17" crt 70-80 W/h
19" LCD 45 W/h
Gép = 220-270 W/h -persze ez elmozdulhat pozitív irányba is 😊 annak függvényében, hogy mik futnak, mennyire terheli procit, vidk-t stb...
Voyager5
darkmenx
ha a hutobol elparolog a hutofolyadek eleg szep szamlat tud csinalni (1+ eves hutoknel eleg valoszinu)

Nálunk is felmerült ez a dolog, igaz csak egy gépre. De megoldódott annyival, hogy apám figyelte az órát minden reggel és este, és kb egy hétig esténként kikapcsoltam a gépet. Nem volt egetrengetõ a változás, úgyhogy azóta is agyalnak, akkor mitõl akkora a villanyszámla. De a gépre már nem szólnak be.

MadnessX

scam moar

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

pof-al rendelkezo prophetet vennek franzon

darkmenx
akkor lehet itt az ideje, hogy te elkezdj karikat arulni, btw. az a 12k 1 CDKEY + 60 napos timecard ara kb. a mostani viszonylatban.

ezen van cdkey meg 1-1,5 honapnyi szenvedestol megkimel.

Foglalkozik még innen valaki GTC eladásával adenáért? Franzon persze...

az a 72es SE 5000ret se ér, sõt 4 körül max, nem 12600+

darkmenx
ez jobban megeri.

matamm
400millióért elado a 78as bd... rentgeteg spvel ha valaki skill enchantolni szeretné. lehet vlaamennyit alkudni belõle

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

darkmenx
elado
78glad/72bd - 90$
72se - 55$

ketto egyutt 110$

nagyon szep husveti ajandek foleg ketto egyutt
penzvalto

matamm
elado 78bd1accon a masik accon 77pp 76ee on frantz a 2o 1utt 800millio koruli adena

Epszilon
Vagy veszel/kérsz egy fogyasztás mérõt(nem tudom mi a pontos neve) bedugod hálózatba, rá az elosztót és õ megmondja neked 😊
Nekem nyáron 1hónapot ment a gép kikapcsolás nélkül mert nem voltam otthon és nem volt valami nagy számlám, bár ez függ hogy milyen tápod van és hogy mit csinál a gép, amit dmx is mondott.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

darkmenx
este mikor mindenki nyugovora ter fogod a kis multimeteredet szetnyitod a gep tapjat rarakod a kimenetre es megnezed mennyit fogyaszt (1W = 1V * 1A)

a kis keplet segitsegevel kiszamolod, hogy mennyi wattra jon ki az a 6-7-8 ora mig alszol, fogsz egy villanyszamlas papirt megnezed mennyit fizettek 1 wattert es utana az orruk ala tolod, a gep altal felvett aram mondjuk attol is fugg, hogy eppen 100% -osan kihasznalja-e a cuccod peldanak okaert a cput vagy eppen csak 1% -ra. de ha csak bot megy akkor lehet szepen atlagolni, mert valoszinuleg a windozapdet nemfog ejjel elindulni es gigabajtokat masolgatni vinyorol vinyora.

TruBy
Tom hogy a következõ kérdésem nem teljesen ide kapcsolódik, de azért felteszem. Azokat a sétálósokat kérdezem, akik 0-24-ben futtatják a csapatukat, mennyi elektromos áramot fogyasztanak havonta? Csak mert most anyámék ezen pörögnek, hogy bekapcsolva hagyjuk a gépet estére, mert árulunk, vagy töltünk, vagy...mindenki tud rá példákat, és nagyon sok a villanyszámla, pedig csak 2 gépet használunk...
Ha valaki tudna pár okos gondolatot, érvet említeni, ami a gép melett vagy ellen van, az pls írja le 😊

Endaer
Maximos quitting.

All accounts are on Sayha.

Account 1
Lvl 82 and 25% Dreadnought - oly and hero ready, almost 77 Adventurer Subclass
+7 Saint spear w/ Haste + 150 Earth + PVP (cancel) attribute
+4 Drac bow w/ Focus + 150 Water
+5/+5 IC BP/Gaiters + PVP attribute, +4/+4/+4 IC Glvs/boots/helm - 60 holy/120 fire/120 water
Baium Ring
Frintezza Necklace
Zaken Earring
Ant Queen Ring
+5 Tatt Earring w/ +Stun chance
+4 S grade +25 Mdef Shirt
+4 S grade Duals with +150 water
1.1 Bil+ adena
Multiple OE'd skills, All stuns +chance, EQ +earth

Account 2
lvl 78 Hierophant
Full A grade gear - DC robes, A grade weap, All Buffs, Box-ready

Account 3
lvl 78 Shillen Saint
Some A grade gear - DC Robes, Homu, All Buffs, Box-ready

Account 4
lvl 78 Spectral Dancer
Top A grade duals, All Dances, Box-ready

Account 5
Lvl 70 Sword Singer
Some Bg gear

You can contact me on MSN: [email protected]

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

solyomb
adenáért - alap esetben sayha végsõ esetben teon -, 30napos time card pm!😊 Ugyanitt vételezhetõ adena is ha valaki sayhán szeretne gazdagodni
sry azt elfelejtettem, hogy franzon kéne adena érte, máshol nem igazán tok vele mit csinálni, és esetleg mást is elfogadok adena helyett

WTS 3 30napos walker code for adena, privat

Endaer
az off fórumos arcokra emlékezvén... Igen, tudom, ezer meg ezer éves kép, de az üzenete örök:

Chryst64
igen ez volt az elso szabaly amit offon az elso heten elmondtak lol

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Voyager5
Errõl jut eszembe:
Selfownage off fórumon:

-1-
-2-

Ekkora marhákat. <#idiota><#vigyor0>
Endaer
Evek ota tudjuk, hogy idonkent figyelik es felhasznaljak a chatlogot. Ez mar azelott is igy volt hogy offra mentem, tehat minimum 3-4 eves ez az ujdonsag. Pl. ennek szellemeben kezdte el mindenki setalonak hivni a walkert... Erre most itt csodalkoztok? LOL... Nektek tenyleg semmi eszetek nincs?

MeoH
GF... NcSuck kezd eszhez terni. Kar, hogy ezt mar 4eve kellett volna fostalicska banda...

fuck mmo's..i.,

Lullaby
Srác mikor mutatott valami (hasznos) oldalt, mindig telerakta szóközökkel, kiirta hogy pont, stb. Mondta hogy reklámnak veszik ha linket írkálsz és bannolnak, én meg kinevettem.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Epszilon
Drága a repülõjegy 😞

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

darkmenx
use your brain, be paranoid.

Chryst64
ha elkezdik vizsgalgatni, mindenkeppen kiderul ha vett adenat. Amit a GMek csinalnak az mar egyszeruen diktatura. lehuznak a Wc-n az utolso emailjukkel egyutt. Leszarjak, ha tevedtek.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Lullaby
újabb urbanlegend kapott bizonyítást.... fasza.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Voyager5
És valóban vett adenát vagy csak írta?
darkmenx
ilyenkor lehetne ugyveddel fenyegetozni miutan beleneztek a szemelyes dolgaidba csak az az 1 baj van, hogy gyakorlatilag az o tulajdonuk minden amit te "berelsz" bizonyos havidijert igy ez csak "IJ".

hat igen...de most azt ne mond, hogy ezen meglepõdsz? ki aza hülye aki irkalja, hogy adenat vett, vagy botozik, vagy etc.

Hali!

Na ez a nem semmi...
Az egyik sracot a clanbol bannoltak es kivancsi volt hogy miert, mert nem kapott mailt.
Szal rakerdezett..
A válasz:
Response (GM Akahige)04/07/2009 07:54 AM
Dear Sergiu,

That is an incredibly stupid joke to make. I have been reviewing your comments ingame over the last few days. I do find this interesting as well "today i buy adena end i buy drac".

Regards,
GM Akahige

oO

mind1.. mar nem kell

WTB adena @franz ASAP!!!!! privat!!!!

csáó, valaki esetleg aki tudja lehúzlak, msn-en: strike , (asszem valamien viktor, de nem biztos) telo szamat, leirhatna privatba, kösziii

Voyager5
Vagy leszeded a tört walkert eeeeee vagy fizetsz érte eeeee
Vagy ha hardcore programer vagy akkor L2Net EEEEEEEEEEE

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

Epszilon
1x nem baj ha donételsz az pár dollár. L2NET a legjobb bot program mert scriptbõl elégé sok mindent meglehet oldani benne. A karakterek persze script nélkül is tudnak futni... de minek :> . Nem tudom hogy ez az egyetlen-e, de nekem bevált. Ha nem értesz hozzá a fórumon vannak segédletek és vannak fent scriptek is amibe csak pár dolgot kell módosítani hogy te is használni tudd.

a nevén kívül semmit sem tudok róla.. csak annyit, hogy most elvileg ez az egyetlen ingyenes ?!?!?!

Epszilon
L2NET jó-e?

fizetni-e kell e a botér e offone? ee e eeee

ui.: kell még fizetni offon a botért? vagy van ingyenes?

molnarpe80
Üdv Mindenki!

Már egy ideje nem tettem fel noob kérdést, de most ismét bepróbálkoznék 😊

Már nem tudom kivel, de IG-ben chateltem valakivel aki azt állította, hogy amennyiben a tõrre divine stone-okat rakok és kapok holy weapon buffot akkor a holy 150 hozzáadódik a skillek sebzéséhez is.

Tudtommal skillhez csak akkor adódik a + element powa, ha arra enchantoltad a skilled. Illetve holy nuke esetén ofc. Íjászok esetén meg evidens, hogy nem kell enchantolni hiszen úgyis csak alap lövéssel durrogtatnak amihez meg hozzáadódik.
Szal holy-ra nincs enchant.
Érdekelne, hogy ez tényleg igaz-e, mert ez esetben lehet átenchantolnám a fegyót 😊

Üdv

matamm
a 2õ 1ütt olcsóbb

matamm
elado vagy frantzon adenát kérek érte. 1aac 77pp 76 ee
masik acc 78 bd ajánlatokat várok sürgõs és nem drága.

VipJoco
thx

lehagytam, hogy privat! sryka😊
WTB adena @ FRANZ! JÓ ÓCSÓÓÓN!